Első körben érdemes tisztázni magadban egy két dolgot.
Mire van szükséged:
- Kombi, vagy 5 ajtós
- Mennyit mennél vele.
- Dízel (HDI), vagy Benzin
- Lóerő mennyire fontos?
- Felszereltség: panorámatető, full bőr, parkolássegítő radar, stb
- Mennyi pénzed van rá.
Ha ez mind megvan akkor jön az alapszabály, amit Jena mondogat mindig:
Nem futott km-es autó veszel, hanem állapotott (remélem jól idéztem)
Van akki jól beletrafált a vásárlásnál, ha jól tudom Levente1978 volt az, aki vissza is vitte a kocsit javaslatunkra és azóta egy 407 vezetget.
Azt, hogy mit érdemes, vagy kell megnézni egy vásárlásnál az a fórum tagok által üzemeltetett web oldalon megnézheted.
Ha kinéztél magadnak egyett, vagy többet, akkor dobd fel ide a linket, mert lehet, hogy látunk mi is rajta valamit ami miatt sztornó.
További javaslat: ha sikerül akkor nézd meg a forgalmit is és az "E" rovatban lévő szám utolsó 8 számát jegyez fel. Ez alapján megtudjuk mondani neked, hogy a kocsi milyen alapfelszereltséggel van ellátva, ha azok nincsenek benne akkor alkudhatsz.
Próbáld kerülni az autókereskedőket, mert nem adnak pontos infót a kocsi előéletéről, mert nekik az eladás a fontos.
Rakjál félre némi összeget a kötelező cserékre vásárlás után:
- Vezérlőműszíj készlet + munkadíj: kb 40-60 eFt
- Lég-, Pollen- és olajszűrő: kb 10 eFt
- Motorolaj csere: 8-14 eFt
- Gyertya csere: 5-8 eFt
Természetesen, ha megbízol a magánszemélyben, hogy mit és mikor cserélt akkor ezek az összegek megmaradnak.
Én táblázatot vezetek, hogy mit, mikor, hol, ki szerelte, mennyi volt, cikkszám, km állás, dátum. A kocsit meg ezzel az adatlappal adom el.
Egyenlőre ennyi, ha még kérdés van szívesen válaszolok, természetesen ha tudok rá.
Még az is előfordúlhat, hogy valakit meg tudsz kérni az oroszlángazdik közül, hogy nézze meg neked a kocsit.