Ezt a fórumot azzal a céllal hoztam létre,hogy aki kedvet érez kistraktor,csettegő,és egyébb háztáji gépek sajátkezű építéséhez csatlakozzon.De akinek van ilyen gépe az is szóljon hozzá.Itt megoszthatunk az ötleteket,tapasztalatokat.
Covid utóhatása nálam az álmatlanság. 3-4 óra alvás után felébredek és órákig nem bírok újra elaludni. Mire bírnék, akkor meg már kelni kell. Aztán persze egész nap kóválygok mint a Chemotoxos légy... :-)
Pontosan munkába menet onnan hazajövet az 100 táppénz ma is így van. Amiről itt írtam motoros balesetem az is munkába menet volt és 100% volt a táppénz ráadásul több mint fél évig. Az ilyen üzemi baleset nem nagyon zavarja a céget mivel csak a betegszabadság ami érinti a további táppénz már az állami még akkor is ha céges kifizető hely.
És ha neked kell ? Írtak fel neki csak nem tudtuk kiváltani a nagy faluban . De holnap a Zsóriba kiviszem mert már a gyógyászati segéd eszköz bolt is bezárt örökre . Ott még üzemel !
nem fogja igénybe venni mert akkor kidobják mert sorra mondanak fel az embereknek ,még így is necces lesz ! Csak júniusig kellett volna kibírja de úgy tűnik nem jön össze !
Oda csak már a felszálláskor kész volt a térde visszament a busszal és a lányunk segítette aztán ,mert el kellett jusson a sügősségire ahol nem fogadták átírányították a János kórházba ott van csak traumatológia ! Nem tudtak mit tenni taxival kellett menjenek oda is és vissza is ! Még jó hogy van tb ugyan minek ha még a szállítást se intézik .