Keresés

Részletes keresés

kb100 Creative Commons License 2017.07.23 0 0 752

Konkluzio: 18mg, eros akksival, az jo lehet.

Előzmény: kb100 (747)
kb100 Creative Commons License 2017.07.23 0 0 751

Koszonom!

Tok nyugodt vagyok, de erdekelt volna, hogy milyen nullas lotyit ajnlagatsz egy kezdonek, amitol nem tepi le a falat. Igy mar ertem, vagyis csodak nincsenek, vagy vannak, csak nem itt.

Kosz meg1x!

Előzmény: MortalWombat (750)
MortalWombat Creative Commons License 2017.07.23 0 0 750

Erős analóg után rögtön felejtsd el a 0-ás liquidet.

Nekem az alábbi jött be: 6mg-s cigi után 12mg-s liquid, 9-es cigi 18-as liquid.

Tehát ha light-os cigit szívsz (mondjuk 3-ast), akkor 6-os liquidet vegyél.

Ha már rászoktál az e-cigire, akkor szépen lassan lehet csökkenteni a nikotin mennyiségét, és idővel el tudsz jutni a 0-ásig.

Nyugodj meg, még nikotinos liquid esetén is nagyon hamar fogsz pozitívumokat tapasztalni.

Én 7 éve szívok 12mg-s liquidet, a nikotin csökkentésén gondolkodok, de nem preferencia.  

Előzmény: kb100 (749)
kb100 Creative Commons License 2017.07.23 0 0 749

Ez nem reklam helye: mert mint magam is labadozo vagyok, de elmondod a tuti tippet eros analogot kovetoen, hogy melyik az a nullas lotyi amivel mar nem kivantad a nikotint?

Koszi!

Előzmény: MortalWombat (748)
MortalWombat Creative Commons License 2017.07.22 0 0 748

Kezdő szettnek nem rossz, de ez a 900mAh akksi nem túl nagy, kb. fél napot fog bírni. Éppen ezért kell belőle legalább 2 db, mert az egyik mindig töltőn lesz.

Inkább a liquidre figyelj, szerintem az a kulcs az átszokásra.

Ha jót találsz, idővel továbblépsz erről egy jobb szettre. Ha rosszul választasz, akkor még ennek az árát is sajnálni fogod.

Úgyhogy inkább a jó liquid kiválasztására koncentrálj. 

(Nekem egyből ment szinte 0 kompromisszummal az átszokás. Igaz, erősségben és ízben nagyon jó liquidem volt.)

Előzmény: Törölt nick (746)
kb100 Creative Commons License 2017.07.22 0 0 747

Szia! Leszogezem nem ismerem, de ha komoly analogos vagy, akkor tippre nem lenne palya, mar csak az akksi miatt sem. Egy villanybagotol azt varja az ember, hogy ebredestol, villanyoltasig egesz nap szajra  alljon. Ezert szerintem 2000-3000mah akksiknal kezdj el nezegetni, vagy onnan felfele, azok jok lesznek. Legalabb ketto :)

Előzmény: Törölt nick (746)
Törölt nick Creative Commons License 2017.07.22 0 0 746

Sziasztok:

Most szeretnék leszokni a cigiről,mi a véleményetek a következő típusról ?

Elöre is köszönöm !

https://ecigaretta.eu/termek/e-cigaretta-ego-v3-900-single

solya121 Creative Commons License 2017.07.21 0 0 745

Sziasztok.

Régi E-cigissek vagyunk.Nekem Vaporesso Target prom van. Nemrég szántam el magam,hogy itthon keverem a liquidet.

Most Gustót vettem és elég jó. Az aromák,nem annyira,de élvezetes.

Kérdésem,hogy ti mit ajánlanátok.?? Milyet és honnan rendeljek.

x20fan Creative Commons License 2017.07.02 0 0 744

Kicsit ellustálkodtam az időt, de most megnéztem mi is van a DL tankkal. Amire számítottam, hogy a levegőt elzárva MTL-re is jó lesz, az nem jött be. Mivel nincs légáram a tekerésre, túlmelegíti a levet, és kaparja a torkomat. Ha leveszem a teljesítményt, akkor meg nincs elég köd. Valószínűleg sokkal kisebb luk kellene és sokkal közelebbről.
Nagy lukkal, bő levegővel tüdőre szívva persze jó, hideg a köd, nem kapar, nincs TH (0-ás a lötyi). Lehet át kell szoknom DL-re. Ha MTL akarok ugyanekkora ködöt, akkor először töményen a számban gyűlik, majd megy a tüdőbe, DL viszont nincs a szájban az a nagy töménység, a kifújási élmény meg kb. azonos. Egyedül a töményebb íz szólhat az MTL mellett. Na majd meglátom.

