Ja és vann benne kb. így néz ki= BDh+A+Bko+By+By+By+Bko..... És közben a SV-i személyekbe 2-3 Bko van beorozva a Bhv vagy By-ok közé.... Szal szerintem ez tök gáz....
Nyáron voltam Csopakon és mindíg számoltamm a szerelvényt fentről a hegyről.Volt 12 kocsis is de az benne a röhej, hogy még azon is álltak az emberek :-D És még nyáron így is ritkák szerintem a vonatok.. szerintem .... Ha még a 12 kocsis vonaton is állnak az emberek...
Azért a 12 kocsis gyorsok már nagyon ritkák nyáron is. Ha halbik jönnek megint, azokból áltálában 6 szokott lenni. Ezzel még elbánnak a csörgők. A hosszabb szerelvényeket nem ezekre találták ki.:-)
A Bz helyett 2 kocsi de ugye van amikor 4. A Gyorsok 6-8 kocsi télen. Nyáron 2 illetve 4 kocsi helyett Dezső lesz minden bizonnyal... És 10 esetenként 12 kocsis Gyorsok Csörgővel...
Mindig 4 kocsival megy a 9725 tudtommal. Legalábbis ahányszor én látom 4 kocsival megy, mert asszem úgy van, hogy az első két kocsi majd megy 9714-nek, a másik kettő, (ami hátul van) pedig 9734-nek.
Mikor Szent Karácsony angyalai szállnak, öröm a vendége minden igaz háznak. Elröpül ilyenkor a lárma és az árnyék, megszépül a szívben minden igaz szándék.
Bár lehet, ha télen járnának erre, és rájönnél, hogy nem cak a légkondija tud beszarni az ajtókon, lépcsőkön és a vezérlésen kívül, hanem a fűtése is, akkor másképp nyilatkoznál! :-)
Ezek a vonalak a 16,17,10 ezek amik megéretek a villamosításra és itt kilométere 35 milla lenne és a 25-ről ami meg a nagy mennyiségű teher miatt.
De rengeteg infot http://www.vasutgepeszet.hu/ érheted el.