Keresés

Részletes keresés

Dorinesz Creative Commons License 2006.11.29 0 0 36
Az azért idegesítő, hogy nem adják ki DVD-n, mert az olyan sorozatokat, amiket jóval később kezdett el játszani a tévé, azok már mind kijöttek. Még a született feleségek is, amiket ha jól emlékszem, nincs egy éve, hogy adják. A S & NY-t már évek óta játszák a tévében, és egyszerűen senki a füle botját nem mozdítja, hogy ki kéne adni szinkronosan, pedig ez az egyetlen sorozat, amiért fanatikusan rajongok!! ~:-)
Előzmény: *Orsa* (35)
*Orsa* Creative Commons License 2006.11.29 0 0 35
hellószka!!!!!!!! :)

Hát,én sem láttam, hogy reklámoznák, hogy megjelenik. pedig szerintem lenne rá kereslet... Persze, én sem venném meg szinkron nélkül. :)
(A szívek szállodáját m1-en adják. Eddig vasárnaponként, 17-óra körül volt látható, de vége az 5.-évadnak, és szerintem még nem vették meg a következőt. Most minden hétköznap adják délután 2 kor.)
Küldöm majd ám a válaszlevelet!!! :D

Előzmény: Dorinesz (33)
Dorinesz Creative Commons License 2006.11.29 0 0 34
Igen, egy idő után az ember unhatná, hogy folyton ugyanaz a lemez. Lehet, azért is tetszik annyira, mert én is szingli vagyok, és hát már az összes pasis szituval találkoztam, amit a filmben felhoznak, és még mindig nincs pasim, mert nem találtam meg a páromat. A sorozat is erről szól. Kerülgetik egymást, de mégse, aztán valahogy mégis. ~:-)) Persze ez egy idő után unalmas tud lenni, de én csak a hatos évadot untam. Ott már nagyon hülye volt a Carry, és hiányoltam azokat a részeket, ahol összeülnek, és traccsolnak, és a pasikat dumálják ki. Ott már valahogy nem volt az a filing, mint az elején.
Előzmény: Caipi (30)
Dorinesz Creative Commons License 2006.11.29 0 0 33

Szia! ~:-))

Az a helyzet, hogy esélyem sincs arra a közeljövőben, hogy DVD-n megkaparintsam a cuccost. Egyetlen egy helyet találtam a neten, ahol azt írták, hogy jön DVD-n, de csak angolul. Magyar hang nincs hozzá. Én meg nem vagyok hajlandó szinkron nélkül nézni. Szinkronnal a legkirályabb, és nem is értek angolul! ~:-))

A szívek szállodáját nem láttam. Azt hol játszották? A S & NY-ból én is a viasaton egy csomó olyan részt láttam, amit már megnéztem vagy hússzor. És az a legidegesítőbb, amikor bereklámozzák, hogy "új részek!!!!" és leadnak három új részt, aztán elölről kezdik megint a negyedik évadot mondjuk, amit már láttam ötvenszer.

Előzmény: *Orsa* (29)
Dorinesz Creative Commons License 2006.11.29 0 0 32
Tyú remélem, hogy megtalálom. Minnyá, de lehet, hogy csak otthonról. Eléggé zűrös most itt bent minden.
Előzmény: FLR-723 (27)
Dorinesz Creative Commons License 2006.11.29 0 0 31
Igen, voltak olyan részek, amik engem is nagyon idegesítettek. Főleg a vége, a hatodik évad szinte összes része. Főleg azzal volt a bajom, hogy a Carry-nek mennyire nehéz a felfogása, és hogy mennyire nem látja meg, hogy a legnormálisabb férfi az életében mégiscsak a Big. Jó, aláírom, Big se egy könnyű eset, de egyikük se tudott a másik nélkül élni. De aztán hál istennek happy end lett a vége. Csak azért szenvedtem végig az utolsó évadot, mert érdekelt, hogy mi lesz a vége. De most hogy más tudom, valszeg rongyosra fogom nézni a lemezt mégis csak! ~:-DD Nem tehetek róla, egyszerűen imádom!
Előzmény: CyberCat (28)
Caipi Creative Commons License 2006.11.29 0 0 30
Én is abbahagytam anno (a Pro7-en) a nézését valamikor menetközben, pedig az elején imádtam. De valahol elveszett az újszerűsége meg a jópofasága.:-( A DVD-ből is csak az első kettő duplát vettem meg (német kiadásban). SJP-t viszont azóta is nagyon szeretem, bár lófeje van, görbe lába és szörnyű dolgokat tud felvenni, de egy (mutatós) jelenség.... lett. A régi filmjeiben (pl. Footloose) a legszebben megfogalmazva is szürke egér volt.
Előzmény: CyberCat (28)
*Orsa* Creative Commons License 2006.11.29 0 0 29
Szia!!!! Sziasztok!