A gyári tekerést tettem bele (csak egyet), kicsit kiigazítottam, beledobtam, hely van bőven, 3-4 $ volt (Mephisto).

Keresek tovább egyszerű, olcsó MTL tankot, ami több ködöt ad mint a CE4 clearomizer, nem vattagátas-búvárharangos, nem folyik semerre ha eldől vagy zsebben/táskában van.

Előzmény: x20fan (743)
x20fan Creative Commons License 2017.06.23 0 0 743

Tegnap megjött egy DL dripper tank. Persze iszonyat levegős, de el lehet zárni teljesen. Ekkor már majdnem MTL érzés. A lényeg, hogy el lehet érni az MTL ellenállást. Viszont hatalmas kályhacsövön jön a kevés levegő. A kérdésem az (persze megtekerem és kipróbálom), hogy ha a tekerésre nem jut közvetlenül beáramló levegő, mint egy MTL tankban, vagy oldalról a nyitott nyílásokon, mint egy DL tankban, az milyen működésű lesz? Pl. lejjebb kell venni a W-ot, hogy ne melegedjen túl, vagy még jobban kell figyelni, hogy ne legyen hotspot a coilon, vagy ilyenekkel van-e valakinek tapasztalata?

Megérkezett az 510/ego adapter, fölpattintottam a pico megára a CE4 clearomizert, és tökéletesen működik 5 W-tal, el lehet felejteni a napi töltéseket az ego akkuval. Szóval ha valaki nem akar felhőket, akkor megfelel egy 1 $-os tank is, de a mod kell alá.

axeslord Creative Commons License 2017.06.20 0 0 742

Sziasztok!

Elsősorban eladó eXvape eXpromizer v1-et keresek (bármelyik v1.x verzió érdekel) használtan vagy akár újonnan is ha létezik még ilyen valakinél elfekvőben. Korrekt árat fizetek, nem lowball a célom.
Ami még érdekelhet esetlegesen:

• Kayfun v5 újonnan vagy jó állapotban használtan
  • Taifun GT3 újonnan vagy jó állapotban használtan
  • Alapvetően minden ami relatíve nagy liquid kapacitású és MTL-re alkalmas(sá tehető)

PM vagy axestheguitarist kukac gmail pont com

Törölt nick Creative Commons License 2017.06.17 0 0 741

Eladó egy Aspire pockex ecigaretta 1 hetes alig használt. Ajándék mellé 4 db 0.6 ohm os pockex porlasztó. Doboz töltö garancia meg van hozzá. Érdeklődni telefonon, vagy emailben lehet. E-mail cím: czifracriss@gmail.com telefon: 06301829490 Ár : 9000 ft

elcazador Creative Commons License 2017.06.13 0 1 740
Előzmény: Okoner (739)
Okoner Creative Commons License 2017.06.11 0 0 739

Sziasztok!

Tud valaki Budapesten olyan nemzeti dohányboltot ahol lehet vennie Mystic juice e-liquidet? Sajna a webshop most nem opcionális és a májusi változások óta nagyon megcsappant a boltok száma.

Előre is köszi a segítséget!

x20fan Creative Commons License 2017.06.10 0 0 738

A Billow V2 biztosan DL. Nem is lehet annyira leszűkíteni a levegőnyílásokat, hogy MTL érzés legyen. Dual coilos.

Előzmény: Bendzsi24 (737)
Bendzsi24 Creative Commons License 2017.06.10 0 0 737

Akkor szerintem ez is felejtős.

Sajnos nekem az a tank nem jó mert szájból tüdőre van és én egyből tüdős vagyok.

Pico-ra tudnátok olyan tankot mondani ami jó egyből tüdőre szívásra?

Tulip990911 Creative Commons License 2017.06.10 0 0 736

A Tron-ról nem tudok semmit, a VTC mini tűzgombja szokott megpusztulni, 2500 a javítás, ha csinálják még.

Nekem van 2 VTC minim, mind a kettő javítva lett már, kb fél évet bírt a gyári gomb.

Január óta egy iStick Pico-t használok, Dvarw RTA-val, nekem tökéletes, a mod kopik rendesen, egyéb baja nincs, pedig napi 10ml táján fogyasztok :)

Előzmény: Bendzsi24 (735)
Bendzsi24 Creative Commons License 2017.06.09 0 0 735

Miért vegyek klónt ha már tudom h helyettesíti az e-cigi a simát és még tetszik is? Már van egy Joy ego aio-m is.

