jaaj, igen, üvöltő szelek az király!! persze az elején bonyolult, legalábbis nekem nagyon az volt, meg néha nem is nagyon értettem, hogy most akkor ki kicsoda, de a végére azért letisztul.:))) majd kiváncsi vagyok, hogy tetszik, semmi poént nem lövök le.:))) most Jane Eyre nekem kicsit nyögvenyelősen megy, nem tetszik, lehet, hogy le is teszem kis időre.
azt a zongorás képet láttam a neten. legalábbis azt hiszem. fehér atlétatrikó (willis-feeling), cigi a szájban, laza testtartás... ez az? hmm, klassz lehet poszteren!:))))
Ne gusztustalan vámpírok? Hát igen. Lehetséges, csak nem épp kedvenc tevékenységük végzése közben. Azt valahogy nem tudom nem gusztustalannak nézni.
Úh, asszem nagyon egyfajta típusra bukunk :)) Akkor itt említeném meg, hogy én valszeg ugyanezen az alapon - nevessetek ki,- Beethovenbe is teljesen belezavarodtam...! Amiket írnak szegényről, hát csodálkozom, hogy hány érzéketlen ember volt körülötte!!! :(((
Johnny Depp naptár?! :))) Óh :))) Egy nagyon nagyon kedves ismerősöm küldött egy hatalmas posztert, amin a zongora előtt ül Mr. Depp!! :))) Ez nekem külön öröm, ugyanis zongorázom :))) Úgyhogy ha apu végre hajlandó lenne felszerelni, gyakorlás közben mindig nézhetném :))))))
Na, azt a boltot majd szemügyre veszem. Hát elkezdtem az Üvöltő szeleket, de még csak nagyon az elején tartok. Kb ott, hogy most volt nála Lockwood másodszor, és volt az a Catherine-es álma, és Heathcliff teljesen bekattant. De ne lőjétek le a poénokat, mert még totál semmit se ismerek a történetből. Nagyon fura volt először, mert azt hittem, nyilván a Jane Eyre utóhatása, hogy az illető, E/1, egy nő. Aztán amikor azt írta, hogy megpróbált elcsábítani egy nőt :)) akkor gondolkodóba estem :)))
Hát igen, ebben van valami. Ha nem te vagy az egyetlen, az, akit szeret, akkor valszeg marad jégcsap, és nem enged magához közel, hanem inkább eltaszít, szóval megközelíthetetlenné válik, akármit csinálsz is, ha megveszel is... igen. Hát itt tulképp csak a mázlin múlik, hogy tetszel-e neki. "Annyira szenvedélyes és kattant, meg őrült tűz lobog benne, hogy elég mellette az ember, szóval nem lehet kibírni" Ez nagyon tetszik :)))) Valóban így gondolod? És hogyhogy mint Piton? Hát ő azért mindennek mondható, de szenvedélyesnek nem. Egyelőre, ugye, nem tudjuk, Rowling mit talált ki.
oké, akkor irány az újságárusok.:)) tudom, hogy melyik helyre gondolsz, ahol lehet a naptárat kapni, majd megnézem. azért 2500,- nem kevés. még Őérte sem!:)))))
Nancy, próbáld meg az újságárusokat is, én egy csomó pavilon oldalán látom a karib tengeres posztert, most valami akció van a video és dvd megjelenéssel kapcsolatban.
JOHNNY DEPP NAPTÁRAT LÁTTAM!!!!!!!!!! A Vígszínház mellett jobbra a Ditrói Mór u.-körút sarkán van egy poszer-kazi-naptár bolt, és ott. 2500 Ft. Szerintem 12 oldalas. Ha Piton-Alan Rickman lenne, nekem megérne ennyit, mert kb A3-as méretű!!!!!
Gondoltam szólok... :-))))))))))))
Nekem is bejött Rochester, és bár Heathcliff még inkább, tudom hogy Hetahcliffel nem bírnám ki. Annyira szenvedélyes és kattant, meg őrült tűz lobog benne, hogy elég mellette az ember, szóval nem lehet kibírni. Mint Piton. Ráadásul ha nem vagy azon kevés emberek között akiket szeret (vagyis nem vagy az az egyetlen) akkor goromba pokróc, és elviselhetetlen. Na de nem lövöm le előre a poént.
