Keresés

Részletes keresés

Murder Incorporated Creative Commons License 2013.06.05 0 0 283

Pár dolgot el kéne olvasnotok, ha már vállaljátok, hogy betartjátok: MM ESZ II/1/d, Állásfoglalások 12., 21., stb. Belinkelem, hátha valaki lusta lenne lemenni az oldal aljára...

Tudnivalók

Toleranciának vége.

alkotasu Creative Commons License 2013.06.04 -1 0 281

Nem fogom. Értelmes emberekkel lehet vitatkozni már 78 hsz. után is, de vele valóban nem. A legutolsó hozzászólásával nálam lenullázta magát.

Előzmény: ELŐRE! (280)
ELŐRE! Creative Commons License 2013.06.04 0 0 280
Ne etesd a 76 posztos fika trollt!
Előzmény: alkotasu (276)
Törölt nick Creative Commons License 2013.06.04 0 0 279

A 273-as  hsz:

Leírtam valamit. Nem érti...

A 275-ös hsz:

Elmagyaráztam. Még mindíg nem érti...

Most ilyenkor mi van?

Egyébbiránt nem is neki lett címezve a hsz.

Hát ez van.

Előzmény: JonyBravo (278)
JonyBravo Creative Commons License 2013.06.04 0 0 278

(szép dolog a szarkazmus)     :-)

Előzmény: Törölt nick (277)
Törölt nick Creative Commons License 2013.06.04 0 0 277

Az elöbb tisztáztam a dolgot, de látom neked még most másodjára sem áll össze a kép.

Akkor maradjunk annyiban:

Itt te fogalmazol a legjobban, a gondolkodásod szuper, rendkívül jó érzékkel átlátod a bonyolúlt dolgokat és a szövegértelmezésed pedig fenomenális!!! Ja és majdnem elfelejtettem: Te vagy itt a legjobb indulatú ember!

Remélem ezzel megszépítettem a napodat. Elkönyvelhetsz mára egy győzelmet. Hurrá!!!

Megnyugtatlak, hogy ezzel nem fútam visszavonulót, csupán van egy szint ami alá nem kívánok süllyedni!

Üdv:Z

Előzmény: alkotasu (276)
alkotasu Creative Commons License 2013.06.04 -1 0 276

Nem kapott el a kötözködhetnék. Csupán tisztán kellett volna fogalmaznod. A mondatod második feléből nekem az jött le, hogy arra utalsz, miszerint nem csak odaát, hanem innen is volt törlés. Én megtanultam értelmezni a szöveget, Te tanulj meg tisztán, egyértelműen és világosan fogalmazni!

Előzmény: Törölt nick (275)
Törölt nick Creative Commons License 2013.06.04 0 0 275

Látom megint elkapott a kötözködhetnék, de én ennek ellenére segítek neked. Ha egy kicsit elgondolkodsz azon amit írtam, akkor rájössz, hogy a "túloldal" alatt a Börze topikot értettem, és nem a Börze tapasztalatok oldal második lapját. Míg az elöbbin rendesen töröltek, addig itt valóban nem volt tisztogatás. Mielött bárkinek válaszolsz, kérlek elötte próbáld meg értelmezni az általa leírtakat. Remélem, hogy így már neked is összeállt a kép.

Üdv: Z

Előzmény: alkotasu (274)
alkotasu Creative Commons License 2013.06.03 -1 0 274

"Az, hogy a túloldalról törölte a hozzászólásokat, még rendben is volna -nem odavalók voltak- de ez a Börze tapasztalatok oldal ami a problémás ügyek rendezésére van! Van???"

Melyik hozzászólások lettek innen törölve? Én nem találtam egyet se.

Előzmény: Törölt nick (273)
Törölt nick Creative Commons License 2013.06.02 0 0 273

Nem lett a Moderátor céltábla!

