Keresés

Részletes keresés

Borsos04 Creative Commons License 2020.09.21 0 0 6619

Nem biztos, Andi és Barbi még megszorongathatják, ha továbbra is jók lesznek. De ha megnyeri, én azt sem bánom.

Egyébként több kommentelő szerint Molnár Tomi inkább Balássy Bettire hasonlított. És tényleg. :))) 

Előzmény: crossfire1 (6618)
crossfire1 Creative Commons License 2020.09.21 -3 2 6618

Szabó Ádám minden adásban folyamatosan az egyik legjobb. ő fog nyerni, nincs kétségem. csak azt sajnálom, h ez ilyen hamar eldőlt, és nem marad izgalom.

Előzmény: Borsos04 (6615)
crossfire1 Creative Commons License 2020.09.21 -4 0 6617

tudom, h velem vannak alapvető problémák :), de nekem kifejezetten tetszett Csabi outfitje :) mikor megjelent a szám elején, tátva maradt a szám :)  remélem, máskor is lesz még lány :) (mert, hogy ez egy ilyen műsor, és ha már bevállalta, akkor csinálja :) a hangot viszont meg kellene próbálni, akármi is van. a nézők nem szeretik, ha valaki nem próbálkozik.

Előzmény: Fülhegyező1 (6610)
Zenerajongó Creative Commons License 2020.09.21 -4 2 6616

Hát ha szerinted Ádám az egyik legjobb volt tegnap, lelked rajta, mindenkinek a maga ízlése a mérvadó, erre nem lehet mást mondani. De hogy nem hasonlított az eredetire, az objektív tény. Megpróbálta, de övön aluli feladat volt, másnak is ugyanígy nem sikerült volna. Megmondjam, ki tudta jól utánozni Oszvald Marikát? Teremi Trixi! Egy pályát csinált így végig.

Vastag és Molnár meg a saját hangjukon énekeltek, de ezen meg én nem lepődök már meg...

Előzmény: Borsos04 (6615)
Borsos04 Creative Commons License 2020.09.21 -2 2 6615

Én is tudtam volna akár több nevet is mondani. De például szerintem Szabó Ádám az egyik legjobb volt tegnap (Andi és Barbi után), ha azt nézzük, hogy mennyire nem testhezálló feladatot kapott, és mit hozott ki mégis belőle. Vastag Csaba és Molnár Tomi még csak meg sem próbálták a hangutánzást.

Előzmény: Zenerajongó (6613)
Fülhegyező1 Creative Commons License 2020.09.21 -2 2 6614

Nem azt mondtam, hogy Szilvitől nem tudok felidézni egyetlen produkciót sem, hanem azt, hogy érdekeset. Ez nagy különbség. Végig közepesen (néha kicsit alatta) teljesített, míg a többieknek voltak kiugró pillanataik: pl. Ádámnak Rag’n’ Bone Man, Barbinak Adele, Andinak Gabi, Barnának Lisa Kekaula, Csabának Armstrong, Boldinak Szikora. Még a kieső Annának is Hiro. Nem vitatom, hogy voltak közülük, akiknek mélypontjai is születtek, de egy show műsor tekintetében szerintem a stabil közép kategória a legkevésbé kívánatos. 4 adás alatt azért már illett volna valamit villantani.

Előzmény: Zenerajongó (6611)
Zenerajongó Creative Commons License 2020.09.21 -2 1 6613

Figyi, én sem azt mondom, hogy ő lett volna a legjobb a mezőnyben, ilyet sosem állítottam. De tegnap is legalább négyen (de inkább többen) sokkal rosszabbul teljesítettek nála. Én Curtist vagy valamelyik nőimitártort ejtettem volna ki, szinte egyformán rosszak voltak, Curtis pedig alulmúlta még önmagát is! Amit meg a zsűri művelt a tizesekkel meg a végén a három plusz ponttal, na nekem ott fordult fel a gyomrom! Azért mindennek van határa!!!!