Robert Cavanah istenien játszotta...
szerintem is Rochester nem olyan durva, mint piton, elég pokróc ő is, de azért sokkal többet beszél és normálisabban is, meg néha-néha nevet is egyet.:)))
ja, végül is Dracula a Dracul = sárkány szóból ered és Vlad TEpes-nek is van köze a sárkányhoz, szóval simán lehet. én már nagyon régen megbeszéltem sophia-val, hogy nekünk piton vámpír, mert annyiféle lény van a könyvben és roxfortban, csak éppen egy valamirevaló vámpír nincs, szóval miért ne lehetne piton az, pláne, hogy egy csomó jel szól mellette. de amikor ezt tárgyaltuk a topicon, mindenki fellázadt, hogy az nem lehet, meg ilyenek. pedig nem csak gusztustalan vámpírok léteznek!:))))
szóval Johnny Depp fórum:))
nem baj, ha Johnny "csak" Golden-t kap, azt is megérdemli.:)))) mit mondott a barátnőd Sparrow-ról? csak nem azt, hogy csúnya, koszos, gusztustalan.....? azért remélem elmondtad neki, hogy nem is így van.:))))
volta egy tékában, ahol volt 4 karib poszter a kirakatban, hogy nem adnák-e oda az egyiket, ha már nem kell? erre a pasi flegmán: nem, mert mi azokat elrakjuk, nem adhatjuk oda senkinek.:((( na, gondoltam, tedd már a seggedbe, úgy félti, mintha legalábbis ő nyomta volna. na mindegy, majd lesz talán máshonnan, de jó lenne egy olyan nagy plakát.:))
Helen télleg elég érdekeseket mond. Jah, a hasonlóság nekem is föltűnt, bár nekem csak a Rochester, de ami többet te mondasz, az is nyilvánvaló :))) Bár Rochesternél még keményebb Piton.
Hmm, asszem télleg el kéne olvasnom, mert abból, amit írtál, nagyon izgalmas embernek tűnik ez a Heatcliff :)))
Ahhhh, Gary mindenben nagyon tuti, aaaaaaz egy jó színész, ez holtbizonyos!! Jaaaaj... olyan dolgot talált ki az én okos anyukám... mi van, hogy ha Piton vámpír, ha Draco is az? Merthogy ő is mindig sápadt, mindig Pitonnal van, ez talán ennek tudható be, és a draco bár sárkányt jelent, a Drakulára is nagyon emlékeztet... ez Garyről jutott eszembe... a Drakula miatt. :)) De ne legyen tetkója... azé Siri nem ilyen... Vájjunk csak, milyen topic is ez? Jah, igen :)))
Megbotránkoztam azon... barátnőm megvette a DVD-t, és mondta, hogy Mr. Sparrow...
Sziasztok, végre fel lehet ide jutni. Mostanában nagoyn elegem van az index-bôl, abból, hogy totál szarul működik. Úgyhogy kéretik ezúton is az üzemeltetôket, ne csinálják ezt velem, mert sírni fogok.:)))
Csajok, tegnap elkezdtem olvasni a Jane Eyre-t és egy csomó érdekes dolgot figyeltem meg. Elôször is a párhuzamos hasonlóságot Jane Eyre és Harry Potter gyerekkora között (szülôk halála, nevelôszülôk, akik rosszul bánnak vele, suli stb.). Aztán megfigyeltem azt is, hogy Miss Temple leírva szerintem pont olyan, mint McGalagony. Fôleg, amikor Mr. Blockrehurst vagy hogyishívják beszél neki és Miss Temple pengevékonyságúra szorítja a száját és szigorúan néz. Meg nekem az egész megjelenése tiszta McGalagony volt. Bár rowling simán felnôhetett Bronte-n, még az is lehet, hogy Piton is egy Mr. Rochester-régi tanár emlékébôl gyúródott, nem? Neked nem voltak ilyen érzéseid, Lórien?
