Keresés

Részletes keresés

BaSand Creative Commons License 2001.10.25 0 0 6
Már csak azért, hogy világosan lássunk:

putyi
válasz erre | adatok | e-mail 2001.08.22 10:00 (4249)

Legtöbb pénz? Ezt honnan veszed? A fidesz szándékosan az infláció variálásával círja el a költségvetést és azért
tűnik úgy, hogy több a pénz, de ez természetesen nem igaz Most hallottam a híradóban, hogy pl. 150 milliárd forintal
nem tudnak elszámolni. Vajon ez kinek a zsebébe csúszott?

Az olimpia nevetséges! Ez csak rajolás, ezzel próbálják a buta választókat megnyerni! Mi lesz utána a megépített
szállodákkal (mert ugye az kell hozzá!) Talán 100 év múlva... esetleg...

Ha a 4-es metrót képtelenek voltak megcsinálni, annak ellenére, hogy a bíróság is kötelezte a kormányt a garancia
vállalására, amire egyszerűen nemet mondtak, akkor hogyan lennének képesek az olimpiára??? Pláne, hogy New
York is 2012-re pályázik...

Én arra szavazok akinek a legtöbb esélye van a kormány leváltására. Ez most az MSZP!

Előzmény: putyi (3)
lujza Creative Commons License 2001.10.25 0 0 5
Töröljem a tiédet, vagy összevonjam a kettőt ?
Előzmény: putyi (4)
putyi Creative Commons License 2001.10.25 0 0 4
Most vettem észre ezt a topikot! Én is létrehoztam! Na mindegy, szerintem köcsög a kormány és kapják be! Miért nem a magyarokat segítik?
putyi Creative Commons License 2001.10.25 0 0 3
Ez fölháborító!

A 8 éves gyereket már arra tanítják az iskolában, hogy hogyan kell a fegyvert használni és mi ezeknek segítünk? Komolyan mondom ez a kormány kissé beteges! Itt is mennyi szükség lenne a pénzre! Nektek mi a véleményetek?

Á dehogy!

wizes Creative Commons License 2001.10.25 0 0 2
Elveszítettem a fonalat! ;-))
/Nna most?/
A nyulla az más!
wizes.
Előzmény: Daemon (1)
Daemon Creative Commons License 2001.10.25 0 0 1
Héééé elfelejtettél nullázni. És érthető volt amit írtál!!!! Mi van veled???
Előzmény: wizes (0)
wizes Creative Commons License 2001.10.25 0 0 0
Gilisztát, hogy feltúrják a hegyet, s legyen termőföld!
Daemon Creative Commons License 2001.10.25 0 0 topiknyitó
Nos nemzeti filantrópiánk odáig ragadott bennünket, hogy a jókeresztényi cselekedek legnemesebbikét választottuk. Olyan koldus vagyunk,aki még a kabátját is odaadja másnak.

Ez szép.Tényleg nemes gesztus. Az már csak az én szubjektív magánvéleményem, hogy lényegesen nemesebb gesztus lett volna, ha ezt az százmilliót (értsd százezerszer ezer)mondjuk a gátak továábépítésére, hajléktalanszállók nyitására, vagy Urambocsá' valamelyik gyerekkórháznak adtuk volna. Vagy tényleg olyan nagyon jól élnénk, hogy megengedhetünk magunknak ilyen nagyvonalúságot?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!