Keresés

Részletes keresés

NattyDread Creative Commons License 2009.03.03 0 0 11540
Nem hiszed el: volt olyan, aki papírlap helyett a saját lábát emelte fel, és azzal körözött maga előtt, így a rosszfiú nem tudott lőni, mert a megtámadott mindig a pisztoly csöve elé emelte a lábát. Erre varrj gombot!
Előzmény: Zicherman Istvan (11539)
Zicherman Istvan Creative Commons License 2009.03.03 0 0 11539
Ez überbeteg.:(
Előzmény: HUNTERKILLER (11534)
NattyDread Creative Commons License 2009.03.03 0 0 11538
A szövegkörnyezetben ez egyértelműen azt jelentette: ha élni akarsz, ne akarj önvédelmi fegyvert. De sejtem, hogy tudod :o)
Előzmény: HUNTERKILLER (11537)
HUNTERKILLER Creative Commons License 2009.03.03 0 0 11537

Vegul is igaza van!

Az elkoveto vegyveretol tartsd magad tavol!

Előzmény: NattyDread (11535)
NattyDread Creative Commons License 2009.03.03 0 0 11536
Asszem, mégsem a stüszi mondta, hanem a túsztárgyaló seggfej. Arról is jól kioktatta a népet, hogyan kell elérni, hogy a támadó biztonságban érezze magát.
A barom! :o(
Előzmény: NattyDread (11535)
NattyDread Creative Commons License 2009.03.03 0 0 11535
Nagyon jól leírtad, de egy fontos dolog kimaradt: a stüszivadász azt mondta, hogy aki élni akar, az tartsa magát távol a fegyverektől.
Előzmény: HUNTERKILLER (11534)
HUNTERKILLER Creative Commons License 2009.03.03 0 0 11534

Hajajajj nehez lessz mert emlekezetbol irom (megegyszer nem vagyok hajlando megnezni!!!)!

Gvass-al indit (kb. 4 percig) a boltban szepen elmutogat egy rahedli ontoltot, gumilovedekest,g-revolvert (eloltoltos fegyvereket (colt,kentucky) nem tudom minek mutogattak) es magyaraz! Alapvetoen korrekt szepen vegigmutogatjak mit vehet a magyar jobbagy, milyen jogi feltetelekkel mennyiert (szinte sugallja a filmreszlet, hogy: gyere, vedd meg)!

Ezek utan valtanak a studioban ahol kishazank legismertebb kriminalpszichologusa (es top No.1 tusztargyaloja, Vegh Jozsef), ezen kivul egy szamomra ismeretlen (Hegyi Istvan???) tusivadasz egyenruhaba bujtatott urge (gondolom a fegyverszakertot volt hivatott kepviselni) es a musorvezetono volt lathato es sajnos hallhato!

Musorvezetono -"jujj ,en csak egy no vagyok...,stb."!

prezentaltak ket ontoltot, az egyik egy Beretta a masik meg egy berettat imitalo gazpisztoly volt (mint megtudtuk mind a ketto "nehez", tovabba "fekete")!

Fegyverszakertonk elmagyarazza mi a kulonbseg a ketto kozott (az "eles" az a "fenyes")!

Utanna raternek a magyar rogvalosagban olyannyira elterjedt es tipikus utcai tuzharcok elemzesere! Pl. mint megtudjuk atlott szivvel a tamadok tizen X %-a kepes tovabb harcolna tehat belathatjuk hogy semmi ertelme a fegyvertartasnak es kulonben is minek!

(ezalatt a bejatszasokon MCM-el lonek a loteren (.22LR)!

A riporter el tudja kepzelni pl. hogy aki fegyvert tart maganal otthon az tulajdonkeppen vagyik ra, hogy megtamadjak, stb. tusztargyalonk boszen helyesel , ez bizony igy van!

Aranyos vedekezes, stb. hulyesegek!

bla-bla-bla..

Telefonalo, idos asszonysag ,rokkant mozgasserult ferjjel, megtamadjak az utcan, erre eloveszi a gazpinyot , tamado balra el! Rendorseg jobbrol be, lezuzzak az oreglanyt ,hogy ugyanmar ezt, hogy meri!

