Már megint-megint hasonulsz, csak azt az egy csibészségét ismered?
Pedig volt még egy pár!
Vannak információim az esetről, hallottam arról is, hogy ő csak áldozat volt és elvitte a balhét mások helyet!
Ó szegény!(De ott volt és ez nem is lehet vitás!) Cinkos társa volt azoknak akik később a Magyar postagalambászat ismert személyiségei lettek! Valószínűleg ebben lehet is valami, mert ha ez nem így lett volna akkor szerintem soha nem versenyezhetett volna többé és nem kérkedhetne az érmeivel, mint ahogy azt te is tetted!
Pedig a tudós kutatók, milyen szép elméleteket gyártottak a postagalambok tájékozódásáról. Kezdve a szaglásról meg mifene, aztán a gyakorlati esetek- beleértve a jelentős veszteségeket is- egészen mást mutatnak. Ha röviden akarnánk összefoglalni, hogyan tájékozódnak a galambok ? -Tudja a fene ! ez majdnem, olyan közel járna az igazsághoz, mint a tudós kinyilatkoztatások.
Azt azonban tudom, hogy kiről beszélek! Sok mindent tudok,hallok róla! Láttam egy párszor a kiállításokon, a legelsőn amin részt vettem megszólítottam nem kellet volna......De lehet, hogy mégis, így már legalább tisztábban látok!
Similis simili gaudet. Tudod a Hasonló a hasonlónak örül. Hát én nem olyan vagyok!
Feri röviden szarul,mint ahogy mondtam ez volt idén az utolsó pakolásom!Tegnap este 30/19 volt az állás,másnak 1,2 galambja hiányzott!Nem tudom,hogy mi a gond velük,4 verseny 37 veszteség marad a többi tavaszra hátha akkor jók lesznek!
Ezt magyarázza valaki meg:Tegnap reggel beült a D 861297 fekt, esti repüléskor semment el, ma reggel elvittem felcédulázva kb 40 km-re, du-án jövök haza....a folyosón sétál.
Az túlzás,hogy megbántam.Elnézést kértem a hangnemért és az Emberektől akiket bántottam.
Azért nem bántam meg,mert bebizonyítódott végre,hogy mindent lehet csak akarni kell.És kérésem,megoldódott 24 óra alatt.
Amugy az egészben a biztosítékot az verte le,amikor én lettem a fekete bárány,mert nincs bemérésem,holott én azt még juliusban kérvényeztem és kifizettem annak a Tagszövetségnek a kasszájába amelyik engem hibáztatott és tett felelőssé mulasztásért.
Hogy lesz rajta fátyol vagy sem,az mindenkinek a privát lelkiismereti problémája.Én annyit tudok,hogy galambászni szeretnék,mégpedig gördülékenyen és nagyon nem kivánnék senkivel személyeskedni és kötekedni és mindezt a Szövetség keretein belűl,természetesen kihasználva a Derby által nyujtott lehetőségeket is.Kezdő vagyok és megpróbáltam,nagyon szépen működik és kiegészíti egymást a két lehetőség párhuzamosan.Tú vagyok 3 versenyen es harmincakárhány tréningen és még nem vesztettem egy darab galambot sem!
A 2015 03-15874-es fiatal kk hím keresi a gazdáját! Lovasberényben szált le tegnap délelőtt, nagyon szelíd az ismerősöm lábánál mászkált kézzel megfogható volt! Megetették, megitatták nagyon jó állapotban van! Ma hozta be a műhelyembe Székesfehérvárra! Ha valakinek ismerős nálam megtalálhatja vagy elengedem holnap reggel a magántréningre vitt fiataljaimmal!