én még vmikor a boldogtalan 80as évek vége felé.. (én ilyen öreg vagyok..) és ez a második sorban történt, mert már csak oda volt jegy.. úgyhogy volt kb 150 fok nyaktekerés a két comb között..
tudod, én egy egoista pöcs vagyok.. emiatt sincs gyakorlatom abban, hogy hitelesen érdeklődjek :) (de hiteltelenül nagyon is érdekelsz..)
nem én vagyok kihegyezve.. hanem egyre több csajtól hallani azt az elszólást, hogy egy műbránert nyomna xy seggébe.. gondolom, ez egyfajta emancipálódás..
óó, ezt láttam párszor.. ebben van, amikor a csaj kikölti a tojást..
amikor először ment vmi moziban (teltház, mindenféle szagok), mögöttünk egy hapsi sokkolt állapotban egyre azt lihegte, hogy 'le fogják vágni a farkát, le fogják vágni a farkát'.. aztán a haverom nem bírta cérnával és közölte, hogy 'a tiedét fogják'.. majdnem verekedés tört ki :)
visszatérve az álmodra: az üzenet a hapsi rosszul beforrt szemüregén jelenik meg? pl afféle befogom-a-szemed játéknak indul, aztán a csaj a redők struktúrájában elmélyedve titkokra lel.. (ennyi erővel akár ánuszredők is lehettek volna..)
Nos,az én verziom szerint a ,,szemtelen" ffi szemén gépelt üzenet jelenik meg,amit a tehetséges nő,dekodol. De,h kitől kapja és milyen tartalommal azt már tényleg nem mondhatom meg.
sztem sokan csak olyan dolgokat akarnak megvalósítani, amit vhol már előzőleg láttak.. hol van itt a kreativitás? (amúgy a perverzebb fél is el tudja élni, hogy a másik (konformabb) fél a kognitív disszonanciáit úgy oldja fel, hogy perverzzé válik..)
meg sok perverzió van, amit érdekes megnézni, de csinálni már nem annyira..
a te szavaiddal élve: a nő 'hátulról közelíti meg' a hapsit.. a zongoraszék meg ugyebár nem támlásszék.. de hogy a hapsi mit csinál, azt nem tudom.. (talán ijedtében rácsapja a farkára a zongorafedelet)
én idealista vagyok, és hiszem azt, hogy az embereknek van kreatív gondolatuk a szexes dolgokban /kreatív itt=perverzió/ csak nem valósítják meg. Szerintem sokan félnek, hogy nevetségessé válnak....pedig a szex egyik legfontosabb eleme a röhögés.
Mondjuk amit leírtál az egyértelmüen erkölcsi cucc: randa nő,értékes fickok...
Nekem egy szemgolyo nélküli zongorázo ficko villan be néha egy padlásszobában,akit hátulrol közelít meg egy süket,mezítlábas nő (tehát a zenét nem hallani),a többit inkább nem írom le.
ebből az következik, hogy a szokatlan helyzetek okoznak szexuális izgalmat
akkor a háztartások nagyrészében zajló langyi villanyoltás utáni kupircolást mi motiválja? az szexális izgalomból fakad? azt miért csinálja az ember akkor?
valójában utálom a kiszolgáltottságot.. de az élet úgyis erről szól.. az ilyen 'perverz fickók kamrájában lakni' és a normálisnak tartott élet között csak az a különbség, hogy az előbbi helyzet 'szokatlan'..