Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Keresek valakit aki megválna megunt vagy csak egyszerűen feleslegessé vált kanálfaragó késétől.Az is jó ha tud valakit aki gyárt,bár ez elég ritka.A Svéd igen drága.
Bocsánat a hirdetés helyesen:GANZO 740-et keresek ha lehet zöldet és Fallkniven A1et Van nemrég érkezett Fallkniven F1-em csere és pénz megbeszélés tárgya minden.
Köszönöm válaszát és saját tapasztalatait ! Remek formája van a késnek! Tudna nekem adni egy esetleges elérhetőséget az illetőhöz ? A közel jövőben felvenném vele a kapcsolatot.
Olyan problémám lenne, hogy nagyon tetszik a Ka-Bar USMC és azon belül 1217-es nevezetű kés. Azon egy probléma van vele, hogy az alapanyaga az 1095-ös szénacél számomra minden napos használatra nem éppen a legmegfelelőbb anyag mivel korródálodik ha jól tudom ez az anyag. Gyártó weboldalán olvastam hogy Cro-Van-t is feltünteti. Kérdésem az lenne hogy aki találkozott már ilyen típusú késsel, az tudna-e segíteni abban hogy valóban korrodálódik-e ezen kés vagy az általuk gyártott kés anyagánál az ötvözőket és a szén tartalmat együttesen tüntetik fel és ténylegesen korrózió mentes ? Ha valakinek esetlegesen van használt állapotba és megvállna tőle az kérem jellezen esetleges itt. Ellenbe ha tényleg korrodálódik, segítséget szeretnék kérni, hogy aki tud és ismer kés készítőt és tudna ajánlani egyet a kés elkészítése végett.
Ismerősöm szeretné eladni 2010 évben gyártott Hattori kését eredeti dobozban, tökéletes állapotban (HATTORI Knife 2010 1/200). Engem kért hogy nézek utána az árnak. Találtam Hattori késeket 2014,2013 és 2012 évben gyártotat 140-160.000 ft. Ennek az ára nő vagy csökken az évek múlásával? Hol érdemes hírdetnie hogy megtalálja a célközönséget?
Jó napot kívánok érdeklődnék hogy milyen árakban mozognak manapság a Rostfrei acél pengéjű Nyele réz és fa vadász bicskák ? mert lenne 1 eladóm hasonlókat láttam de árban változóak voltak
Sziasztok! Beárazásban kérném a segìtségeteket lenne egy egyszer használlt Bear gerber multibicska tok nincs hozzá nekem csak fiókban áll így inkább eladnám illetve cserélném sima bicskára vagy tőrre.
Üdv. Smith&Wesson survival combat knife.440c acél pengehossz 165mm. Vastagság 5mm.keménység hrc56.hibátlan-túlélő késemet szeretném eladni! Az új ára volt 39980 Ft én 20000 Ft szeretnék érte! De minimálissan alkuképes! Érdeklődni az alábbi e-mail címen lehet: solboy27@gmail.com