Keresés

Részletes keresés

milendee Creative Commons License 2006.04.20 0 0 149

na, voltam otthon az ünnep alatt. látom, h a régi hajózási múzeum helyén már parkoló sincs, hanem épül valami irodaház. vagy más? azokat a magas fenyőfákat meghagyták? nem figyeltem meg, kocsival voltam.

szép színe van a siónak:)

Sign Creative Commons License 2006.04.14 0 0 148
Április 26-28.-ig van valami program kinézőben?
Előzmény: bátyó (147)
bátyó Creative Commons License 2006.04.14 0 0 147

A fene... Mindig lekések.

Gyerek programról én nem tudok, de ez nem jelent semmit, mert nem ez van a figyelmem középpontjában.

Általában szokott lenni, ha máshol nem a Művházban.

Egyelőre még nincs itt a szezon, és ilyenkor még minden döglött.

Előzmény: sera (144)
milendee Creative Commons License 2006.04.12 0 0 146
de a szüleim meg nagyon jóbarátomék családostul ott élnek, én meg lejárok pancsolni. :)
Előzmény: Sign (143)
milendee Creative Commons License 2006.04.12 0 0 145
Kilitin, a ref.templom közelében. 4-14es busz:) ott jártam iskolába is, 3. sz. ált., ma már Somogyi József.
Előzmény: Sign (143)
sera Creative Commons License 2006.04.12 0 0 144

Sziasztok,szia batyo!

bocs,de en kivettem mar nagyon reg a kedvencekböl es most olvasom,hogy kerestel is,tenyleg elnezest,de annyira nem volt forgalom :(

Anyukamnak egyre jobban tetszik fent,habar sokszor visszasirta a kertet,de nehez volt neki azt is megmunkalni.

Konyhabutort egy az egyben kivette,most nincs bent semmi,majd valamit be kell eppittetni,de nekem mar herodom van a sok igergetesekböl asztalos teren,ugyanigy a hazban annyiszor atcsesztek meg igergettek,ha szakember kellett,hogy bedobtuk a törölközöt nem bajlodok vele.

Szoval most is azert kukkantottam be,mert penteken megyünk haza,de nem leszünk sokaig siofokiak,aruljuk  a hazunkat.

Persze nagyon sajnalom,de nem tudunk ket lovat egyszerre megülni meg rament egy csomo idegem is.

Lesz ez idö alatt valami /gyerek/program Siofokon?

Sign Creative Commons License 2006.04.12 0 0 143

Merre vagytok Siófokon?

Előzmény: milendee (139)
bátyó Creative Commons License 2006.04.12 0 0 142

Ühümmm.

Eredetileg ez volt az elképzelésem, hogy ilyen hozzászólások is legyenek.

Soha nem lehet tudni, mikor, ki olvassa. Esetleg haszna is lehet.

Csak hozzászólók nem igen vannak.

Előzmény: Szőke nő (141)
Szőke nő Creative Commons License 2006.03.29 0 0 141
Ezt olvastam siófoki fórumban. ( http://www.siofok.hu/vendegkonyv/index.php?show=3 )
Nagy István úr aki cenzurázza a vendégkönyvet badarságot állit.
Azért tudom, hogy cenzurázza mert hasonló levelemet amiben állítom hogy az önkormányzat kérte a menetrend változtatás nem jelenítette meg a mai napig.

Én azért haragszom mert eddig színházba ezzel a busszal jártunk. Most gyalogolni kell, vagy jóval korábban elindulni a busszal.
Mondtam a buszvezetőnek, hogy igy kell egy járatot megszüntetni. Senki nem utazik rajta, igy nincs szükség rá. Most a választások közelettével érdemes lenne a helyi kiskirályokat megvakarni. Rosszabbul élünk mint négy éve Siófokon mert azt akarják az ilyen intézkedéssel. Meg egy pofon a kultúrának. Meg a vasárnap este pestre utazó diákoknak. Mlékeztetőül:

49.bejegyzés
Elképedve tapasztaltuk, hogy úgy sikerült a helyi járatos 6.számú autóbusz menetrendjét megváltoztatni 18,35-ről 18,50-re, hogy ennek következtében lekési a csatlakozásokat, mind a Kaposvár irányába induló távolsági járat (18,55), mind a Budapest induló vonat (19,07) esetében!!!:(((
Vajon miért történt ez a változtatás, ami nem veszi figyelembe az utasok érdekeit?
Az eredeti menetrend szerint 18,35-kor indult a busz, így nem volt gond odaérni a többi közlekedési eszközhöz!

