Keresés

Részletes keresés

Filburt Creative Commons License 2001.01.20 0 0 182
Anti IQ

Én csak egy budai lúzer vagyok, akit elkerül mind a tvnet, mind a chello (az I. kerületben csak MAJD lesz net. Na ehhez képest nemrég láttam vkit egy chat-en bp01.broadband.hu hosttal). Engem piszkosul nem hat meg, hogy máshol mik a lehetőségek. Nekem itt KELL normális szolgáltatás. Az sem izgat, hogy a tvnet ezt hogy oldja meg, mert volt szerencsém hozzá egy ismerősömnél és csak azt tudom mondani: EZ az igazi szélessávú net szolgáltatás....

Filburt

Előzmény: Anti IQ (181)
Anti IQ Creative Commons License 2001.01.20 0 0 181
Az alap problémát nem értitek !
A TVNET-et semmi és senki nem kötelezi arra, hogy Miskolcon, Mezőtúron vagy Nagykanizsán is szolgáltasson. A TVNET-nek egy centi kábelTV hálózata sincs.

Könnyű úgy 10 megás kapcsolatot adni, hogy csak 300 méter kábel kell a BIX csatlakozáshoz és nem kell 200 kilóméternyi 2 megás vonalért (csak vonal !!!) havonta 6-700 kHUF-ot fizetni valamelyik hazai távközlési szolgáltatónak.

Értsétek már meg végre, hogy a TVNET-et soha nem lehet összehasonlítani sem a MATÁV kábellel, sem a UPC-vel. Kérdezzétek meg a TOLNAnet, a SÉDnet, vagy a PLANET kábeles előfizetőit, náluk a végeken mi a helyzet?

Észre vennétek végre, hogy minden ellenkező híreszteléssel szemben Magyarország nem egyenlő Budapestel és Budapest nem egyenlő a 2-3 belvárosi kerülettel!

A sokat dícsért TVNET valyon miért nem szolgáltat Budafokon, Érden, Kőbányán vagy Vecsésen?
Ne bosszantsatok már állandóan a sötét, szűklátókörű, betokosodott "hű, de pesti vagyok" hozzáállásotokkal.
Élnek ebben az országban máshol is ...

Előzmény: Tvnet_Sanya (180)
Tvnet_Sanya Creative Commons License 2001.01.20 0 0 180
visuo:
"..mit tudsz a TVNET jövőjéről? Meddig tudják tartani ezt az árat és sebességet (kicsit szarul esne, ha márol holnapra bejelentik, hogy csökkentik a sebességet és/vagy az növelik az árat). Mennyire bírnak ők ellen állni a nagyok (MATÁV/UPC stb.) tőkéjének és terjeszkedésének."

Magam is folyton ezen filózok! Számomra a legnagyobb csalódás az volt - ui. én eredetileg az UPC-től NAGYON sokat vártam - amikor kiderült, hogy nem konkurálni akar a Matávval, hanem megegyezni (köcsögösködni) vele. Arra terveztem, - Én marha - hogy a Tvnettel megegyező sebességen és áron csak jóval megbízhatóbb minőségben fog szolgáltatni internetet. Erre mi történt? Ezt már nem kell leírnom hiszen tudod! Viszont az utóbbi 3 hónapom úgy telt el, hogy csak akkor volt hullámzó a szolgáltatás mifelénk, ha a "brazil gépsor" átvágott egy főkábelt a Lehel piacnál vagy ha valaki(k) támadták a BIX-et. Nálam is vannak általad leírt kiugró letöltési értékek, de ezzel nem fájdítom a többség szívét! A 200 kb/sec letöltés megbízhatóan mindenképpen megy 3 hónapja az irodámban. A megjelölt időszakban összesen két meghibásodást tapasztaltam és az elsőnél nem is volt szolgáltatás. Az első esetében 2-3 napig a másodiknál csak lassulást tapasztaltam (belföld: 40-50 kb/sec, külföld 7 kb/sec). Lehet, hogy szerencsém van?
Ami aggaszt egy kicsit az a 60 kb/sec feltöltés. Szerintem ez kevés lesz a video-telefonáláshoz.
Különben még mindig vannak anyázások, nézd meg a fórumunkat! Csak azt is kell tudni hozzá, hogy 5000 előfizetőből általában mindig ugyan az a 40 dumál rajta. Van aki jót van aki rosszat!
Kiváncsi lennék, a Chellonál egyáltalán lesz-e ilyen fórum?
"A legjobbakat kívánom mindenkinek (sebességben/árban)."
Magam is így gondolom!:))

