Keresés

Részletes keresés

S.Adry Creative Commons License 2019.08.27 -1 0 500

Nem mosoly akart lenni :(

Előzmény: S.Adry (499)
S.Adry Creative Commons License 2019.08.27 -1 1 499

Sajnos volt mindkettőben részem. Mindkettő szörnyű :)

Előzmény: Törölt nick (498)
Törölt nick Creative Commons License 2019.08.27 0 3 493

Ugyanarról beszélünk.

Előzmény: Igor Castillo de Muerte (489)
Anyóca99 Creative Commons License 2019.08.27 0 4 492

Értem ... vagyis ha én addig pofázok , míg kihozlak a sodrodból , és jól eltángálsz , akkor  meg is van magyarázva , hogy  te csak hárítottál . (már ha egy pár lennénk ... félre ne értsd !)

Jóóóó ... hát ha így vesszük , akkor közvetve kijelöli .

Előzmény: endrebá (488)
Igor Castillo de Muerte Creative Commons License 2019.08.27 -3 1 491

Nem hinném, hogy az isztambuli egyezmény miatt lenne félnivalónk. Vannak olyan országok, ahol ez a nők elpüfölése nem divat. (asszony verve, pénz számolva) Általában nem is rossz országok.

Előzmény: endrebá (487)
Igor Castillo de Muerte Creative Commons License 2019.08.27 -3 1 490

Az lehet, hogy nem jelöli meg a férfiakat, csak sajnos nagy részben mi vagyunk az elkövetők. Nyilván van ellenpélda is, nem is vitatom, de pont ma reggel hallottam, hogy hetente egy nő lesz bántalmazás áldozata. A rózyadombi családirtóval kapcsolatban volt egy műsor a rádióban.

Előzmény: Anyóca99 (484)
Igor Castillo de Muerte Creative Commons License 2019.08.27 -3 0 489

" A nők felszabadultak a ffielnyomás alól, és létezik a fogamzásgátlás, ami egyben azt is megakadályozza, h a rabszolgái legyenek olyan ffiaknak, akik valójában érdemtelenek lennének bármilyen kapcsolatra."

Na azért ezzel vitatkoznék... Azért egy nő vállalja már fel a felelősségét annak, hogy kinek szül gyermeket. És ezen mit sem változtat a fogamzásgátlás. Nem kell szaremberekkel leállni.

Szép lassan a férfiak is felzárkóznak majd, csak legyen türelmetek:D

Előzmény: Törölt nick (473)
endrebá Creative Commons License 2019.08.27 -1 0 488

Tudod az úgy van hogy családon belül is az üti a másikat aki az erősebb - de nemcsak izommal lehet ütni hanem szavakkal is.

És persze vannak a szavaikkal terrorizáló nők is, akik addíg provokálnak amíg fizikailag ki nem nyújtóztatják őket.. és ha a törvény azt mondja hogy a csébéeenek nők és gyermekek lehetnek az áldozatai, akkor tényleg nem jelöli ki hogy a maradék népség az erőszakoló.

Végül is..  :-(

Előzmény: Anyóca99 (484)
endrebá Creative Commons License 2019.08.27 0 0 487

Dehogy citálnám.. nem is akarom tudni.

Lényeg hogy ha ratifikálják (akármit is jelent ez a műszó) az isztambuli egyezményt akkor majd kiköltözök valami biztos helyre.

Előzmény: Törölt nick (483)
endrebá Creative Commons License 2019.08.27 0 0 486

Én nem ismerem?  Nap mint nap hallom.. mondjam név szerint hogy kitől?  :-P  :-)

Előzmény: S.Adry (482)
Igor Castillo de Muerte Creative Commons License 2019.08.27 -2 1 485

T. Endrebá':)

Én nem mondtam, hogy ne járjon az apának is a felügyeleti jog. Már eleve szar helyzetnek tartom, ha egy család szétmegy. De ha már szétment, ne fosszuk meg a gyermekünket egyik szülőtől sem. Jól mondta itt az előbb valaki, ez intelligencia kérdése. De a világ sajnos nem a papírformák szerint működik. Gabika (Elit Lángelme) valószínűleg elég klassz apuka, látszik is az írásaiból, hogy a családjának él(ne) de ő is vesztese ennek a fura "szokásnak" magyarországon.

Az utolsó mondatodra: Igen, a megváltozott helyzetben egyes férfiak lassabban eszmélnek, de ez nem azt jelenti, hogy a nőknek hűdefrankó. Több lehetőségük lett úgy általában, de ez szerintem nem rossz. Mindenkinek fel kell nőnie kicsit a feladathoz.