Masik betelefonalo, reagal arra, hogy miert gondolja, hogy ha fegyvert tart valaki az kivanja, hogy megtamadjak!

Ezek utan kisriportfilm , mit gondol az utca embere a kozbisztonsagrol.

Studio:

A gonosz szlovakoknal onvedekezhet a talpas a betoro ellen!

Tuszmento: Ez nem helyes, a kovetendo az lenne ha a kozbiztonsag javulna es a lakasok riasztoi be lennenek kotve.... :-DDDD

bla-bla-bal

Eselyunk nincs az onvedekezesre mert ha valaki 8m-en belulrol akar minket megtamadni az megteszi ha van fegyverunk akkor is (bullshit), legjobb ha butort (!!!) hasznalunk a vedekezesre (ha szuro ,vago fegyverrel van ellatva a bunelkoveto)!!! (elkepzelem a 80-eves mamit amikor a bidermeyer-el vagja kupan a betorot! :-D )

Ha viszont lofegyvere van akkor egy papirlapot tartsunk magunk ele mert a buta betoro nem tudja hogy at lehet loni.... (szvsz ez volt talan a melypont)

Betelefonalo: - felhaborodik, hogy hogy lehet ilyen musort leadni merthogy ez szakmai tovabbkepzes a zsivanyoknak!

Kiboritanak kulonbozo toltenyeket az asztalra gaz, eles, ez korrekt volt!

Musorvezeto: Van-e olyan gesztus amivel elharithatjuk magunkrol a veszelyt ha megtamadtak?

Tusztargyalo: Mindenben engedelmeskedjunk a tamadonak....

bla-bla-bla

Tulajdonkeppen ennyi!

Előzmény: Zicherman Istvan (11533)
Zicherman Istvan Creative Commons License 2009.03.03 0 0 11533
Legalább röviden, hogy mi volt a felvételen.

Létszilétszilétszi.
Előzmény: HUNTERKILLER (11532)
HUNTERKILLER Creative Commons License 2009.03.03 0 0 11532

Na megneztem!

Bar ne tettem volna!

Gvass-on kivul ertelmes ember nem szerepel!

Az oregasszonyt nagyon sajnaltam, szegeny jol megjarta!!!

Na mindegy, a keken jol kiveseztek a temat! 

Előzmény: NattyDread (11531)
NattyDread Creative Commons License 2009.03.03 0 0 11531
Gőzöm nincs, mert nekem a Mozilla lejátssza XP és SuSe alatt is, de hogy milyen plugin-t használ hozzá, azt nem tudom.
Előzmény: HUNTERKILLER (11528)
HUNTERKILLER Creative Commons License 2009.03.03 0 0 11530

Nekem vista van es nem jatsza le!

Megnezem ezt a vlc media playert!

Előzmény: Trebitsch (11529)
Trebitsch Creative Commons License 2009.03.03 0 0 11529
wmv, Windows Media Playerrel lejátszható. XP része alapból.
Vagy, alternatíva: vlc media player.
Előzmény: Zicherman Istvan (11526)
HUNTERKILLER Creative Commons License 2009.03.03 0 0 11528

Meg tudu mondani milyen videonezovel lehet megtekinteni ezt az akarmit?

Letolteni sikerult de lejatszani nem tudom (ugyanabban a cipoben vagyok mint Z.I.)!

Előzmény: NattyDread (11527)
NattyDread Creative Commons License 2009.03.03 0 0 11527
Bezmag, én is ezen fogtam padlót! A marhája! Ennek ez szakmája? Mert akkor nekünk nagyon rossz. Mindegy, legalább a szlovákoknak megmarad az ország, ha minket már kiirtottak a bűnözők, és a géppapír mégsem olyan hatásos lőfegyver ellen.
Előzmény: Törölt nick (11525)
Zicherman Istvan Creative Commons License 2009.03.02 0 0 11526
Mi van a videón?
(Sajnos nem tudom megnézni, mivel magyarhonban a legtöbb rendszergazda-kretén olyan exotikus programokat használ, hogy máshol nem látható, hogy mit is szeretnének mondani a nagyvilágnak).
Előzmény: Törölt nick (11525)
HUNTERKILLER Creative Commons License 2009.03.02 0 0 11524

No, mivel kibasztak mint az ehenkorasz lovat, valaszolok is izibe!