Alohomora, te pedig majd ha olvasod a könyvet, majd figyeld, hgoy Helen Burns miket mond. Tisztára Lelkünk útja, lehet, hogy olvasta ô is a könyvet?:)))) de annyira jókat mond, hogy ki is jegyzeteltem, bár már tudtam, csak fura egy ilyen könyvben olvasni, olyan régen is így gondolkodott ez az írónô, tök jó.:)))
Nos, igen, épp a piton topicon is ezt tárgyaltuk, hogy rowling valamit akar pitonnal művelni, hogy majd jól megutáljuk. de nem hiszem, hogy tud olyan újat mutatni belőle, hogy elpártoljunk a pasitól, szóval ez a terve már eleve halálra van ítélve. bármilyen szörnyűséget is kitalálhat, mivel mi piton pártiak vagyunk, max. azok utálják meg, akik potter pártiak és valami olyan derül ki, hogy... hát, nem is tudok olyat mondani, ami annyira gáz lenne, rowling tiszta hülye. pláne, hogy Heatchliff-en és Mr. Rochester-en már „gyakoroltunk”!.:)))))
Valóban jó lenne Alan Rochesternek, ezzel nagyon is egyetértek Lórien!:))) nem akarnak egy filmet csinálni, hogy be is bizonyíthassa, milyen jól játsszana?:))) Igen, Piton és Heatchliff és Rochester között vannak hasonlóságok, talán Piton sokkal zárkózottabb és mogorvább, lévén, több időt töltött az üvegcséi mellett, mint a másik két pasas. de valahogy úgy tudnám elképzelni "szerelmi vallomását" egy nőnek, ahogy Heatchliff is "szerelmet vallott" vagy ahogy majd Rochester teszi. azt hiszem, leemelem én is a polcról a Jane Eyre-t.:))))
Egy fotót láttam a hivatalos oldalon, ahol nekem úgy tűnt, hogy sirius mellkasán van egy tetkó. de lehet, hogy csak valami árnyék volt és úgy fotózták le? remélem, hogy igen, mert én is hányok a tetkóktól, főleg egy egész mellkasostól. de gary-t már nagyon várom, biztos tutin fogja játsszani.:)))
nekem Johnny tök sokáig közömbös volt, aztán BAMM, hirtelen annyira megtetszett, hogy most meg le sem tudok szállni róla. sajnos csak képletesen.:))) én is meglepődtem, hogy Trinity ott van a filmben és azt hiszem, hogy a Mementó-ban is játszott valamennyit. engem mindig madonnára emlékeztet a csaj. viszont Trinity-nek jobb volt, mint álszent „szűznek” a csokoládéban.
mikor lesz az Oscar? az lesz az, amit a HBO-n reklámoznak? és ha Johnny díjat kap azt nem is fogom látni? miért nincs nekünk HBO?:((((( olyan szemétség, most hogy fogok gyönyörködni benne, amikor átveszi a díjat?:(((( mert remélem, hogy ő kapja, hiába, nagyon szuperül játsszotta a „koszos” kis kalózt.:))))
Na, végre megjelentél itt!!! :))) Én érzem magam megtisztelve, hogy itt vagy :)))Jó neked, hogy jó írói képességekkel rendelkezel. Mármint Corvus szerint. Én nem tom még sajnos :(( De nagyon szeretném elolvasni, amit írtál! :)
Hát igen. Én el tudnék képzelni pár olyan dolgot, ami miatt télleg nem kéne egy nőnek se. Illetve feltehetőleg. Bár, ki tudja. Igen, akkor itt is beírom, nagyon jó mondás, nem meglepő, hogy terroristákért rajongsz, :)) illetve normális szemmel nézve az, de van egy ilyen mondás: "A jó tulajdonságokat szeretjük, a rosszakba szerelmesek vagyunk." Tudod, ki mondta?
Jah. Hát már ideje lenne, hogy megkapja az Oscart. Télleg olyan jó színész, hogy ez nem szúrja ki a szemüket, csodálom!!!!!!! Bár hallottam olyat is, hogy az Oscar már nem is olyan jó dolog, mert sokszor nem igazságosak, sok színész mondta, hogy jobb Oscar nélkül élni. :)) De azér kapott most díjat :)))
Hallottam egy olyat, hogy Pitont a merengőben csak azér sajnáltuk, merthogy az ő szemével láttuk a dolgokat. Hát ez sztem akkora egy marhaság! Ha még Harry is sajnálta, aki pedig semmiképp se rajong érte, az már jelent vmit... /de persze én sajnáltam a legjobban/ Egyébként most rájöttem, hogy kicsit hasonlít Rochesterre. Csak neki kicsit toábbfejlesztett válozata. És mintha nem lett volna Jane-je, és már teljesen jégpáncél borítaná a szívét!!! :(( Hmm, de felolvasztanám :)) Na jó. Hagyjuk :)
Na az emlegetett banya végre megjelent! Szívesen beszállok harmadiknak :-))))
Tisztára legyezgetitek a hiúságomat (azt a kicsit ami van) hogy ilyen gyakran szóba kerültem :-))))
Szóval sztem Rowling néni nem tud majd olyan rettenetes szörnyűséget írni a 7. könyv végén amitől én kiakadnék, elvégre ez egy gyerekkönyv... de ha mégis, nem igazán érdekel. (Rajontam én már gyilkosokért, terroristákért is... lásd Andrew Divoffot a Terror iskolájából :)))) Igaz Corvus? ;-)))))
A bennem kialakult Piton képet úgysem fogja tudni lerombolni.
