Elnézést, hogy belekotyogok a magasröptűbe, de szvsz. az az érdekes, hogy valakinek sikerült egy efféle szerkezet az egyik hídra eszkábálni, akkor amikor ott egy rendőrség által biztosított felvonulás zajlott.
Ebből a szempontból a felvonulás célja nem igazán érdekes.
Az a harminc tojás lehetett volna tojásgránát is, meg el is sülhetett volna az egyik hídon.
Egy kis ember, teljesen idegen, pusztán azért, hogy létét valami megdöbbentővel bizonyítsa ... ha esetleg valaki ismerné a pontos idézetet? Emlékezetem szerint valahol a Beat-nemzedékkel kapcsolatos, de már hosszú ideje keresem a pontos szöveget.
"Én az egész buzi bandát a Dunába kergetném. Aki átér, az meguszta. Hulljon a férgese."
Hopp, egy potenciális gyilkos. Bravó, itt fejeződött be a veled való beszélgetés lehetősége is.
*
Na azért még egy mondat: a "pirotechnikai eszköz" tudtommal onnan jön, hogy Tomciék hívták fel a rendőröket, hogy "találtunk egy bombát a Lánchíd tetején".
És neked miért baj, ha egy faszinak annyir atetszesz, hogy ott helyben leszopott volna? :o) Inkább örülnél. Ja igen. Nem volt megfelelő a hangsúly ;o)
"Ha joltom, ha egy buzerans segbedug egy 16 eves sracot, az nem gond, ha viszont egy hetero egy 16 eves kiscsajjal csinalja az mar igen."
Rosszul tudod. 2-3 éve ugyanazok a szabáyok vonatkoznak minden játékosra.
Én is olvastam Tomcat eme bejegyzését. És ez is hatalmas baromság. Keveri a szezont a fazonnal. Amiről ő beszél, az nem buzik szépségműtétjei, hanem nemváltó műtétek, hormonkezelések. Ennek pedig pontosan annyi köze van a homo- mint a heteroszexualitáshoz. De ezt is csak akkor finanszírotta a tb... részben..., ha bebizonyítják okos cihológusok, hogy t etényleg rossz testbe születtél. Hogy mit milyne arányban finanszíroz a tb, az meg nem ide tartozik. Én is tudnék mindenféle igazságtalan példákat felhozni, hogy mit nem fizet, de mit igen... A lényeg az: mindenki fizet tébét. Az én tébémből például mások visszereit műtik. Tyű, de felháborító.
" Engem már egyszer kishíján megvertek, mert magyarul beszéltem ott, ahol nem szabad. "
Most mondjam, hogy a borszinem miatt is ertek mar hatranyok? Pl. Del-Afrikaban. He ha szigoruan veszem Mo-n is. Kis hijan majdnem megvertek mar tobbszor is :D
A Polgár Tamás által eszkábált kézi készüléket röhej pirotechnikai berendezésnek hívni, mint azt korábban tette valaki.
A Cs.Tamás és más buziféléknek meg el kellene gondolkozniuk azon, hogy ha az apjuk is olyan hülye buzi lett volna, mint ök, akkor most nem mutogatnák magukat ilyen gyomorforgató, hányingert keltö módon.
A rákos, vagy leprás ember sem büszke a betegségére. Mi a fenének büszkélkednek
ezek a szerencsétlen buzik? Mire büszkék? Mi ez az eröszakos magamutogatás és az egészséges emberek megbotránkoztatása? Tényleg olyan sikkesnek és rokonszenvet ébresztönek vélik a nyilvános fasz-szopogatást?
Én az egész buzi bandát a Dunába kergetném. Aki átér, az meguszta. Hulljon a férgese. És éljen Tomcat !!!
"Nekem is egyszer utánam szólt egy 10 éves forma kiscsaj, hogy jó a seggem. Azóta minden tízéves kiscsajnak elvágom a torkát."
Ezzel arra buzditassz, hogy vagyjam el a buzik torkat? Te huje vagy. ;o)
Asztan mer baj, ha egy csaj megdicser teged? Szerintem minden faszinak jol eshet, ha megfelelo a hangsuly.
Ha joltom, ha egy buzerans segbedug egy 16 eves sracot, az nem gond, ha viszont egy hetero egy 16 eves kiscsajjal csinalja az mar igen.
Kozben tomcat poloblogjabol par napja kiderult, hogy a buzik szepiteszeti mutetjenek nincs koltsegkerete, amig az eletmento muteteknek van. (Mongyuk a nagysagrendeket is jo lenne tudni melette)
"A halálos betegek életmentõ mûtétjeit minden évben egy fix keretösszegbõl végzik, melyet a társadalombiztosítás finanszíroz. Ha ez elfogy, viszlát, akinek nem volt szerencséje, meghal. Ennek ellenére a homoszexuálisok plasztikai mûtétjeit, ide értve a nemváltó mûtéteket is, a TB teljes mértékben fizeti. Magyarra fordítva, ha egy buzinak nem elég kislányos a pofikája, akkor máris ingyen átvarrják neki, de az édesanyád daganata le van szarva, jött volna elõbb, amikor még volt pénz. "
egyébként ha mindenki nő, vagy mindenki férfi lenne, akkor kihalna az emberiség. ezért nem lehet sem a FÉRFI sem a NŐ létét pozitív dolognak tekinteni szvsz.
"Hiába kevered, még egyszer: kinek jut eszébe felvonulni azért, mert természetes vonzódást érez a másik nem iránt? Melyik társadalomban, államban tekintik az ilyesmit természetellenesnek?"
Pl. azt, ha valaki nem kizárólag a házastársa iránt (esetleg a házasság előtt) érez természetes vonzódást a másik nem iránt és ezt nem fojtja el, titkolja, azt pl. a keresztény (szerencsére ilyenek a XXI. században már nincsenek) vagy az iszlám társadalmakban, államokban is büntetendőnek tartották, tartják.
Mert egy heteró párnak nem kell rendőri biztosítás, hogy kézenfogva körülnézzen a körúton :o) Talán ezért. Tudod, van a kisebbség meg az intoleráns többség. Engem már egyszer kishíján megvertek, mert magyarul beszéltem ott, ahol nem szabad. Na azon a helyen a magyar kisebbség azért vállalja az utcán is a magyarságát, mert így tiltakozik az intolerancia ellen. Ugyanez Magyarországon kicsit furán nézne ki, mert itt igen ritkán történik meg, hogy beszólnak, mert magyarul beszélsz. Mondd, hogy egyedül, segítség nélkül is át tudod ezt vetíteni a buzik helyzetére.
NÉzd: a homoszexualitást nem is olyan régen még törvény bűntette, erőteljes társadalmi előitélet is létezik a jelenséggel szemben.
A törvényi korlátozások megszűnésének "ünnepe" a Gay Pride...
a "kézenfogva végigsétálás" meg az itt megnyilatkozók egy részének alacsony tolerancia-szintje alapján meg nem is tűnik olyan evidensnek, mitn ahogy pl. én képzelném.