Keresés

Részletes keresés

Fafara Creative Commons License 2006.02.10 0 0 856
a francba.

biztos beszélgethetnékem van

a pókot hiába piszkálom a sarokban.
Előzmény: vsiivz (855)
vsiivz Creative Commons License 2006.02.10 0 0 855
latod-latod?
be is szalltal a mokuskerekbe :o)
Előzmény: Fafara (854)
Fafara Creative Commons License 2006.02.10 0 0 854
elbírja, de akkor is mókás.
ha csak picit örökölte apja tehetségét, bármi lehet belőle. neki már nem is kell teljesen alulról kezdenie. bár a fene tudja, hogy ez jó vagy sem.
Előzmény: mvyky (853)
mvyky Creative Commons License 2006.02.10 0 0 853

"eszem megáll, hogy olyan emberkét elemeztek, akiről sejtelmetek nincs, hogy milyen valójában és hogy él, miket gondol"

fórum nem elbírja?! :-) úgyis napok óta nem írt már be senki, amit R.Marvin szóvá is tett, gondoltam elméleti síkon jó lesz témának.

egyébként meg ő a "new generation of mustaine music". és ez hivatalos titulus.

Előzmény: Fafara (852)
Fafara Creative Commons License 2006.02.10 0 0 852
zeneszeretet?
netán lehet, hogy tehetsége is lesz hozzá?
eszem megáll, hogy olyan emberkét elemeztek, akiről sejtelmetek nincs, hogy milyen valójában és hogy él, miket gondol
:)
mvyky Creative Commons License 2006.02.10 0 0 851
mi motíválhatja? jó kérdés. talán az édesapját körülvevő népszerűség, meg minden ami a rockstarsággal együtt jár. meg lehet bizonyítani szeretne, hogy képes lesz egyszer egy olyan szekeret húzni, mint amilyet a fater húz már hosszú évek óta. vagy egyszerűen őt is megfertőzte igen erősen a gitározási mánia.
Előzmény: Törölt nick (850)
Törölt nick Creative Commons License 2006.02.10 0 0 850
Az biztos, hogy a kiscsából hiányzik az a két legfőbb ösztönzőerő, ami a fatert sikerre vitte: 1. szociális körülmények (ég és föld) 2. Bizonyítási vágy (erről már rengeteget beszéltünk) Kérdem, hogy akkor milyen belső erő hajtaná a srácot? Az apai befolyás a kamaszkorral jóformán véget ér...
Előzmény: mvyky (849)
mvyky Creative Commons License 2006.02.09 0 0 849
nem biztos, mert azért az nagy különbség, h a papa csóró nagycsalád gyermeke volt (anyja tartotta el őket egyedül bejárónői munkát vállalva stb.) és kurva szegény körülmények között nőtt fel, és megint más, ha valaki beleszületik a milliókba, a tutiba! persze azt is ltudom, h erre is van ellenpélda, de néha amit beír a fórumba Mustaine, hogy együtt megy el ide-oda a fiával (ilyen tipikus apa-fia napot tartva) biztosan nagyon jó a kapcsolat köztük. ugyanez a kapcsolat Mustaine és az alkoholista apja között nem volt meg soha! és amellett, hogy nagyon szereti a családját, nem elhanygolandó sajnos az anyagi támogatás sem, amit elég jól tud nekik biztosítani.
Előzmény: Törölt nick (846)
mvyky Creative Commons License 2006.02.09 0 0 848
mintha új albumot ígért volna Mustaine idénre. sztem most lenyomják ezt a márciusi dubai koncertet és utána keményen stúdiózni fognak. egyébként ami azt illeti, (bár lehet, h tök fals teória) ha megfigyeljük, soha nem adott ki a Megadeth abban az évben stúdióalbumot, mint a Metallica. És sztem ez nem véletlen. Mivel a Metallica szinte biztos, h már csak jövőre ad ki új lemezt sztem biztos lesz idén új Megalemez. Így eleve a turnédátumok sem ütik egymást, meg gondolom marketing szempontból is jobb mindkét zenekarnak.
Előzmény: Törölt nick (847)
Törölt nick Creative Commons License 2006.02.09 0 0 847
Mindenesetre a Megadethnek valami egetverően jó anyagot kell összehoznia a következő albumon ahhoz, hogy életképes maradjon. A System hiába iszonyat jó album, de eladásaiban messze elmarad a fénykorához képest. Ha ez nem jön össze, akkor azt hiszem végérvényesen lehúzhatják a rolót. Egy jó albumhoz nagyon jó marketinget kell csinálni, ebben pedig nem jeleskedik túlságosan a csapat. Remélem nekik a legjobbakat! Egyébként még mindig semmi infó az új albumról?
Törölt nick Creative Commons License 2006.02.09 0 0 846
Hát, nem tudom, de ha liberális szemléletben neveli, akkor a kölöknek hasonló jövője lesz, mint az apjának volt. Az biztos, hogy a neveltetéséből egyértelműen kiderül, Mustaine mennyit tanult a múltjából. De ha Mustaine úgy látja, hogy neki nincsenek hibái, akkor a srác jópár drogelvonót fog még látni belülről...

