Keresés

Részletes keresés

713Szil Creative Commons License 2016.01.07 0 0 718

Természetesen ingyen készítjük minden vendégnek, mivel gyakorlásnak számít. :)

Előzmény: 713Szil (717)
713Szil Creative Commons License 2016.01.07 0 0 717

Sziasztok!

 

Az alábbi időpontokra keresek modelleket, akiken gyakorolhatom a szem, száj- és szemöldök tetoválást, illetve a artistry szálas szemöldök (microblade technika) tetoválását.

Minden esetben profi oktatóm Bizinger Katalin (https://permanentsystem.hu/ps-oktatoink/) áll majd mellettem, aki a tetoválás menetét végig követi és minden részletet figyel. Bionom profi géppel, illetve Permanent system pigmentekkel dolgozunk. 

 

Kérlek emailben keressetek meg, ha szeretnétek részt venni az alábbi tetoválásokon. FONTOS! Ne legyen előzetes tetoválásod az alaklomkor tetovált területen.

A tetoválások Pilisvörösváron készülnek majd, szombatonként 11:45-re kell majd érkezni, az alábbi időpontokban.

A helyeket jelentkezési sorrendben töltöm fel.

 

2016. január 23. szemöldök teli satír

2016. január 30. szemhéj

2016. február 6. száj kontúr, satír 

2016. február 20. szálas szemöldök microblade technika

 

Jelentkezés emailben: peet.promotion@gmail.com

 

Köszönöm!

 

Üdv.:

 

Szilvi

Előzmény: 713Szil (716)
713Szil Creative Commons License 2016.01.07 0 0 716

Sziasztok!

 

Az alábbi időpontokra keresek modelleket, akiken gyakorolhatom a szem, száj- és szemöldök tetoválást, illetve a artistry szálas szemöldök (microblade technika) tetoválását.

Minden esetben profi oktatóm Bizinger Katalin (https://permanentsystem.hu/ps-oktatoink/) áll majd mellettem, aki a tetoválás menetét végig követi és minden részletet figyel. Bionom profi géppel, illetve Permanent system pigmentekkel dolgozunk. 

 

Kérlek emailben keressetek meg, ha szeretnétek részt venni az alábbi tetoválásokon. FONTOS! Ne legyen előzetes tetoválásod az alaklomkor tetovált területen.

A tetoválások Pilisvörösváron készülnek majd, szombatonként 11:45-re kell majd érkezni, az alábbi időpontokban.

A helyeket jelentkezési sorrendben töltöm fel.

 

table { }td { padding-top: 1px; padding-right: 1px; padding-left: 1px; color: black; font-size: 12pt; font-weight: 400; font-style: normal; text-decoration: none; font-family: Calibri,sans-serif; vertical-align: bottom; border: medium none; white-space: nowrap; } 2016. január 23. szemöldök teli satír 2016. január 30. szemhéj 2016. február 6. száj kontúr, satír  2016. február 20. szálas szemöldök microblade technika

 

Jelentkezés emailben: peet.promotion@gmail.com

 

Köszönöm!

 

Üdv.:

 

Szilvi

 

 

 

Türkiz34 Creative Commons License 2015.05.28 0 0 715

Szia!

Ha valóban profi és megbízható személyt keresel, akkor én Magyar Zsuzsát ajánlom. Én is nála csináltattam a szemöldöktetoválásomat és teljesen meg vagyok vele elégedve. Én máshol is olvasgattam a sminktetoválásokról, és azért a minőségért, amit ott kapsz, az árak teljesen kedvezőek. Szerintem az árak fenn vannak a weboldalán, ott nézz utána. Ráadásul a szalon nagyon jó helyen van, a Mammutban, ami nagyon közel van az otthonomhoz. Remélem tudtam segíteni...

Előzmény: sz978 (714)
sz978 Creative Commons License 2015.05.23 0 0 714

Sziasztok Szandra vagyok!

 

Szemöldök szálas tetoválásra keresek nagyon profi megbízható embert. Budapesti lakós vagyok.

Árat is kérnék szépen.Köszönöm a segítségeteket.üdv Szandra

szandra78@gmail.com erre az email címre várom a jelentkezőket.