Megaptam aleveled, amiben írtad, hogy ítt is megtalállak :)

Én is néztem ezt a sorozatot, de most azokat ismétlik, amiket már vagy 5x megnéztem. Azonban van egy film, amit nem bírok megunni. Ez a Szívek szállodája. itt sorakozik mind a 3 megjelent évad. :) remélem a te kedvenced is hamarosan megjelenik ilyen formában....
Előzmény: Dorinesz (26)
CyberCat Creative Commons License 2006.11.28 0 0 28
Én eleinte szerettem, de most már valahogy inkább csak idegesít. Talán mert most már nem mondanak újat a szituációk.
Előzmény: Dorinesz (24)
FLR-723 Creative Commons License 2006.11.28 0 0 27

Állatok képekben oda mindenki mehet aki szereti az állatokat, ha esetleg érdekel nyugodtan benézhetsz oda. :)) Lást én is benéztem hozzád és örömöt okoztam neked. ~:-))

Előzmény: Dorinesz (26)
Dorinesz Creative Commons License 2006.11.28 0 0 26

Mi a neve? Én is beszabadulhatok?? ~:-D

Na most már télleg megyek szunyálni...

Előzmény: FLR-723 (25)
FLR-723 Creative Commons License 2006.11.28 0 0 25
Már én is függő vagyok. :) Én is nyitotam egy topikot de csak én és a Thomacsk vagyunk ott néha néha. :)
Előzmény: Dorinesz (24)
Dorinesz Creative Commons License 2006.11.28 0 0 24
Remélem, csak azért nem jön ide senki, mert még nem tudják, hogy van ez a topik, mert csak pár napja nyitottam. Majd jönni fognak. Gondolom nem csak én vagyok egyedül függő. ~:-))
Előzmény: FLR-723 (23)
FLR-723 Creative Commons License 2006.11.28 0 0 23
Úgy látszik sokan nem szeretik a Szex és New Yorkot, és azért nem jön ide senki.
Előzmény: Dorinesz (22)
Dorinesz Creative Commons License 2006.11.28 0 0 22
Nem kell bocsánatot kérni. ~:-)) Ez már annyira régen volt, hogy csoda, hogy egyáltalán én emléxem rá. ~:-D
Előzmény: FLR-723 (21)
FLR-723 Creative Commons License 2006.11.27 0 0 21
Ha régen volt akkor nem néztem még a viasatot, csak amikor elindultak a jó sorozatok rajta. Akkor elnézését kérek tőled hogy rosszul tudtam. :)) De azt én sem tudom neked megmondani hogy mért szabták ki a jó dumákat, biztos nekik meg a dumák nem tetszetek.
Előzmény: Dorinesz (20)
Dorinesz Creative Commons License 2006.11.27 0 0 20
Igen, most a TV2-n megy. De valamikor baromi régen, még évekkel ezelőtt ment a viasaton. Akkor még azt se tudtuk, mi az a jóbarátok. ~:-)) Sőt, a Buffy-t meg az Angel-t is ott kezdték el játszani, ha jól tudom. Szal az összes jó sorozat a viasaton indult. Csak azt nem tudom, hogy miért pont a szex és new yorkot kellett így elszabni.
Előzmény: FLR-723 (19)
FLR-723 Creative Commons License 2006.11.27 0 0 19
Lehet hogy nincs igazam, de a jóbarátok nem ment a viasaton. Az a TV 2-n ment és még ismétlik is. :)
Előzmény: Dorinesz (18)
Dorinesz Creative Commons License 2006.11.27 0 0 18

Igen, a vészhelyzet is jó. De már egy kicsit unom. Az nincs rám olyan hatással, mint a S & NY. De azért azt is megszoktam nézni a Viasaton. Mondjuk nem akarom fikázni a viasatot, mert még az az egyedüli olyan adó, ahol normális sorozatokat adnak. Ott kezdték el játszani a jóbarátokat is, ha jól emléxem. Szóval egy egész jó kis adó, csak hát már az agyamra megy ezzel al lájttal.

