Keresés

Részletes keresés

axverda Creative Commons License 2004.07.13 0 0 topiknyitó
Sziasztok! Azért nyitottam ezt a topicot, hogy 0.22-es feygverekről értekezzünk (már akit ez érdekel :-).  Én most járok abban a cipőben, hogy sportcélra szeretnék vásárolni 0.22 pisztolyt illetve puskát is. Pisztolyban a S&W 22A-ról olvastam jókat csak az a baj, hogy nem találtam olyan helyet ahol forgalmazzák (hol a túróba lehet S&W cuccokhoz jutni kis hazánkban? A puskák közül az ERMA EGM-1 tetszik csak ezt  sajnos meg nem gyártják már ha jól tudom (és a'sszem a gyár sincs már). Ez az amerikai M1-es karabélynak a kisöccse (és nagyon szép), csak éppen nincs .. :- Marad a Ruger vagy Remington (persze az ár sem mindegy azért vagyonokat nem tudok kifizetni ezekre én sem). Szóval ha van a témában tapasztalatod kérdésed (mint nekem) tedd itt közzé hátha válaszol rá valamilyen okos ember :-) ! Ja és ha van gyakorlati tapasztalatod arról, hogy külföldön hogyan tudsz fegyvert vásárolni (tudom, euro-ért) és azt itthon "üzembehelyezni" hát légyszíves ezt se titkold el. Üdv mindenkinek: Arnod (info@wwwizio.hu)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!