Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Ha valaki tényleg eltökélte magát nyugodtan keressen meg, de civil kérdésekre is szívesen válaszolok.
www.extra.hu/idegenlegio
tel.: 06 309 215 498
delta69vwestel900.net
Szia DOBERMANN!
Olvastam, hogy miről is volt szó itt az utobbi időben.
Egy pár infó, saját tapasztalatból:
Körülbelel a franc sem tudja milyen elv szerint válogatnak, de biztosan jobb esélye van annak aki a nyelvet beszéli, legalább egy kicsit.
Én egy szót sem értettem amikor beléptem, mégis jó voltam nekik. Nem szeretik a kimagaslóan jó embereket, mert nem fér bele a képbe amit ők akarnak kialakitani. Pontosan ezért van az alapkiképzésen az a sok szivatás és testi fenyités, hogy lerombolják az egyéniségedet, majd újra formálják.
Egyébként pedig mielőtt kikerülsz ezredhez újra van egy beszélgetés, ezúttal a fő-fő aggyal és ott még mindig kérheted, hogy engedjenek leszerelni. (meg is teszik, mert tudják, hogy csak a pénzt pazarolják, ha megszöksz)
Itt válaszolok a kérdésedre DogEatDog. A toborzóiroda megtalálása nagyon egyszerű. Az ember ha nem is tud franciául azért a világnyelveket mindenhol ismerik. Én is kérdezgettem. Nagyon könnyű volt.
A jelentkezési lapokat mindenki a saját nyelvén kapja meg. Így van ez a későbbiekben is a tesztlapokkal. A nyelv pedig mindenkire ragad, főleg akkor ha egyedül van mint magyar. Én is egyedül voltam először. És mindenkinek ezt tanácsolom. Ha többen vagytok akkor csak egymás esélyeit rontjátok el.
Ha érdekel akkor annyit mondhatok, hogy a nyelvtudás nem fontos. Én tavaly voltam kint. Nem sikerült, de december elején ismét felülök az Orient expresszre és kb. harminc rongyért durván 13 óra múlva Strassbourgban ismét jelentkezek a toborzóirodában. Ennyit erről. Na sziasztok!
Hogyan lehet kijutni a légióba? Úgyértem, hová kell menni, hogy jelentkezési lapot kérjek?
Van-e egyáltalán valami cég,ami foglalkozik a kiutaztatással?
Csak egy cég van vagy több is?
Ti hogyan utaztatok ki?
A légióban tényleg nem olyan fickók vannak, mint itt a biztonsági emberek. Van szerencsém ismerni egyet-kettőt, és ők kifejezetten vékonyak. Igaz, ami van rajtuk, az az izom.
Bocsi, emberek, de teljesen új vagyok. Megdöbbentem, hogy ti ezt tényleg komolyan gondoljátok (legalábbis úgy tűnik). Hány embert nyírtatok ki, hogy az idegenlégióba menekültök?
Igen bocsi Lecso Zsoltrol van szo.Bocsi az elirt nevert. Megtenned hogy elterelgetned e topic fele, vagy akar uj topikot is nyithatunk ahol igazi, a legiot megjartakkal lehetne dumalni.
Most olvastam a Legio a mi hazank cimu konyvet. Bar en nem akartam/ok legios lenni (asszem meghalnek a kikpzesen ) azert nagyon erdekesnek talaltam. Joparszor leesett az allam.Olvastatok? Velemenyek? Esetleg ismeri vki a konyv alanyat Lecso Szoltot?
Szertintem semmi se igaz, itt egy dolog szamit csak egesseges legyel es annyi. nem hiszem tul nagy problemat csinalnanak egy egesi serulesbol.Bar attol fugg hogy hany szalekos egesi serulest szerezel.(gondolom azert nem vagy olyan mint nikki LAUDA) :)))
De nyugodj meg nem hiszem hogy ebbol kulonosebb gond lenne, amugy meg ki kell menni megkell probalni es lesz ami lesz. En speciel jovo szeptemberben megyek ki egy haveromal mar most elkezdtunk edzeni..de hakomolyan gondolod akkor kijohetsz velunk..a mail cimem evvel a temaval kapcsban: thomasman@mailbox.hu
Csá mindenkinek.Lenne egy kérdésem a légióval kapcsolatban.Ugy hallotam hogy akinek a testén műtéti vagy leforrázási heg van azt nem veszik fel.Ebből mi az igazság?Elöre is köszönöm a választ!
Teljesen igazat adok neked. A legendákat meg felejtsétek már el. A magyar köztudat teljesen félre van vezetve a légióval kapcsolatban. Aki itthon nem lesz idegroncs az odakint sem lesz hülye; ennyit erről. Na sziasztok!
6ranger!
Fizikailag csak a futás van,a teszteket meg magyarul kapod meg!Mivel a nyelvet a franciák
vagy a francia területekről jöttek értik meg csak!A tesztek hasonlítanak a sorozáson lévő
tesztekre csak egy kicsit komolyabb,de nem vészes!Ha kimész Strassbourg,vagy Párizsba
jelentkezz,én lementem Aubagneba de fölösleges volt!Teljesen fölöslegesen buszoztam egy csomót!
Gyerekek! En nem a sorozo irodakra voltam kivancsi hanem arra a "nyavajas" felveteli tesztre..
Akkor megegyszer leirom a gyengebbek kedveert.:Arra lennek kivancsi, hogy mikent zajlik a felveteli mik a fizikai tesztek az elmeleti az nem erdekes(bar francia nyelvtudas nelkul elegge nehez lesz kitolteni a pszihikai tesztet):)).
Szoval akkor varom a tovabbi valaszokat.
Elore is koszonom a valaszokat.