De ezt már megtárgyaltam a fórum(om)on :)
Történetünk jól van, alakulgat, van még mit javítani rajta.
Na igyexem nem teljesen off irányba vinni a társalgást, tehát:
ÉLJEN JOHHNY DEPP!
(De nekem azért még mindig PITON AZ ISTEN!!!!!!!!!!!!!!! :-))))))
Jaja, a Csokoládé nagyon király. Engem az többentett meg egyik legjobban, hogy Trinity is játszik benne. Egyébként nagyon érdekes, hogy azt a filmet láttam tőle először, és el nem tudom mondani, mennyire utáltam benne. Ezzel kicsit úgy voltam, mint a német nyelvvel. Régen annyira utáltam, hogy ki tudtak volna kergetni vele a világból, aztán tettem egy pálforduást. Mint Elizabeth Mr. Darcy irányában :))) Johnny esetében is ez volt.
Na, kíváncsian várom a fanficet!!! :)) Egyébként most hallottam, hogy vhol itt az indexen írták, hogy Rowling azt mondta, hogy majd ha elolvassuk a hetedik könyvet, rájövünk mér mondja, hogy nincs olyan nő, aki szeretni tudná Pitont. Nagyon nagyon lesújtott, mi lehet ez a titok? Egyszerűen annyira kíváncsi vagyok, és egyben mégse, én nem akarom őt megutálni, miféle szörnyűséget talált ki Rowling? :((((( Hát eskü, minden szereplőmet elveszi!!! :**((( Így vagy úgy. Siriust megölte, Lupinnal is lesz vmi, az tuti, és már Pitonról is... ááá, nem is biztos, hogy elolvasom én a hetediket!
Na, itt van nálunk az Üvöltő szelek, egyelőre még Jane közepén tartok. Egy más fórumban fölvetették, milyen jó lenne Rickman Rochesternek :)))))
Sirius mellkasán tetoválás???!!! Hol láttál te ilyet? Azt muti meg, mer én ilyet nem láttam, és nem is akarok látni! Ilyenről Rowling nem írt, és amúgyis... nem vagyok egy nagy tetoválás-párti.
tegnap meséltem alohomora-nak a topicunk életre törését és mondtam, hogy írjon ide feltétlenül, úgyhogy lehet, hogy háromra bővülünk?!:))) Sophia egy másik csajszi, de őt is a piton topicon ismertük meg. tegnap írtam neki egy emilt, hogy küldje el a fanfic-eket word-ben, mert most meg már én sem tudok felmenni az oldalára.:((( ahogy elküldte, küldöm tovább neked.:)))
jaaaj, a Jane Eyre olyan jó könyv!! nekem az is tetszett, de azt csak 3x olvastam, az üvöltő szelek lesz nekem mindig is a legjobb Bronte könyv.:))
Nnna, igen, gary oldman, mint Sirius, kiváncsi vagyok rá. sajnos a képek, amiket eddig láttam róla, nem túl bíztatóak, de őt is mindig megtalálják az ilyen aberrált szerepekkel.:))) viszont láttam egy fotót, ahol vmi tetkó van a mellkasán, vagy azt rosszul láttam? hol van ilyen a hp-ben?:)))
de visszatérve JOHNNY-ra: ANNYIRA, DE ANNYIRA VÁROM MÁR AZ ÚJ FILMJÉT!! bármelyik jöhet a három közül. bár addig még karcsit is meg kell szereznem és elolvasnom.:)) viszont tegnap mondta barátnőm, hogy átveszi nekem a Csokoládét eredeti nyelven, jajjj, az is olyan jó, Johnny hangja....:))) kár, hogy csak fél óra múlva látható a filmben.:)))
na, mentem. jó Johnny-s 7végét, sztem hétfőn leszek újra. addig is olvass szorgalmasan!:))
pusz, Cc
Nincs meg itthon az Üvöltő :(( Bánatomban elkezdtem olvasni a Jane Eyre-t, vagy éjfélig olvastam, és ott hagytam abba, amikor először hallja a csaj nevetését. Huh... alig mertem elmenni az ágyamig, tök sötét volt mindenhol, és iszonyú hosszú a lakásunk :)))) De majd olvasom azt is, anyu könyvtáros, úgyhogy nem kell aggódni.
