Keresés

Részletes keresés

Magdi60 Creative Commons License 2022.10.11 -1 2 5929

Csak magával foglalkozott, csak ő a fontos ez jön le mindig. Egy jó szava nem volt Pamelának, hogy ügyes volt, bátor volt, semmi.

Előzmény: Apádfüle (5927)
Ilhilla Creative Commons License 2022.10.11 -5 2 5928

nagyon jól megvolt a tériszonyával, mert nem mászik fel sehová

 

Ezt nem értettem. Nem építésvezető? Miket építenek, talán bunkert, földalattit, vagy csak földszintes házakat? :D

Előzmény: Apádfüle (5927)
Apádfüle Creative Commons License 2022.10.11 -3 3 5927

Pamela sulykolta belé állandóan, hogy milyen nagyszerű, hogy megcsinálta, legyőzte a félelmét stb. Bence pont azt mondta, hogy qurvára nem érdekli az egész, ő nagyon jól megvolt a tériszonyával, mert nem mászik fel sehová, nem hozza magát olyan helyzetbe, hogy ez előjöjjön és problémát okozzon. Épp ezért nem tartja fontosnak, hogy legyőzte.

Előzmény: Magdi60 (5926)
Magdi60 Creative Commons License 2022.10.11 0 2 5926

Bence csak magával foglalkozott, hogy ő hogy legyőzte magát, ő hogy teljesített, ő megcsinálta - és Pamela? Ő nem csinálta meg? 

flamingó88 Creative Commons License 2022.10.11 0 3 5925

Így a top 4-ben már nagyon kiszámíthatóvá vált a játék szerintem, szinte borítékolni lehetne, ki lesz a negyedik és ki a harmadik.

Van benne igazság, de azért elég egy elrontott közös játék, és egyből ott vannak a veszélyzónában. Mint ahogy Pameláék odakerültek először. Vagy egy rossz tétrakás. A téteknél se tudnak biztosra menni. Hiába számolgatnak, hogy ne csússzanak semmiképp utolsó helyre, sose tudják, mennyit kap pluszban az első, második stb. Sót az se egységes, hány pár nyeri meg a tétjét.

 

Előzmény: Ilhilla (5924)
Ilhilla Creative Commons License 2022.10.11 -2 2 5924

Így a top 4-ben már nagyon kiszámíthatóvá vált a játék szerintem, szinte borítékolni lehetne, ki lesz a negyedik és ki a harmadik.

A szimpátia szavazásra pedig tudnak infót gyűjteni egymástól a párok, Veronikáék pl. Béciékről keveset tudhatnak (de róluk nem is kell). Többen mondták: kapcsolatban maradnak, tehát elég, ha megvitatják a szavazás előtt: ki kire és miért nem szavaz. Szinte biztos vagyok, hogy az is befolyásolja majd őket, hogy kinek a szavazata miatt estek ki a játékból, tehát -ha ők maradnak a végére- mindenképpen Csilláéknak áll a zászló, ők azok, akik igyekeztek mindenkivel foglalkozni és jó kapcsolatot teremteni és tartani. 

Előzmény: flamingó88 (5923)
flamingó88 Creative Commons License 2022.10.11 0 2 5923

Szerintem a döntőben már sima szimpátia alapján döntenek a szavazó párosok. Azt nem tudom, hogy a kiesett pároknak van-e információjuk arról, mi minden történt a kiesésük után (játékok, ki mennyire volt jó, ki hogy viselkedett stb). Mert ha nincs infó, akkor pl Veráék 3 nap alapján fognak szavazni.

Előzmény: Ilhilla (5922)
Ilhilla Creative Commons License 2022.10.11 -4 2 5922

Gerincesség ide, vagy oda, azért Csilla kimondta az igazat: a tegnapi szavazással ők nagyon jól jártak! Nem nekik kellett dönteniük a barátaik sorsa felől, megették a többiek, ám ők is profitálhatnak abból, hogy egy erős páros kiesett!

 

Bea és Dani már a tegnapi játék után győzelmet érdemeltek. Az a véleményem, hogy Béciéket és Szabiékat simán le tudják győzni! Ha a döntőben a többség esetleg mégis Csilláékra szavaz, akkor annak -a játékok szempontjából- nem látom indokát, mert Csilláék nem jobbak náluk (esetleg párkapcsolati okokból választhatják őket, mert Dani sokszor mutatott közömbössége, illetve Bea infantilis hülyeségei zavarhatják a társaságot a döntésben). 