Szükség van a munkájára de az jogos elvárás, hogy a döntései igazságosak legyenek, ne pedig fűnyíróelv alapján tisztogasson. Ahogy mi is, ő is csak ember. Ha mi hibázunk, megy a törlés, ha ő hibázik...

1.§ - A főnöknek mindíg igaza van!

2.§ - Ha a főnöknek tán mégsem lenne igaza, akkor autómatikusan életbe lép az 1.§!

Ja és mégegy:

Az, hogy a túloldalról törölte a hozzászólásokat, még rendben is volna -nem odavalók voltak- de ez a Börze tapasztalatok oldal ami a problémás ügyek rendezésére van! Van???

Előzmény: jelmeztelen (269)
fúrómester Creative Commons License 2013.06.02 0 0 272

Dehogynem. Az igazi diktatúra még csak most kezdődik, csak hozzászoknak a népek. :-)

" még a moderátor is céltábla lett."  Hát, erre meg csak annyit, hogy aki önként jelentkezik a pofonért....

Előzmény: Fetaaah (270)
JonyBravo Creative Commons License 2013.06.02 0 0 271

Ha jogossan, tényszerűen és korrektűl intézkednének, nem is lenne gond. De az idióta önjelölt tisztogatást nem lehet szó nélkül hagyni!

Fetaaah Creative Commons License 2013.06.02 0 0 270
A véleménynyilvánítás csak nem akkora bűn, hogy nullázás járjon érte, hiszen már rég nem diktatúrában élünk...
jelmeztelen Creative Commons License 2013.06.02 0 0 269
OFF
Még emlékszem, mikor a modi szava szent volt. Ha szólt, kussoltunk. Mint a pályán a bíró, lehet, hogy téved is, de többnyire jogosan intézkedik, ezzel rendet teremt.

Most azt látom, hogy a modi vonalhúzását nem veszitek figyelembe, folytatjátok, még a moderátor is céltábla lett. A régi polidilin egy ilyenért devnull járt (nick törlése az összes hozászólással együtt).

Meg kéne ezt fontolni!
Törölt nick Creative Commons License 2013.06.02 0 0 268

Teljesen igazad van!

Valóban nincsenek tisztában az ok-okozati összefüggésekkel.

Nem arra reagálnak ha valaki belefosik a levesbe, hanem arra a tíz emberre aki szóváteszi, hogy büdös a kaja. Azért bízom benne, hogy egyszer beletanulnak a "szakmájukba".

Sok sikert nekik!!!

Előzmény: JonyBravo (267)
JonyBravo Creative Commons License 2013.06.01 0 0 267

Már nem is igazán lepődök meg semmin! Sok helyen fórumozok soha semmi gond nincs a moderációval (egy helyen én is mod vagyok), de itt mi megy az vicc! Nem reagálnak amikor kénha, ha reagálnak akkor már késő és akkor is rosszúl.  Nem értok az ok-okozati összefüggéseket, nincs szövegértés stb...

Előzmény: fúrómester (265)
fúrómester Creative Commons License 2013.06.01 0 0 266

Még mielőtt valaki: Nem az én dolgaim lettek törölve, én csak boltolok, nem szólok bele a nagyok dógába. :-)

Előzmény: fúrómester (265)
GYURMA 944 Creative Commons License 2013.06.01 0 0 264

Ajjaj! :-(

JonyBravo Creative Commons License 2013.06.01 0 0 263

Köszi! Korrekt voltál megint!   Mi lenne ha gondolkodnátok is ahelyet hohy tisztogattok eszetlenül! A fejed nem csak azért van hogy tartsa a sapkát!

Előzmény: Törölt nick (261)
GYURMA 944 Creative Commons License 2013.05.31 0 0 262

Tiszteletem!

Én magamra vállaltam, hogy írtam privátba annak a kollégának, aki folyamatosan a telefonszámát írta és a vat-ra hívatkozott.

És igazam volt.

Új és nem tudta igazán, hogy mi a lényeg.

Egyébként nagyon normális.