Uh, milyen tv-újságod van neked? Mi az rtl részletest vesszük. Hmm, hmmm, fekete csipke? Asszem el kell kezdenem gondolkodni ruhatáram megreformálásán, én is esélyes akarok lenniiiiiiiii!! :)))
Há én ebbe nem lennék biztos, ha nincs francia csodakence, elmegy plasztikai sebészhez, oszt mikor hazajön Johnny meg se ismeri. Reméljük annyira, hogy be se engedi a házba :)))) Na jó, fantáziálás leáll.
Gary Oldmaaaaaan? Ő lesz Sirike!!! :))) Jaa, de hülye vagyok, vagy négyszer láttam a filmet... most néztem meg tegnap előtt, de semmi baj :)) Igen, az télleg jó film. Lugosi Béláról még én is hallottam. Romantika? Hát... nem tudom, mennyire romantikus a vér... :) De lehet, hogy még nem jöttem rá az ízére... juj, ez kissé durva kifejezés volt ide... :)))) szóval lehet, hogy még... nem foglalkotam ezzel annyit gondolatban.
Na jó, megpróbálom, de sztem nem fog menni, mer a darkarts se ment soha :(( Nem, megint az jött be :(( Nem tudnád elküldeni emilben?
Lehet, hogy hülye vagyok, de Sophia ki? Itt én eddig Alohomoráról, meg Nyarthról tudtam. Sophia Alohomora?
Gyakorolni? :)) Van nekem gyakorolnivalóm elég :)))) Annyi fordítást kaptam, hogy soha nem fogom tudni megcsinálni :(((
március 6-án. Szombat. Jaj, de jó, ha ez bevált, és megteszed, akkor tuti átmegyek :)))))))))))))))))))))))) (most agykontrollozom magam)
Igen :)) Ahogy mondtad, hogy megéred a 42. hozzászólást, a net nem engedelmeskedett, azt kihagyta, és negyvenháromra ugrott :)) Kis gonosz :)) Hát ja. Ilyen kétszemélyes topická vált :)) De én élvezem. :))))
Na, akkor elolvasom Karcsit, te pedig olvasd el az Üvöltőket.:))))))
Tegnap kezembe került egy tv újság, hát látom, hogy van benne a díjkiosztóról, persze a J.D.-V.P családról is szerencsére egy fotó. És ilyen szöveg: ők a legrosszabbul öltözött páros, Depp kalapban, hosszú hajjal, Paradis pedig valami fekete csipkegöncben. Pályázhatnak az Addams Family szerepére.:))) hát szegény újságírónő se tudta, hogy milyen pasi a JÓ pasi, hogy így kiakadt a hosszú hajon, a kalapot pedig már pláne nem értettem. Pedig állatul nézett ki Johnny azon a képen!!:))) Én meg gyakran járok fekete csipkében, talán eséllyel pályázhatok Paradis leváltására? Egyszer úgyis megöregszik és akkor már semmilyen francia csodakence nem segít.:))))))
igen, christopher lee volt egy nagyon-nagyon jóóó vámpír. és gary oldman is.:))) meg lugosi béla. és a múltkor volt szerencsém egy régi interjúhoz, hmmm, nem is volt rossz mint pasi.:)) hát az hosszú, hogy miért imádom a vámpírokat, nem tudom, valahogy megfog a misztikus világuk és a "romantikájuk". csináljunk már mi Johnny-ból egy szexi vámpírt!!:))
Sophia magyar és nálam itt bejön most az oldal, szerintem ha tudsz, inkább nappal próbáld, mert akkor dolgozik és asszem, hogy csak akkor működik, ha ő is ott van fenn. Nyart pedig angol és vámpírnak érzi magát, legalábbis sophia régen levelezett vele és tök borult a lány, éjjel járkál csak és nappal elsötétített helyeken van. Akkor ír ilyen fanfic-eket.:)))) de ha továbbra sem tudsz bejutni, akkor letöltöm és elküldöm az emiledre word-ben, oké? Vagy megkérdezem sophia-t, hogy megvan-e neki angolul és akkor azzal is tudsz gyakorolni.:)))))
mikor lesz a nyelvvizsgád? csak mert akkor feléd tartom a varázspálcám, az alohomora-éknál is mindig sikeres volt.:)) és tényleg, tök jól eldumálunk itt Johnny mellett mindenféléről, de ez jó. már legalább megérte a topicom a 42. hozzászólást!:)))
Jaaaj, de nekem vmi myhosting jön be :(( Ezzel már egyszer megszenvedtem, vmi oldalra... a darkartsra akartam bemenni, és mindig ez jött be, órákig keresgélhettem a neten egy linket... :(((
Na jó, akkor repülök máris oda. De akkor ő magyar? A nevéből nem nagyon lehet eldönteni. De mér imádod a vámpírokat? :))
Télleg, most, hogy így mondod.
