Most hozzátok lenne egy kérdésem, "kézi"=női táska ügyben. Fel lehet vinni a repülőre a táskánkat plusz a kézipoggyászt, vagy nem? Süllyesszem el a kézpoggyászomban? Bocsi, még mindig nem repültem soha, mondom ezt azoknak, akik még nem tudják. :D
Végignéztük a bejegyzéseket, és mindenkit nagyon kérünk, hogy legyen nagyon figyelmes!
Itt rengeteg utazás szervező, és utazási ügynök próbálja elhitetni Veletek, hogy mi az a díj ami nagyon kedvező, egy magánszemély álcájába bújva!
Törökország nagyon kedvező és olcsó, tehát figyeljetek arra, hogy milyen áron és kinek hiszitek el az ajánlatát, mert amiket láttunk az nem fedezi a valóságot, és sokkal kedvezőbb árakon lehet ott nagyon jó hírű szállodákban pihenni!!
Köszönjük figyelmeztetésedet. Mi különböző bejegyzésekre reagáltunk ezért kérlek, nézd el nekünk, hogy nem vagyunk túl nagy "topik, blog" felhasználók...
Nem szerettünk volna tolakodni, és csak a segítségünket kívántuk felajánlani, de mindenkinek nyílván a saját döntése, hogy kivel, hova, mikor és mennyiért utazik.
Mindenesetre megkérünk mindenkit, hogy a hozzád hasonló stílúsuak meg se keressenek minket, mert nekünk nem jön be ez "a bunkó magyar vagyok, majd én megmondom, stílus".
Mi ketten megyünk a férjemmel a neckivel és igen, egy géppel fogunk hazajönni, ha egy hétre mentek:) Már nagyon várom!!! De még addig nagyon sokat kell dolgozni:(
Na látod, tudtam én, hogy jó időtök lesz! <3 Én nem értem a török időjárásjelentést, de nem is ez számít. A lényeg, hogy ott kint mindig melegebb van.
A leégéssel baromira kell vigyázni a törököknél (is), főleg, mert az ember még nem hiszi el, hogy májusban le lehet égni. Én sosem mertem kijönni a napernyő alól, csak ha fürödni vagy kajálni mentünk, és így is minden évben sikerült leégnem. :)
Nagyon lelkes vagy és nagyon köszi, hogy felhívtad erre a lehetőségre a figyelmünket, de nem hiszem, hogy fél óránként emlékeztetned kellene minket rá. Akit érdekel, mindenképp meg fog keresni. Köszi.
Kérlek ne húzzátok fel magatokat ! Malazs és 7vezér annyi fontos info-t adtatok eddig is a fórumnak, hogy nagyon sokan miattatok (is) járnak ide rendszeresen. Ha meg valaki rosszul emlékezik valamire azt úgyis kijavítjátok, de nem azért mert Ti vagytok a "nagycsávók", hanem mert veszitek a fáradtságot és megosszátok másokkal azokat az infókat, melyeket sem az utazási irodák, sem a prospektusok nem tartalmazzák. Nekem már három utam volt Törökországba, most lesz a negyedik, de az itt kapott információk 95%-a igaz volt, amit ezúton köszönök.
Hamona, semmi baj ha rosszul emlékszel, akik kijavítanak csak segíteni szeretnének, és továbbra is írjál csak ide, mert minden információkra, valós élményekre kiváncsiak vagyunk.
Nem rugózik senki sem rajta. Mindössze annyit kellett volna: Sorry tévedtem,rosszul emlékeztem. Nem pedig még mögé írni hogy mi rosszindulatúak vagyunk.
Mivel nem rosszindulatúság történt, mindössze annyi hogy benéz ide valaki aki esetleg kisgyerekkel utazik alanyába,megörül a másfél óra transzfer láttán(persze ha kell informálódjon konkrétan mindenki,de tudjuk ez sem így szokott lenni) na ott nem mindegy hogy másfél vagy 3 esetleg 4 órára cuccol (ugyebár ilyen is van mikor valaki a 6. hotelben leszálló csak)a gyereknek enni és innivalót.
Ne húzd fel magad, ne is reagálj rá! Mindig vannak, akik túlbonyolítanak mindent. Jó, rosszul mondtad.. kijavitották, beismerted. Hagyjátok már a csudába!! Mit kell ezt ennyit rágni nem tudom...
Nem mondtam hoogy szándékos volt. Nem élek kint, 2szer voltam,de éppen ezért nem írok olyat amiben nem vagyok biztos vagy nem emlékszem. Ennyire egyszerű az egész.
Biztos az volt a szándékom, hogy félre vezessek mindenkit! Az emberrel megesik, hogy rosszul emlékszik valamire, ami már 2 éve volt. Én is tévedtem, sorry.
Gondolom te kint élsz, hogy mindent ennyire tudsz.
Nem akart téged senki megbántani. Csak amikor valaki aki még nem járt arra és a majdani menetrendet nézegeti foglalás előtt, jó ha tudja, hogy a gép indulása előtt alanyai szállodákból 5 órával előtte fog értük menni a busz.
Én tavaly még nem menetrendes irodával utaztam, bele is futottam az éjféli odaérkezésbe, mások meg a hajnal 2kor való buszraszállásba visszaúton.