Te jó ég, még egy Mustaine a zenei életben már komoly következményekkel fog járni...
Előzmény: mvyky (845)
mvyky Creative Commons License 2006.02.09 0 0 845

:-)))

de egyébként sztem nagyon jól neveli a srácot, tipikusan olyan típusú fater lehet Mustaine, aki tudja magáról hogy milyen volt ő is fiatal korában. sztem teljesen liberális szellemben neveli a gyerekeit. sztem jó apa lehet. ha csak annyira jó, mint amilyen a zenei tehetsége akkor már jó lehet a gyerekének lenni! :-)

Előzmény: Törölt nick (844)
Törölt nick Creative Commons License 2006.02.09 0 0 844
Nem hinném, hogy Mustaine különösebben tiltaná a Metallicától a srácot. Ha tényleg az apjára ütött a gyerek, akkor nyílván tisztában van vele, hogy nem sok eredményt érhet el a tiltással.
Azt is el tudom képzelni, ahogy Mustaine beszél neki a Metallicáról: "hidd el fiam, ezek nélkülem sehol sem lennének. A legtöbb számuk az én ötletem volt. És rosszul tudod, magamtól léptem ki, mert képtelenk voltak eljátszani az ötleteimet...stb. Lars ráadásul buzi is. Annyira bénák voltak, hogy néha egyszerre kellett a koncerteken gitároznom, énekelnem és dobolnom is. Nem is tudom, miért állok velük még szóba..."
Előzmény: mvyky (843)
mvyky Creative Commons License 2006.02.09 0 0 843

nagyon jó gádzsi a felesége, ilyen barbi-szerű küllem. egyébként pont szőke is. de a kislánya is komoly "package" lesz egy 6-7 év múlva, az biztos, elnézve a die dead enough klippjét.

VISZONT A FELVETETT KÉRDÉSRE MÉG SENKI NEM REAGÁLT. plííííííízzzz!

Előzmény: Törölt nick (841)
mvyky Creative Commons License 2006.02.09 0 0 842
majd szúrok be róla képet az otthoni gépemről. most nem tudok. de egyébként 1992-ben született a fia! ő is gitározik (minő véletlen!) és most kezdi megnöveszteni a haját! :-)
Előzmény: Fafara (840)
Törölt nick Creative Commons License 2006.02.09 0 0 841
Úgy tudom, hogy a Die Dead Enugh klippjében szerepel mindkét gyereke. A kisfia az '92-es gyártmány, a kislánya pedig talán '95-ös. Csak asszony hiányzik a klippből. Egyszer láttam róla képet. Hát mit mondjak, azon nem gyengén nézett ki...
Fafara Creative Commons License 2006.02.09 0 0 840
mekkora fia van? és hogy néz ki?
Előzmény: mvyky (839)
mvyky Creative Commons License 2006.02.09 0 0 839