Előzmény: Törölt nick (179)
Törölt nick Creative Commons License 2001.01.20 0 0 179
Három hónapja vagyok északkelet angyalföldi TVNET előfizető. Eddigi tapasztalatim nagyon pozítivak. Bár nem fizet nekem a TVNET e promócióért (bárcsak...), !!! de még most is bátran elmondhatom, hogy a legjobbak ár/sebesség szolgáltatásban!!! (nem fogadok el ellenkezést ez ügyben!!!) Már ahol tudnak szolgáltatni. Persze hozzátartozik az is, hogy a szerződés után egy hónapon keresztűl kellett rájuk telefonálnom, míg végre beüzemelt a rendszer (ellentétben a szerződésben leírt határidővel).

Igazán akkor lennék 100%-osan elégedett velük, ha felére vinnék le a havi díjat (5e Ft bruttó) a mai magyarországi fizetések mellett és a külföldi letöltési sebességet fel tudnák dobni átlagban 100 kb/s fölé (kilobyte, nem bit!).

Mit igért a Chello: 64 kb/s letöltés, 16 kb/s feltöltés. Ebből mennyi lett igaz?

Nálam az eddigi sebesség max. (ritka, nem az átlagról van szó) TVNET-en: 510 kb/s letöltés volt (ritka), 85 kb/s feltöltés. Azóta persze korlátozták a feltöltést 60 kb/s-re.

És mit szeretnék én a többieknek: én azt szeretném, ha egész Magyarország lakossága a fizetésekhez képest olcsón tudná használni az Internetet. Én nem értem, hogy miért kell itt egymást ölni a topicban (TVNET vs. UPC Chello, kábelesek vs. telefonvonalasok)

Tvnet_Sanya: mit tudsz a TVNET jövőjéről? Meddig tudják tartani ezt az árat és sebességet (kicsit szarul esne, ha márol holnapra bejelentik, hogy csökkentik a sebességet és/vagy az növelik az árat). Mennyire bírnak ők ellen állni a nagyok (MATÁV/UPC stb.) tőkéjének és terjeszkedésének.

Amúgy volt munkatársam több mint két éve TVNET előfizető (Zúgló, Thököly út), úgyhogy ő aztán tudna mit mesélni, hogy mennyi szívás/anyázás volt a TVNET-tel az elején.

És végül: mikor a legelső nap kezdtem el használni a TVNET-et, akkor éreztem úgy, hogy végre európai ember vagyok (a sebesség miatt). Ezzel nem arra akartam célozni, hogy a többi NEM TVNET felhasználó nomád ázsiai bennszülött lenne.

A legjobbakat kívánom mindenkinek (sebességben/árban).

Előzmény: Tvnet_Sanya (178)
Tvnet_Sanya Creative Commons License 2001.01.20 0 0 178
visuo:
Milyen szar lassú, mi? A(z) "UPC munkatárs"-ak beleülnek az újjukba, amikor a Chellon ennyi letöltési (nem feltöltési!) sebességet tudnak biztosítani a kiszolgáltatott Usereiknek!
Anti_IQ:
Azért mégis történik előtömörítés! Csak nem az általam tévesen megjelölt sofware színtjén, hanem magában a modemben. Erről úgy bizonyosodhatsz meg, ha kipróbálsz a 64 k-s ISDN-ről egy letöltést. A 64 k-n nem lehet (elvileg) 7 kb/sec-nél nagyobb sebességet elérni, de a software számlálója mégis 8-9 kb/sec sebességet mutat. Az az 1-2 kb/sec "nyereség" annak az előtömörítésnek - ha úgytetszik tömörítésnek - tudható be, melyet minden modem helyből tud!
Előzmény: Törölt nick (177)
Törölt nick Creative Commons License 2001.01.20 0 0 177
Most tesztelgetek feltöltéseket és tényleg max. 60 kb/s.
Előzmény: Heavy_D (176)
Heavy_D Creative Commons License 2001.01.19 0 0 176
visuo ezt az infót a TvNet fórumán olvastam, és ha minden igaz akkor ez az adat a feltöltésre vonatkozik.
Törölt nick Creative Commons License 2001.01.19 0 0 175
XIII. kerületi TVNET-es vagyok, 60 k-s korlátozást nem vettem észre (tegnap 300 k volt). Igaz, nem is akarok.
Előzmény: Heavy_D (123)
Heavy_D Creative Commons License 2001.01.18 0 0 174
Ezt eltoltam egy kicsit! :)

Itt egy jó kis oldal az angolul tudóknak.
Broadband svéd módra
Teljesen korlátlan internet semmilyen le és feltöltési korláttal havi 200 Korona és az installálás 2000 korona. A 2000 Korona kb. 60000 Forint mint a TVNetnél a havidíj meg 6000 Forint!!

