Tegnap klímázni kellett a meleg miatt és beindult a csöpögés az utastér anyós ülés felöli oldalán.
Kis keresgélés után a homlokfalon megtaláltam az ominúzus gumicső kivezetést.(lefelé mutató pipa)Levettem, de nem volt eldugulva ezért hajlékony kábelt elkezdtem feldugni visszafelé.Nem tudom van e a csőben visszacsapó szelep?Mitől tud eldugulni egy 10-15mm-es cső?10cm után elkezdett ömleni a kristálytiszta víz!!!
- valami miatt nem épül fel a nyomásod, ez okozhat forrást. Meleg motornál érezhetően fel kell keményedjen a gumicső. Ha tényleg cseréve volt a kupak, akkor vagy lukas valahol a rendszer vagy hengerfejes. Néhány 10km után magától ki kell légtelenitse magát a rendszer. A viz fogy, vagy nem veszit a szntből ?
- amiket én láttam Lacettiket, azoknál elég "lusta" volt a műszer, pl. e mienk is ilyen. Ki kell szedni a jeladót és forrásban lévő vizben ellenőrizni az ellenállást.
igen a ventillátor az elindul csak aza véleményem hogy későn mert rendessen lehet hallani ahogy cirkulál benn a víz.. légteleníteni lehet valahogy mert gondolom azis lehet baj, mondjuk talán azért azt a szerelő megcsinálta. puhák a csövek nincs bennük nyomás!!
eléggé fogalamatlanok,hogy azt sem tudják 1 jeladó van benn a hengerfejben az a motorvezérlőé és a motorvezérlő adja a jelet a műszercsoportnak és a motorvezérlő vezérli a hűtőventilátort
1 éve volt cserélve kb meg amikor a hengerfejt megnézte a szerelő akkor levette a vezérműszíjat és azt mondta h azon látszik h rendbe. Meg a ventillátor is kapcsol csak lehet h nem időbe csak nem tudjuk hogy hol van benn az érzékelő meg még aza baj hogy a hőfok mutató sem megy feljebb mint félig.. mi találhatta?:-S
Van egy lacettim 2005 ös évjárat és van vele egy kis gond. Forralja a vizet sajnos. 1. lépésként termosztát csere volt nem lett jó, utánna hengerfej meg lett nézve a hengerfejnek semmi baja tömítés cserélve lett. most ilyenkor szerintetek mi lehet? Semmi érzékelőt sőt semmi hőgombát nem talál a szerelő hol vanna benn? Segítsetek légyszi.. Köszi
Ha fűtőszál, akkor csere. Nekem is az volt, dőlt a benzin az autóba, 12-13 literes fogyasztásom volt. sebikétől vettem japán NGK-t hozzá.
Szóval ez csere lesz, szerintem nála érdeklődj, a Unix pl. dupla áron adta volan ugyanazt. Az új szonda berakása után ezt a hibát OBDII olvasóval lehet törölni.