Előzmény: Borsos04 (6612)
Borsos04 Creative Commons License 2020.09.21 -1 1 6612

Szerintem Kurt Cobain-ként kifejezetten gyenge volt Szilvi, és előtte Katy Perry-ként is. A Britney Spears egész jó volt, és a tegnapi is jobb volt, mint az első kettő. Én nem tartottam erős versenyzőnek, de még nem kellett volna kiesnie, ez is tény.

Előzmény: Zenerajongó (6611)
Zenerajongó Creative Commons License 2020.09.21 -4 1 6611

Én sem értem, hogy lehet ez, de most kivételesen nagy vonalakban egyetértünk. Viszont Szilvivel kapcsolatban szerintem nem csak a zsűri, de te is igazságtalan vagy. Azt mondod, nem kellett volna még kiesnie, ami igaz is, de nem tudsz felidézni egy korábbi produkciót sem tőle! Pedig nagyonis jól eltolta a Kurt Cobain-t is, messze ő volt a legjobb Britney Spears eddig azok közül akik eddig próbálkoztak vele, az első adásban pedig Katy Perry-ként lógatták fel, sztem nem sokan irigyelték, hogy ilyen pozitúrában kellett éneleknie... Viszont napnál világosabb, hogy a zsűri pikkelt rá, valamiért minden egyes alkalommal mélyen alápontozták (még Curtishez képest is!!!!), Bereczki meg egyenesen nyítan utálta.

Szabó Ádám túlhype-olását viszont én a legkevébé sem értem. Azrt sem, hogy a fenébe nyerhette meg az első két adást zsinórban, de hogy tegnapi, az eredti Oszvald Marikára még nyomokban sem emlékeztető produkciójára hogy a francba kaphatott negyven pontot, azt képtelen vagyok megemészteni. Vele legalább annyira pozitíve kivételeznek mint Szilvivel negatíve.

Ja, és ahogy tegnap a zsűri szórta a tizeseket a majdnem SEMMI-re! Undorító volt! Annyira egyértlműen látszik, h pofára negy az egész és a csókosak fel vannak pontozva, bármilyen rosszak, akiket meg nem kedvelnek, azok kitelhetik a leküket is, sosem fognak maximumot kapni.

Előzmény: Fülhegyező1 (6610)
Fülhegyező1 Creative Commons License 2020.09.21 -2 2 6610

Én így láttam a tegnapi adást:

Molnár Tomi: Vártam volna végre tőle valami női mozgást/tánclépést, de a forgáson kívül mást nem csinált. Ügyes, mert már másodszor ússza meg, hogy nőként kelljen mozognia (Billie Eilish-nál se kellett).

Ádám: ő kapta az egyik legnehezebb feladatot, de szerintem kimaxolta, amit ebből férfiként lehetett. Ráadásul úgy, hogy soha életében semmi köze nem volt az operetthez. Sokkal nehezebb dolga volt mint pl. Barbinak vagy Andinak. A közönségszavazást megint simán nyerte, zsinórban negyedszer. Főhet a TV2 feje, hogyan tegye nyíltabbá a versenyt, ha mindig messze Ádám kapja a legtöbb nézői szavazatot, és még Oszvald Marikával se lehet megállítani.

Andi: remekelt, de nem állt messze tőle a feladat, hiszen mind hangban, mind személyiségben, mind energiában hasonlít Gabira.

Barbi: tőle se állt távol Rihanna, ügyesen meg is csinálta. Nekem ő a legnagyobb meglepetése a műsornak. Andiról eddig is tudtuk, hogy jó, de bevallom, Barbiról nem sejtettem.

Curtis: szerintem ő volt ma a leggyengébb. Azt már ugye senki se várja tőle, hogy énekeljen, de most kiderült, hogy ha az ökörködés is hiányzik a produkciójából, akkor a közönség se szavaz rá. A zsűrinek kellett megmentenie a kieséstől.