Télleg jó az alkata :)) Jaa, igen, akkor te nyilván Christopher Lee-t... őőő... ő vámpírt játszott? Vagy vmi más borzalmat? Hmm, csak a hírét hallottam.
Karcsi? Nem ismered Karcsit? Hááát... eskü, pedig azt hittem, alapműveltségi könyv :)) Roald Dahl: Karcsi, és a csokoládégyár. Ha nincs meg, feltétlenül olvasd el. És vegyél előtte jó sok csokit. Annyira cuki könyv, és letehetetlen, és... áh, nagyon szuper!! :))) Hát gyerekkönyv.
Na, akkor elolvasom. Iiigen, az ilyen regények pont nekemvalók :))) Főleg, ha Piton2 van benne :)))) Csak most nem túlságosan érek rá, gőzerőve készülök angol nyelvvizsgára :((( De nem baj, ennek ürügyén csomó HP-t olvashatok, eredeti angolul :)) Már el is kezdtem fordítani. Jaaa.. télleg, ez nem HP-topic, bocs :)) Teljesen az volt bennem. De tök jól eldumálgatunk itt mink mindenféléről :))
Nyart fanfic-jét megtalálod a www.tuplow.ultraweb.hu weboldalon. nagyon jó kis oldal, sophia csinálta, nagy piton-alan rickman rajongó. régen írt a piton topicba is, de már nincs ideje. nagy terv, hogy felkerüljön erre az oldalra alohomora fanfic-je is, hiszen témába vág. ÉS IMÁDOM A VÁMPíROKAT!!:))) kukkants majd oda, van még egy csomó érdekes dolog.
apropó vámpírok: Johnny szerintem tök jó lenne vámpírnak is, bár lehet, hogy ez elfogultság, de sztem jól játsszaná és az alkata is megvan hozzá, mert olyan kis beesett arca van és nagyon vékonyka. de eszem azt a kis vékony alkatát.:)))
mi az a Karcsi, sajnos nem tudom.:( Igen, üvöltő szelek Bronte és nagyon-nagyon jó. főleg, ha szereted a romantikát és a genyó pasikat.:))) én már olvastam legalább 5x és alohomora-val többször megdumáltuk, hogy olyan Heatchliff, mint Piton.:))
Jaaah, hát igen, Pradisnek könnyű!! Néha olyan mérges vagyok rá!! :((
Jaaaj, egyik barátnőm meg meséli, hogy tegnap megvették a DVD-t, (vagy ma)? És hogy nincs-e kedvem átmenni hozzá, megnézni (plusz az extrákat :))), csak a baj az, hogy programom van!!! :((((( Olyan mérges vagyok. Annyira, de annyira kíváncsi lennék... mer megvan CD-n, de azér az nem DVD-minőség. Nekünk szeremcsére van DVD-lejátszónk, hát, örülök is neki, mert pl. megvan az Ollókezű Edward DVD-n (igaz, franciául, de be lehet állítani angolra), és az is olyan jó!!!! :))
Egyébként te olvastad a Karcsit?
Hümm, az Üvöltő szelek az vmelyik Bronte nem? Anyu szokta mindig mondani. Na, akkor majd kikérdezem :))) Hát igen. Éppen ezért tettem be abba a korba, mert akkor még feltehetőleg nem volt ennyire befagyott. Ja, igen, mer őt is összehoztam az egyik szereplővel. (azt már le se merem írni, hogy az a szereplő tonképp én voltam :)))))).
