Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Akkor én úgy látszik azzal az egyik ritka példánnyal rendelkezem amelyik jól zár. Először én is gondoltam ilyesmire, de mivel a másiknál nem tapasztaltam, hogy elengedi, így ennél is ezt vártam.
Ha 5 mp-ig tartja a nyomást,akkor már jó a tömítésed! Ne feledd, hogy a lufft jelentős része kisurran az ujbegyed alatt! Akkor van gáz,- amikor egyáltalán nem marad túlnyomás az ujjad alatt!Akkor a csőfar tömi vagy a d. tömítés a bibi!!!
HW97-nél elszökik a nyomás 20 másodperc után (csőbeszorítással). Esetleg dugattyútömítés szennyeződés miatt lehet, vagy tömítéscsere csak a megoldás? Elég elhanyagoltan kaptam szegény párát, a kora miatt nem lenne indokolt. Ha nem lenne muszáj 7000 Ft-ot nem perkálnék tömítésért.
Ha valaki szedte már szét a HW100 elsütő billentyűjét, meg tudná mondani, hogy a rögzítő imbusz csavar csupán a rögzítést szolgálja, vagy más funkciója is van, valamint ha azt kiveszem, a billentyűt ki tudom emelni anélkül, hogy más alkatrész esetleg elmozdulna?
Nekem a hernyócsavaros van (a puska a meghatározó), különösebben nincs bajom vele, meg vagyok elégedve, de kíváncsi lettem volna mi a különbség a szivacsos és a műanyag betétes között.
Összehasonlitási alapom nincs, de nekem a menetes van a puskámon, az kegyetlenül jól tompit, Az AR5 -ös fegyveren egy sharp hangtompitó van, nemtudom mi van benne mert nemszedtem szét, de az nem tompitja annyira a hangot mint a HW 100-é.
Egyébként,csak mondom(nem kötelező)A SÓSAV vissza redukálja a vasoxidot!Újra kifehéríti a rozsdás vasat,pesze a felületet nem javítja,polírozni nem tud!Csak újra vas lesz a vas!!!.