Keresés

Részletes keresés

Közellenség Creative Commons License 2000.12.21 0 0 92
Nekem eddig a Lecső Zsolt riportkönyv tűnt a leghitelesebbnek, következetesebbnek [tavasszal olvastam], különösen amit a mesterlövészetről írtak.
delta69 Creative Commons License 2000.12.21 0 0 91
Köszöntök mindenkit!

Ha valaki tényleg eltökélte magát nyugodtan keressen meg, de civil kérdésekre is szívesen válaszolok.
www.extra.hu/idegenlegio
tel.: 06 309 215 498
delta69vwestel900.net

Pár nap alatt kint lehetsz.

184616_ Creative Commons License 2000.12.14 0 0 90
Szia DOBERMANN!
Olvastam, hogy miről is volt szó itt az utobbi időben.
Egy pár infó, saját tapasztalatból:
Körülbelel a franc sem tudja milyen elv szerint válogatnak, de biztosan jobb esélye van annak aki a nyelvet beszéli, legalább egy kicsit.
Én egy szót sem értettem amikor beléptem, mégis jó voltam nekik. Nem szeretik a kimagaslóan jó embereket, mert nem fér bele a képbe amit ők akarnak kialakitani. Pontosan ezért van az alapkiképzésen az a sok szivatás és testi fenyités, hogy lerombolják az egyéniségedet, majd újra formálják.
Egyébként pedig mielőtt kikerülsz ezredhez újra van egy beszélgetés, ezúttal a fő-fő aggyal és ott még mindig kérheted, hogy engedjenek leszerelni. (meg is teszik, mert tudják, hogy csak a pénzt pazarolják, ha megszöksz)

184616

DOBERMANN Creative Commons License 2000.12.14 0 0 89
Én még itthon vagyok!de két hónap és megyek ki!És akkor már tényleg nem lesz itt senki
184616_ Creative Commons License 2000.12.14 0 0 88
Sziasztok!
Itthon már senki sem maradt?

184616

Lionel Creative Commons License 2000.12.02 0 0 87
Sziasztok!

Elmentem. Többet ne írjatok!

Lionel Creative Commons License 2000.11.23 0 0 86
Nem. Ezt általában senkivel sem közlik.
RedPapaya Creative Commons License 2000.11.18 0 0 85
Hello Lionel !

Neked megmondtak, hogy miert nem vettek fel ?

Előzmény: Lionel (84)
Lionel Creative Commons License 2000.11.17 0 0 84
Sziasztok!

Teljesen mindegy ki mikor milyen évszakban megy ki. Mindig túl sok a jelentkező.

Csá!

Lionel Creative Commons License 2000.11.12 0 0 83
Sziasztok!

Itt válaszolok a kérdésedre DogEatDog. A toborzóiroda megtalálása nagyon egyszerű. Az ember ha nem is tud franciául azért a világnyelveket mindenhol ismerik. Én is kérdezgettem. Nagyon könnyű volt.
A jelentkezési lapokat mindenki a saját nyelvén kapja meg. Így van ez a későbbiekben is a tesztlapokkal. A nyelv pedig mindenkire ragad, főleg akkor ha egyedül van mint magyar. Én is egyedül voltam először. És mindenkinek ezt tanácsolom. Ha többen vagytok akkor csak egymás esélyeit rontjátok el.

Csá!

Lionel Creative Commons License 2000.11.05 0 0 82
Sziasztok!

Ha érdekel akkor annyit mondhatok, hogy a nyelvtudás nem fontos. Én tavaly voltam kint. Nem sikerült, de december elején ismét felülök az Orient expresszre és kb. harminc rongyért durván 13 óra múlva Strassbourgban ismét jelentkezek a toborzóirodában. Ennyit erről. Na sziasztok!
bonnano Creative Commons License 2000.11.05 0 0 81
.
DogEatDog Creative Commons License 2000.10.31 0 0 80
Harcosok!

Hogyan lehet kijutni a légióba? Úgyértem, hová kell menni, hogy jelentkezési lapot kérjek?
Van-e egyáltalán valami cég,ami foglalkozik a kiutaztatással?
Csak egy cég van vagy több is?
Ti hogyan utaztatok ki?

kérlek válaszoljatok !

üdv.

RedPapaya Creative Commons License 2000.10.29 0 0 79
Hello Trefan ! Hol van az az itt ?
trefan Creative Commons License 2000.10.29 0 0 78
t.barnamacko!
az idegenlegio a vilagegyetem masik vegeben van, igy keptelenseg barmifalyta kommunikacio!
Előzmény: barnamackó (28)
trefan Creative Commons License 2000.10.29 0 0 77
uff testvereim!
en jelenleg itt vagyok a legioban es nem ertem ezt asok nyavalygast,hogy felvesznek-e vagy sem.
gyere ki es megtudod!
DogEatDog Creative Commons License 2000.10.27 0 0 76
Üdv. Harcosok!!

A légióban bírják a magyarokat vagy épp ellenkezőleg? Hogyan ítélik meg őket? Megállják a helyüket? Vagy talán mi vagyunk az egyik legjobbak?