Heavy_D Creative Commons License 2001.01.18 0 0 173
Itt egy jó kis oldal az angolul tudóknak.
Tvnet_Sanya Creative Commons License 2001.01.18 0 0 172
Anti_IQ:
Igazat kell adnom :(( ui. ez valóban sületlenség. Lebeszéltem a rendszergazdánkkal és azt mondja, hogy csak pontosabban méri a sebességet, mint a winfos és ezért éltem eddig abban a hiedelemben, hogy előtömörít (ilyen hülyeséget!)! Úgyhogy "2001-01-18 10:00:58"-kor leírt hozzászólást kérlek ne vegyétek figyelembe! Ha valakit megtévesztettem attól elnézést kérek!
Anti IQ Creative Commons License 2001.01.18 0 0 171
"Mindkettő előtömörít és így valamit gyorsít"

Lehet, hogy a tízegynehány éves hálózati ismereteim és tapasztalataim roppant szegényesek, de vajon hogyan tudná rávenni pl. a GetRight a kualaumpuri egyetem FTP szerverét, hogy "előtömörítsen" egy zippelt állományt, mielőtt elzavarja ide nekünk a vadkeletre?

Szerénytelennek nem mondható véleményem szerint ez roppant sületlenség ...

Előzmény: Tvnet_Sanya (169)
Heavy_D Creative Commons License 2001.01.18 0 0 170
TRoger
Már sokan írták, hogy elérték és túl is haladták az 5 Gigiát és mégsem korlátozták le őket!
Én még nem értem és kb. 1 Gigánál járok.
Szerintem az általános vélekedés az az, hogy még nincs korlát mert nem zavarja a biztonságos üzemelést, de amint az ügyfélszám növekedése miatt ez terhes lesz a hálózatnak akkor le fognak szabályozni.
Mindenhol korlátlan a Chello csak ott van az a fránya fair use policy ami jelenthet bármit amit ők éppen akarnak. Nekem a szerelő azt mondta, hogy 5 Giga korlát. Én már arra is gondoltam, hogy direkt nem mondanak semmit gondolván, hogy ez a kis pletyka is elég ahhoz, hogy megfékezzék a notorius warez letöltőket. Mert itt igazából erről van szó azért van dinamikus IP és azért van korlát is.

Majdan meglátjuk a helyzetet.

Sanya
Nem letöltésvezérlőre gondoltam hanem olyasmi progikra amik pl. registry buherálás révén gyorsítják a kapcsolatot azaz kihasználják a maximálisan elérhető speedet tahát én nem fogok 200 Kval letölteni mint te, de a 60-ban rejlő lehetőségeimet ki szeretném teljesen használni.
Nagyon tanulságos külföldi fórumokat olvasgatni. Éppen peticiót terveznek az egyiken az @home ellen beadni hiszen le van korlátozva a feltöltés 128K-ra, igaz a letöltés 300 és 600 között ingadozik. Gyorsan le is írtam, hogy mi a helyzet a Chellóval erre ez a válasz jött az egyik sráctól Gosh, the only thing they are missing in their broadband package is a broadband connection.Can you say re-packaged 56k???

Igaz volt aki szerint türelem mert amikor náluk az isdnt bevezették az 100 dollár volt.

Tvnet_Sanya Creative Commons License 2001.01.18 0 0 169
Heavy_D:
Jó a Go!Zilla (www.go!zilla.com) v. a GetRight. Mindkettő előtömörít és így valamit gyorsít!
Előzmény: Heavy_D (167)
TRoger Creative Commons License 2001.01.18 0 0 168
Egy kerdes minden chellosnak, de csak azoknak:
van most akkor 5 giga limit, vagy nincs? /az valaszoljon, aki elerte az 5 gigat/

Merthogy erre a kerdesre nem nagyon ir senki sem konkret valaszt. Vagy ezt honap elejen kene kerdezni, mert ilyenkor mar mindenki bedugult az 5 gigas limit miatt? <;

Heavy_D Creative Commons License 2001.01.18 0 0 167
All, arra gondoltam, hogy kéne itten egymásnak segíteni is a sok anyázás és elégedettlenség közepette.
Pl. használtok v.mi féle softwaret a letöltés gyorsítására vagy a kapcsolat monitoringozására?
Heavy_D Creative Commons License 2001.01.16 0 0 166
ez jó volt :)
Luca Brasi Creative Commons License 2001.01.16 0 0 165
Hi!