 

 

martina11 Creative Commons License 2014.05.26 0 0 713

Sziasztok! Nyugtassatok meg, hogy a friss szemöldök tetoválás sokat voltozik idővel, és halványabb lesz, és a későbbi korrekció sokat számít és javít a helyzeten!... mert ahogy most kinéz....Sokat gondolkodtam meg merjem-e csináltatni, féltem meg ne bánjam, de most per pillanat nem érzem túl okos döntésnek :S

Leving Creative Commons License 2014.04.30 0 0 712

Látom, smink szakembert kerestek.

Tudok egy jókezűt, aki nem ma kezdte. Kristó-Varga Nikolett a Bambusz Szépségszalonban, a XII. kerületben, 

Keressétek a FB-on.

cukis Creative Commons License 2013.06.18 0 0 711

Nem tudom kit választottál de remélem nem Katalint egyáltalán nem ajánlom senkinek!

Előzmény: -Bettike- (630)
k.marti Creative Commons License 2013.06.10 0 0 710
 

megadom az email címem: kohegyimartika@gmail.com 

k.marti Creative Commons License 2013.06.10 0 0 709

aki tudszálazott tetoválás is 

k.marti Creative Commons License 2013.06.10 0 0 708

Sziasztok!

 

Én Pécsen lakok tudnátok ajánlani egy ügyes sminktetoválót. Köszönöm! 

Kingus48 Creative Commons License 2013.06.10 0 0 707

Sziasztok,

 

Én is arra számítottam, hogy ez egy értelmes fórum, de tévedtem. Így, hogy végigolvasgatom a hozzászólásokat, mindenki futtatja a saját "tetoválóját" és fikázza a másikét. Aminek semmi értelme nincs, mert olyan, hogy "legjobb tetováló" magyarországon kevés létezik, és aki létezik, az pedig nem sminktetováló.

 

Egy biztos, aki ku...vajól tetovál, az nem hirdeti magát mert nem kell, és nem futtatja magát mert nem kell, valamint nem kell bizonygatnia azt, hogy megfelelően dolgozik.

 

Aki valóban jól tetovál, az sohasem fogja azt mondani magáról, hogy "jól tetoválok".

 

Tapasztalatból mondom: Nem a legdrágább tetoválás a jó, és nem az dolgozik a legjobban, aki a legdrágábban tetovál!!!!!

 

(Előfordul, hogy csak a kényelmet fizettetik meg veled, azt hogy egy nívós szalonba tetted be a lábad, de maga a tetoválás kb. 20e Ft anyagksg+munkadíjból kihozható, viszont 38-48e Ft-ot kifizet valaki érte.)

 

Nem beszélve arról, hogy mindegyik tetováló bemeséli, hogy milyen jó gépe van, milyen krémeket használj stb.

 

Mielőtt valaki tetováltat, javaslom, hogy először olyan embereket kérdezzen meg, aki nem csak sminktetoválást, hanem rendes tetoválást is készít. Több helyről, több infó, és lehet szelektálni, hogy ki hazudik és ki mond igazat.

 

Egy biztos, hogy én 15-20e Ft-on felül nem fizettem és nem is fogok fizetni egy sminktetoválásért, mert tisztában vagyok az anyagksgekkel és a bele fektetett munkával. Az pedig, hogy milyen szalonban vagyok, azt le...rom, nem az a lényeg, hogy van ülőgarnitúra. Az a lényeg, hogy hogy fogsz kinézni...

 

Üdv

 

BalazsTrifid Creative Commons License 2013.06.05 0 0 706
Kovács Andi Creative Commons License 2013.06.03 0 0 705

Elgondolkotató mit is lehet elhini a forúmokban

Kovács Andi Creative Commons License 2013.06.03 0 0 704

Ingyen reklám

 

Kiderült hogy a csillogvillog magárol írta a véleményt, jó is az önreklám.

Utazó_1 Creative Commons License 2012.10.24 0 0 702

Sziasztok!

Megosztom a tapasztalataimat szemhéj-tetkó ügyben.