Előzmény: FLR-723 (17)
FLR-723 Creative Commons License 2006.11.27 0 0 17
Én a vészhelyzetet nagyon szeretem, de már az sem az igazi abba is mások szerepelnek benne, és már nem olyan jó mint régen.
Előzmény: Dorinesz (15)
Dorinesz Creative Commons License 2006.11.27 0 0 16
Szerintem is. ~:-) Ő a kedvencem, meg Samanta. Dehát ezt már mondam.
Előzmény: Wolfhauser Ottokár (14)
Dorinesz Creative Commons License 2006.11.27 0 0 15
Igen, merthogy szerintük "túl durva", és hogy megnézhessék kiskorúak is. Dehát ez pont olyan, mintha a vészhelyzetből vágnák ki a véres részeket, amikor leszakadt karú embereket hoznak hordágyon, stb. Pont a sorozat lényege veszik így el.
Előzmény: FLR-723 (13)
Wolfhauser Ottokár Creative Commons License 2006.11.27 0 0 14
Miranda a legjobb.
FLR-723 Creative Commons License 2006.11.27 0 0 13
Gondolták hogy jó dumák nékül is megnézik majd a lájtos részét is, úgy meg már szerintem nem jó egy sorozat. Mert szerintem bene kellet volna hagyni a jó dumákat. :)
Előzmény: Dorinesz (11)
Dorinesz Creative Commons License 2006.11.27 0 0 12
Nem tudom, hogy az HBO-n adják-e még, de ott biztosan ment. És nem tom, hogy a Viasat honnan veszi a bátorságot, hogy kivágjon belőle részeket, de hát ez mondjuk az ő (meg az én) problémám. Mindenesetre, ami a gépemen van, annak a nagy része is az HBO-ról származik. ~:-))
Előzmény: thomacsk (9)
Dorinesz Creative Commons License 2006.11.27 0 0 11
Na ez az! ~:-DD Hogy ez nem lájtos! Hál istennek! Legalább megmaradtak a poénok. Először tökre furcsa volt, mikor már huszadszorra néztem végig a sorozatot, hogy itt valami lemaradt, meg itt valami hiányzik. És akkor rájöttem, hogy mit jelent a lájt. Hát banyek tökre felháborodtam.
Előzmény: FLR-723 (8)
FLR-723 Creative Commons License 2006.11.27 0 0 10
Én már Decemberben nem fogom látni az HBO-t mert már nincs pénzem hogy azt is fizesem.
Előzmény: thomacsk (9)
thomacsk Creative Commons License 2006.11.27 0 0 9

Akkor nagyon figyelem majd Mirandát (is). "Lájtosan" ;))

HBO-n nem láttam, majd utánanézek, hogy mikor adják.

Előzmény: Dorinesz (7)
FLR-723 Creative Commons License 2006.11.27 0 0 8
De végül annyiszor nézed meg ahányszor akarod, és nem lightos. :))
Előzmény: Dorinesz (7)
Dorinesz Creative Commons License 2006.11.27 0 0 7

Én mindegyiket megnézem, ha tehetem. Csak az a baj, hogy most már a "light"-ot adják a viasaton, az egyetlen adón, ahol játszák. Vagyis lehet, hogy még a HBO-n is játszák, de az nekünk nincs. És meg kell mondjam, azon is fel vagyok háborodva, hogy a viasaton a "light"-ot játszák, mert így pont a legjobb poénoktól esünk el. De nem baj, most már megvan a gépen!! ~:-DD

Én is azért szeretem, mert nagyon jó dumák vannak benne, és van egy pár olyan életszerű szituáció benne, ami simán megtörténhet velünk, és belegondolva tényleg tök poén. Persze az adott pillanatban nem, de jót szoktam röhögni.

Főleg a Szamantának vannak jó szövegei, hát rajta iszonyat, mennyit nevetek. ~:-)) Kedvencem akkor is a Miranda, arra hasonlítok a leginkább.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!