1,2,3,4..NEGEV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Akkor is az én csoportom tudja a legkirályabban üvölteni ezt, és akkor is őkj csinálják a legjobb szendvicseket- persze csak ha nem nézek oda:)
Kezdem elveszteni a fonalat en is...
Annyit segitek, hogy TZAL nem tanult levest fozni, o csak veri az asztalt, ha a felesege rossz levest rak ele :-)
Viszont amikor mar mindenkit kezdtem ismerni (Banjussal talalkoztunk a hanukkabalon) Hal' istennek jottek ujak. A ket Komaromrol es Carrie-rol viszont fogalmam sincs, hogy kicsoda. Viszont ha mar Kenny23 itt van, akkor megkerdeznem, rajtunk kivul ki latta W.E. -t lovagolni Szarvason? Eletreszolo elmeny volt :-)
Udv. T.
igen en voltam aki 96 tajekan fozes muveszetet probaltam elsajatitani. be kell latnom nem nagyon sikerult:( a csopimban voltal vagy csak mellettem ultel?
Mondd csak ugye te tanultál leveseket főzni úgy 1996 tájékán? Akkor ugyanis mellettem csücsltél a kajáldában és kritizáltad a leveseket, majd kijelentetted, hogy erre te 2-est kapnál jó esetben.
Szálloda? Kewl, az összes húzóágazatot végigpróbálod? Mobilkommunikáció, idegenforgalom, mi lesz a következ?, a pénzügyi szektor? :))))))))))
Velem semmi különös, még mindig bels?építek. Házasélet király, mondjuk nem is számítottam másra, végülis eléggé el nem ítélhet? és erkölcstelen módon már az esküv? el?tt másfél évvel összecuccoltunk. Ahhoz az állapothoz képest meg csak a falra kiakasztott ketuba az eltérés :)))))))))))
tudod szandi epp a tobbi nyari ruhaval egyutt a szekrenyben van:) kedvenc rajzfilmem kedvenc looser figurajatol loptam:) Kerdesed koszi, jol vagyok, epp egy szalloda portajan probalom a "kedves" vendegek apro-csepro problemait megoldani ket kulcs kiadasa kozben.
haaaaaat veled mi a helyzet? milyen a nos elet?
Szia Kenny!
az e-mail cimed alapján Te voltál az egyik képző madrichom, 98-ban és 99-ben is.
Min a két csopi fantasztikus volt, legalább is szerintem.
Sziasztok:
nagykomárom
Magamról annyit, hogy már én is öskövületnek számitok mint pl Tzal:) ugyanis én is 92-ben kezdtem szarvasi pályafutásomat. Ma már nem is vagyok annyira aktiv:( , de a maci képzéseken még fellelhető vagyok:) Sajnos nem mindenkit ismertem fel az átolvasás során, de ha a gépem is úgy akarja, akkor majd megnézem a képeket és biztos sokkal okosabb leszek:)
Na mára ennyit belőlem, de még visszatérek és ezt vehetitek fenyegetésnek is!!!:)
Üdv Kenny23
Bocsánat, bepipultam, na....
Akkor városról: Én inkább a szívélyes belvárost szeretem az arborétumban rég jártam, kenuzni pedig még sosem. Tessedik Sámuelről tudok, miután része volt annak idején a tábor keretein belül szervezett várostörténeti játéknak. Nem tudom, minden évben van-e ilyesmi, de nem hiszem, hogy ez a kollega urat megnyugtatja.
Ha most akarnék, válaszolhatnék Csn kedves hozzá szólására. Nem irom le, hogy miket gondolok a sorairól, nem azért, mert azt nem türné el a nyomda festék, hanem, mert tényleg nem kell az ilyenekre reagálni. Mellesleg szerintem gyönyörű város Szarvas, imádok a holtág partján lenni, szeretek ott kajakozni, meg sétálni az arborétumban, ahol tudomásom szerint olyan növényi ritkaságok találhatóak, mint a mocsári fenyők, melyek többszáz évesek, meg hogy jókat lehet ott sétálni... Csak ennyit. Mellesleg, ha valaki végig olvassa a hozzászólásokat láthatja, hogy a topic elején arról esett szó, hogy nem csak a tábort szeretjük, hanem a várost is...
Remélem egyébként sem szabadulna el a pokol, és ez a levelem csak fölösleges figyelmeztetés.
Kedves csn hozzászólónkból süt az előitélet, egyáltalán nem érdemes a válaszra. Ha valaki mégis vágyat érez arra, hogy válaszoljon, akkor azt tegye magánlevélben. Nem kell a topic (és közvetve a tábor) hangulatát lerontani buta vádakra megfogalmazott okoskodó válaszokkal.
Igen, épp akartam javasolni, ejtsünk szót arról is, hogy a tábor szép és jó, de ottlétünkkel veszélyeztetjük az árja szarvasi lakossag tisztaságát és romlatlanságát.