"Ráadásul jóval közelebb áll egy ilyen baleset szemléltetése a ,,Fegyvertartás vagy félelem" topikcímhez, mint a lőszermárkák és azok hatásainak taglalása.:P" - Nos en ugy gondolom, hogy ertelmezni kene a topic-cimet aztan irni meg nyelvet nyujtogatni!

Segitek!

Az ertelme az, hogy vagy tartasz onvedelmi fegyvert, vagy retteghetsz!

Tehat vagy csinalod azt mint mondjuk en (fegyverek biztonsagosan elzarva de azert az agytol karnyujtasnyira), vagy teheted azt is amit Macika!!!

Azonban Macika modszere nem hiszem, hogy bolcs megoldas!

Magyarazom is miert!

Maszik ugye be az ablakon az elkoveto , Macika (de barki aki a modszeret szereti) a szoba kozepen gatya letolva bokajat fogja! Azonban betoro baratunk belenyul az elore odakeszitett vazelines tegelybe, megcsuszik, lepottyan! Kesz is a gondatlansagbol elkovetett emberolesi kiserlet!!!

Ugye-ugye!!! :-D

P.S.:

"mint a lőszermárkák és azok hatásainak taglalása" - Azt a szerencsetlen Saller Belat csak peldanak hoztam fel!!!

Előzmény: Zicherman Istvan (11523)
Zicherman Istvan Creative Commons License 2009.03.01 0 0 11523
Úgy, mint a célballisztika.
Apropo, ha már lövedékek hatásairól ment a vita, arról is akad bőven anyag arrafelé.
Ráadásul jóval közelebb áll egy ilyen baleset szemléltetése a ,,Fegyvertartás vagy félelem" topikcímhez, mint a lőszermárkák és azok hatásainak taglalása.:P

:DDDDDDDD
Előzmény: Kavics78 (11522)
Kavics78 Creative Commons License 2009.03.01 0 0 11522
"A célballisztika még hagyján. Jóval érdekesebb dolgokat lehet találni az orvosi szakirodalomban." - Na de, hogy jon ez most ide?
Előzmény: Zicherman Istvan (11516)
Zicherman Istvan Creative Commons License 2009.03.01 0 0 11521
Az elkövetőnek a feje látható, benne a zárfejjel. No de hogy került ki a zártömbből? Ha az lenne a fejben - a kutya nem kérdezné, hogy miképpen történhetett meg a dolog.
El volt dugulva a fegyvercső, ráadásul nyomjelzővel volt tele az egész tár. A lövéstől detonált a tárban lévő lőszer, és kicsapta az egész zárszerkezetet, amiből a zárfej fejbenyomta az ürgét. A szeretőjének (áldozatnak) akit k.b. egy méter távolságból akartak tarkónlőnni, kutya baja nem történt, csak azt kiabálta, hogy ,,dögölj meg, dögölj meg".
Lőn.:)
Többet én sem tudok az esetről.
Előzmény: Hpasp (11519)
Kavics78 Creative Commons License 2009.02.28 0 0 11520

Igaza van Hpasp-nek!

Talan egy csoppet vazolnad a szitut! Ki, hol, merre, mikor??

Előzmény: Zicherman Istvan (11517)
Hpasp Creative Commons License 2009.02.28 0 0 11519
Persze látni kellene azt a zárfejet...
... én arra tippelnék, hogy hatástalanított Ak-t adtak el a pacáknak, ledugózott csővel, kikönnyített zárfejjel.
(Már ha az elkövető járt pórul :)
csörömp Creative Commons License 2009.02.28 0 0 11518

Kedves István!

Ötletem a megoldásra nincs, de írnák két érdekes esetet én is.

Annak idején, még gyerekkoromban (1965 körül) a Munkásőr újságban olvastam a következő esetleírást:

Szabályos öngyilkossági helyszín, a delikvens főbe lőtte magát, a Para előtte az íróasztalon, rendes búcsúlevél. A boncoláson derült ki, hogy a koponyájában van egy 7,62 TT hüvely.

