Szeva. De megyek Balira. Isteni jó lesz, tiszta víz, fekete lányok, coctail a tengerparton, zizi körhinta... :-)
A gin OK.
November nem fog menni sajnos, tudod, meló.
DE: január, február Truk. Játszik? Csak öreg ráják, isteni roncsok meg minden. Egy halom pénz, úgyhogy valami bankot nézz ki és betörünk :-)))
öreg raha, ginben fizetek, csak nemmegint mész balira, fejbe verlek, novemberre találj ki valamit, az izlésemet ismered, nem akarok nagy csapattal menni, föleg nem akarok dolgozni....
Ha mész Rab-ra, akkor keresd Kampor falucskát. A sziget végén van (a komp déli oldalon, Kampor az északin).
Útközben ki van rakva néhol egy-egy tábla: Kron Diving (kék alapon narancssárga halacska).
Ha beértél Kamporba, csak egyenesen előre sokáig, amíg az út végén balra látod megint a táblát. Keresd a magyar instruktort, vagy Andi-t (ő a tulaj, egy német srác)
Csak ajánlani tudom a helyet. Elsőrangú felszereléssel, a hajók jók, a helyek pedig kiugróan jók (az Adriához képest). Szeretik a magyarokat, már évek óta járunk vissza.
Ja, és az étterem elsőrangú, nem érdemes máshová menni. Valami mesterszakácsuk van, és tényleg istenien főznek!
Vizes! Jutalék jön? :-)) grin
Ja, ha érdekel valakit. Nyitottam egy topic-ot a vízalatti fotózásról. Érdeklődőket várok!
Nem érdekel valakit egy last minute Bali túra?
Június 18-tól 28-ig.
Repjegy 206 ezer, ott 7 nap merülés szállással, kajával, üdítővel, stb 650 USD.
Gyors válasz kell, mert repülőjegy hiány van!
Vizes : Te Rab-on még mindíg ott vannak a Szaturnuszos csákók ? Ott zenéltek a San Marino kempingben mindíg és elég jól hangzott a dolog !
Amikor lent voltam tavaly sokáig keresgéltem búvárkodási lehetőség után ,de valahogy nem akadt utamba egy sem. Pedig körbeautókáztuk a szigetet párszor.
Azért lenne fontos , hogy válaszolj, merre vagytok, mert jul 1- 16 ig lent leszek Krk-en és mindenképp át akarunk majd menni Rab ra is. Az ember (főleg ha még nem túl sok merüléssel büszkélkedhet ) meg inkább bízik egy magyar "ismerősben" mint egy vadidegenben.
Na hali !
Sziasztok! Üdv Ancs!
Érdekelne pár részlet az utaddal kapcsolatban: időtartam, költségek és természetesen élményeid, képeid. Ha idén már nem is, de jövőre jó lenne arrafelé is.
Előre is kössz.
Moby....
Szia Ancs,
köszi a választ, a Galatheásokat ismerem, jó kis utakat szerveznek. (bár eddig még egyszer sem sikerült velük utaznom)
Hol voltál delfinezni, Nuweiba-ban?
coronita, bocs a késői válaszért, azóta csak most olvastam az indexet...
Szóval, végül elmentem és szupcsi jó volt, mert egy 14 személyes hajón voltunk 8-an. Úsztam delfinekkel is (gyakorlatilag ezért kezdtem búvárkodni), meg filmeztünk cápákat is, a korallszirtek meg gyönyörűek!!!
A piramisok nem fogtak meg annyira, mint a vízalatti dolgok.
Egyébként Galatheás szervezés volt, csakhogy válaszoljak a kérdésedre:)
Egyébként részletesen is szívesen beszámolok, fotók, stb.
Vizes papa. Milyen az élet?
Csajjal gáz (gőz). Tudod, pulp fiction.
Jövő hétvége Rovinj, de remélem júniusban még iszunk gin/tonic-ot!
Főnöknő magához tért?
szia evelyn, hát én biztos hogy nem, ha kicsit vissza lapozol akkor láthatod, hogy rab szigeten horvátországban dolgozom, valakival keversz, vagy máshonnan ismerjük egymást? kezd érdekelni ez a kis rejtély....az anyagiak nem olyan vészesek csak tudni kell hol kell vásárolni, na várom az üzenetet, vagy eressz meg egy emilt
Sziasztok!
