Ahogy nézem tényleg viszonylag jó árban vannak. Legalábbis más 1.4-es turbósok drágábbak, de nem biztos hogy jobbak. Viszont a kínálat elég gyér, pár darab 150Le-s van eladó. Az opelekről hallottam még jót, de azok túl drágák nekem.
Majd eldől mi lesz, még nézelődöm. Ha bravo akkor 150le-s. Van még más is kinézőben, hagyományos szívó nagyobb köbcentivel, de most az itt nem téma.
Semmit nem kell nézni, ez nem japán, vagy német prémium. 2005-ös Pandám rommá törve két évig állt hóban-fagyban, '15 tavaszán vágtuk szét. A karambolban szétszakadt csupasz lemezfelületeken sem volt egy rozsdapötty.
A 150 lovas motorja egy nagyon picit más, na meg a turbója is más féle. És igen, jobban megy, nem is kicsit. De a mindennapokra a 120 lovas is bőven elég. Rohadni nem rohad csak a hátsó kipufogó dob, más nem.
A motor valóban nagyon strapabíró konstrukció, ha betartod az elemi szabályokat akkor szinte örök élet.
Méltatlanul alul értékelt autó, egy jó állapotú példány még a mai új autók között is simán megállja a helyét.
Az enyém 8 éves lesz az idén, dekát nem rohad, pedig folyamatos használatban van.
A küszöbök elején a kerekek mögött lepattanhat a festés - nekem is így járt - de ettől eltekintve máshol hibátlan. Alulról is rendben van, egyedül a kipuffdob ami már csereérett.
Most nézegetem ezeket az 1.4 tjet bravokat és elég jókat olvasok róla. Állítólag olyan strapabíró motorikusan, mint egy sima szívó benzines. ha meg mégis hozzá kell nyúlni a turbóhoz, vagy a kettőstömegűhöz, akkor is talán olcsóbb lesz a javítás, mint hasonszőrű vetélytársainál, de ahogy olvasom 150ezer km alatt ritkán jönnek elő ilyen problémák.
Az érdekelne mennyire rohad az autó? Milyen a gyári alvázvédelme? Szóval ilyen téren miket érdemes nézni, kerékjárat ív, vagy küszöbök?
A klíma terelő miatt nem csináltak gyári visszahívást? Pedig ez a probléma szinte mindenkinél előjön előbb-utóbb.
Még egy dolog, a 120-as és a 150-es Tjet között van valami egyéb különbség a lóerőn kívül? gondolom a 150-es érezhetően jobban is megy.
Üdvözletem, valaki találkozott már olyannal, hogy a fedélzeti computer kijelzője menet közben elsötétül? Ha leállítom, és hagyom pár percig, utána újra működik. Azt vettem észre, ha lejjebb állítom a kijelző megvilágítását, akkor ritkábban csinálja. Kijelző háttérvilágítás hiba lehet? Szedett már szét valaki közületek műszerfalat, aki tudja, hogy fénycsöves, vagy ledes?
Egyébként úgy emlékszem, hogy viheted előbb is, de az érvényesség mindenképp az előző lejáratától számít. (Tehát nem veszítesz azzal, ha pár nappal előbb viszed.)
képzeld vinjo, tudod említettem anno, hogy a január 8-án a minusz húszban kifagyott, pixeles lett gp egérmozi. azóta fokozatosan, és teljesen megjavult. felszívódott a "pók", a gp öngyógyító! :)
Ma kb. másfél óra alatt úgy kipucoltam a kocsi belterét, mint még soha.:-)
Meg kell állapítanom, hogy makulátlan benne minden, a kormány és a váltógomb bőrözésének enyhe meggyűrődését leszámítva. 9 évesen gyakorlatilag újszerű.
Gondolkodtam tavaly, hogy esetleg eladósorba kerül, de nagyon jól döntöttem, hogy ezt tartottuk meg. Annál nekem sokkal többet ér, mint amennyit kapnék érte, nem mellékesen meg továbbra is nagyon jó használni.
Beregisztráltam hozzátok, mert várhatóan nem sokára Bravo 2007 tulaj leszek, köszönhetően Vincze Gyurci és Molnár Peti Car-társaknak. Jelen pillanatban Stilo-t hajtok, Stilo előtt 5 ajtós Brava-m volt, tehát marad a Fiat vonal, az olasz vér. Sokan ajánlották - főleg Mikusz -, hogy az 1.4 Tjet mellett döntsek. Hát döntöttem! Szép napot Car-társak!
Bontott bal első motorvédő burkolatot adnék oda bárkinek ingyen, ha eljön érte a 11. (munka) vagy 14. kerületbe.
Stilohoz kerestem bontottat, a kezembe nyomták, hogy ez a Bravo-é de jó a Stilora is. Sajnos van egy kis eltérés, előre nem nyúlik annyira, mint a Stilohoz kell - ezért válnék meg tőle, mert csak foglalja a helyet.
Amit írsz 55224025 az 2010-09-02-től az 55217579 leváltója, igazából oda-vissza helyettesíthető, jószerével csak a szám változott. Gyári leirat szerint csillapításon módosítottak, ... biztos igaz! (?)
... és ez a 120 és 150 lovas t-jet tartozéka.:)
Ha ehhez keresel, akkor ne keverd ide a multiairt. Az ahhoz tartozó más, mert ott bmw-vel közös fejlesztéseket csináltak az erőátvitelnél, de ez nem biztos hogy nyerő. Idővel kiderül! (bízva bízzunk)