Na, jó, monnyuk a döntött szöveget nem nagyon lehet Paint-tel, de minden mást könnyen. itt van a központi rész a feliratozás nélkül, ahhoz nem volt most türelmem, de a többi köbö 10 perces meló volt, aminek köbö felét az eredetivel való méret/arányazonosság ellenőrzése tett ki:
Az Ocad nagyon remek azoknak, akik nem iértenek igazán ezekhez a szakmákhoz (várostervezés/térképészet úthálózat-tervezés, stb...), de szeretik a térképeket, és baromi érdekes módon a térképrajzolást hobbijuknak tekintik.
(Most eléggé feltűnően magamat írtam le :) Meg sem próbálok az én térképemből részleteket berakni, mert valszín hónapokig élne a topik az azon található baromságokból :)))
Lényeg, hogy én nagyon élvezem :)
Köszi az észrevételt, igyekszem orvosolni. De hát én csak úgy hobbiból rajzolgatok, autodidakta módon egy kis földmérő/térképész elővégzetséggel, ennyire mélyen azért nem ösmerem a szabványokat.
1,885? pedig az autópályán 4-et számoltam.(ha a gyorsforgaslmi úton még sűrűbb, akkor az még "rosszabb", mert akkor az már nem igen nevezhető gyorsforgalminak. :)
A nagy csomóponton pedig nézd meg a lehajtókat mégegyszer! Van amiből dupla van, van amiből egy se. Ezenkívül úgy alakítottad a szintkülönbségeket, ahogy azt nem igen lehet összehozni.
Amúgy tényleg szép. Lehet, hogy megnézem ezt az OCAd-et.
ui: ha tényleg szabványoknak megfelelő térképet szeretnél, figyelj a repülőtér zajkorlátaira. (pl. az Egyetemváros benne van)