Másfél hónapja szántam rá magam, hogy megcsináltatom a szemhéjtetkót. Egy barátnőm ajánlására mentem, az övét már láttam és nagyon szépen sikerült. Az enyém is nagyon szép lett. Kifejezetten vékony vonalat kértem, és úgy is csinálta a kozmetikus csaj. Az első után picit halványnak éreztem, de a korrekció után tökéletesnek látom. Nagyon szép, és praktikus, egyszerűen imádom.

Még valami: szinte egyáltalán nem fájt. Alig mertem elhinni, de tényleg így van, pedig nagyon féltem a fájdalomtól. De a kozmetikus csaj valami nagyon jó fájdalomcsillapító kenőccsel bekente, úgyhogy egy-egy karcolásnyit éreztem csak az elején, és utána tényleg semmit.

Szóval nagyon ajánlom, a kozmetikus csajt is (Bp. 18. ker., priviben szívesen elküldöm az elérhetőségét) és magát a szemhéj-tetkót! Mindenkit bátorítok, aki gondolkozik rajta, hogy csináltassa meg, annyira szép lesz utána, hogy érdemes belevágni!

 

csillogvillog Creative Commons License 2012.09.04 0 0 701

Sziasztok! Én nagyon rég óra szerettem volna sminktetoválást, de kizárólag jó minőségűt szerettem volna, mert félek a fertőzéstől, hegesedéstől, meg allergiától, az meg elég sokba kerül. Most vasárnap vettem észre ezt az akciót, bejelentkeztem, és ma már meg is csináltattam! http://sminkes.info/Sminktetovalas-akcio(Mondjuk az igaz, hogy nekem nagyon meggyőző volt a fotó ami fent van a weboldalon, meg szimpatikus volt az is amit a csaj mondott.) Nagyon durva, hogy a legjobb géppel dolgozik (legalábbis annak alapján, amiket olvastam fórumokban meg weboldalon, ez a Long Time Liner az az) amúgy drága is, de most asszem szeptember végéig féláron tetovál. El se akartam hinni. Ráadásul, én nagyon féltem, hogy nehogy ilyen mű legyen, meg ne vörösödjön ki, és azt mondta, hogy olyan pigmenttel dolgozik, ami az eddigiekhez képest még kevésbé vörösödik ki, és hipoallergén is. Még egy picit erős a színe,  hívogattam is, hogy ez ugye nem marad így, de azt mondja, hogy 40%-ot halványodik a tetoválás, mikor meggyógyul. Mondjuk a formája már így is nagyon tetszik, tök természetes. Ja, én szemöldököt tetováltattam, és szálasat, bár ha még lesz pénzem ebben a hónapban, kacérkodom a szájsatírral is, mert így még pont beleférne. :)))

m.nikolett75 Creative Commons License 2012.08.23 0 0 700

Mindenki inkább hallgasson a megérzésére és úgy válaszon sminktetoválot, vagy kérdezősködjön a környezetében, akik már valahol csináltattak valahol sminktetoválást és az ő véleményükre hallgasson.  Érdeke itt senki nem ír a saját nevébe, állnéven ír, mert nem egyenes ember.

 

Utálat az irigységből fakad. Irigységgel a saját boldogságod útjába állsz. Az irigy ember állta lában boldogtalanok, megkeseredetek, szóval csak irigykedj másokra, magadnak ártasz vele.   

m.nikolett75 Creative Commons License 2012.08.22 0 0 699

Ez jó, hogy sminktetoválok egymásról írnak  ide rossz véleményt, mint ha vendég írta volna, végül is akinek jól megy beírnak ide egy rossz véleményt az ki is van lőve , már mindjárt több vendége lesz így az irigy sminktetoválónak, naiv emberek meg elhiszik.

 

Inkább az ismerős véleményére kell hallgatni, aki járt már sminktetoválónál . Forumok azért jöttek létre hogy a konkurenciák tökre tegyék egymást.  

godeneye Creative Commons License 2012.07.23 0 0 698

Sziasztok,csajhogy idetaláltam...mielőtt véleményeznék kérdésem,itt csak a szemöldökről esik szó vagy bármilyen sminktetoválásról is folyik a csevely? (pl ajak)

Balthazar Creative Commons License 2012.07.17 0 0 697

Hu, még jó hogy megtaláltam ezt a fórumot.