A nyelvtudással kapcsoltatban, ha valaki nem tud faranciául az gond, vagy nagyon nagy gond?
Az angol megy haladó szinten de a franci nem.

Szabadság ott hogy van?

Írjatok !

Bouteflika Creative Commons License 2000.10.25 0 0 75
A légióban tényleg nem olyan fickók vannak, mint itt a biztonsági emberek. Van szerencsém ismerni egyet-kettőt, és ők kifejezetten vékonyak. Igaz, ami van rajtuk, az az izom.
Előzmény: gigant (39)
DOBERMANN Creative Commons License 2000.10.11 0 0 74
kdee!
A Spanyol légióba már csak spanyolokat vesznek fel legalább 10 éve!
A Francia után akartam megpróbálni de már nem lehet,sajnos!
blasted Creative Commons License 2000.10.08 0 0 73
ugy erted hogy fizikailag nincs eselye, vagy ugy hogy eleve fel sem veszik azt aki itthon nem volt tag.?
Előzmény: Lionel (51)
Augur Creative Commons License 2000.10.08 0 0 72
Bocsi, emberek, de teljesen új vagyok. Megdöbbentem, hogy ti ezt tényleg komolyan gondoljátok (legalábbis úgy tűnik). Hány embert nyírtatok ki, hogy az idegenlégióba menekültök?
Előzmény: Kdee (71)
Kdee Creative Commons License 2000.10.08 0 0 71
A Spanyol légiórol van valakinek valami infója?
RedPapaya Creative Commons License 2000.10.02 0 0 70
Sziasztok !
Batorkodom megkerdezni, hogy volt-e valaki jelentkezni azota, miota tervezgette...?
gyanus_capa Creative Commons License 2000.08.10 0 0 68
Igen bocsi Lecso Zsoltrol van szo.Bocsi az elirt nevert. Megtenned hogy elterelgetned e topic fele, vagy akar uj topikot is nyithatunk ahol igazi, a legiot megjartakkal lehetne dumalni.
Előzmény: Törölt nick (67)
gyanus_capa Creative Commons License 2000.08.09 0 0 66
Hali!

Most olvastam a Legio a mi hazank cimu konyvet. Bar en nem akartam/ok legios lenni (asszem meghalnek a kikpzesen ) azert nagyon erdekesnek talaltam. Joparszor leesett az allam.Olvastatok? Velemenyek? Esetleg ismeri vki a konyv alanyat Lecso Szoltot?

6Ranger Creative Commons License 2000.06.23 0 0 65
Robeszpier

Szertintem semmi se igaz, itt egy dolog szamit csak egesseges legyel es annyi. nem hiszem tul nagy problemat csinalnanak egy egesi serulesbol.Bar attol fugg hogy hany szalekos egesi serulest szerezel.(gondolom azert nem vagy olyan mint nikki LAUDA) :)))
De nyugodj meg nem hiszem hogy ebbol kulonosebb gond lenne, amugy meg ki kell menni megkell probalni es lesz ami lesz. En speciel jovo szeptemberben megyek ki egy haveromal mar most elkezdtunk edzeni..de hakomolyan gondolod akkor kijohetsz velunk..a mail cimem evvel a temaval kapcsban: thomasman@mailbox.hu

robeszpier Creative Commons License 2000.06.17 0 0 64
Csá mindenkinek.Lenne egy kérdésem a légióval kapcsolatban.Ugy hallotam hogy akinek a testén műtéti vagy leforrázási heg van azt nem veszik fel.Ebből mi az igazság?Elöre is köszönöm a választ!
Lionel Creative Commons License 2000.06.15 0 0 63
Teljesen igazat adok neked. A legendákat meg felejtsétek már el. A magyar köztudat teljesen félre van vezetve a légióval kapcsolatban. Aki itthon nem lesz idegroncs az odakint sem lesz hülye; ennyit erről. Na sziasztok!
DOBERMANN Creative Commons License 2000.06.10 0 0 62
6ranger!
Fizikailag csak a futás van,a teszteket meg magyarul kapod meg!Mivel a nyelvet a franciák
vagy a francia területekről jöttek értik meg csak!A tesztek hasonlítanak a sorozáson lévő
tesztekre csak egy kicsit komolyabb,de nem vészes!Ha kimész Strassbourg,vagy Párizsba
jelentkezz,én lementem Aubagneba de fölösleges volt!Teljesen fölöslegesen buszoztam egy csomót!
6Ranger Creative Commons License 2000.06.08 0 0 61
Gyerekek! En nem a sorozo irodakra voltam kivancsi hanem arra a "nyavajas" felveteli tesztre..
Akkor megegyszer leirom a gyengebbek kedveert.:Arra lennek kivancsi, hogy mikent zajlik a felveteli mik a fizikai tesztek az elmeleti az nem erdekes(bar francia nyelvtudas nelkul elegge nehez lesz kitolteni a pszihikai tesztet):)).
Szoval akkor varom a tovabbi valaszokat.
Elore is koszonom a valaszokat.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!