Én csak kíváncsi vagyok a számokra, nem fogok panaszkodni a keresztapának, ha más jön ki, mint amit vártam.

Luca Brasi

Előzmény: Heavy_D (163)
Luca Brasi Creative Commons License 2001.01.16 0 0 164
Hi!

Én csak kíváncsi vagyok a számokra, nem fogok panaszkodni a keresztapának, ha más jön ki, mint amit vártam.
Luca Brasi

Előzmény: Heavy_D (163)
Heavy_D Creative Commons License 2001.01.16 0 0 163
Szerintem meg ne kezdj el méricskélni! Mert éllandóan azt fogod elemezgetni! Ez olyan mintha megvennéd az új autót és utána eljárnál kereskedésekbe, hogy ki adja olcsóbban ezt a modellt. :)
Luca Brasi Creative Commons License 2001.01.16 0 0 162
Hi!

A sok hozzászólás annyira elbizonytalanított :), hogy szeretnék szerválni egy adatforg.mérőt,hogy a lent említett adatokat (upload;download;átlag sebesség) mérni tudjam sokat szidott chello-mon.

Vároma javaslatokat!
Köszi, Luca Brasi

Tvnet_Sanya Creative Commons License 2001.01.16 0 0 161
Z_For:
Nnnnna egy kis matek: 128 kbs = 128/8 = 16 kb/sec.
Ez aztán a vágta! Ez a kétcsatornás ISDN-nél éppen 2 kb/sec-el több. Egyébként az analóg Matávon (3-4 kb/sec) is el tudok küldeni csatolt fájlokat!:)
Anti_IQ (IQ40?):
Méllyen tisztelt UPC munkatárs!
Nem vagyok könyvvizsgáló, én ilyet nem is állítottam (egyenlőre)! Nem vagyok negyven éves és nem táncoltam vissza! A kapacítás bővítés a(z) UPC részéről - feltéve ha igaz - eredménye képpen miért nem veszel észre javulást a szolgáltatásodban? Most hogy már megtudtam fel- és letöltési sebessége a Chellonak 30-60/16 kb/sec, míg a Tvnetnél ezek az adatok 200-300/60 kb/sec.
A Chello ára havi 11 000 Ft a Tvnet a polgárnak 10 000 Ft az üzleti előfizetőknek 10 000 Ft + ÁFA. A Tvnet egy kicsinek mondható magyar cég, míg a(z) UPC egy nemzetközi mamut! Logikusan a(z) UPC-nek kellene sokkal magasabb színvonalon és jóval olcsóbban szolgáltatni. Akkor miért nem teszi ezt meg? Ha ezek a számok sem győznek meg akkor valóban anti iq vagy!

Neutron SB Creative Commons License 2001.01.16 0 0 160
"Olvastam és mielőtt megkérdezed, olvastam a kapcsolódó topicot is a HWSW-n. Láttam, hogy oda is belefingtál egyet, nehogy kimaradj valahonnan.

A HWSW ügyeiben azt hiszem Enolagay mértékadó informátornak számít. Útálok más oldalak fórumaiból idézni, de most muszály:"
-------------------

Koszi, mert enolagay vagyok. Csak ide neutron sb neven irok.

"------- Kiragadott részletek Enolagay hozzászólásaiból -----------

"Nalunk a HWSW szerkben is chello van. Sokszor akadozik, mailserver nem muxik, de egesz jo, sot..."
"2. Gyors. Valóban gyors, 50-60 kilobájt/sec átviteli sebességeket is elérek, ha a megcélzott szerverek bírják."
-----------------------------

Ez a masodik idezet nem tolem van!

ez igy van. gyors."

"A 11ezer tenyleg jo es korrekt. "

"Megegyszer: a Chello korrekt szolgaltatas, magam is feelingelem, "
---------------------------

Eleg jol kiszedted a a pozitivumokat. Negativumot miert nem idezted?

Mas: az 5gb limit elo dolog user policy elv moge rejtve. Azert nem tiltanak meg a upc-sek 5 utan, mert meg kevesen cselloznak. Szoval higgyetek el, ahogy tobben leszunk le leszunk love 5giga utan. A poen hogy a upc sajtonapon letagadtak a limitet...