Azt derítették ki, hogy az illető szemüveges volt és feszült idegállapotában az akció előtt már nem használta. Volt TT pisztolya is, és kislányos zavarában úgy tárazott, hogy a legfelső 7,62-es volt. Ez volt az első lövés és biztos akart lenni a dolgában, lőtt még egyet. Ez a 9 mm-es betolta maga előtt a 7,62-es hüvelyt, aztán be is lőtte a fejébe. Még mielőtt elmarasztalnátok, hogy ilyenre nincs idő, volt másik eset, ahol a szitu hasonló, delikvens főbe lőve, előtte a búcsúlevél, de fegyver sehol. Házkutatás, a pisztoly az előtte, alatta lévő íróasztal fiókjában, a kulcs ráfordítva. Megállapították, van olyan, hogy néhány másodpercig még tudatánál lehet a paciens, ő meg még volt olyan rendszerető, hogy tudta, még ilyenkor is el kel zárni a fegyvert.

Üdv: csöromp

Zicherman Istvan Creative Commons License 2009.02.28 0 0 11517
Az orosz fegyveres fórumon van egy önálló fórumcsoport, amely kifejezetten egészségügyi kérdésekkel foglalkozik (kezdve az alapvető elsősegéllyel, és sebballisztikával, illetve katonai egészségüggyel végezve). Nagyon érdekes anyagokat szoktak feldobni a katonai orvosok az ottani fórumra és a nyomozók.
Rendkívül sok érdekességet láttunk már ott, de van egy kép, ami egyszerűen a ,,titokzatos esetek antológiájába" kivánkozik.
A séülés anamnéziséről csupán ennyit lehet tudn:
Történt 1987-ben.
Egy falusi ürge bevitte az erdőbe a szeretőjét, hogy ott végezzen vele egy fekete piacon vásárolt AK-val.
Az eredmény adott. A kép már vagy fél éve fent van, de eddig senki sem tudott választ adni arra, hogy ez hogy a francba volt lehetséges.
A képek eredetiek, a nyomozati aktákból lettek kivéve, van iktatási számuk is és esetleírásuk. Mindössze az eseleírási lapon a ,,sérülés körülményeinek lefolyása" rubrika nincs kitöltve, mindössze van egy bejegyzés, mely szerint ,,A fegyverszakértők, precedens hiányában, nem tudtak választ adni az esetlefolyás körülményeit illetően."
Jó agyalást, hátha valakinek lesz ötlete,hogy ez hogy történhetett meg.
Előzmény: Zicherman Istvan (11516)
Zicherman Istvan Creative Commons License 2009.02.28 0 0 11516
A célballisztika még hagyján. Jóval érdekesebb dolgokat lehet találni az orvosi szakirodalomban.
Előzmény: Kavics78 (11515)
Kavics78 Creative Commons License 2009.02.28 0 0 11515
"gombásodik-gombásodik" - Annyira azert nem! Bar lottem mar olyan FMJ-vel (valamilyen S&B volt) ami a vadban szetszakadt ! Valahol a fegyver.org-on lehet abrakat talalni a kulonbozo kategoriaju lovedekek celballisztikajarol (bar szerintem mindenhol mashol is)!
Előzmény: warthog206 (11514)
warthog206 Creative Commons License 2009.02.28 0 0 11514
gombásodik-gombásodik,de lágyrészt úgy átviszi,mint a szart,és a stophatása sem überalles.
Előzmény: NattyDread (11513)
NattyDread Creative Commons License 2009.02.28 0 0 11513
Igen, én is így tudtam. Csak azt nem, hogy a rendőrség használ ilyet. Azt sem tudom, hogy ez mennyire deformálódik becsapódáskor.
Előzmény: Kavics78 (11505)
warthog206 Creative Commons License 2009.02.28 0 0 11512
válasz a 11505-ben.
Előzmény: NattyDread (11511)
NattyDread Creative Commons License 2009.02.28 0 0 11511
Tököd a másik, pajti! :o) Régi nethírlapos vagyok, csak mostanában nem járok arra, mert nálam a fegyver most a katana :o) Lehet hogy tévedtem, de akkor mi is az az FMJ?
Előzmény: Kavics78 (11498)
warthog206 Creative Commons License 2009.02.28 0 0 11510
őőőő...akarom írni:robbanó:))))))))
Előzmény: warthog206 (11509)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!