Keresés

Részletes keresés

Andreas Creative Commons License 2005.02.09 0 0 388
Hát elérkezett a pillanat. BiaggioNero-nak köszönhetően megvan a Nokia reklám zenéjének a címe: Nokia 7260 7270 7280
Köszönjük!
Előzmény: BiaggioNero (385)
BiaggioNero Creative Commons License 2005.02.09 0 0 387
A zenét még nem tudom, de Nike Women: Keep up
Előzmény: adamsx (386)
adamsx Creative Commons License 2005.02.09 0 0 386

Hellosztok

Tudja valaki az új nike-nak a reklám zenéjét. Ez az a reklám amikor a csaj bemegy egy terembe és táncol. És a terembe sok hangszoró van.

Nagyon kell...

BiaggioNero Creative Commons License 2005.02.09 0 0 385
Sok-sok régi-új reklám, műsor, ajánlók.

Reklámadatbázis
bogdany Creative Commons License 2005.02.08 0 0 384
Elég szomorú hogy pénzt kérsz azért hogy ezek a zenék letölthetőek legyenek! Aki netezik jobban jár ha dcről vagy akárhonnan szedi ingyen!
StainLey Creative Commons License 2005.02.07 0 0 383

A Dove reklámokból 3 darabot találtam...

De tekintsd meg honlapunkat...

http://reklamzenek.atw.hu majdnem minden letölthető.

- Alan Hawkshaw - Hot Pants

- Slim Gaillard and Lee Wriks - Cement Mixer

- Ez az uccsó ez egy a reklámnak magának készített zene...

Michel Land, Ector Perez, Blaise Smith - a "Music Orange” - San Francisco reklám ügynökségtöl...:)))

Előzmény: monico11 (372)
StainLey Creative Commons License 2005.02.07 0 0 382

NOKIA REKLÁM: eme link alatt található bár nem tul jó minőségben enyhítés képpen amig meg lesz az eredeti...

http://reklamzenek.atw.hu/nokia.mp3

Előzmény: macisejt (380)
StainLey Creative Commons License 2005.02.07 0 0 381

Az Ha jól emléxem Shaggy - Boombastic volt vagy valami Shaggy től...

http://reklamzenek.atw.hu

Előzmény: bzsolty (379)
macisejt Creative Commons License 2005.02.06 0 0 380

Helló!

Én a Bounty-s reklám zenéjét keresem, amit már régebben is adtak, és most ismét. és egy kékszemű csaj van valami trópusi szigeten, és a végén meg a szobájában.

Meg mégegyet, ami pedig egy Aral reklám, és eddig csak német adókon láttam.

Meg a Nokiás reklám zenéje is, de az már csak a következő életünkben fogják elérhetővé tenni...

Köszi

bzsolty Creative Commons License 2005.02.06 0 0 379

Sziasztok!

én egy nagyon régi amstel reklám zenéjét keresem!

6-8 éves kb, de lehet hogy még régebbi.

turbékoló galambpár volt benne, és ha jól emlékszem az amsteles üveget egy kötélen engedték le néhány emelettel lejjeb...

aki esetleg ráismer, az kérem ossza meg velem!!!

bzsolty@freemail.hu

Törölt nick Creative Commons License 2005.02.04 0 0 378

egyet meg megmondok cserébe.

Toyota Yaris (az ufós eklám)

Audio Bullys - Snake

Törölt nick Creative Commons License 2005.02.04 0 0 377

Hella!

Én a Dolce & Gabbana reklám zenéjére volnék kíváncsi.

"Do you recognize

my salty flavour..."

így kezdődik a szövege.

2Bálint Creative Commons License 2005.02.04 0 0 376
sholz&friends?
Előzmény: Civitas Fidelissima (374)
adamsx Creative Commons License 2005.02.04 0 0 375
Na még senki se tudja a nokia reklámnak a zenéjét.
Civitas Fidelissima Creative Commons License 2005.02.03 0 0 374
1 lehetőség a dove reklámhoz:

ki szokták írni a reklámok első másodperceiben a készítő reklámügynökség nevét oldalra. ha ez nem jön be, mél a dávnak, ki csinálta a reklámot, majd felvenni velük a kapcsolatot.

a jó angol nyelvtudás ajánlott, mivel nemzetközi a reklám (amint azt a korábbi linkjeim is tanusítják). 1ébként én találtam egy ügynökséget, de már csak arra emlékszem, h. nemzetközi volt és a nevükben egy & jel is szerepelt :-)
Előzmény: tigger6 (373)
tigger6 Creative Commons License 2005.02.03 0 0 373
Szia, többek között én is már kutakodtam utána egy sort, de még a szerzőt sem sikerült megtalálnom - igaz én még tavaly kerestem, megint kéne rá szánni egy kis időt...
Előzmény: monico11 (372)
monico11 Creative Commons License 2005.02.02 0 0 372

sziasztok

Remélem tud valaki nekem is segíteni! Én a Dove reklám zenéjére lennék kiváncsi, jobban mondva a zeneszerző nevére. Előre is köszi, ha tudtok valamit!

