Elolvastam, de ott sincs szó ilyesmiről. Ha 3 tojó, 1 kakas felállásban ketrecekben tartom őket, akkor azért nagy kárt talán nem teszek bennük ilyenkor. Vagy igen?
Az utolsó 3 napban sem veszed lejebb a hőmérsékletet?
Azért kérdezem, mert éppen készül nekem egy elektronika, csak nem tudom igazán pontosan megmondani, hogy milyen legyen a hőfok. Azért kérdezem, hátha valaki pontosan tudja. Köszönöm.
Szia! A http://diszbaromfi.fw.hu oldalon a riportok cikkek menü alatt van egy kis ismertető a fürjekkel kapcsolatban. Ohiki írta, aki enneka topikban az atyja..:-) Olvasd el addig is amig mástól nem kapsz választ!
Kedves fórumozók! Nagyon új vagyok a témában, kérdezni szeretnék. A fürjes fórumba is beírtam, de hátha itt valaki előbb válaszol. Kaphatnék néhány japán fürjet, szeretnék megpróbálkozni a szaporításukkal. Ilyen időben egy fűtetlen padlás megfelelő hely nekik, vagy túlzottan hideg lenne? Válaszaitokat előre is köszönöm.
Na pesze igy kézzel nevelni csak nekem kellett .Meg csak az én kecsemnek volt ekkora tőgye.Igaz ellés után reggeli-esti fejéssel (egy nap)leadta a hét liter tejet.Ugy hogy volt mit enni a piciknek.
eladó tenyész tojást keresek Fejér megyében, vagy Budapesten. Elsősorban kettős hasznú tyúktojás érdekelne, de másban is kiegyeznék, azonban sehol nem kapok tojást.
Van valakinek ötlete hogy honnan tudnék beszerezni?
Ha fünyirónak akarod akkor inkább birka.A kecskének van egy hülye szokása felfelé legel.Magyarul nem szeret lehajolni a füért.Az a jó ami fejmagasságban van vagy a fölött.Az aztán már mindegy hogy mi.
Hát ezt sajnos munka mellett képtelen volnék megcsinálni. Pedig szívesen megtenném. Anno cicákat is neveltem így fel. De akkor otthon voltam a gyerekkel.
Isten ments.Én nem akarlak rábeszélni csak az ellenérveidre válaszolok.Képzeld azt el mikor minden évben kézzel kellett felnevelnem a kisgidákat.Az anyakecske nagyon jó anya volt,csak akkóra tőgye volt hogy a picik nem találták meg a csöcsöt,mert a földön huzta.Milyen jó szórakozás volt 3 gidát cumival felnevelni.Reggel -este fejés minden 3 órában szoptatás.De megérte valami gyönyörüségek lettek.
Bizony ezért fognak az én libáim is egy pár méterrel lejjebb költözni, amit sikerül bekeríteni azt a részt...:-) A férjem már előre örül, mert ott többnyire ő szokta vágni a füvet, kézikaszával, de még azzal is nehéz.. Azt mondja inkább jöjjön a kerítés és a libák:-)