Előzmény: Salvor2 (5921)
Salvor2 Creative Commons License 2022.10.10 -1 2 5921

Ezt se gondoltam volna, hogy a végére a Zsolti Csilla páros lesz a legszimpatikusabb nekem. Már az utóbbi napokban is egyre inkább kedveltem őket. Gerinces volt a mai döntésük is. Hiába gondolták úgy, hogy nem lenne esélyük Pameláék ellen, mégis rájuk szavaztak. Dani és Bea is szimpatikusak, végig azok voltak, de van egy olyan érzésem, hogy bele fognak futni egy bukó játékba, és kiszavazzák őket. Kár, hogy ma nem csinálták azt, amit Bea javasolt, hogy tartsák bent a legerősebb(nek gondolt) párost, és dőljön el közöttük a meccs. Bár szerintem Zsoltiék a legerősebb páros.

SuEllen Creative Commons License 2022.10.10 -13 3 5920

Nem minuszolgatni kéne, hanem meggyőzni ha nincs igazam!

SuEllen Creative Commons License 2022.10.09 -6 2 5919

Szerintem idén készülhetett a műsor. Ugyanis 2021-ben még  maszkot hordtunk.

Előzmény: r.tonyo4 (5906)
lilive Creative Commons License 2022.10.08 -9 5 5918

Igazad van! 

Zsolti-Csilla lehetnek szimpatikusak, cukik, de ők a szubrett-béna fiú páros. 

Én egy alacsony nőszemély vagyok, és már gimis koromban rájöttem, hogy csini lehetek, de díva soha. De ezzel simán együtt lehet élni, ha az ember lánya nem akar primadonnádkodni.

A páros amúgy is tipikusan a  komikus része a show-nak. 

Nekem ők nagyon harsányak. De ez ízlés dolga.

 

Én a választott barátaik - Pamela-focista- miatt nem tudok nekik szívből szurkolni. 

Az a focista nekem rettenetesen taszító az első perctől fogva. 

 

Szóval, ha ők végre kiesnek, akkor felőlem nyerhet bárki.  

(De azért Daniéknak örülnék leginkább)

 

 

Előzmény: Apádfüle (5912)
gombóc63 Creative Commons License 2022.10.08 -3 2 5917

Egyetértek. Már több ilyen valóságshow-ban szerepeltek, de ezek mint tudjuk nem az igazi életüket mutatják. Szóval nem tudhatjuk mi is folyik a négy fal között kamerák nélkül. 

Előzmény: Apádfüle (5916)
Apádfüle Creative Commons License 2022.10.08 -4 1 5916

Pont ezt írtam én is, csak más szavakkal.

Azt nem tudom, milyen volt az elmúlt két éve, sosem hallottam róla azelőtt. De itt említette, hogy nemrég műtötték. De hiába mondja, hogy fáj a hasa meg a dereka, a drága férje csak "dicséri", hogy ügyes vagy te, bírod te, csináld csak... Na, erre mondom én, hogy kukába azzal a szerelmes levéllel. Ezek után nem nagyon hiszem, hogy Norina forszírozta volna a játékban való részvételt. Nem tudhatjuk, de lehet, hogy Béci otthon nem ilyen kenyérre kenhető, kedves figura, és amit elhatároz, annak úgy kell lenni, visszapofázásnak helye nincs.

 

Akárhogy is van, a nyilvánosság előtt mindig egységet mutatnak, összetartanak, ezt értékelem.

Előzmény: gombóc63 (5913)
Ilhilla Creative Commons License 2022.10.08 -8 2 5915

Én -vénségemre- egyre szentimentálisabb leszek és nagyon szeretem nézni a szép és ügyes embereket! 

 

...de a levelet nem Zolti írta és a "kivénhedt focista", a kevés szókincsével szintén gyanús! Szabi kedves, meseszövése tetszett és Dani, sőt Béci is. 

 

Ami Dorinát illeti: nem csak a műtét miatt bírhatja nehezebben a terhelést (hasonló gondja Bettinek is volt endometriózis miatt), inkább az a baj, hogy drasztikusan szeretné visszanyerni korábbi testalkatát, amikor még modell volt, nagyon jól mutatott Béci klippjeiben.

Előzmény: Apádfüle (5912)
SuEllen Creative Commons License 2022.10.08 -3 1 5914

Gondolom, 2022-őt akartál írni...

Előzmény: r.tonyo4 (5906)
gombóc63 Creative Commons License 2022.10.08 -2 3 5913

Bocs, de ha rámegy az egészsége akkor azt ő választotta. Rettenetes volt az elmúlt 2 éve, szívből sajnálom, de éppen ezért nem kellett volna elvállalnia egy ilyen műsort. 

Előzmény: Apádfüle (5912)
Apádfüle Creative Commons License 2022.10.08 -4 6 5912

Elfogadva, hogy "ízlések és pofonok...", de Csilla mindennek kinézett, csak bálkirálynőnek nem. Inkább olyan volt, mint egy tekintetes asszony, egy gardedám egy kosztümös filmben. A kedves nagynéni, aki az első bálozó unokahúgát kíséri el a mulatságra. :) Kb. mindenki "királynősebb" volt nála.