vagy csak nem szed bérescseppet és megfázott!! :-))))))))))))))))))))))))

na, a viccet félretéve, felvetek egy témát, amit tegnap a megadeth fórumán felvetettem, de kis idő után vami moderátor ki is baszta 8-9 ozzászólás után. :-)

a kérdésem az volt, hogy Mustaine fia vajon szereti-e a Metallica zenéjét vagy szeretheti-e? vagy érthető okok miatt (ugye hát a fater) erősen ajánlott neki, hogy ezt ne tegye. :-)

persze a moderátor csak azért kúrta ki a topicot, mondván Mustaine családja magánügy. bár erre én azt mondom, hogy a fia már annyira nem, mert pl a feb. 4-én feltettek egy videot a megafanclub tagoknak, amiben Mustaine és a fia szerepel egy ilyen ESP (vagy mi?) dedikáláson, közönségtalálkozon és Justice Mustaine mellet azt írták feliratként, hogy "new generation of Mustaine music". szóval, sztem a fia ezáltal már kicsit más kategória. nem is beszélve arról, h tavaly amikor a gigantour-ra válogatták a zenekarokat, írta is Mustaine, hogy a fiával együtt hallgatják a demókat. de mindegy elfogadtam a fórum szabályait és tudomásul vettem.

viszont nektek mi a véleményetek a fenti kérdésről? /azon kívül, hogy lehet, hogy elég hülye kérdés, de egyébként azt a nevet is adtam a topicnak a megadeth forumán, hogy "stupid question or not?/

Előzmény: Törölt nick (838)
Törölt nick Creative Commons License 2006.02.08 0 0 838
Na mi van? Mindenki síelni ment rajtam kívül?
goldilox Creative Commons License 2006.02.04 0 0 837
3 ora most, 2 ora nyaron.  Hongkongban nem voltam meg, de szerintem jo a hasonlat. 
Törölt nick Creative Commons License 2006.02.03 0 0 836
Mellesleg előfordulhat, hogy játszanak egy számot majd a készülő albumról is. Pl anno a napsterről leszivárgott egy diktafonos felvétel, ami egy 2000. év végéről való koncerten készült és, amin már leadták a return to hangart is. Pedig köztudott, hogy az album hivatalosan csak 2001. májusában jelent meg, és a studióból is csak valahogy 2001. elején sikerült kilopni a félig kész anyagot, amiről hiányzott a Disconnect, a Burning Bridges, a Recipe for Hate és a Silent Scorn, és ott még megvolt a Coming Home, és a Moto Psycho is eredeti verzióban volt meg, nem átmixelten, ahogy az albumon hallható... (mellesleg szerintem az jobb volt)
Előzmény: goldilox (832)
Törölt nick Creative Commons License 2006.02.03 0 0 835
ja, és ne felejtsd el megemlíteni Mustaine-nek, hogy hazafelé szálljanak le Pesten is, mert van néhány f.sza gyerek, akik szívesen meghallgatnák őket élőben újra, úgyhogy ne nagyon dobozoljanak be a koncert végén!!!
Törölt nick Creative Commons License 2006.02.03 0 0 834
a fényképező mellé ragassz oda egy jó kamerát is...:)
mvyky Creative Commons License 2006.02.03 0 0 833

12.000,- HUF??! az qrva olcsó egy ilyen fesztiválért! persze, h itthon is simán elkérnek ennyit már lassan! most lesz februárban a pecsában soulfly azt hiszem 7000 körül van a jegy és az csak egy zenekar!

"európaiak/amerikaiak jönnek el a bulira.  Sokkal több van belőlük mint arabból, amúgy:-) "

igen, egyébkén titkon valami ilyesmire gondoltam, de nem mertem rákérdezni magamtól, nehogy vmi óriási butaságot kérdezzek. sőt, úgy tudom van amerikai egyetem is Dubaiban, gondolom onnan is lesznek a közönség soraiban, de ahogy így mondod, sztem ez a Dubai is kicsit olyan lehet az arab világban, mint Hong Kong volt a távolkeleten.