Előzmény: endrebá (471)
Anyóca99 Creative Commons License 2019.08.27 0 3 484

Tudod az úgy van , hogy családon belül többnyire az üt , aki fizikailag erősebb .

Persze vannak erős nők is , de nem az az átlag , hogy anyu nyújtófával kékre-ződre kloffolja apust .

A törvény meg nem jelöl nemenkénti erőszakolót .

Előzmény: endrebá (479)
Törölt nick Creative Commons License 2019.08.27 0 3 483

Citálnád a törvényt, amely kimondja, h az elkövető csak ffi lehet?

Előzmény: endrebá (479)
S.Adry Creative Commons License 2019.08.27 -1 0 482

Nem ismered ezt az elhíresült mondást :-)

Én erősen lelkivilágokra gondolok...

Előzmény: endrebá (481)
endrebá Creative Commons License 2019.08.27 0 0 481

Ha ilyen egyértelműen cigányozol, akkor valószínűleg.. 

Előzmény: S.Adry (480)
S.Adry Creative Commons License 2019.08.27 -2 0 480

Ebbű’ baj lesz, more... :-)

endrebá Creative Commons License 2019.08.27 0 0 479

Nincsen kollektív bűnösség..  hm..

(mondd kérlek, ha egy törvény arról tervez szólni hogy családon belüli erőszaknak csak női vagy gyermek áldozatai vannak, akkor az nem kollektív bűnösség-kikiáltás a férfiak irányába?)

..bocsex, de a csébéee betűszó az én zsebemben is kinyitja a kisbaltát..

Előzmény: Törölt nick (477)
Törölt nick Creative Commons License 2019.08.27 0 1 478

Már megtaláltam a választ, köszi. Ne hari elvesztettem a sok kedvenc topic között...

Előzmény: Törölt nick (477)
Törölt nick Creative Commons License 2019.08.27 0 1 477

Nincs kollektív bűnösség. Ez az egyik. A másik meg az, h mindenki a saját tetteiért felelős. 

Am itt kérdeztem tőled, és ezt:

http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=152250378&t=9217076

Előzmény: endrebá (476)
endrebá Creative Commons License 2019.08.27 0 0 476

..téged is tisztellek.

Nem, nem a polkorrekciót vettem észre, hanem azt éreztem hogy van mit beszélgetnem veled.  Mindannak ellenére hogy nem tudnánk egyetérteni még abban sem, hány százalékbanmennyire a nők bűne hogy ennyire megszaporodtak az együttélésre alkalmatlan emberek.

..normálisan válaszoltam..?  :-)))

Előzmény: Törölt nick (475)
Törölt nick Creative Commons License 2019.08.27 0 2 475

Ó te kedves, scharmos Endrebá! :) Remélem észrevetted, h nagyon pc-n fogalmaztam. Ugyanis nem az össz ffi trsdlmat említettem a hsz-emben, hanem egy bizonyos csoportjukat. Az meg már nem a nők felelőssége, h ez a csoport mekkora hányadát képviseli az összes fickóknak...

--------------------------------------------------

Am feltettem neked egy kérdést a Normálisban. Válaszolnál rá, ha arra jársz, és időd is engedi? :) Meg persze, ha akarsz is. Nem muszáj, mert nagyon izé a kérdés... :)

Előzmény: endrebá (474)
endrebá Creative Commons License 2019.08.27 0 0 474

Szia te szép mosolyú Kalamajka.
    Hát akkor fennhangon legyen hála a nőhatalomnak hogy a kapcsolatra alkalmatlan emberek nem kényszerülnek kapcsolatban élni.

ÉN meg csak itt csendben gyűlölöm, hogy ezt a fajta alkalmatlanságot erősíti.

Előzmény: Törölt nick (473)
Törölt nick Creative Commons License 2019.08.27 0 2 473

A mai férfiak még a régiek, csak a nők az újak?

Szerintem igen. A nők felszabadultak a ffielnyomás alól, és létezik a fogamzásgátlás, ami egyben azt is megakadályozza, h a rabszolgái legyenek olyan ffiaknak, akik valójában érdemtelenek lennének bármilyen kapcsolatra.

