Az Állami Számvevőszéket használják fideszes önkormányzati képviselők arra, hogy saját településükön az ellenfeleiket lejárassák az önkormányzati választási kampányban, derült ki a STOP birtokába került hangfelvételből. A kónyi fideszes jelöltek beszélgetéséből kiderül az is, hogy zsarolásra továbbá botránypolitizálásra is alkalmasak a számvevőszéki vizsgálatok. Az ÁSZ cáfol.
stop.hu
Sőt! Csak egy kis időt kell még várni, és kiderül, hogy az egész egy megrendezett manőver volt, hogy kiderítsék, ki közöttük a vakond? (Néhai H. Balázs után szabadon.) :-))))
Miután a felvételen emlegetett ÁSZ-vizsgálatok nem léteznek, az első pillanattól nyilvánvaló volt, hogy az egész néhány totális outsider álmodozása."
Azóta persze beismerték a fidesztámogatottak, hogy ők mondták, de itt most nem ez a lényeg, hanem a magyar nyelv számodra azon buktatója, mely szerint nem tudsz különbséget tenni a múlt-, jelen- és jövőidő között...hallgasd meg a szöveget (újra), talán leesik számodra is a megoldás...
Ez nem vita volt, még csak nem is pertraktáció, boci boci tarka a tőle megszokott módon provokált, a tőle megszokott módon explicit hazugsággal, a tőle megszokott módon sunyin személyeskedve. Nem vitatkozni jött, pusztán trollkodni. Ilyenkor rendreutasítom, az orrára húzom a hazugságait, és ha nagyon primitíven személyeskedik, felnyomom a moderátoroknál. Nincs ebben semmi újdonság, az elmúlt három évben eljátszottuk ezt már több tucatszor.
A 452-ről:
Azóta utánolvastam, és egy kis igazsága az olvtársnak is van azért, ezeken a kónyiakon a Fidesznek nem sok kirúgnivalója akadt, ugyanis úgy kollektíve a gittegyletüket vette be a brand alá a Fidesz, úgyhogy nem is nagyon tudnak velük mit csinálni azon kívül, amit Kósa be is jelentett, hogy ti.:
"a Fidesz elutasítja ezt a magatartást (...) a felvételen hallható személyeket nem a Fidesz, hanem a kormánypárttal választási együttműködésben álló Összefogás Kónyért nevű szervezet jelölte az önkormányzati választásra, pártja azonban a fentiek miatt hivatalosan is megtiltja a Fidesz nevének, illetve logójának felhasználását a szervezet számára."
Ezzel együtt ezekkel a madarakkal valaki a Fidesz nevében együttműködési megállapodást kötött, úgyhogy semmiképp nem lehet úgy tenni, mintha a káposztaföldön találták volna őket, és semmi közük nem lenne a Fideszhez.
......."A beszélgetésben elhangzik, hogy a Fidesz magasabb körei járnának közben annak érdekében, hogy a jelenlegi faluvezetést - melynek a mostani jelöltek is tagjai - negatív színben lehessen feltüntetni. Az nem lényeges, hogy a vádaknak alapja is legyen, egyedül az fontos, hogy sikerüljön botrányt kelteni körülöttük".....
Erről eszembe jutott egy (egykori) német kancellár, aki azt mondta 1941. június 16-án: "... és ha miénk a győzelem, senkit sem fognak érdekelni a módszerek."
Ó hát 2/3-al akármilyen módon. :) Új cikkely a választási törvényben. Aki tisztességtelenül probál előnyt szerezni, az nem indulhat a választásokon. Bele is férne.
Háát, ha jól belegondolok elég kevéskének tartom, hogy még egy ejnyebejnye se hangzott el. Szerintem az a minimum lenne, hogy nem indulhatnak a választáson. Szerintem ilyen képviselőkre semmi szükség nincs.
Ezen teljesen felesleges lovagolni. Akár hivatalosan, akár "Kónyi Ász-Király Polgári Kör" néven, de ők voltak (?) a "helyi Fidesz". Hetvenhetedik bivalybasznádi senkik, akikről legkésőbb most kiderült, hogy a politikához való egész hozzáállásuk teljesen elfogadhatatlan, de akkor is ők voltak ott, Piripócson a Fidesz.
bocs hogy beleszólok kettőtök vitájába, de amit boci berakott azt te minek nevezed
Semmiképpen sem "a kónyaik védelmének", miután nem is róluk szólt. boci van annyira tisztességtelen, hogy megpróbálta a hazugságát ezzel a félmondattal takargatni, holott az nem "a kónyiak", hanem az ÁSZ lejáratásáról szólt, ahogy az a környező hozzászólásokból egyértelmű is.
Te nem védted őket csak hazugságnak, kitalációnak nevezted az egészet?
Nem "az egészet", hanem a topikcímben is megfogalmazott, de semmilyen formában be nem bizonyított, alá nem támasztott állítást. Egyáltalán nem védem, és nem is védtem a kónyiakat, de továbbra sem látom semmilyen formában bizonyítottnak, hogy a kónyiak fantáziáján kívül bármihol, bármiféle jele lenneannak, hogy a Fidesz, vagy bárki más az ÁSZ-t politikai célokra használná, vagy bárkit "zsarolna" vele.
Nem tudod leírni, hogy ilyeneknek nincs helye a fideszben és azonnal rúgják ki őket
Már hogyne tudnám: ilyeneknek nincs helye a fideszben és azonnal rúgják ki őket.
Vagy azt majd holnap írod be, ha a fidesz eldöntötte mi a gondolni való az ügyről és kirúgja őket?
Ez megint csak bénácska inszinuációs kísérlet, többször, több helyen, több témában a Fidesz álláspontjával szemben nyilvánultam meg, nem egyszer hasonló vehemeciával, mint amivel a posztkommunistákat szoktam ostorozni. Fogalmam sincs, mit szeretne a fidesz, mit gondoljak az ügyről, és különösebben nem is érdekel. Hogy én mit gondolok róla, azt világosan leírtam.
És ha valaki vitatkozni szeretne a véleményemmel, állok elébe.
A boci boci tarkáéhoz hasonló tisztességtelen hazudozást viszont csak undorral visszautasítani lehet, az nem vita, az szimpla aljasság.
Picit le vagy maradva. Már kép is volt róla, ahogy ott mosolygnak a fidesz-kdmp logo alatt. Hogy tagok-e vagy sem, az passz, viszont fidesz támogatással indultak, ez meg tény.
Keress már a hazugozás mellé valami szimnonimát, így olyan uncsi.
Én a hazudozásodat találom uncsinak, és nem hiszem, hogy bármi szinonimára lenne szükség. De ha már te magad kéred, a továbbiakban nevezhetlek becstelennek is.