Bocs, a szüleim tetteiért nem igazán tudok felelősséget vállalni, de a sajátjaimért sem mindig szivesen:) Szóval pasi lettem;) & most az jön, hogy én furmányosan kitalálgatom a kromoszómaizéiteket? Nem tom biztosra, de szerintem van itt néhány ketteske is! Tuggyátok, az intujíció:)
Szóval bocs a tudatlanságomér, de eztet igy publikusan elszokták mondani itten a népek, hogy kinek mi a neme? Ezügyben azé felhomályosíthatnál:) Amúgy kb az : 1 73 0220 **** sorszámot kaptam annó
Asszem vki tévedhet itten mer nekem mindig aszonták, hogy Halak vagyok, meg az ilyen horoszkópikus könyvizékben is az van, amúgy meg teljesen yo érzés, hogy belép az ember és rögtön ilyen kedves kérdések özöne fogadja:) Ilyenkor vajon illene-e visszakérdeznem?
Jómadár: így van, Bilux immáron Hering, a BYB WEAR tulajdonosa és divatdiktátor. A Tibivel (Kovácstibivel) meg együtt szokok focizni. Meg Buksival. Ő is az az évfolyam. Meg Csecsa is. Németh Zoli... Ilyen a soccerteam.
Bocs, Winnie, már megnyitottam! Nullázd bátran.
Ne félj, nem hagyunk egyedül, de ez a topic tényleg nem erről a nyomozgatásról kellene, hogy szóljon.
Infóim vegyesek, ráismerés, szóbeszéd, stb. alapján.