Kivinél nemrég láttam többfélét is. Nekem például a Konámon is Magellán váltópapucs van, mert megegyezik valamelyik évjárattal. Sztem keressd őt, hátha tud segíteni.
Van (volt) nékem egy jó jkis 2002-es Magellan Polarisom. A szilvásváradi maratonon letörött a váltópapucs füle (belekeveredtem egy faágba). Próbáltam venni, de áll. túl régi (????!!!!) modell, nem tudott a nagyker adni. Ha valakinek van elfekvő, akkor kéretik jelezni !
Eladó lenne egy Schwinn Adrenalin bringa(kék). Full Alivio szett, RST 381R telóval(sárga). Weinmann felnikkel, km órával, megkímélt állapotban. Kérésre mail-ben képet küldök. Kb. 3000km van benne. Versenyen soha nem volt. Még erdőben sem nagyon.
Árat nem tudok mondani, mert nem vágom milyen pénzekért mennek az ilyen gépek. Anno 109000-ért vettem. Tehát írjatok valami árat.
egy új 44 fogas arany LX nagytányér.3e. -egy új szintén arany LX első váltókar.Most vettem párban a karokat de nekem csak hátsó váltóm van.Legyen 3.5 ezer. -egy fekete teljesen karcmenetes Acor fékmerevítő, a tartozékaival.Egyszer volt csak bennt gépben.
A 700CX utoljára 1995-ben volt egy Shimano család neve. Akkoriban "felülről" számítva a hatodik helyen volt. A mostani palettán valahol az Acera és az Alivio környékére tehető.
sziasztok, segítségre lenne szükségem. egyéb fórumhoz sajna nem férek hozzá így itt tenném közzé, hogy szükségem volna SIGMA pulzusmérőhöz jeladóra, mert az enyém megdeglett, az elemcsere sem segített rajta. úgyhogy ha van valakinek feleslegessé vált darab, vagy tud ilyet, akkor kérem jelezze nekem.
Az alább említett Polarist és Corvust (egy most meg nem nevezett boltban :-) ki is próbálhatod. Ha nem budapesti vagy, akkor persze ez neked nem sok segítség... Ha viszont te is a nagyfaluban laksz, akkor írj nekem mailt.
Konkrét típust nem tudok, mivel nincsen velük tapasztalatom.
Amit tanácsolok, menj el egy hozzád közel lévő kerékpárboltba, és kérdezősködj, mit ajánlanának neked, nektek. Nagy valószínűséggel sikerül majd kiválasztani néhány típust. Aztán még nézzetek el több boltba is, és ha vmelyik típus mellett többen is leteszik a húszforintost, akkor már lényegében meg is van, vannak a jelöltek.
Ezután már csak a szimpátia dönt (piros, vagy kék, esetleg csíkos festésű legyen).
Amit 100e körül lehet kapni, a teljesség igénye nélkül:
Esetleg konkret tipust is tudsz ajanlani? Nagyon lama vagyok hozza, es nem szeretnek belefutni egy olyanba, hogy ramsoznak valamit ami meg esetleg nem is jo...
Ha km-ben nezzuk, akkor tobbnyire nem varosban hasznalnak, ha azt nezzuk, hogy hany napot varosban es turazasra, akkor persze tobbnyire varosban.
Regebben versenybicajom volt, amit imadtam, elkepzelni nem tudtam, hogy valaha MTB-re uljek, de akkor meg jelentosen konyebb voltam es allandoan mentunk valahova :) De sajnos az elmult bo 8 evben nem volt idom ilyesmire :(
Segitseget szeretnek kerni kerekpar választáshoz. A www.ridebike.hu oldalon nezelodtem fokent, de nekem viszonylag keves dolgot mondanak az ott leirt infok :(
Hogy meg egyszerubb legyen a dolog kene egy ferfi es egy no is. A ferfi mountainbike, a noi gozom sincs :S
A ferfi MTB-nel 100.000-ig nezelodtem es az alabbi kerekparokat neztem ki:
A vasztasnal nem art figyelembe venni, hogy nem vagyok egy konnyu eset :), tehat valami strapabiro kene. Nem csak varosban hasznalnam, hanem turazasra is.
Noinel szinten strapabiro kene, es hasonlo celra. De olyan keresekkel jott elo baratnom, hogy olyat tuti nem gyartanak :D Kivansaglista: teleszkop, valto, olyan kormany, hogy ne kelljen nagyon eloredolni :S Ha esetleg van valakinek valami 5lete ne fogja vissza magat please...