Jaaaj, én már hallottam dícsérő szavakat erről a Nyarth-ról, de még nem sikerült kiderítenem, hogy ki ez, és hogy mi ez a fanfic. Neked nincs meg véletlenül az ő fanficje? Ja, az enyimben is vámpír :)
szia. jóóóóó ez az oldal, csak kár, h annyi reklám van és lassú is kicsit, de azért élvezetes.
én is nagyon imádom, ha kecskeszakálla van, annyira jól áll neki. főleg, hogy olyan erőteljes arca van.:)) hát igen, a mosolygás. hmmm.:)) tényleg nagyon morci szokott lenni mindig, de ilyen szerepeket kap szegényke. bezzeg paradis sokat láthatja még nevetni is, de jó neki.:)))
izgalmasan hangzik a fanfic, amit írtál, ilyen megközelítésben még nem olvastam pitonról, sem lupinról.:)) engem az "zavar", amikor valaki összehozza pitont egy tinilánnyal. mert azért piton eléggé vad lelkű (tiszta Heatchliff az üvöltő szelekből), nem lehet könnyű dolga egy felnőtt nőnek sem, pláne egy tininek. viszont alohomora fanfic-je pont erről szól, egy új SVK tanárnő érkezik a suliba és összebonyolódnak pitonnal. de nagyon jól van leírva, szerintem azért majd olvasd el. meg amit imádok, az Nyarth fanfic-je, ott piton vámpír és én imádom a vámpírokat. és nagoyn jó.:))))
de azért JOHNNY a legelső!!! és most printeltem egy csomó fotót és kiraktam a falamra, nagyon-nagyon-nagyon édes rajta!!:))))) és láttam a reklámokban a karib-tenger videó-dvd reklámot, tök állat, hogy felrakták a cd tetejére is. csak kár, hogy nincs dvd-nk, csak videónk. viszont azon megvan, méghozzá eredeti hanggal!! csak úgy élvezhető igazán!:)))))
Jaaa, azt ismerem :)) Az télleg szuper oldal. Még nagyon szeretem a johnnydeppfan.com-ot.
Jaaaj, én tudod, mit várok már nagyon? A Karcsi és a csokoládgyárat!!! Nagyon kíváncsi vagyok Vonka Vilmos-alakítására, főleg azért, mert az a figura állandóan mosolyog, és őt meg amúgyis kevésszer látjuk mosolyogni, pedig olyan jól áll neki :)) Mondjuk mi nem... Csak az összes filmjében olyan morcos... :(( :)))))
És ha még annyira fognak ragaszkodni a szöveghez is, hogy kecskeszakálla is lesz... :))))))
Hát igen, próba szerencse. Amire egyébként ezt mondom, az nekem mindig sikerül :))) Mondd te is ezt :))))
Jah, Pitonos. Hát ja, az idegesítő. Én azér írok kézzel :)) Most fejeztem be egy fanficet, csak az nem csak Pitonos, abban igazából egy... na, szóval barátnőm kérte, hogy írjak róla, mert szeretné magát abban a világban olvasni, így behelyeztem őt akkorra, amikor a Tekergők 16 évesek, és összehoztam Lupinnal. De azér Piton is sokat szerepel :)) Jó hosszú lett, olyan 22 oldal, de nagyon kis betűkkel.
ez a fotó a www.depp.ca-ról van. és ott van egy csomó-csomó jó kép, filmekből és még magazinokból is. és tök szuperek! mondjuk kevés rossz képet láttam Johnny-ról.:))
és hamarosan jön az új J.D. film: március 12-én jön a Secret Window és majd október 22-én a Neverland. persze nálunk úgyis később fogják majd játszani. viszont ezen a weboldalon vannak már fotók a filmekből, egész jónak ígérkezik.
megnézem azt a Zenesarok nevű helyet, hátha...
milyen fanfic-et fogsz írni? pitonost? én elkezdtem egyet, aztán elszállt minden a gépemről, kb. 5 fejezet, azóta nem volt ihletem még arra sem, hogy újraírjam, amit akkor elkezdtem.
Na, nem, akkor nem zenés topicban taliztunk. Én komolyzeneibe voltam :))
Hát, akkor fogok neki írni, csak az van, hogy én is írok majd egy fanficet, és nem akarok ötletet lopni, ez az egyik, másik, pedig, hogy azt szeretném, ha saját magamtól jutnának eszembe jó ötletek. Miután megvan a vázlat, majd mindent elolvasok, egy csomó fanficet kell még elolvasnom ezen kívül is. :))
Hát igen, az oszlop-módszerre én is gondoltam :)) De pont most jöttem el egy bolt mellett, ahol olyan sok plakát volt... hmm, igen, a Rigóba voltam ma, szóval a Baross utcánál van egy Zenesarok nevű dolog. Ott meg lehet kérdezi, hogy lehet-e kapni, vagy venni. Én az enyimet vmi újságból szedtem.