Azt pedig nem hiszem, hogy Zsolt írta a levelet. Bírom a palit, mert talán ő az egyetlen, aki nem játssza meg magát. Ő bizony egy értelmes, összetett mondatot nem tud kinyögni. Persze van, aki írásban jobban ki tudja magát fejezni, mint szóban, de mivel nemrég árulta el, hogy még egyetlen könyvet sem olvasott végig, ezt a magyarázatot is elvethetjük.

 

Béciéket már nem látom olyan ellenszenvesnek, mint mikor bejöttek. Viszont szerintem nem kellett volna elvállalniuk ezt a műsort Norina nemrég műtött hasával. Már a sóderlapátolós résznél is rossz volt nézni, ahogy szenved. Gyakran kiül az arcára a fájdalom, mondja is, hogy nincs jól.  Pameláékat kedvelem legkevésbé, mégsem bánnám, ha Béciék esnének ki, mielőtt Norina egészsége rámegy a pénzhajhászásra.

 

Visszakanyarodva a tegnapi  romantikus estéhez, én bizony nem tudok meghatódni a szívhez szóló szerelmes levelektől, ha közben azt látom, hogy a "költő" hogyan viselkedik a párjával. Vagy űzi-hajtja akkor is, ha az összeesik a fájdalomtól, vagy hideg-rideg, lenézi és hülyének tartja, vagy tojik rá, hogy mire vágyik a párja évek óta. 

Előzmény: Ilhilla (5910)
Ilhilla Creative Commons License 2022.10.08 -7 2 5911

Ugye mennyivel jobb volt tavaly, legalább tudtunk szurkolni "Laliéknak"! :-)

Előzmény: Mlle. Grenelle (5909)
Ilhilla Creative Commons License 2022.10.08 -8 4 5910

Nem értem, miért hozták ki a többiek a "bálkirálynő-bálkirály" választásnál Csilláékat győztesként! Attól tartok, hogy a végső szavazásnál is rájuk fog szavazni a többség. Valamivel sikerült "megvenniük" a társaságot? Nekem egyre ellenszenvesebben viselkednek és a játékban ismét kirívóan jó eredménnyel szerepeltek, amit egyszerűen nem tudok elhinni!

 

A legszebb pár -még a "vak is láthatta"- egyértelműen a Dani-Bea páros volt, ám az irigység ismét megmutatkozott. 

 

Engem egyáltalán nem háborít fel és nem ítélem el Beát a szépségére tett kijelentése, mert ez az ő esetében annyi (mivel egyértelmű), mintha más valaki azt mondja: én vagyok a legügyesebb! A gyereket tapsolása, ugrálása sem zavar, mert látszik, hogy nem játssza meg magát, ő ilyen (Dani vágja a pofákat miatta, de közben látszik, hogy igenis nagyon szereti a lányt!).

 

Hétfői kiesőre a tippem: Béci-Norina, mert a feladat nagyon nehéz az asszony számára, tériszonya miatt lehet, hogy feladják ezt is, mint a futópados játékot. A veszélyzónába kerülésük tehát egyértelmű és az is lehet, hogy Pameláékkal ülnek majd ott, mert rajtuk pedig az látszik: nagyon unják már az egészet, Bence pedig leeresztett, mint egy lufi, mert nem tudja játszani az alfahímet!

Mlle. Grenelle Creative Commons License 2022.10.07 -1 6 5909

Iszonyat unalmas az idei évad.

CérnaSzáll Creative Commons License 2022.10.07 -1 5 5908

Én évek óta csak ezt az egy tv-műsort néztem, még az adás napján éjjel megnéztem online, vagy másnap délelőtt. Mindig volt olyan páros, aki kifejezetten érdekelt, én bírom Balázst és Kabáton is sokszor szakadtam, az egész műsort egy ilyen vicces-békés-szeretetteljes légkör lengte be. Már a tavalyi évad is inkább a konfliktusokra ment rá, de azért az egész mégis egy intelligensebb szinten ment - ami alá azért csak ritkán mentek. De idén, hogy tényleg CSAK trash párok vannak, akik arra büszkék, hogy életükbe egy könyvet nem vettek a kezükbe .... Nekem ez a stiló nagyon nem jön be, a  múlt hét eleje óta nem nézem, és nem is hiányzik. És hát az itteni kommentek számából úgy tűnik, hogy lehetünk még ezzel így egy páran.

r.tonyo4 Creative Commons License 2022.10.07 -1 4 5907

Tóth Bence fejben elfáradt. Tipikus focista magyarázkodás

r.tonyo4 Creative Commons License 2022.10.07 -3 1 5906

A mostani játék szerint 2021 június 25-én forgatták a mai részt. 

