Egyébként és is jártam így nem ABS-es kocsimmal. Gumit kellett cserélni, akkora volt a kopása, emiatt dobolt az úton. Nálad vagy előbb utóbb összekopik, vagy selejtezni kell.
ABS-es kocsin ez nem fordulhat elő, mert ott nincs állóra fékezés.
"Kicsit leblokkolva" azt jelenti, hogy épp, hogy csak 1 mp-ig visított, tehát nem sokat, amíg megálltunk. Mivel elég friss téli gumiról van szó még jó nagy a profilmélység, ezért nem kopott, hanem inkább hajlottak a profil lamellái és az első szélükön látszik deformáció. A fekete csík hosszát nem néztem meg, mert sötét volt és mentünk tovább.
Ilyen 'eredményhez' legalább 1-2 mm vastagságban le kellett kopnia a guminak egy helyen (a jobb és a bal oldali keréken is), az aszfalton több méteres fekete csíkot húzva.
Teljesen természetes, hogy ez okozza a zajt. Ez centrírozással nem szüntethető meg. Használni kell az autó, míg bekopik kb. 80-100...200km. Esetleg érdemes megnézni, hogy nem e fordult-e meg az abroncs, és nem ment el a kiegyensúlyozása a keréknek.
Hétvégén jó megterhelve kellett csinálni egy vészfékezést a Jazzel. Elénk ugrott egy szarvas. A szarvast megúsztuk, de azóta finom doboló hang jön a futómű felől. Ez még az 1. szériás Jazz, ABS nélkül, úgyhogy a végén kicsit blokkolva csúsztak is a kerekek. Látszik is a futófelületen, hogy deformálódtak a lamellák kicsit. Szerintetek okozhatja ez a dobolást ? Ha igen, centrírozással megszüntethető ?
Ez a normális működése. A japán reléz, a francia meg teljesítménytranzisztort használ. Előbbire sokmillió kapcsolást vállalnak, utóbbira meg sok imát :) Tudom, hiszen mi gyártjuk :)
Nem kell ötlet, megoldás van: az ablaktörlő motort kapcsoló relét hallod, a biztosítékok környékéről. Csak akkor hallod, ha szakaszos üzemmódban van, egyébként nem szükséges a relé szaggatása.
Ilyet is rakattam bele hátulra, de a gyári búrával iszonyúan kevés volt a fénye a helyzetjelzőnek szerintem balaesetveszélyes is lett tőle úgyhogy ezt is visszacseréltem... :( Sajna a gyári búrát nem erre lett kitalálva.