Keresés

Részletes keresés

luisen Creative Commons License 2005.07.10 0 0 101

Persze, irjon, joga van hozzá.

Én aztán nem bántom, csak néha - hm- elszalad vele a fantáziája (TB, stb.. .) mindegy, ezzel sokan vagyunk igy.

Előzmény: izb (98)
HAL9000 Creative Commons License 2005.07.10 0 0 100

Elnézést, hogy belekotyogok a magasröptűbe, de szvsz. az az érdekes, hogy valakinek sikerült egy efféle szerkezet az egyik hídra eszkábálni, akkor amikor ott egy rendőrség által biztosított felvonulás zajlott.

Ebből a szempontból a felvonulás célja nem igazán érdekes.

Az a harminc tojás lehetett volna tojásgránát is, meg el is sülhetett volna az egyik hídon.

Ezekszerint.

Törölt nick Creative Commons License 2005.07.10 0 0 99
Pedig a melegek szeretik a tojásokat, főleg ha 2 van belőle. A Tomcat féle tojásokon meg kotlotthattak volna.
Előzmény: izb (98)
izb Creative Commons License 2005.07.10 0 0 98

Ez az egész Tomcat féle dolog egy állampolgári jog,hogy kimutassa

milyen érdekes elváltozások figyelhetők meg a társadalmon.

Ö max felhívja rá a figyelmet a saját módján.

Ismeritek,azt a viccet,hogy mi a 21 század puncija??

-a férfisegg

És ez sajna egyre jobban igy van,hála a médiának,és a köcsög újságírásnak.

Az emberek már mindenhol csak a szemetet látják,és ö pont ezekre a dolgokra

akarja felhívni a figyelmet

Érdekes stílusa van,de ez igy jó!!

Előzmény: luisen (95)
Cs. András Creative Commons License 2005.07.10 0 0 97
Nem hiszek az ilyen sarlatánságokban :o)
Előzmény: izb (96)
izb Creative Commons License 2005.07.10 0 0 96

Mutass magadról egy képet,és megmondom ki vagy.

he he

Előzmény: Cs. András (94)
luisen Creative Commons License 2005.07.10 0 0 95
A stilusom, vagy a tájékozottságom? :-)
Előzmény: izb (93)
Cs. András Creative Commons License 2005.07.10 0 0 94
Hagyjuk az apám szexuélis érdeklődését. Nem tudok semmit a fiatalkori kalandjairól :o)
Előzmény: izb (92)
izb Creative Commons License 2005.07.10 0 0 93
Mint ha a tied jobb lenne....
Előzmény: luisen (91)
izb Creative Commons License 2005.07.10 0 0 92

Látod milyen jó hogy apád nem volt buzi.

Bár lehet mások mást mondanának!

Előzmény: Cs. András (88)
luisen Creative Commons License 2005.07.10 0 0 91

Gratulálok széleskörű  tájékozottságodhoz és úri stilusodhoz :-))

Persze, hgy biztos. Meg a TB-s ügy  is baromság, az ég áldjonmeg, gondókoggyunk mán! :-))

Előzmény: nyman (89)
nonemán Creative Commons License 2005.07.10 0 0 90
Egy kis ember, teljesen idegen, pusztán azért, hogy létét valami megdöbbentővel bizonyítsa ... ha esetleg valaki ismerné a pontos idézetet? Emlékezetem szerint valahol a Beat-nemzedékkel kapcsolatos, de már hosszú ideje keresem a pontos szöveget.
nyman Creative Commons License 2005.07.10 0 0 89

"Vagy kizárólag Tomcat pólóárus kolléga irásaiból tájékozódsz a világról"

Igen b+ :o)

"Amúgy kiskorú molesztálását nemtől függetlenül törvénybe ütközik"

Ez bisztos? Vot 1 indexes cikk, de lehet, csak egy idiota torvenytervezet vot.

Előzmény: luisen (80)
Cs. András Creative Commons License 2005.07.10 0 0 88
Ha a te apádnak esze lett volna, most nem büszkélkednél itt az ótvar modoroddal. Én legalább jó nevelést kaptam :o)
Előzmény: pastorale (81)
mmBálint Creative Commons License 2005.07.10 0 0 87

"Én az egész buzi bandát a Dunába kergetném. Aki átér, az meguszta. Hulljon a férgese."