Kértem, olvassa el a fejlécet és ennyi.

Nem vagyok fogadatlan..........csak úgy gondoltam jobb ez így békésen, mint a topic-ot teifoxxni, meg modikhoz rohangálni.

P E A C E !

Fetaaah Creative Commons License 2013.05.31 0 0 260

Nem-nem!

A szánalmas az, hogy egyátlagos hirdetésben szereplő kép miatt ismeretlenül megvádolnak azzal, hogy hazudok a leírásában! :)

Mellesleg már rég nem a TGV-ről van szó, hanem elvekről, de semmi gond...

A témát pedig azt hittem két napja, hogy lezártuk! Nem is érdekelt már, de az ismerősöd írt újra velem kapcsolatban tegnap, ezért neki címezd az "unalmas" megjegyzésed, köszi! :)

Előzmény: k robert (259)
k robert Creative Commons License 2013.05.31 0 0 259

Kicsit kezdesz unalmas lenni, remélem befejezted.

Egyébként ez a TGV már a Gyárban is tréééé volt, nem tudom mit kell ezen rágodnod ennyit kicsit már szánalmassá kezd válni a dolog!

Előzmény: Fetaaah (258)
Fetaaah Creative Commons License 2013.05.31 0 0 258

Nagyon fárasztó vagy már de tudod mit? Igazad van, adok Neked képletesen szappant és tisztára moslak vele... :)

Szóval én egy lehúzós, hazug ember vagyok és át akartam verni mindenkit azzal a szerencsétlen TGV-vel!

Pedig ez lett volna életem nagy fogása de lebuktam... :)

Igazad van, a TGV egy rakás sz@r! Azért nem fotóztam az egész szerelvényt, mert a többi része nincs is meg! Maga a kép is PS-el készült, hogy ne látszódjanak a hibái, azaz a repedések, törések és kopások mindenhol! A szélvédő pókhálósra repedt és letörtek az ütközők! Még az áramszedőket is fekete kartonpapírból készítettem el, hogy ne legyen feltűnő a hiányuk.

Az alvázion egy nagy lyuk tátong amit egy egér rágott ki, de azóta már egy komplett pók familia lakja csendesen.

A kerekei általában csorbák, és az érintkezőket is alufóliával pótoltam! Egyik kerékben hatalmas nyolcas van, emiatt futása kicsit pattogós!

Igaz ez nem feltűnő, mert anno homokozóban játszottak vele és emiatt a nyekergő, szorulós motorja amúgy sem viszi túl meggyőzően... :)

Röviden ennyit kell tudni róla. Remélem megnyugodtál végre és lesz időd magadba szállni kicsit...! :)

Üdv.

Előzmény: cssz74 (249)
JonyBravo Creative Commons License 2013.05.31 0 0 257

Ha értetted a viccet akkor rendben van minden :-)

Részemről is lezárva! :-)

Előzmény: cssz74 (256)
cssz74 Creative Commons License 2013.05.31 0 0 256

Viccnek rendben van. Ezt meg lehet érteni. Én sem reagáltam volna tovább, ha nincs folytatás. Részemről lezárva.

Előzmény: JonyBravo (255)
JonyBravo Creative Commons License 2013.05.31 0 0 255

A tegnapi meg már csak poén volt! Akkora magas labdát nem lehetett kihagyni! :-)

Előzmény: cssz74 (254)
cssz74 Creative Commons License 2013.05.31 0 0 254

Gratulálok!

Előzmény: JonyBravo (253)
JonyBravo Creative Commons License 2013.05.31 0 0 253

Csak a hülyékbe szoktam :-)

Előzmény: cssz74 (250)
JonyBravo Creative Commons License 2013.05.31 0 0 252

Te sem érted, de mind1 :-)

Előzmény: cssz74 (249)
cssz74 Creative Commons License 2013.05.31 0 0 251

Ja, és ez nem sportmeccs.

Előzmény: JonyBravo (247)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!