Mi a véleményetek a Joyetech eVic-VTC Mini Tron-S tannkal szerelt mod-ról?

jocijocó Creative Commons License 2017.06.09 0 0 734

Elsőre klónt veszünk, ha bejön válthatsz eredetire, klón elad vagy marad tartaléknak.

Előzmény: Bendzsi24 (731)
kb100 Creative Commons License 2017.06.09 0 0 733

Nekem a vegyeshazassagra, tudore, szajbol-tudore pl elegge bejott a kangertech subtank minije, de szerintem ez 2500mah alatt felejtos, mert csak bosszankodnal vele. Viszont ezt igazi jolly jokernek gondolom, mert kapsz hozza gyari rba-t, integraltat, de ha affinitasod van tekerni mar ezt is megtehet.

A tc nem is biztos, hogy kell neked, de a vv es a vw az biztosan, illetve azert ez a kerdes sem ennyire egyszeru. Mert azt erdemes merlegelned, hogy milyenrol es mennyirol szeretnel valtani, itt arra gondolok, hogy mennyire vagy eros analogos. Ha eros vagy, kezdj eros nikotinnal, erosebbel mint azt elsore gondolnad, igy viszont siman jo lehet 2-3db eleafe gs air is. Szerintem ezek is nagyon jok, de szinte csak a hagyomanyos bagozast imitaljak. Vegtelenul lehetne varialni :)

Catella Creative Commons License 2017.06.09 0 0 732

istick Picot vettem bő fél éve, Dvarw E tankkal (5ml), nagyon meg vagyok vele elégedve. Előtte kezdésnek nekem is Ego volt.

Bendzsi24 Creative Commons License 2017.06.09 0 0 731

Sziasztok.
Új vagyok az e-cigi világában de le akarom cserélni a hagyományos cigit ilyenre.
Vettem próba képpen egy Joyetech eGo AIO-t hogy tudjam számomra is helyettesíti a sima cigit és bevállt de gyorsan eszi a porlasztókat amire később jöttem rá hogy miért, egyből tüdőre szívó vagyok és ez a készülék nem arra jó.
Segítenétek olyan készülék választásában ami egyből tüdőre szívható és könnyen karban tartható.
Olvastam olyanról h saját magam készítem a porlasztót vagy felújíthatom de így hogy most ismerkedek a témával ez számomra még nem kivitelezhető így olyan készüléket keresek amibe simán cserélhető a megvásárolt porlasztó.
Eddigi ajánlatok ezek voltak ismerősöktől:
Eleaf iPower 80W TC Mod (de ehhez nem tudom milyen tank részt érdemes venni)
Joyetech Cuboid Mini 80W (erre meg azt mondták hogy kicsi az aksija így napi többször is tölthetem amire nem biztos h lesz lehetőségem)
Valakinek lenne még valami javaslata? (nem szeretnék klónt venni inkább maradok a megbízható márkánál)
Rá szánt pénzem az 20 vagy nagyon max ha tényleg megérné és sokáig is bírná (1 év) akkor 30.
Segítségeket nagyon szépen köszönöm.

Gyindex Creative Commons License 2017.06.09 0 0 730

Köszi Jocijocó a tippeket és linkeket, jelentkeztem a FB csoportba is.

Abszolút hiszek nektek, pontosan ezért vagyok itt is, hogy ne költsem feleslegesen a pénzt. 

Nem azt mondom, hogy elsőre sok tízezerért akarok vásárolni, de ha nem adja vissza az érzést a 10 ezres szett, akkor valóban nincs értelme.

MortalWombat! Jó a kérdés! De fogalmam sincs hogy fogom szívni :D Szerintem mint az analógot, de ki tudja, lehet ez is változik.

Most azon gondolkozom, hogy még arra megkérlek benneteket, hogy ha van kedvetek állítsatok össze egy szettet, amit javasoltok nekem 30 ezerig. Nem baj ha van benne tartalékkazán is. :)

Köszönöm a törődést igazán!! :)

Jó hétvégét! :)

Előzmény: MortalWombat (729)
MortalWombat Creative Commons License 2017.06.08 0 0 729

Mondjuk jó lenne tudni, hogy egyből tüdőre szívja, vagy mint az analógot, először szájba, majd onnan tüdőbe.

Ha rögtön tüdőre, akkor nagy levegőszívó felület kell, meg gyengébb liquid.

Ha úgy szívja, mint az analógot, akkor nem kell nagy szívófelület, és szerintem elég egy kezdő EGO szett.

