Keresés

Részletes keresés

vizes Creative Commons License 2000.05.28 0 0 320
szia evelyn, hát én biztos hogy nem, ha kicsit vissza lapozol akkor láthatod, hogy rab szigeten horvátországban dolgozom, valakival keversz, vagy máshonnan ismerjük egymást? kezd érdekelni ez a kis rejtély....az anyagiak nem olyan vészesek csak tudni kell hol kell vásárolni, na várom az üzenetet, vagy eressz meg egy emilt
Előzmény: evelyn (319)
evelyn Creative Commons License 2000.05.25 0 0 319
Szia Vizes!

Véletlenül nem voltatok elöző hétvégén a Lupa-szigeteknél búvárkodni?
Én is éppen akkor merültem ott.

Azt hiszem én is egy életre meg lettem fertőzve...: ) csak bírjam anyagilag!

Üdv
evy

coronita Creative Commons License 2000.05.24 0 0 318
Fiuk, lanyok,

akit erdekel kedvezmenyes felszereles-vasarlas, annak mailben kuldok infot!

coronita

dicK Creative Commons License 2000.05.23 0 0 317
Sziasztok!
Topic témában kellene üzletek címe, telefonja Pesten.
Köszi!
jacko_2 Creative Commons License 2000.05.22 0 0 316
Sziasztok!
Görögországi merüléssel kapcsolatban szeretnék néhány kérdést feltenni, mégpedig, lehet-e privát merülni, vagy csak a befizetett merülésekre lehet elmenni. Kell-e merülési engedély? Ha van felszerelésem, merülgethetek-e magam, ha igen a palack töltését meg lehet-e oldani?
Gedeon Bacsi Creative Commons License 2000.05.17 0 0 315
Szasztok! Bocs, még nem olvastam végig a topicot, de pótolni fogom. Ismeritek a Vida Pistát ürömön? Nála vizsgáztam tavaly a legparább PADI fokozatra, és szívesen mennék az Adriára, de ezen a nyáron nem lesz időm egy egész hétre elszökni. Viszont úgy hallottam, szerveznek hosszú hétvégés leruccanásokat a közelebb eső helyekre (Istria, Krk). Tudtok ilyesmről?

gb

Előzmény: Evatt (314)
Evatt Creative Commons License 2000.05.17 0 0 314
Szia Vizes!
Mi újság Rabon? Ha szerveződik valami hosszúhétvége a közeljövőben és mennek le ismerőseid, akkor szívesen csatlakoznék.
El Che Creative Commons License 2000.05.16 0 0 313
Amennyire én tudom, medencében van kétféle vállfaja, az uszonyos úszás légzőcsővel, a búvárúszás légzőkészülékkel történik. A másik típus a tájékozódási búvárúszás. Egyébként javaslom, hogy látogass el az Amphora Búvár Klub honlapjára, tőlük sokkal több információhoz kaphatsz, ha írsz nekik, a cím: http://www.amphora.hu
Sajnos tőlem is csak ennyi telt...
Előzmény: tapéta (312)
tapéta Creative Commons License 2000.05.16 0 0 312
kösz Piskota, de engem konkretumok erdekelnenek (ha valakinel vannak vegye elö), azaz MIKOR, MENNYIERT, hol veszi a cuccot mennyiert, sötöbö sötöbö.
Piskóta Creative Commons License 2000.05.16 0 0 311
tapéta,

Azt hiszem uszonyos úszó vagy gyorsasági búvár. Rendeznek medencében versenyeket légzőcsővel, illetve palackkal, valamint tavakban tájoló versenyeket, ahol bójákat kell megkeresni minél rövidebb idő alatt.

Piskóta

Előzmény: tapéta (310)
tapéta Creative Commons License 2000.05.16 0 0 310
Sziasztok!