milendee Creative Commons License 2006.03.16 0 0 140
érdekes egyébként a balaton kijövetele, ma emlékeztek, 2004ben válsággyűlés volt a Balaton hosszútávú feltöltésére, az ottaniak mondogatták, hogy ez meg fog változni magától, mert van itt egy 80 éves periódus, és tessék, tavaly már egész nyáron szinten volt, a sokmilliós pályázatok mehetnek a szekrénybe.
milendee Creative Commons License 2006.02.25 0 0 139

én ezért költöztem Bp-re. itt pezseg mindennap:) de nyáron azért hazalátogatok, és beleülök a jóöreg vízbe:)))))

legjobb emlékem a napfogyatkozás, otthon a kertből... Siófokot mindig szeretni fogom, bár már túl régóta az otthonom ..

Előzmény: bátyó (138)
bátyó Creative Commons License 2006.02.21 0 0 138

Jön a tavasz.

Epül a fürdő.

Telik a Balaton.

Újab hónapokig úgy sem történik semmi itt. Sajnos.

kheops_01 Creative Commons License 2005.12.29 0 0 137

Boldog Új Évet minden kedves siófoki "Netzőnek"!!!:-)

üdv.

Sign Creative Commons License 2005.12.21 0 0 136
Boldog Karácsonyt minden siófokinak !!!!!!!!
bátyó Creative Commons License 2005.12.21 0 0 135

Hogy is volt?

Dicsőséges 133 nap...

Nagyjából ennyi beírás van itt is.

Azért aki olvassa, kellemes karácsonyi ünnepeket!

kheops_01 Creative Commons License 2005.11.30 0 0 134

Szia!

Felhozom egy kicsit!:-)

Magam vagy 1200 db (t_com_dsl) biztos előfizetőről tudok konkrétan....bár lehet ,hogy ennek fele BP-en telel ilyenkor:-))

üdv.

Előzmény: bátyó (133)
bátyó Creative Commons License 2005.09.28 0 0 133

Hát igen, az utóbbi években meglehetősen döglött ez az egész.

Úgy tűni, Siófokon még nem igen dívik a netezés. :-(

Pedig hasznos dolgokra is lehet használni (lásd, macsek keresi új gazdáját).

Előzmény: pária (132)
pária Creative Commons License 2005.08.12 0 0 132

Hahó,Siófok és környékiek! Itt nyaralok, s gondoltam benézek a fórumba, megtudni,

mik a helyi események, de meglepetésemre egy cicagazdakereső hirdetésen kívül csak januári beírást találtam. Azért nagyon remélem, a cicának lett gazdája. Üdv. P.

szuszmok Creative Commons License 2005.08.04 0 0 131

Fontos!!!!

Siófokon nagyon sürgősen gazdit keres egy gyönyörűszépséges cirmos fehérrel házicica, két hónapos körüli lehet.

Érdeklődni: 20/ 5674250 -s telefonszámon lehet!!

bátyó Creative Commons License 2005.01.21 0 0 130

sera

Most már egészen jó az átlag.

Évi 1 beírás. :-(

Igen volt. Csak már későn olvastam ide, így ez lemaradt.

Miért nem keresélt pl. e-mailon?

Tanulság: Azért sűrübben benézek, hátha valaki valami információra vágyik, és tudok rá reagálni.

ui.: Milyen az ősödnek vásárolt lakás?

Előzmény: sera (129)
sera Creative Commons License 2004.12.20 0 0 129

huu,de regen nem jart itt senki! :)

Tudja valaki veletlenül,hogy december 24.-es januar 9.-e között lesz-e valami jatszohaz vagy valamilyen program gyerekeknek?

bátyó Creative Commons License 2003.10.22 0 0 128
Tojásfesztivál

Szóval valaki valahol kitalálta, hogy legyen olyan, hogy a tojás világnapja.
Ennek alkalmából rendezték meg Siófokon az első alkalommal a tojásfesztivált.

Gyakorlatilag 3 teljes napon keresztül tartott, mindenféle programmal. Voltak koncertek, táncprodukciók, kiállítások, többféle művész bemutatója (pl. tojáspatkolás), alkalomhoz illő kirakodó vásár...
A lényeg, hogy 3 napon keresztül végig volt program este 11-ig.
Ráadásul készítettek egy Guinnes rekord tojásrántottát. Ez 5060 db tojásból készült, és a végén 5 vagy 6 izesítéssel látták el (kolbászol baconos, sajtos...). Bár valami gondolkodó régen már kitalálta azt a tézist, hogy a mennyiség idővel minőséggé csap át, itt ezt nem lehetett állítani. Eléggé ramaty íze volt a rántottának (igaz, 3 és fél óráig sütötték a nagyhírű Lacibácsi mestreszakácsék).