Hopp, egy potenciális gyilkos. Bravó, itt fejeződött be a veled való beszélgetés lehetősége is.

*

Na azért még egy mondat: a "pirotechnikai eszköz" tudtommal onnan jön, hogy Tomciék hívták fel a rendőröket, hogy "találtunk egy bombát a Lánchíd tetején".

Cs. András Creative Commons License 2005.07.10 0 0 85
"Asztan mer baj, ha egy csaj megdicser teged?"

És neked miért baj, ha egy faszinak annyir atetszesz, hogy ott helyben leszopott volna? :o) Inkább örülnél.
Ja igen. Nem volt megfelelő a hangsúly ;o)

"Ha joltom, ha egy buzerans segbedug egy 16 eves sracot, az nem gond, ha viszont egy hetero egy 16 eves kiscsajjal csinalja az mar igen."

Rosszul tudod. 2-3 éve ugyanazok a szabáyok vonatkoznak minden játékosra.

Én is olvastam Tomcat eme bejegyzését. És ez is hatalmas baromság. Keveri a szezont a fazonnal. Amiről ő beszél, az nem buzik szépségműtétjei, hanem nemváltó műtétek, hormonkezelések. Ennek pedig pontosan annyi köze van a homo- mint a heteroszexualitáshoz. De ezt is csak akkor finanszírotta a tb... részben..., ha bebizonyítják okos cihológusok, hogy t etényleg rossz testbe születtél. Hogy mit milyne arányban finanszíroz a tb, az meg nem ide tartozik. Én is tudnék mindenféle igazságtalan példákat felhozni, hogy mit nem fizet, de mit igen... A lényeg az: mindenki fizet tébét. Az én tébémből például mások visszereit műtik. Tyű, de felháborító.
Előzmény: nyman (76)
nyman Creative Commons License 2005.07.10 0 0 83

" Engem már egyszer kishíján megvertek, mert magyarul beszéltem ott, ahol nem szabad. "

Most mondjam, hogy a borszinem miatt is ertek mar hatranyok? Pl. Del-Afrikaban. He ha szigoruan veszem Mo-n is. Kis hijan majdnem megvertek mar tobbszor is :D

Előzmény: Cs. András (72)
pastorale Creative Commons License 2005.07.10 0 0 82

Bocs, Cs. Tamás helyett Cs.András értendö.

pastorale Creative Commons License 2005.07.10 0 0 81

A Polgár Tamás által eszkábált kézi készüléket röhej pirotechnikai berendezésnek hívni, mint azt korábban tette valaki.

A Cs.Tamás és más buziféléknek meg el kellene gondolkozniuk azon, hogy ha az apjuk is olyan hülye buzi lett volna, mint ök, akkor most nem mutogatnák magukat ilyen gyomorforgató, hányingert keltö módon.

A rákos, vagy leprás ember sem büszke a betegségére. Mi a fenének büszkélkednek

ezek a szerencsétlen buzik? Mire büszkék? Mi ez az eröszakos magamutogatás és az egészséges emberek megbotránkoztatása? Tényleg olyan sikkesnek és rokonszenvet ébresztönek vélik a nyilvános fasz-szopogatást?

Én az egész buzi bandát a Dunába kergetném. Aki átér, az meguszta. Hulljon a férgese. És éljen Tomcat !!!

luisen Creative Commons License 2005.07.10 0 0 80

Ugye, ezt Te sem hiszed el?

Vagy kizárólag Tomcat pólóárus kolléga irásaiból tájékozódsz a világról? :-)

Amúgy kiskorú molesztálását nemtől függetlenül törvénybe ütközik.

mmBálint Creative Commons License 2005.07.10 0 0 79

oké, tökmindegy - de tojástartóban?!?...

:-))))))))

Valami rossz színdarab végén meg gondolom egy kiló paradicsomot vág fel a színpadra - zacskóban. Nem rossz!!

Előzmény: sz (77)
mmBálint Creative Commons License 2005.07.10 0 0 78

"Kozben tomcat poloblogjabol par napja kiderult"...

Én abszolút nem vagyok az ügyben tájékozott, de valahogy NEM Tomci blogját tekintem ezügyben az abszolút hiteles forrásnak, már megbocsáss.