Minden esetre annak tökre örülök, hogy legalább egy magyar lesz kint a dubai koncerten!! nem gondoltam volna soha! előre is jó bulit kívánok!

egyébként Mo-hoz képest mennyi az időeltolódás?

goldilox Creative Commons License 2006.02.03 0 0 832
A tavalyin nem voltam jelen, hét hónapja élek itt.  Egy 16,000 férőhelyes rögbi/focistadionban lesz a buli és idén is egész jó bandákat hoznak.  A Megadeth előtt fellép a Saxon, a Testament és a 3 Doors Down is. A jegyár 200 AED (12.000 Ft), ennyit lassan már otthon is el fognak kérni egy-egy nagyobb koncertért.  Én is kiváncsi vagyok a közönség összetételére, reakciójára, meg az egész szervezésre, szerintem főleg azért európaiak/amerikaiak jönnek el a bulira.  Sokkal több van belőlük mint arabból, amúgy:-) A szervezők is britek úgy tudom.
Előzmény: mvyky (831)
mvyky Creative Commons License 2006.02.03 0 0 831

hoPPá!!!! Gratulálok hozzá! Csinálj majd képeket ha tudsz a 'deth koncertről és osztd meg itt velünk, ha nem túl nagy kérés ez! (ezáltal úgyis csak színesebb lesz a fórum)

egyébként említed, h tavaly is volt már ott ilyen és, hogy kik léptek fel, ez azt jelenti, hogy voltál is. ha igen, mesélj má' légy szí' vmit róla. komolyan érdekel. (pl. milyen a publikum összetétele, van-e tombolás, kb. hány ezres tömeg stb.)

/és egy szubjektív kérdés, ha nem akarsz ne válaszolj rá, de miért mész Dubai-ba? csak a koncert miatt, vagy amúgyis mentél volna és összekötöd a jót, a még jobbal? (vagy esetleg ott élsz?)/

a jegy ára borsos volt?

előre is köszi!

Előzmény: goldilox (829)
mvyky Creative Commons License 2006.02.03 0 0 830
nana, azért az kicsit meredek, hogy az araboknak az amerikaiak a fő ellenség. jó, persze most. de csak azért mert geci módon az olaj miatt megaszállták őket és ölik halomra. viszont a ruszkikal komoly hidegháborúban álltak és ott ne feledjük egy nagyon komoly fegyverkezési, nagyhatalmi versenyről (is) szólt a dolog. szóval, ez nem volt annyira egyoldalú és az erőviszonyok is sokkal "tisztességesebbek" voltak. nagy különbség és nagyon nem mindegy!
Előzmény: Törölt nick (828)
goldilox Creative Commons License 2006.02.03 0 0 829
Egy M-rajongó biztosan van, már meg is van a jegyem a fesztiválra.  Egyébként tavaly volt először itt ilyen rendezvény, akkor a Machine Head, a Sepu és a Within Temptation lépett fel.
Előzmény: mvyky (819)
Törölt nick Creative Commons License 2006.02.03 0 0 828
Én az összasonlítást úgy értettem, hogy egy (hivatalosan) ellenségesnek nyílvánított országba mentek koncertezni. Akkor a ruszkik voltak azok, most meg az arabok.
mvyky Creative Commons License 2006.02.03 0 0 827

bár azt még továbbra sem értem ki lehet ott a célközönség...? bár biztosan rentábilis lesz, afelől nincs kétségem! :-)  (azért az orsz példádra visszatérve, egy kicsit más itt a dolog, már csak azért is mert egy teljesen más kultúra, teljesen más vallási szokásokkal.)

ui.: azért az elég vicces látványnak, ha csadoros csajok, meg fejkendős alik fognak ott észvesztően csápolni! :-))))

Előzmény: Törölt nick (825)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!