Jah, hát én is úgy sajnáltam, amikor kinyomták a szemét!!! :((( Még jó hogy nem volt túl naturalista. Ha láttad a Különvéleményt, akkor abban volt egy ilyen jelenet, ahogy a hapinak egészben kiszedik a szemét, és ezt mutatták... azóta megnéztem DVD-n, ott már ki volt szedve az a jelenet :)) Ja, egyébként igen, azt én se értettem eleinte, hogy mi az, el nem tudtam képzelni, mi csordogálhat a szemüvege alól...
igen, x hozzászólásonként teszi fel a fórumra, de neki megvan az összes, ha írsz neki üzenetet a topicra, akkor biztos elküldi mindet. és már lassan vége lesz.:)) de egyébként nyugodtan gyere, bár most nagyon béna a hangulat.
zenei topic: írtam a cure-ba, placebo-ba, meg még nagyon-nagyon régen a muse-ba és a siouxsie-ba is. talán ott?:))
jaj, egy ilyen plakátot kéne szerezni, csak nem hiszem, hogy jó ötlet lenne nekiállni bontani az egyik oszlopot. és lehet, hogy le se jönne egyben, akkor meg nem jó.
de te is tudod,hogy kell élni.:))) Mr. Sparrow szemben az ágyaddal!!:))) nyammm...:))))
azt bírtam, hogy néztem a moziban a Mexikós filmet, ott totálban mutatják az elején, olyan gyönyörű szemei vannak... szegényt meg is szabadítják tőle a film végére.:(( de azért ott sem volt rossz, csak én először valami harci dísznek néztem, meg kellett látnom a filmet, hogy értsem, hogy mi az az arcán.:))
A HP-haladóknakban keveset voltam, én inkább az ötödik részben leledzem. Nem lehet, hogy vmelyik zenei topicban taliztunk? Na jó.
Igen, egyszer benéztem oda, de olyan kialakult társaság volt, hogy nem volt kedvem beleavatkozni a dolgokba.
Jah, a plakátok télleg szupik :)) Nekem is van egy itthon (szemben az ágyammal :))), csak azt sajnálom, hogy azon nincs olyan szépen kihúzva a szeme. Pedig az az egyik kedvenc részletem Mr Sparrow-ból :)
És ezt a fanficet Alohomora x hozzászólásonként irogatja, és ki kell vadászni a részeit?
szia Lórien. de találkoztunk, vagy a karib-tenger kalózai topicon, vagy valahol a piton és alan rickman.... vagy a hp haladóknak topic között.:))) és alohomora valóban fanfic-et ír, és egy nagyon-nagyon jót. ha alan rajongó vagy, akkor tudom ajánlani, a sci-fi részben megtalálod, a piton és alan rickman rajongók, ide!! topicban. néha kicsit dedós ott a hangulat, ha nem tudunk alohomora-val írni, de azért van pörgés, kukkants néha oda.:)) na, ennyit alanről.:)))
én a karib után a leginkább a pokolbó/ban és az ÁVL filmekben imádtam, szerintem ott volt tényleg cuki.:))) és most olyan jó ezeket a plakátokat újra az utcán látni, mármint a karib dvd-t és videót reklámozókat. johnny-ból sosem elég.:))))
a holtidő nekem bejött, bár volt 1-2 homályos rész, de a lényeg végül is megvolt. és bírom walken-t is, jó színész, bár rá nem vagyok annyira rákattanva.:))
ééééés nekem is a hangja, a szeme, a hangja újra...., egyszerűen IMÁDOM!!:)))
Sziasztok!
Szerencsére sikerült megoldanom a problémát, átmentem a tesóm szobájába, ugyanis az ő gépe sokkal jobb mint az enyém, és ott hibátlan minőségben élvezhettem a film minden pillanatát ötödszörre is. De persze 02.10. – én megjelenik a DVD és a videokazetta azt fogom kérni a szülinapomra, ami majd 02. 27. – én lesz.
Köszi, hogy leírtátok mikor kezdődik a Don Juan De Marco, mert csak azt tudtam, hogy lesz, de azt nem, hogy mikor :)