Görögországi merüléssel kapcsolatban szeretnék néhány kérdést feltenni, mégpedig, lehet-e privát merülni, vagy csak a befizetett merülésekre lehet elmenni. Kell-e merülési engedély? Ha van felszerelésem, merülgethetek-e magam, ha igen a palack töltését meg lehet-e oldani?
Szasztok! Bocs, még nem olvastam végig a topicot, de pótolni fogom. Ismeritek a Vida Pistát ürömön? Nála vizsgáztam tavaly a legparább PADI fokozatra, és szívesen mennék az Adriára, de ezen a nyáron nem lesz időm egy egész hétre elszökni. Viszont úgy hallottam, szerveznek hosszú hétvégés leruccanásokat a közelebb eső helyekre (Istria, Krk). Tudtok ilyesmről?
Amennyire én tudom, medencében van kétféle vállfaja, az uszonyos úszás légzőcsővel, a búvárúszás légzőkészülékkel történik. A másik típus a tájékozódási búvárúszás. Egyébként javaslom, hogy látogass el az Amphora Búvár Klub honlapjára, tőlük sokkal több információhoz kaphatsz, ha írsz nekik, a cím: http://www.amphora.hu
Sajnos tőlem is csak ennyi telt...
Azt hiszem uszonyos úszó vagy gyorsasági búvár. Rendeznek medencében versenyeket légzőcsővel, illetve palackkal, valamint tavakban tájoló versenyeket, ahol bójákat kell megkeresni minél rövidebb idő alatt.
Nem olvastam egy centit sem a topikbol csak ugy beszolok. Engem a "monofin swimming" nevezetu sportag erdekelne, aminek fingom sincs mi a magyar neve (paros labbal hajtod magad egy baromi nagy uszonnyal, pipa, szemuveg, palack csak szelsöseges esetben, tehat free diving... vagy valami ilyesmi). Annyit tudok, hogy allitolag a Margitszigeti sportban nyomjak. Ha valaki tudna köhhinteni az uggyel kapcsolatban, illetve ennek monetaris, idöbeni, felszerelesi, illetve egyeb askpetusait tekinve, bekrakoghatna valamit.
Sziasztok! Nagyon régen jártam erre, de most, hogy itt a szezon, élénkülök. (Tudom van, aki már javában lubickol.)
Ruhavásárlás előtt állok én is. jacko_2-vel egyetemben érdekelne engem is a szubjektív véleményetek ruhákról. Camaro-t sokan a legjobbnak tartják. Nekem személy szerint kiképzést és formát tetkintve a Camaro és Beuchat, Mares tetszik. Nézelődéseim során úgy látom, hogy a Beuchat ára barátibb. Maresről nem sokat tudok, csak szimpatikus. Nektek mi a véleményetek, tapasztalatotok? Persze nem zárkózom el más márkától sem.
Úgy hallottam, hogy a TechniSub, Seac Sub, Aqua Lung egy cég márkái? Erről mit tudtok?
Lentebb említettétek a trieszti Bignamit. Júniusban lehet, hogy lesz alkalmam benézni, esetleg vásárolni is. Baszámolok, ha lesz miről.
Merültem két héttel ezelőtt Dorogon. Most voltam ott előszőr. Látótávolság nem sok, viszont láttunk szép nagy rákokat. Ez volt a szezonnyitó.
én most vettem egy Beuchat Fjord 7mm-est, kétrészest, es tökéletesen meg vagyok vele elégedve. Elég fagyos típus vagyok, de ebben a titánium bevonatával még jég alá is fogok vele menni. Overallos fazon, és van rá egy mellény. A kéz-és lábrészeknél zippzáros, így könnyen fel lehet venni, nem kell hozzá cipőkanál... :)) Az ára kicsit húzósabb, de szerintem megéri.
Hi MILO!
Vedd fel a kapcsolatot a buborekosokkal. Nekik megvannak mindazon hajos terkepek amelyeket keresel (en is elvittem lemasolni oket, de sajna nem volt idom a fenymasolasra). Allitolag van egy CD valahol, amin pont ilyen terkepeket tartalmaz. De ezt en is csak legendabol tudom :-))
A cimuk: www.buborek.hu
Udv mindenkinek, nincs valakinek lemasolhato hajos terkepe (amin a melysegek is rajta vannak), a Krk, Losinj, Cres kornyekrol? Kint Horvat o-ban lattam, de kicsit draganak tunt.
Abban mar nem is bizok, hogy a neten valahol fenn lenne.