Boldi: respekt a beugrásért. Nyilván egy nehezebb dallal és koreóval szegénynek esélye se lett volna ilyen rövid idő alatt, de szerintem megérdemelte a lehetőséget, itt a helye. Én örülök, hogy visszahozták, mert szimpatikus, jó fej srác, akinek szívesen hallgatom a nyilatkozatait is, mert értelmeseket mond.

Csaba: mission impossible volt. A táncot és a mozgást derekasan megcsinálta magassarkúban, az energiát is beletolta, de a hang nem sikeredett. Nagyon kitoltak vele a stylistok, úgy mint a múltkor Boldival a Cher-nél.

Szilvi: alaposan lepontozta a zsűri a többiekhez képest. Elég igazságtalannak tartottam, mert nálam a középmezőnyben tanyázott, voltak nála jobbak és rosszabbak is, nem kellett volna kiesnie. Viszont, ha megpróbálom visszaidézni a 4 adásból a produkcióit, akkor be kell ismernem, hogy nem nagyon jut eszembe semmi érdekes momentum. Valószínű ez lett a veszte, hogy „semmilyen” maradt, azt nem szokták szeretni egy show műsorban.

Miss Mood: bevallom, nem értem, mit látnak benne, mert én semmit, azon kívül, hogy cuki.

Nagyon kíváncsi vagyok, meddig mehet még a műsor élőben ebben a vírushelyzetben. Szerintem nem sokáig.

Ilhilla Creative Commons License 2020.09.21 -5 1 6609

https://www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/pely-barna-sztarban-sztar-curtis-kamerafelvetelek/dd8f0p6

Nem kellett volna itt semmi "beugrással" megkavarni a műsort! Semmi nem akadályozta volna meg a csatornát, hogy leadja ezt a felvételt, a nézők megértették volna, hogy Barna beteg lett.

Attól tartok, a szerkesztők az elmúlt héten Pély Barna kiesését várták (mert Boldihoz képest rosszabb volt), de a nézők továbbjutásra "ítélték" Barnát. Boldit valahogy vissza akarták hozni, mert Curtis és a személyére épített "humorfaktor" kezd nagyon kifulladni, még saját magát is szívesen kiejtette volna tegnap, de a "vezérelt zsűri" nem kegyelmezett.

Bármilyen módon is fogják Barnát visszahozni, mindenképpen megszegik az írott -és íratlan szabályokat is! ...hacsak Barna sokáig nem lábadozik. :-)

ga_zsi Creative Commons License 2020.09.21 -1 1 6608

Úgy láttam, tegnap a közönségnél megint Ádám lett az első. A zsűrizés után 4 pontja volt, a közös táblában már 13. 4+9=13 tehát az első körben Ádám az 5. helynél jobbra nem tudták felhozni a nézők. 

crossfire1 Creative Commons License 2020.09.21 -2 2 6607

a zsűri:

tudom, hogy sokaknak nem fog tetszeni, de leírom: nekem Babettel nincs különösebb bajom. eleve örülök, h nem Liptai és nem Szulák ülnek  a zsűriben, őket kifejezetten nem bírom. Babett jóindulatú, a légynek se árt. igaz, túl sokat nem is tesz hozzá az értékeléshez.

Papp Szabinak vannak a legjobb meglátásai. engem nem érdekel a dadogása, amiket mond, az a lényeg.

Bereczki tegnap nagyon elengedte magát.

crossfire1 Creative Commons License 2020.09.21 -3 3 6606

a tegnapihoz:

nem tudom, miért erőltetik a medley-ket. szerintem egy dalban jobban meg lehet mutatni a dolgokat, mert akkor van egy ív. engem zavarnak ezek a katyvasz produkciók.

Tóth Andi volt a legjobb, bár az elején nem volt hang, aztán eszembe jutott, h ott Gabinak se nagyon volt élőben.

a BoldiBarna dolgot én se értem. Ha Boldi hetekig bennmarad, és Barna meggyógyul, akkor simán visszacserélik őket? ez nem fair se Boldival, se az addigi kiesőkkel szemben. ha Boldi kiesik, Barna is kiesik? ez se fair. 