Amúgy nekem Eleaf akkuhoz volt egy GS Air nem tekerhető kazán, 4 lyukkal ellátott. Na, az adta bőven az anyagot.

Szerintem egy EGO aksi is meghajtotta volna, és bőven volt füst, nem horpadt a homlok.

Abban egyetértek, hogy Kínából olcsóbb rendelni, de amit Mo-n rendelsz, az pár nap alatt itt van.

Amúgy jó ötlet egy használt szett, kipróbálásra a legjobb konfiguráció.

Előzmény: x20fan (727)
x20fan Creative Commons License 2017.06.08 0 0 728

Kicsit eltévesztettem az árakat, mechanikus mod 26650 akkus 7.7 $ ~2100 Ft.

Előzmény: x20fan (727)
x20fan Creative Commons License 2017.06.08 0 0 727

Így van, nem rosszak az ego kategóriások, de vannak korlátaik. Ízben, üzemidőben. Viszont az ego fejet egy 1.5 $-os adapterrel már föl lehet pattintani egy 510-es modra, tehát amíg töltöd az ego akkut, addig is tudsz pöfékelni. Csak vigyázni kell, hogy ne égesd le mondjuk W módban 6 W fölötti beállítással. Kell egy külön profile neki, rátekered, beállítod, go.

És van egy nagy előnye is az egonak, kicsi, könnyű, és bármilyen pozícióban szívhatod, fekve is. Csak időnként meg kell billenteni, hogy a liquid áztassa az üvegszálat. 

Pénz kérdése, hogy mit vegyél. Legolcsóbb egy ego kit, következő lépés mecha mod + dripper kazán + akku, következő VW mod + RDTA vagy RTA kazán + két akku.

Én a pico megát választottam, mert egy akkuval megy a 80 W, ami 3.7 V-tal számolva ~22 A, azt nem nagyon szereti egy 18650, 26650 akku többet bír.

Mindenképpen kell tartalék is, mert ha egy modod van, egy kazánod és egy akkud, akkor akármelyik kipurcan nincs gőzölés/ködölés, és akkor fog a legjobban hiányozni.

Ha két ego kited van, az már jó, de kevés íz, kevés köd, behorpad a homlokod, annyira kell szívni. Kis pénz, kis élvezet.

Ezért én javaslom az ego kitet + mod és két kazán kombót, pótakku a modhoz, és pótkazán. Ebből akármi bedöglik, akkor is marad működőképes ecigid. Ha nagyon szűkös a keret, akkor le lehet menni mechanikus modra, azzal is lehet használni adapterrel az ego kazánt is, az kb. 15 $-tól indul, 3-4 $ egy egyszerű dripper kazán, 10 $ két 18650 akku és 5-6 egy ego kit, szóval összesen 35 $ ami 10000 Ft alatt van kicsivel. A beszerzés már más tészta. Itthonról biztosan drágább.

Aztán hogy veszel-e még modot, kazánt, az attól függ, hogy mennyire vagy geek, beválik-e az első kazánod, több levegős kell vagy kevesebb levegős, egy tekeréses vagy dupla, kell-e a hely a clapton tekerésnek a nagy ködhöz, kell-e a nagy W dupla-tripla-4 akkuval. Ha mechát veszel, akkor nem lehet a pillanatnyi hangulatodhoz igazítani a teljesítményt, amilyen a tekerés, olyan, és az akku merülésével még folyamatosan gyengül is. Ez az ára az olcsóbbságnak. Ha veszel egy VW modot, akkor viszont az ego pilincka teljesítménytől a vastag ködig bárhova állíthatod.

Szerintem megveheted az egot, mert később is jó lesz, pl. ízt váltani is, bár abban pont gyenge. Egohoz kazán 1 $ sincs (8 $ a 10-es csomag, kb. egy életre elég), bár a rebuildable kazánok tekerése még sokkal olcsóbb. Hardcore ecigisek visznek utazásokra is tekerést, vattát, és seperc alatt föl lehet újítani egy kazánt ha lekokszosodik, vagy elszakad a fűtőszál, megég a vatta.

Előzmény: Gyindex (724)
jocijocó Creative Commons License 2017.06.08 0 0 726
jocijocó Creative Commons License 2017.06.08 0 0 725

Menj fel a facebook-ra,ird be e cigi. Vannak zárt csoportok, ahol kérd a felvételed. Ott töviről hegyire elmondják neked mit hogyan. Nagyon sok szett eladó, alig használt. Nekem volt 1100-as egom és aspire kazánom, ne vedd meg. Járj utánna megéri. Nem azért írtam hogy ezt ne mert kicsi a teljesítmény, hanem mert az ízeket nem hozzák ki. Aksi sem birja túl sokáig. Annyi hely van ahol utánna lehet nézni, tesék keresni és olvasni. Az lesz igazán drága, ha egy gyenge szettet megveszel, majd dohányzol tovább. 

