Topic azoknak, akik ténylegesen professzionista gépet (digi/filmes), objektívet és más kiegészítőket keresnek, avagy árulnak. Kérjük a többi fotós topicot agyonszemetelő ajánlatokat ne ide tegyétek!!! Licitálós portálok linkelése nem megengedett, tiltást von maga után.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Kétlem, hogy 1D jobban bírná az ütést... A gép állvánnyal, obival együtt felborult, Az ütést fizikailag a markolat fogta fel, az obinak nem lett semmi baja, a zár viszont megállt. Azt gondolom lényegtelen innentől, hogy 10 vagy 70k expó után történt :) lényeg, hogy vadi új a belseje :) és ha közelébe sem járt a végének, ezzel most 70k-val többet fog tudni :)
lehet, hogy csak te fogtál ki egy rossz példányt, eddig még minden ismerősömnek pozitív tapasztalatai voltak D700-al, amíg nekem volt, nálam is jól muzsikált, valami 100 ezer expóval vettem meg, 120 körül adtam el, azóta sincs vele baj
eladó az előzményben látható Tamrac System 3 táska, az elmúlt 3 évet szekrényben töltötte, gyakorlatilag gyári állapotban van. belefér egy váz, 12-24, 70-200 2.8 (!), vaku + 50 1.8 vagy kitobi és az apróságok.
10.000 Ft
eladó továbbá egy Transcend 2GB CF 133X kártya.
3.000 Ft
balint.fejer [a] gmail.com
Budapesten megtekinthetők, vagy előre utalás esetén posta!
Nikon az más világ , a d700 meg pláne 1500 nál fő panel csere 5000 -nél szoftver omlott össze csere 10 000 szoftver és főpanel csere, na nekem eddig volt nikon :D. A régi vázam is (d30) stabilabb, a többiről meg nem is beszélve :)
Eladó egy Nikon D700 fényképező, innen a fórumról 390e Ft amig a http://www.vatera.hu/nikon_d700_1547425085.html oldalon az első érvényes ajánlat meg nem érkezik (utána már csak licitálva)
A gép gyakorlatilag null exposra felújítva (zár + gumik cserélve Nikon magyarországi hivatalos szervíze által számlásan) eredetileg kb 70k expo került bele. Doboz, papírok megvannak.