Elszomorít, hogy a topic nem fed mást, mint a szégyenletesen eladott kempingből a Lauder alapítvány által zsidó-öntudtatot trenírozó tábori élménybeszámolókat.
Gondoltam végre egy topic, ahol kicsit otthon érzem magam, szarvasi emberek irogatnak, szarvasi dolgokrol hallok és hasonlók. Errefel magyar szót alig találni... :(
Nem a táborral van bajom (bár arról lehetne mesélni, milyen ordenáré módon viselkednek a fiatal, indokolatlan önbizalommal telt táborlakók a városba kiruccanva...), hanem az a felháborító, ahogy ezt a város idegenforgalommal tápláló kempinget (Aranyszarvas Kemping) anno szinte ellopták Szarvastól.
A városnak rendkívül fontos volt a kemping, idegenforgalmi szempontból pótolhatatlan, és ezt kilóra lenyúlták gondolom valami korrupt ügylet során. Naná, egy zsidó alapítványnál sokminden okozhat gondot, de a PÉNZ az biztos nem.
Ezzel a város felemelkedését simán derékba törte a Lauder alapítvány a táborral. Csak hogy tudjátok, hol mulatoztok az év 52 hetéből néhányban...
Jelzem továbbá, hogy Szarvas a Történelmi Magyarország mértani közepe, Tessedik Sámuel, Vajda Péter, a Bolza család és hasonló VALÓBAN FONTOS nevek kapcsolódnak hozzá.
Nem beszélve az európa-hírű Arborétumról, arról hogy valódi iskolaváros, kitűnő peca-hely (Körös-holtág), és a többi...
Gondolom idevetem ezt a pár sort, okulásul, bár sejtem, hogy a táborban hanukázókat ez kurvára nem érdekli, pláne ha a tengerentúlról jönnek bulizni.
Köszönjük szépen, Lauder Alapítvány!
További jó szórakozást.
De még mennyire emlékszem rá! A Jickónak verset iró fiúka nem a már emlegetett K.D. volt? Vagy a haverja, R.P.? A versek amúgy megjelentek a Szarvas Times-ban, elő lehet keresni őket. Arról a bizonyos ébresztőről meg tudni kell, hogy aznap Tisá b'Áv volt, és mi, akik böjtöltünk, engedélyt kaptunk Fricitől, hogy ne vegyünk részt minden programon. Késő délután volt, mire eljött az énekóra ideje, addigra már a felhőket is mindenféle kajának láttuk, igy úgy döntöttünk, kihagyjuk az éppen aktuális Joszi óráját. Kedves korcsunk, Ábrahám azonban másképp vélekedett a dologról (naná, ő nem böjtölt), és úgy gondolta, ha a hegy nem megy Mohamedhez...Igy történt, hogy aznap az egész Golán lelkesen énekelte a 36-os szoba előtti teraszon a Micimackót, mint eredeti izraeli népdalt.
Virulok is!!!!
Szóval megfogadtad a tanácsom!!! Üdvözlöm az első chanikot köreinkben.
Tzal, igen, kb 10 éve átköltöztünk a VIII. ker-be családilag, egyébként a Baross mekinél lakom, de a Darshanban párszor előfordulok. Mondd csak a madrich szivató verseny az abban az évben volt, amikor a csopitokban voltam?
És arra emléxik valaki, hogy '97-ben a madrichok versenyt hirdettek a legjobb golános cimért. Szerelmes verset is kellett a tagoknak irni Fricihez, vagy Jickóhoz? Tudom Tzal,meg Nirit ti ott voltatok, ja Jidele is...Az egyik fiú erre fogta magát és Jickóhoz irt verset, a golánosok nem kis derültségére. Abban az énvben történt néhány érdekes dolog. Pl. Ábrahám fején landolt egy kancsó viz. Meg ébreszteni mentek a golánosok Ábrahám vezetésével és egy hangszóróval felszerelve, a bent alvók nagy örömére.
elköltöztél a VII. kerületből? Amikor még ott laktam, akkoriban gyakran összefutottunk... Most a Szabó Ervin tér környékén lax? Én a Darshan mellett lakom...
Ez erdekes, nekm csak jo emlekeim vannak Miriamrol. Eletem egyetlen evvegi jutalomkonyve pl. a nevehez fuzodik :-) Es annak idejen folyekonyan irtam-olvastam heerul, ma mar nyoma sincs :-(
Udv
Jung
Szóval ti sem laktok valami messze tőlem. Én is gyakran járok arra, de én nem cigizem, csak az egyetemről jövök arra haza...
Egyébként a Halványlilára még én is emléxem, sőt a befejezését is tudom. Mellesleg arra is , hogy amikor megjöttünk Szarvasra, és Norbi meg Pisti meglátott téged, elkezdtek könyörögni, hogy legyél galilos, mert tavaly annyira jó volt!!! De tényleg jó csopi volt. Az enyém is édi volt idén, bár medence eltiltás nem volt...