Keresés

Részletes keresés

kplaszlo Creative Commons License 2006.12.09 0 0 15

Nekem nincs MLM "áruházam", csupán levadásztam a Google-lal azt a dzsóker jelszót, amivel bárki beléphet, azok is, akik nem akarnak a valamelyik ajánló kóddal rendelkező ügynök által előadott bevezető agymosásban részesülni.

Az MLM-ről túl sok jót nem lehet elmondani. Lényegében egy korlátozottan önnfenntartó piraimsjáték, amiben az áruforgalom képes benntartani folyamatosan "n" szereplőt (ezek erősen fluktuálnak). Ezért más piramisjátékoktól eltérően nem omlik össze, sőt, az árukészlet és a szabályok változtatása útján képes időnként komolyan megújulni és újabb "m" szereplőt bevonni.

Van egy alapvető szociális funkciója: olyanok számára is biztosítja a sikerélmény lehetőségét, akik a komolyabb szakmai pályákon nem képesek jól teljesíteni.

Magát az alaprendszert az USA maffia találta ki a múlt század közepe táján kábszer terjesztésre.

Előzmény: Törölt nick (14)
Törölt nick Creative Commons License 2006.12.09 0 0 14
Okéé van aruházad de a hatályos jogszabájok szerint kell nenned telephelyednek is ahol lehet reklamálni vagy is megtalálni ha akarmilyen gond van ....
Előzmény: kplaszlo (13)
kplaszlo Creative Commons License 2006.12.09 0 0 13

vebso.hu

Az "ajánló" mezőbe a virtuel jelszót írva be lehet lépni. Az "Ön neve" mezőbe bármi beírható.

Előzmény: gma (8)
Törölt nick Creative Commons License 2006.12.09 0 0 12

A képzetlenek meg a műmájerek azok mint intelesek ... ;-))

Egyébként is tettem egy 56 ohmos ellenállást a vetikkel sorban igy hogy csendesebb mint valaha ...

Előzmény: gma (11)
gma Creative Commons License 2006.12.09 0 0 11
"Én AMD fan vagyok"
Akkor már értem miért pörögsz ekkora fordulaton. Ozzy a ventillátor :D
Előzmény: Törölt nick (10)
Törölt nick Creative Commons License 2006.12.09 0 0 10
Én AMD fan vagyok és ők okosan kimaradnak az ilyen kétes dolgokbol ...
Előzmény: gma (9)
gma Creative Commons License 2006.12.09 0 0 9
Fogadok benne van a cégben a Microsoft és az IBM is :DDD
Előzmény: Free Styler (2)
gma Creative Commons License 2006.12.09 0 0 8
Amway = Vebso = Alticor = Network21
Sok név közül választhatsz :D
Előzmény: Free Styler (-)
Zottjoghurt Creative Commons License 2006.12.08 0 0 7

úgy látom, az egész topik legértelmesebb hozzászólása a miénk volt..:))

Előzmény: Törölt nick (6)
Törölt nick Creative Commons License 2006.12.08 0 0 6
Ez nem valami kölnis üzlet ? ;-)))
Előzmény: Zottjoghurt (5)
Zottjoghurt Creative Commons License 2006.12.08 0 0 5
frissit
NaNe Creative Commons License 2000.11.14 0 0 4
0 Ft ?

Lehet, hogy annyi a belépési díj, bár tudtommal van valami minimális költség az induláskor. Aztán majd lehet vásárolni audió kazettákat, ahonnan meg lehet 'tanulni' a kereskedelem csinyját-binyját.

Engem is megtaláltak ezzel az épületes állatsággal. Ha röviden akarnám összefoglalni, az a lényege, hogy dobd el az agyadat, fogadd el, amivel oltogatnak, és te is tedd azt. Aztán vehetsz 1200 forintos hiper-szuper fogkrémet, amiből egy amőbafingnyi is elég egy alkalomra. Kapsz 10% kedvezményt. Meg vehetsz mágneses fájdalomcsillapítót, amit csak itt és csak így vehetsz meg. Tuti buli. ÉS csak neked X ezer forint.

