Keresés

Részletes keresés

KLiNg0n Creative Commons License 2000.11.09 0 0 8
ez szerintem mashol is igy van...vagy a tvNET kimeno savszelessege nem alacsonyabb a bejovoenel?

a matav kabelteve halozatan futtatott internet szolgaltatasrol nem tud valaki bovebben meselni? tan meg nem is megy? nekunk itt ugyanis nem nagyon van esely tvnetre meg upcre sem, a mi teruletunkon a matavkabel fog terjeszkedni legjobb tudomasom szerint.

en az adsl-t nezegettem, az megint botrany, mig a vilagon mindenhol nagyon kedvezo, itt meg csak nem is konkurencia a korlatlan isdnhez...a _nagyobb_ savszelessegu kapcsolatokat nalunk mindig agyoncsapjak a forgalmi meg idobeli korlatozasokkal...szaraegesz

KLiNg

Előzmény: Törölt nick (7)
Törölt nick Creative Commons License 2000.11.09 0 0 7
Az UPC egy köcsög cég (több okból is!)
Az adatai csak az egyik irányba menő adatforgalomra vonatkoznak (jövő), a menet irányba szinte 0 a sebesség!
ellenzek Creative Commons License 2000.11.09 0 0 6
"A Chello garantálja az 512/128 kbit/s-os adatforgalmi sebességet másodpercenként, és nem szab adatforgalmi korlátokat..."

forrás: CHIP Magazin, 2000. november

kaviat Creative Commons License 2000.11.09 0 0 5
tvnet zuglóban.. itt is vannak kiesések, amíg nem optikán hanem parabolán ment el a jel a tvnet központjába időnként katasztrófális volt.. mióta _kicsit_ fejlesztettek, jobb helyekről 100 - 200 kbyte-okat töltök jó időben /késő éjjel, amikor már a népek zöme alszik/.. viszont a külföld nagyon lassu, időnként katasztrófális.. ráadásul kerületenként más más teljesítménye van a hálózatnak, a többieknek 1 - 2 kivétellel sokkal lassabb

.kav]4t r.e.b.

Előzmény: david_f18hornet (-)
detri. Creative Commons License 2000.11.09 0 0 4
Eddig én is 5Gb-ról tudtam, de ez a UPC-s emberke biztos volt az 1 Gb-ban.
Dehát így semmi értelme a kábelnetnek, minek a sávszélesség, ha nem használhatom?
Monnyuk ez a 29 Kb, amit hp írt nem is vonz cseppet sem... Akkor már inkább a korlátlan isdn 6-7 Kb-tal.

üdv:
detri

Fürgeláb Creative Commons License 2000.11.08 0 0 3
Én öt gigát olvastam az Indexen, de ez is túl kevés, egyszóval nevetséges, és az előfizetők megtévesztése, hogy ezt nem említik meg maguktól.

Ettől kezdve hiteltelen a Chello

detri. Creative Commons License 2000.11.08 0 0 2
hc!
Melyik kerületben vagy?
Én a 11. kerben vagyok, szintén UPC-chello körzet, és pont az előbb volt itt egy hölgy, és adott "információs szórólapot", de inkább szép piros-narancssárga marketingdumát. Tehát ebben sincs semmi konkrétum. Rékérdeztem, hogy van-e valamiféle adat, illetve sávszélesség-korlátozás, ő 1GB ot mondott, de sajna voltam olyan hülye, hogy nem kérdeztem meg mi van 1 GB felett... :)
Szóval ez az 1GB siralmas, nagyon kevés. Pofátlanság. Az 56-os modemmel és hétvégén ISDN-nel 3-4 Giga között van a havi forgalmam, pedig nem töltögetek le szinte semmit!
Az a 29 Kb-t is nagyon rosszul hangzik, ez volt a max, amit láttál? Akkor mennyi az átlag?

Nagyon nem teccik ez nekem....

üdv:
detri

hc Creative Commons License 2000.11.06 0 0 1
Mivel még csak két napja próbálgatom az UPC-Chello-t igazán komoly vélemény még nem mondanék, de szemmel láthatólag hasit rendesen! Eddig látott maximum: 29k-s folyamatos letöltés, de amerikai serverről is 8-9k-val jött a cucc.

hc

alexandrosz Creative Commons License 2000.11.06 0 0 0
Én 0 Kbit/s-t mértem...
Előzmény: david_f18hornet (-)
david_f18hornet Creative Commons License 2000.11.06 0 0 topiknyitó
http://info.hun.chello.hu/sebesseg/P/2585/index.html

A fenti cimen egy banner alapjan alaposan szetneztem a UPC Chello most beindulo szolgaltatasank haza tajan. Ez a leiras szerint igen nagy sebessegu Internet hozzaferest kinal, kabel modem segitsegevel.
Talan nem voltam eleg figyelmes, de keptelen voltam a nagy savszelesseg barmilyen definiciojat, mertekegyseget felfedezni a honlapon. Az eg egy adta vilagon semmilyen konkretum nem talalhato!!! Szinten semmilyen informaciot nem talaltam az arakrol peldaul, es hogy az arak milyen szolgaltatasokat tartalmaznak. Milyen garanciat kapunk a 24 oras szolgaltatasra? Milyen szolgaltatas kimaradas eseten lehet visszateritest kapni a szolgaltatas dijabol?
Magam tobb hete kabelmodem hasznalo vagyok a Sztar TV halozatan. A tapasztalataim meglehetosen vegyesek. Ezert vagyok kicsit szkeptikus az ilyen marketing blablaval telerakott, konkretumok nelkuli honlapon. Annak idejen majusban, mikor a Sztar TV szolgaltatasara elofizettem, akkor meg a kepujsagban elhelyezett hirdetesben 30 Mbits savszelessegrol beszeltek. Amikor a szereleskor megjelent egy szakkozepiskolas fiu minden szukseges kabel, csatlakozo es szerszam nelkul, akkor kicsit gyanus volt a dolog. Akkor meg fokeppen amikor kiderult, hogy a 30 Mbits nyilvanvaloan mese. A kabel modemnek eleve csak 10base-T csatlakozoja volt. Amikor rakerdeztem a savszelessegre, akkor a kb 128k volt a valasz. Tobb honapnyi folyamatos kuzdes, szamos alkalommal kiosztott uj IP cim utan a stabilitas valamit javult, a sebesseg nem nagyon.
Kinek milyen tapasztalata van ez ugyben?

david_f18hornet

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!