Curtis legszuperebb világslágere nekem nem tetszik. mondjuk a műfaj se.

Csabin nagyon jól szórakoztam, a régi extravagáns, X.faktor előtti Csabi jött nekem vissza. kár, hogy a hanggal nem próbálkozott, engem is zavart ez. 

PszSz kiesése meglepett, azt hittem, lesz elég szavazója és Miss Mood megy haza. szerintem Szilvi nem elég laza ehhez a műsorhoz, Miss Mood sokkal lelkesebb.

úgy gondolom, Curtis benne lesz az első 5-ben, akkortájt fog kiesni.

Ilhilla Creative Commons License 2020.09.21 -3 0 6605

A "legyen Pély helyett Boldi" szituációban nekem valami fura: most majd Boldi fogja kapargatni a gesztenyét hetekig és utána visszahozzák Barnát, akit a múlt héten el kellett volna KASZÁLNI Boldi helyett?

Előzmény: Zenerajongó (6603)
Mazsola0070 Creative Commons License 2020.09.21 0 2 6604

"a "szeptember" c. saját szerzeményétől voltak elájulva és méltatták, hoogy mennyire rendes dolog volt tőle, hogy "besegített" Boldi produkciójába, mert az volt a 2019-es év LEGNAGYOBB szerzeménye."

Ha így volt, az pedig teljesen szabálytalan, ugyanis itt az adott szereplő átváltozását, hangutánzását kell pontozni.

Ez kb. olyan, mintha Pálmai Annának azért adtak volna plusz pontokat, mert milyen jó volt egy színdarabban (persze neki nem adtak.) 

Előzmény: Ilhilla (6601)
Zenerajongó Creative Commons License 2020.09.21 -4 4 6603

Hát, vérlázító dolgok történtek a tegnapi adásban, ezt szögezzük le. Aki másképp gondolja, az vagy elfogult, vagy nincs hallása, vagy másik csatornát nézett. 

Az első két produkció teljesslggel értékelhetetlen volt, sem hangban, sem megjelenésben nem hasonlítottak az eredetire, két rossz, élvezhetetlen, siralmasan gyenge nőimitátor számot láttunk. A zsűri persze szórta rájuk a tizeseket. Pontosan az a fajta produkció volt mindkettő, amilyet én nem szeretek látni a Szárban sztár műsorban. Lehetőleg egyet sem. 

Tóth Andi utánzott egyedül hangot, ő hozta a színvonalat a tegnapi estébe, amely túlzás nélkül az eddigi legrosszabb adása volt ennek a szezonnak, de a hét évadot egybevéve is az egyik legpocsékabb adás volt. Innen már szinte csak felfelé van...

Horváth Boldit dicséret illeti, hogy fél nap alatt betanulta a számot és beállt Pély Barna heléybe, de azért ez egy profi énekesnek rutinfeladat, és nem kell elájulni sem, hiszen magyarul kellett énekelni, nem volt benne koreográfia, semmi extrém dolgot nem kellett benne csinálni, csak lenyomni egy korábban általa valószínűleg már ismert és sokszor hallott számot. Ez megtette korrektül, de ennyi történt és nem több. Ráadásul mivel a múlt héten kiesett, ez most a nagy lehetőség volt számra a visszatérésre, bárki más is ugyanígy kapott volna az alkalmon, és még mázlija is volt, hogy ennyire egyszerű volt a feladat.

A legnehezebb dolga Péter Szabó Szilvinek volt egyértelműen. Nőnek férfit utánozni talán a legnehezebb feladat, ami adható a Sztárban sztár műsorban. Ráadásul Szilviben ab ovo semmi maszkulin jelleg nincs, ami megkönnythetné a dolgát. Mégis jól megoldotta, kihozta amit ebből ki lehetett hozni, mégis lepontozták és kiesett. No comment. Messze nem ő volt a legrosszabb.