Szoval valoban nem rossz, de rengeteg hibaja is van.

Masreszt a hwsw forumban ez a tema mar szet lett vesezve. Szinte minden kerdesre ott a valasz.

Konyvelo ur :) : a mikland csoport nagyon felreertheto! A hwsw-nek a miklandhoz semmi koze, de ezt te is tudod.

Előzmény: Anti IQ (159)
Anti IQ Creative Commons License 2001.01.15 0 0 159
"A http://goliat.c3.hu/mrtg/bix-upc.html statisztikaja szerint egyebkent az UPC jan 8-14-i héten átlagosan kimenő kapacitásának 8,2, bejövő kapacitásának pedig mindössze 1,3%-át (!!!) használta ki. Szóval nem hiszem, hogy nagyon aggódnia kellene a júzerei forgalma miatt."

Ha megnézed azt a grafikont, akkor látszik, hogy néha, több percre is elérte már a terhelés a kapacitás 30%-át. Biztos forrásból tudom, hogy többek közt e miatt már készítik elő a gigabites kapcsolatot a BIX-re.

Tudtommal akkor, amikor a TVNet sajtótájékoztatón hozsannázott, hogy a nemzetközi kapcsolatuk 2-ről 6 megára bővült, a UPC szép csendben hozzácsapott a meglévő 6-8 mega külföldi kapcsolataihoz még vagy 30-40 megát.

Én úgy tudom, hogy nem azért nem 200-300 kilobyte a max sebesség, mert nem birná néha a rendszer, hanem azért, hogy _minden_ előfizető nagyjából azonos szolgáltatást kapjon.

Tvnet_Satnyával meg lassan nem lesz érdemes foglalkozni. Ez a pasi szerintem nem könyvvizsgáló, hanem netrinyáló. Fröcsög és anyáz itt össze vissza, mikor meg bebizonyosodik, hogy hüleséget beszél, akkor rögtön másról dumál, mint Bodóné, mikor a bor árát kérik tőle.

Ki a retek kérdezte, hogy kinek könyvel? Én csak megemlítettem, hogy a szerinte a "hűdeodamondtakneki" cikk szerkesztősége a saját fórumukban mond gyökeresen mást mint a könyvelő úr.

Egyik kedvenc nótám az Omegától "A könyvelő álma".
Lehet, hogy Tvnet_Satnyával is hasonló történt?

"40 éves könyvelőnek szörnyű álma volt,
pénzt adott egy rock zenésznek, s este ő dobolt ..."

Előzmény: Z_For (158)
Z_For Creative Commons License 2001.01.15 0 0 158
TvNet_Sanya:

"...az oly nagyon istenített szolgáltatód adatátviteli korlátozottsága miatt (upload:?;download:30-60 kb/sec)..."

Pontosabban: download: 30-60 _kB/sec_. Uploadot nem mértem, de nem lehet sokkal lassabb 128 kbs-nél, mert nem volt semmi gondom pl. freemail csatolt fájl feltöltéssel.

A http://goliat.c3.hu/mrtg/bix-upc.html statisztikaja szerint egyebkent az UPC jan 8-14-i héten átlagosan kimenő kapacitásának 8,2, bejövő kapacitásának pedig mindössze 1,3%-át (!!!) használta ki. Szóval nem hiszem, hogy nagyon aggódnia kellene a júzerei forgalma miatt.

Amúgy a Janesz által hivatkozott cikk a HWSW-n nagyjából kifejezi az érzéseim: minden, amit nem a gépek csinálnak az UPC-nél, tragikus. (De az nem igaz, hogy szarnak a CRM-re, van egy valami Wizzard nevű CRM szoftverük, abban még az is benne van, ha hangosat fingottam a kábelvég közelében... ;-) Csak éppen nem törődnek a júzerrel.)

