Bocs hogy nem irtam le egyből :) Audi Allroad 2.5 tdi 2002 es 180 lovas gyárilag .
Engem az érdekelne milyen is ami benne van mert nem én rakattam bele , igy vettem és annyit olvastam márt itt a félre írt vezérlőkről , hogy kezdek beilyedni .
Árat a vélemény nyilvánitásról kértem volna ! Tisztában vagyok vele hogy az irás más tészta !
Természetesen van rá lehetőség, hogy véleményt mondjak a motorvezérlőd jelenlegi programjáról.
Az is megoldható hogy a kéréseidenek megfelelően módosítsak rajta, és erősítsek azokon a fordulatszámtartományokon ahol a motor jelenleg nyomatékszegény vagy nem egyenletesen gyorsul.
Ugyananakkor meg kell jegyeznem hogy mrmekkmester felvetése is jogos: árat csak akkor lehet mondani ha tudjuk a művelet mennyi munkával jár. Ehhez pedig tudnom kéne: milyen autóról van szó?
Ezeknek az adatoknak a birtokában az esetek döntő többségében fejből meg tudom mondani hogy az adott típust milyen motorvezérlővel/ motorvezérlőkkel (adott évjáraton belül- típustól függően- többféle computer is létezhet) szerelték, programozható-e OBD csatlakozón keresztül, vagy asztalon kell bekötni egy áramkörbe, kell-e forrasztani, chip-et cserélni vagy újraprogramozható-e a chip.
Az érdekelne hogí mibe kerülne az ,hogy megnézné valaki milyen chip van a kocsimban és ,hogy jo e ahogy meg van irva ! Van rá lehetőség ? Szakmai vélemény vagy esetleg tanács hogy kellene e változtatni és ha igen miért
Sziasztok ! Árajánlatot szeretnék kérni egy 99-es Lancia Kappa 2.0 20V 5 hengeres turbó . Ki és mennyiért chipelné ? Ez email-em nyilvános vagy 06209959459 Siófok . Köszi
Legközelebb szerdán jön hozzám egy ügyfél Peugeot 1.6 hdi chiptuningra. Ha érdekel az elérhetősége nyugodtan hívj fel, és megkérdezheted a tapasztalatairól! Feltéve hogy nem mentél el közben a rendkívül segítőkész mrmekkmesterhez :-)
Van valakinek információja az MMC autochip -ről? Pozitív negatív tapasztalatok.
A honlapján sok referencia van, ami szimpatikus, de örülnék, ha valamelyitekkel felvehetném a kapcsolatot. Keresek megbízható tuningkészítőt, turbódízel autóhoz. Egyenlőre Őt látom a legprofibbnak, de jó lenne közvetlen információ.
Sziasztok . Ki szeretném tanulni a csiptuningolást . Nem tudnátok benne segíteni , hogy hol kezdjek neki ( kerestem iskolákat , de sajnos nem találtam) ?
Hát konkrétan a befecskendezési menüpont pdtdi esetében. kerestem minden fajta oldalon pakisztántól franciáig manuált de semmi értelmeset nem találtam. te vágod ezt a programot?
Nos, megint tanultam valamit ;) Ennek mindig örülök :)
Abban esetleg tudnál segíteni, hogy hol találok egy olyan adatbázist, leírást ahol megtalálhatom a különböző motorvezérlők mibe vannak beszerelve és a K-Line vonal mit jelent és milyen egyéb technikák/vonalak léteznek és miért?
Félreértettél, nem lebeszélni akarlak, csak megóvni az esetleges bosszúságtól. De ha komoly a szándékod, akkor hajrá :)
A te esetedben (Daewoo Nubira 1.6 16v 106LE) feltételezem (nyilvántartás alapján), hogy Sirius D42 motorvezérlővel van szerelve, de nézd meg pontosan, hogy milyen is van bent a te autódban.
És elvben elég a Galletto 1260, mivel csak a K-Line vonalon történik az ECU programozása.
Valahol el kell kezdeni. Vagy tévedek? Egyébként minden kezdet nehéz.
Sok olyan dologba fogtam már bele az évek során, amibe a profik is nehezen és 20X átgondolva vágtak bele/vagy sem, de eddig még mindent megoldottam.
Miért vennéd el az embertől azt a sikerélményt amire általában az embernek szüksége van?
Lebeszélnél? Rám, vagy a buxámra való tekintettel?
Nem is ismersz. azt sem tudod, hogy ki vagyok.
Egy kérdést tettem fel csupán. Arra ha tudod a választ akkor ne tarsd vissza magad (légyszi), ha pedig nem akkor hallgass (légyszi).
Részemről már csak az a kérdés, hogy Galletto 1260, vagy MPPS v12, vagy valami egyéb legyen a segítő partnerem a dologban, mert létezik még egy két vélhetően jó megoldás, csak biztosra szeretnék menni.
Megjegyzem, ha azt kérdezed, hogy "milyen chipptuning software programot ajánltok, mert amikket eddig találtam az nem ismeri ezt az autót", akkor meglehetősen hiányos a tudásod (chiptuning esetében biztos), így könnyen hazavághatod a motorvezérlődet, ami súlyos tízezrekbe fog fájni.