Hanem természetesen már megint Curtis! A süketeknek hiába magyarázom, de a többiek azért remélem, hallják, hogy az eddigi négy adásból háromban vitán felül a legrosszabb Curtis volt. A reklám alatt a riportban ő is ezt mondta magáról: "Érik a kiesésem, a többiek jobbak nálam, ezt be kell látni!" Ezt nem én mondom, ezt ő maga mondta a riportban! Hát igaza volt!

Opitz Barbi most is jó volt, korrektül hozta a feladatot, de volt ő ennél már jobb is, meg nyilván lesz is még.

Vastag Csaba mint Lady Gaga - hát inkább nem mondok semmit, ahogy egy hete megjósoltam, természetesen megint 40 potot kapott - de vajon mire is? A ruhájára? 

Miss Mood hálátlan feladatot kapott, megtette ami tőle telt, és örülhet, hogy nem esett ki, nagyon rezgett a léc. Még a jövő héten megnézhetjük Cserhátiként...

Ilhilla Creative Commons License 2020.09.21 -3 0 6602

Érdekesek ezek a mínuszok (és nem is értem), hiszen ezt én konkrétan pozitív dologként értékeltem. Tóth Gabi ugyanis annyira maximalista, nagyon igényes és kritikus magával szemben (is), Tóth Andi tökéletes utánzása viszont őt is lenyűgözte, mint ahogy engem is! 

Előzmény: Ilhilla (6596)
Ilhilla Creative Commons License 2020.09.21 -4 0 6601

A zsűri nem Curtis saját produkcióját pontozta (amit ők osztottak rá, mert az hitték, milyen vicces lesz), hanem a "szeptember" c. saját szerzeményétől voltak elájulva és méltatták, hoogy mennyire rendes dolog volt tőle, hogy "besegített" Boldi produkciójába, mert az volt a 2019-es év LEGNAGYOBB szerzeménye. 

Előzmény: Mazsola0070 (6600)
Mazsola0070 Creative Commons License 2020.09.21 0 3 6600

Azt nem teljesen értem, az mitől ennyire baromira humoros, hogy egy nagydarab férfi az eredeti előadóra egyáltalán nem hasonlítva tök hamisan énekli az eredeti előadó dalát.

Mert Széki Attilát most már többedjére is erre hivatkozva engedi tovább a "szakértő zsűri", sőt Till valami olyasmit is mondott (ha jól értettem), hogy a "ő a mi Hofi Gézánk" (!?). Mi van?

Ez a Till hallotta énekelni, előadni Hofi Gézát, hogy ilyen baromságokat beszél?  

És ez még meddig fog menni, hogy a zsüri (ha netán nem ad neki eleve 40 pontot, ami azt jelenti, hogy szerintük ez a tökéletes utánzás) gyorsan megszórja 3 zsüriponttal, ha úgy látja, hogy túl hátul áll a rangsorban?

Én eddig azt hittem, hogy ebben a zsűriben Bereczky fogja képviselni a szakmaiságot és legalább ő komolyan veszi magát, de úgy tűnik, nem.

Viszont már látom előre a kényszeredetten, kínosan mosolygó képét, amikor jövő héten Széki Szinetár Dóra lesz, biztosan ez is teljesen véletlen....

Tény, hogy Péter Szabó Szilvi sem volt tökéletes, de megsajnáltam, amikor mutatták az arcát Széki 3 zsűriponttal továbbtolása után, szerintem is tök szar lehet, amikor szembesül vele valaki, hogy egy, az övénél nyilvánvalóan rosszabb produkciót tolnak tovább, mert állítólag nagyon vivves (pedig nem).  

shadoe Creative Commons License 2020.09.20 -1 0 6599

Arra én is felfigyeltem, hogy a jövő heti feladatok sokkal ütősebbek, mint pl. a maiak, nagy minőségi ugrás szerintem a műsor átlagához képest. 

Előzmény: Borsos04 (6597)
Fülhegyező1 Creative Commons License 2020.09.20 -1 2 6598

Miért lenne övön aluli? Szerintem meg pont tök jól passzoló feladat neki. Andinak is van egy kis rekedtség a hangjában, simán megoldja Tinát. Mozgásban meg pláne.