Z_For

Tvnet_Sanya Creative Commons License 2001.01.15 0 0 157
Janesz:
Ezzel a cikkel még mindig nem növekedik az adatátviteli sebesség 60 kb/sec fölé, holott 200 kb/sec (letöltésben és feltöltésben) az a sebesség melyet könnyedén lehetne produkálni rajta. Az 5 GB korlát pedig pont az olyan fikázó hírverések hatására nem kerül (a Te cikkedben tett ígéret szerint) bevezetésre, mint amilyenek azok a "piszkálódó" hozzászólások amilyeneket Én is teszek! Ezek a hírverések nem légből kapottak, hiszen ha ezt a tropicot végigolvassátok - az elejétől - akkor nyomon követhető az amikor többen is az 5 GB-os korlátozásról kezdtek „rebesgetni”. Én magam is rákérdeztem azon a nem 06 80-as (fizetős) telefonon a(z) UPC-nél a korlátozás meglétére és senki sem tagadta, legkevésbé a telefonos ügyintéző. Persze ez valamikor az ősszel történt és a folyamatos „user-puffogás” eredményének tudom én be azt, ha a fenti korlátozás nem kerül bevezetésre. És egyértelműen azért nem hagyja terjeszkedni a Tvnetet + mást sem a(z) UPC (a saját kábelein) mert esetleg lenne egy olcsóbb és jobb szolgáltató és a saját kis Chello-jában nem lenne más választása mint fejleszteni és árat csökkenteni, hogy az előfizetői el ne hagyják. Tudjátok ezt hívják versenynek, melynek így már a fogyasztó (Tvnet_Sanya, Anti_IQ, Janesz stb.) is a győztese lehetne! De hát az össznemzeti kibaszósdi (régen „Nagy Magyar Átoknak” hívták) így működik! Szeretném ha inkább erre a dumára lennétek vevők és nem az olyan pofon egyszerű nyilatkozatokra, melyekkel el akarják takarni a szemünket és a saját arcukra akarnak formálni minket a szolgáltatók!
Janesz Creative Commons License 2001.01.15 0 0 156
Bocs a duplázásért, b***akodott a szerver
Janesz Creative Commons License 2001.01.15 0 0 155
Hadd mutassak valami érdekeset a Chellóról, az infót maga Hagymásy András szolgáltatta (felhívott ma regggel a lejjebb említett cikkel kapcsolatban).
Janesz Creative Commons License 2001.01.15 0 0 154
Tvnet_Sanya: Egészségedre, ember... :))

Amúgy meg mindenki lesz szíves elolvasni ezt itt, aztán megnyugodni.
Főleg Tvnet_Sanya figyelmébe ajánlanám...

(Ez a lejjebb említett cikkem egy részlete, benne egy kis Hagymásy Andrástól kapott info.)

J

Tvnet_Sanya Creative Commons License 2001.01.15 0 0 153
Anti_IQ:
Még ha fingtam is egyet, hát jól esett! A Tvneten egy fikarcnyi előnyhöz sem jutok (sajnos) annak következményeként amit írok! Tudod mifelénk az ilyen extrákért, mint a VIP dellázni kell (ugy néz ki, hogy 35 000 + ÁFÁ-t)! Amit idekaparok a fórumra azt pedig meggyőződésből teszem és nem csak azért, hogy fikázzam a Chellot. Egyébként ha nem vetted volna észre amit leírok éppen úgy szolgálja a te érdekeidet mint a többi userét. Mert ugye nem az én szolgáltatóm nem nyitott fórumot a szolgáltatását esetleg építő módon kimondott kritikák leírására, hanem a tiéd! És te nem tudsz majd videotelefonálni - a 11 000 Ft-os általánydíjért - nemsokára az oly nagyon istenített szolgáltatód adatátviteli korlátozottsága miatt (upload:?;download:30-60 kb/sec). Míg ha beszélünk róla ez esetleg megtörténhet!
Különben elhibáztad mert én nem a Tvnet munkatársa vagyok hanem havi bevételeim egy részét a HWSW-től kapom ugyanis a könyvelőjük vagyok! Ugyanúgy mint a Mikland Szalon Kft-nek és a notebook.hu Kft-nek. Ez a három cég az Attila úton egy kupacban mondjuk úgy, hogy a "Mikland csoport" tagja. A HWSW-n felszólaló házigazdák általában ezekben a cégekben dolgoznak! Sőt "Mz" is az ügyfelem Ő az Ant Avant Bt. képviselője! Tudnod kell azt is, hogy azért van Chello a HWSW-ben, mert az idén koraősszel el akarták költöztetni a szerkesztőségüket a Tvnet szolgáltatási területére és én mondtam azt nekik, - bár ne tettem volna - hogy Válasszák a Chellot és akkor nem kell költözni. Hát így lett Chello a HWSW-nél! Ha nem hiszed, kérdezd meg a HWSW-n! A valós tapasztalataim a fent leírtak alapján úgylátszik mégis ülnek!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!