Keresés

Részletes keresés

david_f18hornet Creative Commons License 2000.11.06 0 0 topiknyitó
http://info.hun.chello.hu/sebesseg/P/2585/index.html

A fenti cimen egy banner alapjan alaposan szetneztem a UPC Chello most beindulo szolgaltatasank haza tajan. Ez a leiras szerint igen nagy sebessegu Internet hozzaferest kinal, kabel modem segitsegevel.
Talan nem voltam eleg figyelmes, de keptelen voltam a nagy savszelesseg barmilyen definiciojat, mertekegyseget felfedezni a honlapon. Az eg egy adta vilagon semmilyen konkretum nem talalhato!!! Szinten semmilyen informaciot nem talaltam az arakrol peldaul, es hogy az arak milyen szolgaltatasokat tartalmaznak. Milyen garanciat kapunk a 24 oras szolgaltatasra? Milyen szolgaltatas kimaradas eseten lehet visszateritest kapni a szolgaltatas dijabol?
Magam tobb hete kabelmodem hasznalo vagyok a Sztar TV halozatan. A tapasztalataim meglehetosen vegyesek. Ezert vagyok kicsit szkeptikus az ilyen marketing blablaval telerakott, konkretumok nelkuli honlapon. Annak idejen majusban, mikor a Sztar TV szolgaltatasara elofizettem, akkor meg a kepujsagban elhelyezett hirdetesben 30 Mbits savszelessegrol beszeltek. Amikor a szereleskor megjelent egy szakkozepiskolas fiu minden szukseges kabel, csatlakozo es szerszam nelkul, akkor kicsit gyanus volt a dolog. Akkor meg fokeppen amikor kiderult, hogy a 30 Mbits nyilvanvaloan mese. A kabel modemnek eleve csak 10base-T csatlakozoja volt. Amikor rakerdeztem a savszelessegre, akkor a kb 128k volt a valasz. Tobb honapnyi folyamatos kuzdes, szamos alkalommal kiosztott uj IP cim utan a stabilitas valamit javult, a sebesseg nem nagyon.
Kinek milyen tapasztalata van ez ugyben?

david_f18hornet

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!