:-))))))

sz Creative Commons License 2005.07.10 0 0 77
nem 30 volt, hanem "párszáz", vagyis legalább 200 darab :))
Előzmény: mmBálint (67)
nyman Creative Commons License 2005.07.10 0 0 76

"Nekem is egyszer utánam szólt egy 10 éves forma kiscsaj, hogy jó a seggem. Azóta minden tízéves kiscsajnak elvágom a torkát."

Ezzel arra buzditassz, hogy vagyjam el a buzik torkat? Te huje vagy. ;o)

Asztan mer baj, ha egy csaj megdicser teged? Szerintem minden faszinak jol eshet, ha megfelelo a hangsuly.

Ha joltom, ha egy buzerans segbedug egy 16 eves sracot, az nem gond, ha viszont egy hetero egy 16 eves kiscsajjal csinalja az mar igen.

Kozben tomcat poloblogjabol par napja kiderult, hogy a buzik szepiteszeti mutetjenek nincs koltsegkerete, amig az eletmento muteteknek van. (Mongyuk a nagysagrendeket is jo lenne tudni melette)

"A halálos betegek életmentõ mûtétjeit minden évben egy fix keretösszegbõl végzik, melyet a társadalombiztosítás finanszíroz. Ha ez elfogy, viszlát, akinek nem volt szerencséje, meghal. Ennek ellenére a homoszexuálisok plasztikai mûtétjeit, ide értve a nemváltó mûtéteket is, a TB teljes mértékben fizeti. Magyarra fordítva, ha egy buzinak nem elég kislányos a pofikája, akkor máris ingyen átvarrják neki, de az édesanyád daganata le van szarva, jött volna elõbb, amikor még volt pénz. "

Előzmény: Cs. András (60)
mmBálint Creative Commons License 2005.07.10 0 0 75

egyébként ha mindenki nő, vagy mindenki férfi lenne, akkor kihalna az emberiség. ezért nem lehet sem a FÉRFI sem a NŐ létét pozitív dolognak tekinteni szvsz.

:-))))))

Előzmény: kifli (68)
Cs. András Creative Commons License 2005.07.10 0 0 74
Nem "double standard", hanem "cynism".
Előzmény: kifli (70)
Caidhan Creative Commons License 2005.07.10 0 0 73
"Hiába kevered, még egyszer: kinek jut eszébe felvonulni azért, mert természetes vonzódást érez a másik nem iránt? Melyik társadalomban, államban tekintik az ilyesmit természetellenesnek?"

Pl. azt, ha valaki nem kizárólag a házastársa iránt (esetleg a házasság előtt) érez természetes vonzódást a másik nem iránt és ezt nem fojtja el, titkolja, azt pl. a keresztény (szerencsére ilyenek a XXI. században már nincsenek) vagy az iszlám társadalmakban, államokban is büntetendőnek tartották, tartják.
Előzmény: Törölt nick (66)
Cs. András Creative Commons License 2005.07.10 0 0 72
Mert egy heteró párnak nem kell rendőri biztosítás, hogy kézenfogva körülnézzen a körúton :o) Talán ezért. Tudod, van a kisebbség meg az intoleráns többség. Engem már egyszer kishíján megvertek, mert magyarul beszéltem ott, ahol nem szabad. Na azon a helyen a magyar kisebbség azért vállalja az utcán is a magyarságát, mert így tiltakozik az intolerancia ellen. Ugyanez Magyarországon kicsit furán nézne ki, mert itt igen ritkán történik meg, hogy beszólnak, mert magyarul beszélsz. Mondd, hogy egyedül, segítség nélkül is át tudod ezt vetíteni a buzik helyzetére.
Előzmény: Törölt nick (66)
luisen Creative Commons License 2005.07.10 0 0 71

NÉzd: a homoszexualitást nem is olyan régen még törvény bűntette, erőteljes társadalmi előitélet is létezik a jelenséggel szemben.

A törvényi korlátozások megszűnésének "ünnepe" a Gay Pride...

a "kézenfogva végigsétálás" meg az itt megnyilatkozók egy részének alacsony tolerancia-szintje alapján meg nem is tűnik olyan evidensnek, mitn ahogy pl. én képzelném.

Előzmény: kifli (68)
kifli Creative Commons License 2005.07.10 0 0 70
double standard?
Előzmény: Cs. András (61)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!