Mi a Petra -nál vettük a Jazz -t 200km volt benne, és 500 -al volt kevesebb, mint a hazai ár, ráadásul mivel német modell van benne menetsabilizátor is.
Szállítás közben a trélerről esett le, németbe még nem is volt üzembehelyezve.
Elmondták hol sérült meg, és hogy hogyan javították (kevés, és nem jelentős sérülés), vittem rétegvastagságmérőt, és be is igazolódott, hogy csak azokon a területeken volt javítva, ráadásul olyan profin, hogy majdnem a gyári értékeket produkálta. Most 2,5 éves, tökéletes, márkaszervízt sosem látott, ismerős szerelő szervizeli (olajcsere) úgyhogy bazi jó vétel volt, és azóta is nagyon olcsó. :))
Bal oldali keresőbe 'Petra', gyorskeresés innen, és máris kapsz egy csomó véleményt. Olvasd el a hozzászólások környékén lévőket is, mert nem mindenki meri beírni a Petra szót, félnek a hitelrontástól :)
Te megválnál az autótól német tulajként, ha a fiad összetörné a gépet? :) De ez erős sztereotíp hatás volt, volt itt jó és rossz vélemény egyaránt.
Egy ideje olvasgatom a fórumot, így aztán nektek köszönhetően én is megfertőződtem ezzel a Jazzal. Tudjátok mennyibe kerül ez nekem?! :-))))))
Egy 2006. 10. havi Jazz 1.4 es Sportot néztem ki magamnak, 15.500 km-el, 3.09 millióért. A kocsi Bp-en, a Petra Motors kereskedésben van. Én sajna karcagi vagyok, így nem igazán van véleményem erről a dílerről, ismeri valaki esetleg? Szerintetek mi lehet a gáz ezzel a kocsival, ugyanis nehezen tudom elképzelni, hogy valaki ennyi idő után megválik tőle. Vagy csak én vagyok nagyon gyanakvó? Vélemény?
A http://shop.bardiauto.hu/index.php alapján: 240mm. Termékcsoporthoz tartozó általános kép. Cikkszám: BDC5386 A: 240.0 mm, B: 39.2 mm, C: 61.0 mm, D: 21.0 mm, E: 19.0 mm, F: 4 db
Az Élesnél járt bent a kocsim november végén karosszériajavításon, azt mondták, már nincs a vastag (széles) fajta. Egy vékonyat raktak rá, majdnem olyan, mint a Riderauto-s.
Adjatok kérlek ötletet hol tudok venni Jazzre a hátsó lökhárítóra gumi lökhárítóvédőt? A nehezítés a dologban hogy a kocsin elöl a - szerintem szebb - régi, széles fajta védőcsík van, tehát hátulra is ilyet keresek (javítás és fényezés miatt került le róla az eredeti és azt már nem lehetett visszatenni). Az ebay-en néztem de ott is ritkán árulnak és akkor is csak az újabb vékony fajtát :(