Cappuc Cino Creative Commons License 2022.10.07 -2 4 5905

Ahogy látom, egy pár napja szó sem esik az aktuális műsorban történtekről. Ami azt illeti, nem is történik semmi különös.

 

Enikőék visszajöttek, de minek. Szinte mindenkivel harcban állnak, Daniékat kivéve. Érdekes a taktikájuk, csak jobban megutálják őket a többi párosok.

 

Csilláék meglepő módon új erőre kaptak, ha lehet hinni a versenyekben elért eredményeknek. Részemről nehéz.

 

Béci felesége nagyon nehezen viseli a feladatokat, fizikailag és a betegsége miatt nem is szabad lett volna elvállalnia a szereplést.

Pameláék uncsik, mehetnének már haza.

 

Még mindig Daniék a legszimpibbek nálam, de nem tetszett Bea megnyilatkozása a saját szépségére.

 

Nagyon megrendezettnek tűnik az egész, mint írtátok is többen. Ezt kapjuk, ezt nézzük!

Ilhilla Creative Commons License 2022.10.07 -7 5 5904

Örülök, hogy hangod adtál a felháborodásodnak, én is megírtam itt ezt a kirívó csalást (bár nem neveztem nevén). Annál a játéknál bizony Szabiék előbb végeztek volna, ha nem állítják meg az órát Pameláék hiányos teljesítésénél.

 

Ez a baki  szarvas hiba bennem azt erősíti: előre megtervezett itt minden. Akkor Szabiéknak kellett kiesniük és nekik kellett  visszatérniük (az ő órájukat sem mutatták, a kész csomagolást sem, amit közben láttunk tőlük, elég siralmas volt). 

 

Tegnap is mi történt? Pamela egy jó pár holmit elejtett, amikor megállították az órát, majd felvette azokat és beszámították neki a végösszegbe. Beával viszont -hasonló szituációban- visszatetette Balázs a földre és így végeztek Pameláéknál rosszabb idővel. 

 

Csilláék eddig mindig a középmezőnyben voltak, pár játék óta viszont "szárnyalnak", ami egyszerűen hihetetlen. Nem lehet pl. 5 perc alatt elvégezni a betonkeverős feladatot!

 

 

Előzmény: Yaara (5903)
Yaara Creative Commons License 2022.10.07 -5 3 5903

Most nézem a délutáni ismétlést (az eredeti adásokat csak töredékesen láttam), és döbbenten konstatálom, hogy a Szerdzsó/szercsó (mikor, mi) párosnál a szoba-berendezéses feladatnál konkrétan megállították az órát úgy, hogy a 🌻-s Van Gogh festmény hiányzott a falról!

 

Másnál minden szir-szarnál kötözködött Balázs, ennél NEM akadt fenn, minimum érdekes. De leginkább csalás!!

 

Ráadásul ezt követően jött Sugarloaf-páros kiesése, szal nem babra ment a játék, nagyon nem volt mindegy, hogy kik kerültek a kanapéra  Patrikék mellé. Oké, Sugarloafék visszatértek végül, de na, értitek, ez így nagyon nem volt rendjén. Ennél az időméréses metódusnál amúgy is rengeteg a kérdőjel, az órát nem látjuk, a feladatok egészét sem, és gyakran létja az ember, mennyire lomha, szerencsétlenkedő némelyik páros (például Csilláék!), az idejük mégis kiemelkedő... WTF!? És akkor itt van még egy ilyen ordas hiba pluszban.

 

Engem felháborít az Rtl - nem hogy manipulatív, de egyenesen kamu - eljárása, ez így szimpla átverés. Bocsi, ha már volt róla szó, odáig valszeg nem olvastam vissza...

Ilhilla Creative Commons License 2022.10.07 -7 2 5902

Tóth párosról jut eszembe, mi ez a "Golyóka" becenév egy tündéri kislánynak? Egyébként már a Szercsó is irritált! Zelyke pedig a "csomag"? 

Előzmény: larssen (5901)
larssen Creative Commons License 2022.10.07 0 1 5901

A szereplők száját leggyakrabban elhagyó szó az "egyébként", focista Tóthék már szinte kötőszóként használják minden mondatban. Engem már tavaly a Csuti-féle párosnál is rohadtul zavart ugyanez.

Előzmény: Magdi60 (5899)
r.tonyo4 Creative Commons License 2022.10.07 -2 1 5900

Bónusz : igazándiból

Ezek amúgy azt jelentik, hogy egyébként hazudik, csak most lehet hogy igazat mond. 

Előzmény: Magdi60 (5899)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!