Előzmény: Zenerajongó (6592)
Borsos04 Creative Commons License 2020.09.20 -1 1 6597

Tóth Andit muszáj volt visszanéznem, tényleg nagyon-nagyon jó volt! Szerintem a Tina Turner nem áll tőle annyira messze, és akár még hangilag is megugorhatja (a mai adásból kiindulva).

Egyébként szerintem a jövő heti feladatok valamivel találóbbak, mint amilyenek a maiak voltak, legalább nem lesz nemváltoztatás. :) Kivéve Curtist, de ő úgyis megy tovább, akármilyen lesz, gondolom.

Ilhilla Creative Commons License 2020.09.20 -5 1 6596

Szerintem az e legnagyobb elismerés, ha az a személy, akit megjelenít, annyira meghatódik -mert jó-, hogy elsírja magát!

Lásd, Tóth Gabi így reagálta le Andi produkcióját:

https://www.facebook.com/tothgabimusic/

Zenerajongó Creative Commons License 2020.09.20 -2 3 6595

Hát lehet hogy jó lesz, de eddig még senkinek nem sikerült igazán hozni Tnia Turnert, elsősorban hangban, mozgásban már sokkal könnyebb...

Előzmény: Ilhilla (6594)
Ilhilla Creative Commons License 2020.09.20 -5 0 6594

Én úgy érzem, Andi jól megoldja! Ha hozza a mozgását, valamennyire a hangot és jó lesz a maszk, tuti a siker!

Előzmény: Zenerajongó (6592)
Ilhilla Creative Commons License 2020.09.20 -4 2 6593

Rostás Szabikát adni feladatnak majdnem olyan volt, mintha a jövőben a tiszabői "Csepregi Évát" adnák valakinek. Szerencsére valamennyire meg tudta oldani, de csak az tudta értékelni, ami előtte megnézte ezt a Szabi gyereket a net-en.

Előzmény: shadoe (6591)
Zenerajongó Creative Commons License 2020.09.20 -2 5 6592

Tóth Andinak Tina Turner övön aluli, mondjuk mindenki másnak is az lenne. Vastagnak Demjén megint egy hangszynéhez eléggé közel álló férfi előadó. Opitznak Nótár Mary gagyi, de biztos jól meg fogja azt is oldani, Miss Moodnak Cserháti sztem is túl nagy falat lesz, de azért én kíváncsi leszek rá.

Curtis borítékolhatóan megint a legszarabb lesz de az ellenkezője lenne a meglepő, neki lényegében mindegy, hogy kit adnak feladatul, továbbra is fenntartom, hogy az eddigi 4 adásból háromban messze ő volt a legrosszabb, már rég ki kellett volna esnie. Boldinak Presser kimondottan hálás, az egyik legkönnyebben utánozható előadó, eddig még mindekinek jól sikerült, aki megkapta.

Előzmény: schanc (6589)
shadoe Creative Commons License 2020.09.20 -1 2 6591

Azt nem mondom, hogy vérzik a szívem a mai kiesőért, akinek igazából nagy vagy óriási pillanata tán egyszer se volt a négy adás során, míg a többiek nagy részének igen. Én Miss Moodra pl. sokkal inkább kíváncsi vagyok, aki az utóbbi két hétben kezdett feljönni. Ettől függetlenül a Curtis-jelenség szerintem rég lecsengett, az első adásban csinált show-t, akkor még szórakoztam rajta, már sok újat nem várok, ráadásul a feladat, amit jövő hétre kapott, kb. annyira érdekel, mint a másodfokú egyenletek megoldóképlete.

Ilhilla Creative Commons License 2020.09.20 -4 1 6590

Tóth Andi szerintem remek lesz Tina Turnerként, Miss Moon -a számtól függően- tudja majd hozni Cserhátit (Opitzot is tudta).

Curtis feladata elég hálátlan, remélem nem űz gúnyt Szinetár Dórából a volt férje előtt.

Előzmény: schanc (6589)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!