Nem olvastam egy centit sem a topikbol csak ugy beszolok. Engem a "monofin swimming" nevezetu sportag erdekelne, aminek fingom sincs mi a magyar neve (paros labbal hajtod magad egy baromi nagy uszonnyal, pipa, szemuveg, palack csak szelsöseges esetben, tehat free diving... vagy valami ilyesmi). Annyit tudok, hogy allitolag a Margitszigeti sportban nyomjak. Ha valaki tudna köhhinteni az uggyel kapcsolatban, illetve ennek monetaris, idöbeni, felszerelesi, illetve egyeb askpetusait tekinve, bekrakoghatna valamit.

Kösz
tapéta

Piskóta Creative Commons License 2000.05.16 0 0 309
Sziasztok! Nagyon régen jártam erre, de most, hogy itt a szezon, élénkülök. (Tudom van, aki már javában lubickol.)

Ruhavásárlás előtt állok én is. jacko_2-vel egyetemben érdekelne engem is a szubjektív véleményetek ruhákról. Camaro-t sokan a legjobbnak tartják. Nekem személy szerint kiképzést és formát tetkintve a Camaro és Beuchat, Mares tetszik. Nézelődéseim során úgy látom, hogy a Beuchat ára barátibb. Maresről nem sokat tudok, csak szimpatikus. Nektek mi a véleményetek, tapasztalatotok? Persze nem zárkózom el más márkától sem.

Úgy hallottam, hogy a TechniSub, Seac Sub, Aqua Lung egy cég márkái? Erről mit tudtok?

Lentebb említettétek a trieszti Bignamit. Júniusban lehet, hogy lesz alkalmam benézni, esetleg vásárolni is. Baszámolok, ha lesz miről.

Merültem két héttel ezelőtt Dorogon. Most voltam ott előszőr. Látótávolság nem sok, viszont láttunk szép nagy rákokat. Ez volt a szezonnyitó.

Piskóta

Piskóta Creative Commons License 2000.05.16 0 0 308
Hol van a 289-302 hozzászólás?
coronita Creative Commons License 2000.05.12 0 0 307
Jacko,

én most vettem egy Beuchat Fjord 7mm-est, kétrészest, es tökéletesen meg vagyok vele elégedve. Elég fagyos típus vagyok, de ebben a titánium bevonatával még jég alá is fogok vele menni. Overallos fazon, és van rá egy mellény. A kéz-és lábrészeknél zippzáros, így könnyen fel lehet venni, nem kell hozzá cipőkanál... :)) Az ára kicsit húzósabb, de szerintem megéri.

coronita

Előzmény: jacko_2 (306)
jacko_2 Creative Commons License 2000.05.09 0 0 306
Sziasztok!

Egy olyan kérdésem lenne hogy épp most tervezek ruhát venni, és ezzel kapcsolatban szeretném ha Ti elmondanátok a véleményeitek.

Valszeg kombin. ruha lesz és 5 v. 7 milis...

Elnok ur Creative Commons License 2000.05.08 0 0 305
Igy kulturaltabb megadni a cimet: www.buborek.hu
Előzmény: Elnok ur (304)
Elnok ur Creative Commons License 2000.05.08 0 0 304
Hi MILO!
Vedd fel a kapcsolatot a buborekosokkal. Nekik megvannak mindazon hajos terkepek amelyeket keresel (en is elvittem lemasolni oket, de sajna nem volt idom a fenymasolasra). Allitolag van egy CD valahol, amin pont ilyen terkepeket tartalmaz. De ezt en is csak legendabol tudom :-))
A cimuk: www.buborek.hu

Udv
Elnok ur

Előzmény: MILO (303)
MILO Creative Commons License 2000.05.04 0 0 303
Udv mindenkinek, nincs valakinek lemasolhato hajos terkepe (amin a melysegek is rajta vannak), a Krk, Losinj, Cres kornyekrol? Kint Horvat o-ban lattam, de kicsit draganak tunt.
Abban mar nem is bizok, hogy a neten valahol fenn lenne.

May all your bubbles be on the outside.