Nem baj, majd jövőre jobban sikerül.
Mivel ez hagyományteremtőnek indult, tehát jövőre is lesz (legalább is a főszponzot ezt állította).

Összefoglalva, egy jó buli volt, jóval nagyobb nézősereggel, mint az Aranykagyló folklór fesztiválon.

Előzmény: Sign (125)
bátyó Creative Commons License 2003.10.22 0 0 127
Hát én magam szoktam az ilyen holmi festegetéseket elintézni.

De azért küldtem egy telefonszámot az itt megadott emilcímre.
Na pont most jött egy hibaüzenet, hogy
The following addresses had permanent fatal errors

Ha adsz egy működő címet, arra elküldöm a telefonszámot.

Előzmény: sera (126)
sera Creative Commons License 2003.10.13 0 0 126
Tudtok szobafestöt ajanlani?
1 heten belül kellene festeni.
Sign Creative Commons License 2003.10.10 0 0 125
Erről még nem is hallottam. Mi is ez pontosan??
Előzmény: bátyó (124)
bátyó Creative Commons License 2003.10.10 0 0 124
Ma, holnap és holnapután Tojásfesztivál Siófokon.

Mindenféle programokkal meg koncertekkel.

Pl. fellép:
ma: Groovhouse, Fiesta
holnap: Kóós Jani, Edwin Martin (?), Détár Enikő, Blokk, Irigy Hónaljmirigy
vasárnap: Márió, Oszvald Marika (operett), Mc Haver és a Teknő, TNT, Apostol

bátyó Creative Commons License 2003.09.02 0 0 123
Hogy van-e látszata a német rendőri jelenlétnek?

Csak egy kis példa.
Jókedvű (magyarul seggrészeg) NDK-s ifjoncok vonulnak az utcán, üvöltve, óbégatva, az útbaeső kukákat felrugdalva...
Megáll a rendőrautó, kiszáll a rendőr, megpróbál intézkedni. A gyerekek rá sem bagóznak, kiröhögik, odébblökik, folytatják tovább a randalírozást.
Kinyílik a rendőrautó másik ajtaja, kiszáll a német rendőr, felteszi a sapkáját.
NDK-sokba belefagy a kaki is, ledermednek, elhallgatnak. A német elmondja nekik, hogy itt ez a viselkedés nem megengedhető. Fogják vissza magukat, mert legközelebb szankciók is lesznek.
A társulat hangtalanul, szótlanul el.

Tanulság:
A magyar rendőrnek egyszerűen nincs tekintélye. Nem csak a külföldieknél, a magyaroknál sem.
Egyrészt. Másrészt felesleges a németekkel megpróbálni rossz németséggel kommunikálni, mert csak kiröhögés lesz belőle.
Németországban egy rendőr sem próbálja a magyar turistával magát magyarul megértetni. Ha a vétkes nem érti, hogy miről van szó, magára vessen. Érdekes módon senkinek sem jut eszébe a német rendőrrel vitatkozni. Magyarországon alpból más a helyzet.

Szóval a renittens németek miatt kellenek a német rendőrök. Hasznosak. Kevesebb lett az autólopás (pl. a német nem meri megjátszani azt, hogy elpasszolja a járgányát és bejelenti, hogy ellopták, mivel a német kollega utána tud nézni a német rendőrségi nyilvántartásokba. Hasonló okok miatt a lopások is csökkentek.

Előzmény: Jókai út 27 (121)
bátyó Creative Commons License 2003.09.02 0 0 122
Erről jól lemaradtam.
De a jövőre való tekintetre leírom:

A Beach Housra a belépés ingyenes!

A prücök abban van csak, hogy a programok a siófoki nagystrandon vannak, ahol bizony a belépő 600 Ft (2003-ban).
De.
Este 6 után a belépés a strandra ingyenes. Vagyis a koncertek valóban belépő nélkül látogthatóak.
Aki meg a nappali programokra kíváncsi, annak úgy kell...

Előzmény: Kardszárnyú (120)
Jókai út 27 Creative Commons License 2003.07.30 0 0 121
Hahó, azt kérdezném, van-e valami látszata a német rendőrök jelenlétének Siófokon, vagy ez csak egy pr fogás volt.
Kardszárnyú Creative Commons License 2003.07.10 0 0 120
a felnőtt jegy 600 ft/fő.
Előzmény: TOPMAN (119)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!