2 hónapja meghallgattam egy fiatal magyar seggfej előadását az elektronikus kereskedelemről. Ez a hangzó anyag szintén ennek a cégnek a kisadásában jelent meg. A fickónak halvány sejtelme nem volt arról, mi az Internet. Csak lökte a kincstári vakert. Biztos ő is egy kazettáról vette a tudását. Olyan észtveszejtő baromságokat mondott, ami nélkülöz minden realitást, szaktudást. A legszomorúbb viszont az volt, hogy érezni lehetett a kazettából, hogy egyetlen célja van csak, hidd el, amit mond. Totális agymosás.

Én amondó vagyok, aki pénzt akar keresni, dolgozzon meg érte. Ne üljön fel minden baromságnak. Aki vet, az arat is. Ha nem azonnal, akkor majd később, de nem marad el a jó munka gyümölcse - még ha esetleg néha úgy is tűnik.

hali,

NaNe

Előzmény: Free Styler (3)
Free Styler Creative Commons License 2000.11.14 0 0 3
Nyugi. Csak akkor lépek be, ha annyiba kerül, mint a freemail regisztrálási díjjjja, azaz

0 Ft
Előzmény: pancho (1)
Free Styler Creative Commons License 2000.11.14 0 0 2
Erre a kérdésre három válasz adható:

1. Ezt egy régi barátom ajánlotta, mert ő is ezt csinálja.

2. Van egy rakás márkanév ebben a kiskönyvben, akiktől neten vásárolhatsz. Nagyobbak: JVC, adidas, Sony...

3. Mivel kimondottan cégnév nincs kiírva, ezért azt gondolom, hogy maga a NETWORK TWENTYONE a cég neve.

(Szerintem ez a kis tájékoztató csak az első lépés a "beavatásban". Ezért nincs bővebb információ.

Ha ilyen hosszadalmas a belépés, akkor biztos valamit titkol, aki ajánlja. Mint ahogy szokott lenni: Ilyen és ilyen nagyszerű lehetőségek vannak és CSAK MOST, CSAK ÖNÖKNEK 100.000 Ft.:))

Előzmény: Attys (0)
pancho Creative Commons License 2000.11.13 0 0 1
Amway. Ismerős név?
MLM (multi-level marketing).
Egyfajta piramisjáték, bár itt ha eladsz dolgokat, csakugyan fizetnek is. Akik elindították Magyarországon, valóban százmilliókat kerestek vele (az alattuk dolgozók révén). Csak már kurvára tele a piac. Én a helyedben nem lépnék be.
Menekülj, amíg tudsz!
Attys Creative Commons License 2000.11.13 0 0 0
Mi a cég neve, aki ezt ajánlja?
Free Styler Creative Commons License 2000.11.13 0 0 topiknyitó
Ma kaptam egy tájékoztatót egy bizonyos NETWORK TWENTYONE nevű "fantasztikus" üzleti lehetőségről.

Eladási szöveg: "Akarsz pénzt keresni azzal, hogy vásárolsz?"

A Network nekem egy házalós nyomulós dolgot juttat az eszembe. Itt az elektronikus kereskedelem előnyeit akarja kihasználni.

Ha jól látom itt is embereket kell beszervezni arra, hogy hálón keresztül vásároljanak. Ha hatan lépnek be havi 24000 Ft, ha ez a hat még beszervez 4 embert, akkor már havi 103000 Ft. Ha az a négy is mind beszervez hármat, akkor neked 420000 Ft/hó jön.

Szépen hangzik. Olyan piramis szaga van, ahol Te is Fáraó lehetsz.:)

Egyelőre ennyit tudok róla. Azt hogy mennyit kell fizetni vagy van-e valamilyen feltétel azt nem tudom, azt nem tudom.

De egy biztos. Ha nem kell fizetni az nekem megéri. Jaaaj. És belelógott a bilibe a kezem.:))

Vélemény? Információ? Valami??????

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!