Elgondolásom szerint a szuszogó feladata, hogy felmelegedésnél elengedje a táguló levegőt, hogy ne alakuljon ki nyomás, ami kinyomná a szimeringeknél az olajat. Tehát beöntésnél is ki kell engednie a levegőt, persze lehet gyorsabb lenne ha kiveszi az ember...... (de nem marha az ember, hogy mindég mindent tudjon, és eszébe is jusson)
Zolysys! Megnéztem beázás ügyben a biztosítékoknál a BSI-t és a motorháztetőben a biztosítéktáblát, de beázásra utlót nem tapasztaltam. :) Amugy azt megfigyeltem, hogy a hibás jelenség csapadékos időben jön elő. Nem lehet összefüggésben az esőérzékelővel?
teljesen igazatok van :) mentségemre legyen mondva hogy nem akartam vacakolni szalonna pirítással is mert még így is este lett mire végeztem a hátsó zárral :) ha csak bogrács van szeretem a szalonna zsírt kivonni majd főzés közben a megmaradt kivett ropogóst külön eszegetni. Nyámm
Persze! Olivabogyóhoz, fetasajthoz, salátához, pasta-khoz... ;) Gizike, gőzeke, nekem :) Ez olyan, mint a csípős-erős kínai leves erőspistával... egyszeren átérzed a hortobágyi/makói/alföldi napfényt a kínai élményen...
meg tudod, szerintem ha az ember a zsír meg koleszterin miatt aggódik (globálisan), akkor füstölt csülök helyett marhalábszárból főzzön abban a bográcsban. Mondom, szerintem! :)