Én a Bounty-s reklám zenéjét keresem, amit már régebben is adtak, és most ismét. és egy kékszemű csaj van valami trópusi szigeten, és a végén meg a szobájában.
Meg mégegyet, ami pedig egy Aral reklám, és eddig csak német adókon láttam.
Meg a Nokiás reklám zenéje is, de az már csak a következő életünkben fogják elérhetővé tenni...
ki szokták írni a reklámok első másodperceiben a készítő reklámügynökség nevét oldalra. ha ez nem jön be, mél a dávnak, ki csinálta a reklámot, majd felvenni velük a kapcsolatot.
a jó angol nyelvtudás ajánlott, mivel nemzetközi a reklám (amint azt a korábbi linkjeim is tanusítják). 1ébként én találtam egy ügynökséget, de már csak arra emlékszem, h. nemzetközi volt és a nevükben egy & jel is szerepelt :-)
Szia, többek között én is már kutakodtam utána egy sort, de még a szerzőt sem sikerült megtalálnom - igaz én még tavaly kerestem, megint kéne rá szánni egy kis időt...
Hmmm sajnos rossz hírem van technikai okok miatt az oldal smsweb-es lett, részleket az oldalon...
A technikai ok az az volt hogy kevés tárhelyünk volt pedig 3 tárhelyet is müködtettünk, de az atw-seknek nem tetszett mert akkora volt az adat forgalom hogy tejesen leterhelte a szerverüket ezért törlési módszerhez folyamodtak!
Amit meg is tettek 3x. ezután reggeltük az sms-webet ami által 30giga tárhelyhez jutottunk amire pakoljuk fel az anyagokat, hétfőn fent is lesz az összes...
Hmmm sajnos rossz hírem van technikai okok miatt az oldal smsweb-es lett, részleket az oldalon...
A technikai ok az az volt hogy kevés tárhelyünk volt pedig 3 tárhelyet is müködtettünk, de az atw-seknek nem tetszett mert akkora volt az adat forgalom hogy tejesen leterhelte a szerverüket ezért törlési módszerhez folyamodtak!
Amit meg is tettek 3x. ezután reggeltük az sms-webet ami által 30giga tárhelyhez jutottunk amire pakoljuk fel az anyagokat, hétfőn fent is lesz az összes...
Az utóbbi hetekben megy egy Coca-Cola reklám a Viasaton (ill. lehet, hogy másutt is, de én csak ott láttam). Valami bolti vásárásos egymásra találós témája van. No, ennek a zenéje érdekelne.
kisebb nézet elétérés miatt kis ideig szünetel a site, remélem csak dél előttig, azon leszek ma hogy végre helyre állitsam azt amit az atw-sek mindig elb**sznak, letörölnek egy egy reggelt oldalunkat, amivel értékes 500MB-nyi anyagok tünnek el és ezzel a honlap nak ártanak, pedig mi megteszünk minden tölünk telhetőt... Folyamatosan töltjük fel minden elvesztett fájlunkat, de nem könnyü mert mindet ujra be lekk linkelnünk minde elvesztett site után ami nem egy rövid munka de ha esetleg nem müködne valami akkor ne ránk haragudjatok...
Nem tudjátok véletlen az egyik Pannon reklám zenéjét?????
A Pannon honlapján be kell menni a galériába, ott a reklámzenékhez, és ott van egy olyan hogy "íGY" <------ ez a reklámreszlet címe!!!! Sehonnan nem tudtam megszerezni!!!!!! Segítsetek!!!!!