Ezek a ffiak nem tudnak mit kezdeni az új helyzettel. Szidalmazzák, mocskolják a nőket, szexuális segédeszköznek vélik őket, legjobb esetben pedig siránkoznak a csúnya gonosz boszorkákon... Hogy elmosogatnának? Kiteregetnének? Na azt már nem! Gebedjen bele a másik abba, h sosincs magára fordítható 2 órája 7-24ben... Ha meg elunja, és válik, akkor egy rohadt krva!...

Éshát persze a CSBE-ről ne is beszéljünk, mert azt itt jobb tabuként kezelni, mert a rohadt némberek azt is kiprovokálják...

Utóbbihoz szvsz, ha a nők lennének fizikailag erősebbek, akkor szerintem ők ütnének. De mindezektől függetlenül gyengébbet bántani, akármivel is provokálta ki (pl. a levest nem 63, hanem csak 58 Celsiuson tálalta) vérciki...

Előzmény: endrebá (471)
endrebá Creative Commons License 2019.08.27 0 0 472

Szia nemisanyóca, a te eseted még a CsúnyaRégiVilágban történt, amikor a fehér hercegek ezerkettessel jártak és nem bömössel.  Tedd a szívedre a kezed : a mai joghelyzetben nem fordulhatna elő a te akkori szívfájdalmad?

Ha mégiscsak, akkor mi szükség arra hogy a jogegyenlőtlenség létezzen.. sőt növekedjen?

Amit a 467-ben a gyerekek kívánságairól írsz az megint síkos terep..  könnyen befolyásolható ám az hogy kit akar a gyerek.  Ő már csak tudja.?

A 469-re azt írnám hogy a gyereknek nem a szülők mindkét külön önálló személyére van szüksége.

Előzmény: Anyóca99 (464)
endrebá Creative Commons License 2019.08.27 0 0 471

Szervusz neked is spanyol nick.

Nem is tudom hogy irigyeljem-e tőled a régebbi ismeretséget az új nickkel, de a te érvelésed is tartalmaz logikai hibát.

Az ő egyedi helyzetét miért szabadna befolyásolni annak hogy a "férfiak többsége" így vagy amúgy?

Az a te tiszteleted a kivételnek pont azt kéne a törvény szerint is jelentse, hogy ha mindkét szülő akarja a gyereket, akkor mindkét szülő tulajdonolhassa is.. a szülői jogokat.. perszepersze.

Illetve mielőtt..

Most erre a SzépÚjVilág -ra ne legyen magyarázat hogy régen mi volt a normális.

Ha a mai nőknek jár a gyermekfelügyeleti jog, akkor a mai férfiaknak miért nem?

A mai férfiak még a régiek, csak a nők az újak?

Előzmény: Igor Castillo de Muerte (456)
endrebá Creative Commons License 2019.08.27 0 0 470

Szia te új nick, a véleményedet én pluszoztam - legfeljebb annyit írnék hozzá hogy ahogyan sejvargáné írta úgy teljesen helyes.

Szerintem te sem a mindenkori anyákat hanem a mai nők viselkedését kifogásolod, akik nem a gyerek érdekeit hanem a sajátjukat nézik.  (a gyerekek érdekeivel csak takaróznak)

Előzmény: Törölt nick (453)
Anyóca99 Creative Commons License 2019.08.26 0 1 469

Tudom ... van ilyen is .

Meg olyan is , amiről írtam lentebb .

Hülye az a szülő , aki a másik ellen neveli a gyereket  (hacsak nem tényleg egy vadállatról van szó) . Attól , hogy egymásnak már nem jók , a közös gyereknek még szüksége van rájuk .

Meggyőződésem , hogy ez intelligencia kérdése is .

Előzmény: alaptalan (468)
alaptalan Creative Commons License 2019.08.26 -10 1 468

- Drága kicsi kincsem, jön az a gonosz szörnyeteg aki verte a mamát és most el akar rabolni téged!

És ezek után készülj fel egy kellemes, felhőtlen láthatásra!

Előzmény: Anyóca99 (467)
Anyóca99 Creative Commons License 2019.08.26 0 1 467

Erre nem nagyon tudok mit mondani ... szomorú gyakorlat .

Miért nem lehet oda ítélni a gyereket annak a szülőnek , akihez a gyerek akar menni ? Ő már csak tudja kihez ragaszkodik jobban , és  számára az az elsődleges szempont .

Előzmény: Törölt nick (466)
Igor Castillo de Muerte Creative Commons License 2019.08.25 -1 1 465

Azért a Gabikánál más a helyzet:(

Majd elmondja, ha akarja, de nem minden válás ilyen szar kimenetelű.

Előzmény: Anyóca99 (464)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!