Elnok ur Creative Commons License 2000.05.04 0 0 302
A Tuzit csak futolag ismerem, egyszer bereltem palackot nala, meg van kozos ismerosunk, o szokta ezt a nevet emlegetni. Ugyhogy a kozeli ismerettsegemtol talan nem kell tartanod :-) Bar ki tudja... :-)
A junius 2-4 hetvegere tudtok ajanlani valamit?
Előzmény: vizes (301)
vizes Creative Commons License 2000.05.03 0 0 301
szerintem szép, bár krk-ellentétben itt nemigen lehet partról merülni, inkább a hajós müködik, de így legalább olyan helyeket lehet elérni ahol nemigen merül más,

elnök úr? te ismered a tüzit????? akkor ezek szerint engem is jó eséllyel ismersz....?

Előzmény: coronita (300)
coronita Creative Commons License 2000.05.03 0 0 300
Vizes,

es milyen a Rab-sziget? En Krk-re szoktam lejarni, de mar elkelne egy kis valtozatossag.

Előzmény: vizes (298)
Elnok ur Creative Commons License 2000.05.03 0 0 299
Hali vizes!
A Tuziek idopontja sajna nem jo nekem, mert éppen a Kinizsi 100-on szeretnek izzadni. Elotte, vagy utana mennek, csak lehetoleg ne Krk legyen a cel (majd kontaktalok a Judittal). De egy ilyen hosszu tel utan mar majdnem mindegy, csak viz ala keruljek :-))
Előzmény: vizes (298)
vizes Creative Commons License 2000.05.02 0 0 298
szia coronita,
épp horvátországban vagyok, rab szigeten, egy német búvárbázison dolgozom már negyedik éve.

elnök úr,
merre szeretnél menni?
van egy ismerös csapat akik 05.24-27. jönnek az adriára ha érdekel. öt keresd: tuzi@elender.hu

Előzmény: coronita (296)
Elnok ur Creative Commons License 2000.05.02 0 0 297
Hali Buvarok!

Nem tud valaki mostanaban hosszu hetvege lehetoseget?

coronita Creative Commons License 2000.05.02 0 0 296
Vizes, lehet, hogy megsem vagok neki. Azert 50m az megiscsak otven meter az eddigi kozel 60 merulesemmel meg plane... Majd meglatjuk, mennyire birom a mamort...
Most egyebkent hol vagy eppen?
Előzmény: vizes (295)
vizes Creative Commons License 2000.04.26 0 0 295
szia coronita, ne menj nitroxra emiatt mert az erre nem jó, nitroxxal sekélyebben lehetsz tovább. amkior ott jártam akkor levegövel merülték. az 50 még nem gond. a merülés után pedig mindenki szuszoghatott egy kis oxigént. hogy most mi a helyzet azt nnem tudom.
Előzmény: coronita (294)
coronita Creative Commons License 2000.04.26 0 0 294
vizes,
már látom, hogy gyorsan túl kell esnem egy Nitrox-tanfolyamon is, mert ez a relülőroncs nagyon jól hangzik. Vagy lehet egyáltalán nitroxszal 40 m alá menni?
Egyszer Máltán majdnem sikerült hasonló roncsot merülnöm, de az utolsó pillanatban a bázis változtatott a programon.
Előzmény: vizes (291)
vizes Creative Commons License 2000.04.25 0 0 293
erre csak annyit mondok, próbáld ki ezta melót egy kicsit. úgy évi 400 merülés már nem kedvtelésböl megy. csak ha az embernek elég nagy agybaja van.
Előzmény: lborli (292)
lborli Creative Commons License 2000.04.22 0 0 292
Vizes kedves! Te most panaszkodsz vagy dicsekszel? :-)))
Előzmény: vizes (290)
vizes Creative Commons License 2000.04.22 0 0 291
szia coronita!
törökországban minden esetben kell török vezetö, de ha szervezetten mentek akkor gondolom valamielyik bázisról merültök. ök pedig mindig alkalmaznak, vezetöket. amit kas-on okvetlen merüljetek meg: van lent egy repülögép roncs azt hiszem egy b-25. nekem sajnos nem sikerült de láttam róla képeket. igaz kicsit mélyen van úgy 50m körül. sok sikert a törököknél

lborli: bocs lassan már mindent keverek, kicsit sok a napi két merülés a 12° adriában most már lassan két hete.

Előzmény: coronita (289)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!