Sziasztok.
Ha nem tévedek,akkor régebben irtátok,hogy korlátozzák-e a sebességet(chello)bizonyos forgalom után.Nos a szerződésben irnak erről,de konkrét számokat nem közölnek.
Esetleg valakinek van azóta uj infója?
Amúgy egy hete szerződtem,de még nem hívtak a chellotól.
Üdv.
Egy nagyon régi PII-300 Mhz-es gépem van (ECC-s), 128Mb rammal meg egy pár vinyóval. Semmilyen beállítást nem eszközöltem, a hálókártyát a ME felismerte (külön telepíteni nem kellett), és magától feltett minden cuccost hozzá (hálózat stb.). A gépbe semmilyen install lemezt nem tettem be. Ezek után a beállításokban (IE) a dial-up-ot kicseréltem helyi hálózatra és kész.
De hogy ne hagyjam magam hazugságokban, sikerült most egy 10 Mb-os file-t a freewebről letöltenem 45 mp alatt. Csináltam róla screenshot-ot (Gozilla), mert ez kb 233K átlagsebességnek felel meg. NeO-nak ment e-mail-ben sok szeretettel.
Amit küldtem screenshot egyébként asszem 100-150K-at mutat, most nem is megy gyorsabban (reggel szokott), de ígérem csinálok holnap egy párat 200K felettről a Gozillával. Az azért jobb mert a pillanatnyi mellett az átlagot is mutatja, tehát sokkal pontosabb.
Namármost megnéztem azt az origo-s szoftvert. Ha onnan töltök egy file-t az nagyon lassú. Ő is lassúnak méri és a letöltés ablak is annak méri (20-40K). Ha meg máshonnan töltök (kéretik nem nevetni pl. freeweb.hu/licker) onnan a letöltő ablak 145K-nak méri (és időben is ennyi) az origo mérője viszont 255kbps-nek méri ami viszont nem igaz, hiszen pélsául a teszt file egy avi (20Mb) két perc alatt jött le.
Most mit csináljak? A Save as-ról nagyon szívesen küldök screenshot-ot.
Simon ha van időd és kedved légyszíves töltsd le ezt a filet!
http://www.tecoltd.com/enctest/enctest.htm
A TEST.AVI file-t.
Rajta állsz az egérrel, jobb gombbal Save Target As...
A Transfer rate adatot kérnénk szépen bediktálni az Internet Explorer file download ablakából.
Nem GoZilla csak simán a save target as-el.
Na erről egy screen shot jó lenne.