Előzmény: Gyindex (724)
Gyindex Creative Commons License 2017.06.08 0 0 724

Azta! :) Kimerítő válasz! :)

Most már nem is az érdekel, hogy én mivel kezdjem, hanem hogy neked melyik hogy válik be! :DDD

Az írásod egy része teljesen kínai volt számomra, ennyire még nem vagyok benne a dologba, így már azt is látom, hogy jobban át kell tanulmányoznom az ecigi sztenderd szerkezeti felépítését. :D

Amit hirtelen leszűrtem a hsz-ből az az, hogy bár nem rosszak azok sem, de ne vegyem meg egyik általam belinkelt szettet sem, hanem rakjam össze inkább magam, ahogy Jocijocó is javasolta.

Jól értelmeztem? :)

Előzmény: x20fan (723)
x20fan Creative Commons License 2017.06.08 0 0 723

Jó régen abbahagytam a cigizést. De van olyan, hogy valaki a haját pödörgeti, vagy a szakállát simogatja, körmét rágja amikor elmélyed valami munkában vagy szórakozásban. Én is ilyen vagyok, és találkoztam az ecigivel, gondoltam kipróbálom. Egy egot vettem nullás liquiddel, és jó. A füstöt jól imitálja, viszont ízben és illatban gyenge. Valószínűleg a kis liquidmennyiség miatt, ami egy szippantással érkezik. Nem láttam még összehasonlító táblázatot, hogy milyen folyadékmennyiségek fogynak adott kazánokkal adott teljesítménnyel szippantásonként, valószínűleg többszörös szorzók lehetnek. A 650 mAh-ás akku kicsi, kell az 1100 vagy 1300, már megvettem, úton van. Az enyém a hosszú üvegszálas, a linkjeiden mintha alsó kzános lenne, nem tudom ez okoz-e a használatban különbséget.

Viszont aki nem a nikotin miatt szívja, hanem a látvány miatt, annak hamar (1-2 napon belül) eszébe jut, hogy lehetne nagyobb köd is. Ezzel így voltam én is, vettem egy pico megát és egy búvárharangos tankot. Utóbbi nem jött be, nekem nincs türelmem a vattát tömködni, folyt, ha meg túltömöm, akkor nincs elég liquid, igaz ezt csak másoktól olvastam. El fogom adni, mert találtam alsó tartályos kazánokat, amikbe lelóg a vatta vagy üvegszál, esetleg drótsodrony, és nincs gond a folyással meg az adagolással. Ilyenek is úton vannak, úgyogy hamarosan kipróbálom a gyakorlatban is. Meg a dripper kazánokat, amik elsőre furcsák, hogy csöpögtetni kell, de több éve ecigiző embereknek bevált, tehát valahogy mégis működik a gyakorlatban.

Vagyis szerintem nem baj, ha a kezdő kihagyja az egot, mert bár többe kerül, de hosszabb távon jobban jár egy moddal és valamilyen kazánnal. A dripper kazánok ahogy látom DL-re valók, ha valaki MTL-t szeretne, arra most még nem tudok mit ajánlani, mert amit próbáltam nem vált be. Nekem a szabályozható levegőjű dripper lesz a tesztalany, és kiderül, hogy nekem melyik mód is a megfelelő.

Azt sem tartom gondnak, ha tekerni kell. Az a gond, ha folyik, és ez gyárival is előfordul, ami nem is szerelhető, hanem kuka. Bár nem nagy költség a gyárilag tekert porlasztó, de mégis költség, és a tekerés semmiféle problémát nem okoz elsőre se. A vattázáshoz már kell egy kis gyakorlat, ez igaz. De ha olyan a kazán amiket írtam, akkor az se gond a videók szerint.

Modot nem tudom, nekem a pico mega tetszik, viszont 22 mm-es kazán megy rá, és sok nagyobb van, ezért érdemes lehet meggondolni egy másikat, amire rámennek a nagyobbak is. Más nyilván mást ajánl, kazánból viszont egy RDTA-t ajánlanék 3-4 $ körül első próbára már lehet találni szabályozhatót (kínai boltban), nem tudom itthon ez mennyi.

Előzmény: Gyindex (722)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!