Pár dolgot el kéne olvasnotok, ha már vállaljátok, hogy betartjátok: MM ESZ II/1/d, Állásfoglalások 12., 21., stb. Belinkelem, hátha valaki lusta lenne lemenni az oldal aljára...
Az elöbb tisztáztam a dolgot, de látom neked még most másodjára sem áll össze a kép.
Akkor maradjunk annyiban:
Itt te fogalmazol a legjobban, a gondolkodásod szuper, rendkívül jó érzékkel átlátod a bonyolúlt dolgokat és a szövegértelmezésed pedig fenomenális!!! Ja és majdnem elfelejtettem: Te vagy itt a legjobb indulatú ember!
Remélem ezzel megszépítettem a napodat. Elkönyvelhetsz mára egy győzelmet. Hurrá!!!
Megnyugtatlak, hogy ezzel nem fútam visszavonulót, csupán van egy szint ami alá nem kívánok süllyedni!
Nem kapott el a kötözködhetnék. Csupán tisztán kellett volna fogalmaznod. A mondatod második feléből nekem az jött le, hogy arra utalsz, miszerint nem csak odaát, hanem innen is volt törlés. Én megtanultam értelmezni a szöveget, Te tanulj meg tisztán, egyértelműen és világosan fogalmazni!
Látom megint elkapott a kötözködhetnék, de én ennek ellenére segítek neked. Ha egy kicsit elgondolkodsz azon amit írtam, akkor rájössz, hogy a "túloldal" alatt a Börze topikot értettem, és nem a Börze tapasztalatok oldal második lapját. Míg az elöbbin rendesen töröltek, addig itt valóban nem volt tisztogatás. Mielött bárkinek válaszolsz, kérlek elötte próbáld meg értelmezni az általa leírtakat. Remélem, hogy így már neked is összeállt a kép.
"Az, hogy a túloldalról törölte a hozzászólásokat, még rendben is volna -nem odavalók voltak- de ez a Börze tapasztalatok oldal ami a problémás ügyek rendezésére van! Van???"
Melyik hozzászólások lettek innen törölve? Én nem találtam egyet se.
Szükség van a munkájára de az jogos elvárás, hogy a döntései igazságosak legyenek, ne pedig fűnyíróelv alapján tisztogasson. Ahogy mi is, ő is csak ember. Ha mi hibázunk, megy a törlés, ha ő hibázik...
1.§ - A főnöknek mindíg igaza van!
2.§ - Ha a főnöknek tán mégsem lenne igaza, akkor autómatikusan életbe lép az 1.§!
Ja és mégegy:
Az, hogy a túloldalról törölte a hozzászólásokat, még rendben is volna -nem odavalók voltak- de ez a Börze tapasztalatok oldal ami a problémás ügyek rendezésére van! Van???
OFF
Még emlékszem, mikor a modi szava szent volt. Ha szólt, kussoltunk. Mint a pályán a bíró, lehet, hogy téved is, de többnyire jogosan intézkedik, ezzel rendet teremt.
Most azt látom, hogy a modi vonalhúzását nem veszitek figyelembe, folytatjátok, még a moderátor is céltábla lett. A régi polidilin egy ilyenért devnull járt (nick törlése az összes hozászólással együtt).
Valóban nincsenek tisztában az ok-okozati összefüggésekkel.
Nem arra reagálnak ha valaki belefosik a levesbe, hanem arra a tíz emberre aki szóváteszi, hogy büdös a kaja. Azért bízom benne, hogy egyszer beletanulnak a "szakmájukba".
Már nem is igazán lepődök meg semmin! Sok helyen fórumozok soha semmi gond nincs a moderációval (egy helyen én is mod vagyok), de itt mi megy az vicc! Nem reagálnak amikor kénha, ha reagálnak akkor már késő és akkor is rosszúl. Nem értok az ok-okozati összefüggéseket, nincs szövegértés stb...
A szánalmas az, hogy egyátlagos hirdetésben szereplő kép miatt ismeretlenül megvádolnak azzal, hogy hazudok a leírásában! :)
Mellesleg már rég nem a TGV-ről van szó, hanem elvekről, de semmi gond...
A témát pedig azt hittem két napja, hogy lezártuk! Nem is érdekelt már, de az ismerősöd írt újra velem kapcsolatban tegnap, ezért neki címezd az "unalmas" megjegyzésed, köszi! :)
Nagyon fárasztó vagy már de tudod mit? Igazad van, adok Neked képletesen szappant és tisztára moslak vele... :)
Szóval én egy lehúzós, hazug ember vagyok és át akartam verni mindenkit azzal a szerencsétlen TGV-vel!
Pedig ez lett volna életem nagy fogása de lebuktam... :)
Igazad van, a TGV egy rakás sz@r! Azért nem fotóztam az egész szerelvényt, mert a többi része nincs is meg! Maga a kép is PS-el készült, hogy ne látszódjanak a hibái, azaz a repedések, törések és kopások mindenhol! A szélvédő pókhálósra repedt és letörtek az ütközők! Még az áramszedőket is fekete kartonpapírból készítettem el, hogy ne legyen feltűnő a hiányuk.
Az alvázion egy nagy lyuk tátong amit egy egér rágott ki, de azóta már egy komplett pók familia lakja csendesen.
A kerekei általában csorbák, és az érintkezőket is alufóliával pótoltam! Egyik kerékben hatalmas nyolcas van, emiatt futása kicsit pattogós!
Igaz ez nem feltűnő, mert anno homokozóban játszottak vele és emiatt a nyekergő, szorulós motorja amúgy sem viszi túl meggyőzően... :)
Röviden ennyit kell tudni róla. Remélem megnyugodtál végre és lesz időd magadba szállni kicsit...! :)