StainLey Creative Commons License 2005.01.30 0 0 371

AXE- ? jo igy nem megy milyen az axe tipusa mert az egyszerübb lenne, :) nem nagyon nézek mostanság tv-ét.. de majd megszerzem megnézem...:)

Előzmény: Újbuda-busz (368)
StainLey Creative Commons License 2005.01.30 0 0 370

Hmmm sajnos rossz hírem van technikai okok miatt az oldal smsweb-es lett, részleket az oldalon...

A technikai ok az az volt hogy kevés tárhelyünk volt pedig 3 tárhelyet is müködtettünk, de az atw-seknek nem tetszett mert akkora volt az adat forgalom hogy tejesen leterhelte a szerverüket ezért törlési módszerhez folyamodtak!

Amit meg is tettek 3x. ezután reggeltük az sms-webet ami által 30giga tárhelyhez jutottunk amire pakoljuk fel az anyagokat, hétfőn fent is lesz az összes...

Megéri az SMS-t ajánlom bárkinek...

Előzmény: Újbuda-busz (367)
tigger6 Creative Commons License 2005.01.30 0 0 369
Köszi, előbb utóbb meglesz az :)
Előzmény: Civitas Fidelissima (348)
Újbuda-busz Creative Commons License 2005.01.29 0 0 368

Az az AXE-os reklámzene, melyben a sok izzadt csávó között a nő van, az nincs meg véletlenül? (valami Girls, Girls a szövege)

Előzmény: StainLey (366)
Újbuda-busz Creative Commons License 2005.01.29 0 0 367

StainLey!

Az oldalról vmi hiba miatt nem lehet letölteni az Axe-os reklámok zenéit (kivéve: i see girls). Megnéznéd??

Amúgy király az oldal!!

Gábor

StainLey Creative Commons License 2005.01.28 0 0 366

Hmmm sajnos rossz hírem van technikai okok miatt az oldal smsweb-es lett, részleket az oldalon...

A technikai ok az az volt hogy kevés tárhelyünk volt pedig 3 tárhelyet is müködtettünk, de az atw-seknek nem tetszett mert akkora volt az adat forgalom hogy tejesen leterhelte a szerverüket ezért törlési módszerhez folyamodtak!

Amit meg is tettek 3x. ezután reggeltük az sms-webet ami által 30giga tárhelyhez jutottunk amire pakoljuk fel az anyagokat, hétfőn fent is lesz az összes...

Megéri az SMS-t ajánlom bárkinek...

iloz Creative Commons License 2005.01.28 0 0 365
Az utóbbi hetekben megy egy Coca-Cola reklám a Viasaton (ill. lehet, hogy másutt is, de én csak ott láttam). Valami bolti vásárásos egymásra találós témája van. No, ennek a zenéje érdekelne.
bse4 Creative Commons License 2005.01.28 0 0 364

Bonduell reklám zenéjét szeretném, mindegy melyik változat!

Köszi

female22 Creative Commons License 2005.01.27 0 0 363
Köszönöm a gyors segítséget, már meg is szereztem a hőn áhított zenét..:)
Újbuda-busz Creative Commons License 2005.01.26 0 0 362

Hello

Nem tudjátok ,hogy a mostani Kit Kat reklámban milyen zene szól?? /Amikor a csávó a taxiba  ül és a végén betömi a sofőr száját a csokival/

Gábor16

StainLey Creative Commons License 2005.01.26 0 0 361

Hmmm az uj CHEVROLET LACETTI reklám zenéje (FINE YOUNG CANNIBALS _- GOOD THING)

kisebb nézet elétérés miatt kis ideig szünetel a site, remélem csak dél előttig, azon leszek ma hogy végre helyre állitsam azt amit az atw-sek mindig elb**sznak, letörölnek egy egy reggelt oldalunkat, amivel értékes 500MB-nyi anyagok tünnek el és ezzel a honlap nak ártanak, pedig mi megteszünk minden tölünk telhetőt... Folyamatosan töltjük fel minden elvesztett fájlunkat, de nem könnyü mert mindet ujra be lekk linkelnünk minde elvesztett site után ami nem egy rövid munka de ha esetleg nem müködne valami akkor ne ránk haragudjatok...

köszi...

StainLey...

bukecs Creative Commons License 2005.01.25 0 0 360

Császtok!!!!

Nem tudjátok véletlen az egyik Pannon reklám zenéjét?????

A Pannon honlapján be kell menni a galériába, ott a reklámzenékhez, és ott van egy olyan hogy "íGY" <------ ez a reklámreszlet címe!!!! Sehonnan nem tudtam megszerezni!!!!!! Segítsetek!!!!!

bchrpg Creative Commons License 2005.01.25 0 0 359
no, most hallottam pont, ez az air-től az all i need.
Előzmény: bchrpg (358)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!