Én a Dunakanyar egyik egyesületében vettem részt a péntek esti gyűjtésen. Pontosan érkezett a kocsi, a kísérő a kerület egyik ikonja, többszörös bajnoka volt. A szombati bontáson sajnos nem tudtam részt venni, amit amiatt is sajnálok, mert
a hivatalos munka végeztével halészlé vacsora következett. Másnap én is kaptam kóstolót belőle, talán életem egyik legfinomabb halászlevét ehettem. Már vasárnap délelőtt lista volt a szombati versenyről. Na ehhez mit szólsz Gabi bácsi? -:)
Az már sokkal dühítőbb, hogy akinek ez dolga lenne, hogy ne legyen szivatva egy sporttárs se, egyszerűen nem végzi a dolgát amiért fizetve van! FElháborító!
Megértem a sporttárs felháborodását!
Ha a szövetségben van a rohadt alma a kosárban, hát akkor odaszólt a mondókám! Ha tetszik ez most akárkinek ha nem!
Ha rossz a bemérés (koordináta meghatározás),akkor aki azt csinálta,elsősorban annál kellene reklamálni.
Mivel tudomásom szerint az egyesületi tagok helyes koordinátájáért az egyesületi vb. a felelős,így a téma lezárható.
Amennyiben az egyesület nem kéri a hiba korrigálását, úgy jogtalan előnyszerzés is valószínűsíthető,ami persze egyéb következményeket is vonhat maga után.
Mindehhez hozzátartozik, hogy ha felvetésed valós,akkor meg is óvhatod a 2 tenyésztő közül a valótlan beméréssel rendelkező eredményét.
Az egészben az érdekes csupán az,hogy a nagy adminisztrációs munka hátánál ,lassan nem maradnak tagok.Kiöregedik ez a szép hobby.Ideje lenne felébredni,hogy a számítástechnika korában élünk,ideje lenne megtanulni,hogy az internetet használni kell és megtanulni hogyan.
Azért,gondolom,egy bemérést enyhe másfél hónap alatt be lehett volna regisztrálni és talán nem azt kellene hibáztatni aki ezt jóhiszeműleg 45 napja megrendelte és kifizette.(ha vicces összegről van is szó)
A dologban a legszebb, hogy egészen konkrétan ennek a nem túl diplomatikus úr bemérése hiányzott többek között, csak beküldték a versenyjegyzőkönyvet. Nagy az Isten állatkertje.
A listák pedig készen vannak, honlapon is ott vannak, bár még nem tökéletesek.