El akartam menni az Erika cosmeticsbe szemöldököt csináltatni.

 

A dícsérő kommenteknél kissé gyanús, hogy friss reg és csak ide szólt hozzá.

Szóval azokat semmisnek veszem.

 

Köszi csajok, hogy megóvtatok egy nagy csalódástól.

 

feketehaj80 Creative Commons License 2012.05.20 0 0 696

De az árak majd nem mindenhol úgyan azok. Még akinél még jártam konzultációra és ő is kedves volt és gondolkodtam rajta hogy hozzá megyek csak nem volt időpontja és én csak a héten vagyok itthon az a Köves Kati. Ő a XIV.kerületben van . És nagyon jó referenciáji vannak. Nem is tudot most azonnal időpontot adni. Sajnos ezért nem hozzá mentem. Elég sok oldalt megnéztem és mivel fotózással foglalkozok tapasztalatból látom ,hogy nagyon sokan nem valos képeket raknak fel. Nagyon nézzétek meg kihez mentek ,mert évekig hordjátok a negatív hatásait ha elrontják.

feketehaj80 Creative Commons License 2012.05.20 0 0 695

Én is most voltam egy nagyon kedves sminktetoválónál . Ajánlom mindenkinek. Mostmár nem divat az egy csik tetoválás a szemöldöknek ,hanem van a szálazásos technika http://www.sminktetovalasok.hu/szemhej_tetovalas .

anditar Creative Commons License 2012.05.20 0 0 694

Mégegyszer nagyon Köszönöm Erika!

anditar Creative Commons License 2012.05.20 0 0 693

Az üzenem azoknak akik olcsón akarják meguszni a sminktetoválás, hogy ne tegyék lehet hogy sokkal drágább lesz mint gondolnák én is így jártam. Persze van kivétel is

anditar Creative Commons License 2012.05.20 0 0 692

Nem tudom pontosan az honlap címüket, de azt hiszem a kozmetika neve www.erikacosmetics.hu lehet

anditar Creative Commons License 2012.05.20 0 0 691

Köszönöm a segítségedet én is elmentem az Erika Cosmetics szalonba Murguly Erika fogadot nagyon kedves volt és megértő. 3alk szedte ki az elcsufitott szemöldökömet amit még vidéken csináltattam 2éve és helyette e szép ives szemöldököt tetovált. Nagyon megvagyok elégedve az eredménnyel. Azér irom le mert érdemes volt vidékről is felutaznom, megérte. 

Bbagony Creative Commons License 2012.05.15 0 0 690

Hogy nekeljen ezérst pestre felutaznom

Bbagony Creative Commons License 2012.05.15 0 0 689

Sziasztok! a segítségeteket kérném tudátok ajánlani Szombathelyen egy jó sminktetoválot. Köszönöm!

Niki... Creative Commons License 2012.05.13 0 0 688

Én is nagyon sok kutakodás után találta rá erre a szalonra www.erikacosmetics.hu meg is beszéltünk egy személyes találkozót  és a tanácsát véleményét kértem, mivel tanácstalan is  voltam milyen is legyen, azt tudtam hogy csak természetes hatás szeretnék, és nagyon sok rossza hírek terjengnek a sminktetoválásról és bevallom féltem is nagyon. Tapasztalataim nagyon jók a lány nagyon kedves és megértő  volt, mivel nem vagyok egy könnyű eset.  1 órán keresztül átbeszéltük, hogy mi lenne az arcomhoz a legmegfelelőbb tetoválás, többféleképen berajzolta mire megtaláltuk a megfelelő színt és formát. Engem teljesen meggyőzött a kedvessége és a szaktudása, rá  1hétre tudót csak időpontot adni, én már rögtön aznap megcsináltattam volna, azt tanácsolta aludjak rá egyet gondoljam végig,  végül is csak megbeszélésre kértem időpontot, így már nem volt idő a tetoválásra, de végül is 1 hét múlva elkészült a szemöldököm és nagyon boldog vagyok hogy ilyen szép lett, és hogy jó helyet választottam.  Nagyon köszönöm neki, és mindenkinek csak ajánlani tudom.   

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!