Közben kiderült, hogy ez nem is a pótkárya. A Curve kártya ami március 4-én érkezett meg hozzám, az az amit január 27-én küldtek el. Elég nehézkesen indul a kapcsolatunk :)
Revolut. Úgy veszem észre, hogy nem csak hétvégén magasabb az átváltási marzs, hanem este is. És ezt ugye nem igazán lehet egyértelműen tudni, hogy mikor mennyi. Kinek mi ezzel a tapasztalata?
Én az este gondoltam váltok euró forint között, és kb. 0,1% lett volna a jutalék este 9-10 óra körül. Akkor nem váltottam. Fél 11 körül megint rá próbáltam és 0,25% körül lett volna a jutalék. Ezt sokalltam és nem hittem el, úgyhogy többször is nekifutottam, de nem váltottam, gondoltam megnézem ma nap közben.
És persze, hogy most úgy a fele: 0,12% körül lenne...
Forintról más devizára nézve is ez van, annyi különbséggel, hogy kb dupla a jutalék százaléka, tehát olyan mintha előbb euróra majd onnan váltana a másik devizára.
Nézegette már valaki mélyebben a váltásokat? Mi a tapasztalat, tényleg változik a marzs hétközben nap közben? Mikor a legjobb váltani?
Kb. 40 perc alatt megvolt. Azt mondták a hitelbírálat kb. 1-2 nap, a kártya pedig 1-2 hét alatt elvileg megérkezik. Elvileg március 8-ig lehet igényt leadni, azután már csak (ha jól tudom) ott dolgozóknak... szóval akinek kell, az még most kérjen. :)
Sziasztok! Használ valaki a curve kártya mögé beállítva Budapest Bank UPC hitelkártyát? Ha igen, ugyanúgy megvan a curve-n keresztüli vásárlás esetén a 2% visszatérítése? Vásárlást nem veszi kp felvételnek, stb.?
Nekem is ez volt. Írd meg ezt az ügyfélszolgálatnak. Valószínűleg beazonosítást kérnek, (igazolványról fotó és önarckép készítés). Ezt követően feloldják és már elfogadja a kártyaszám utolsó 4 számjegyét. Három hét alatt tudtam aktiválni a kártyámat, hetente egyszer, néha kétszer küldtem nekik email-t.
A 2. emailre 1-2 órán belül megkaptam én is a linket, amin azonosítani kell magam, ezzel párhuzamosan postázás alatt állapotra került a kártyám.
Remélem ide is ér, kicsit izgulok, épp nyugdíjba ment év végén a postásunk, az új pedig nincs a helyzet magaslatán, tegnap épp olyan leveleket szedtem ki a postaládából, amin egyedül a házszám volt a miénk, a név, utcanév teljesen más volt :S
A Cetelemnél hétfőn még zárolás alatt volt a tétel, kedden lekönyvelve. Most vissza nézve viszont a pénteki dátum szerepel a költés mellett, de maga a könyvelés napja (a hétfő) nincs feltüntetve. Így egy kicsit félrevezető lehet, mert ha nem követed figyelemmel, nem tudod pontosan mikor könyvelték, melyik napi árfolyammal.
Köszi a linket, megnéztem az MC árfolyamokat 0% banki fee-vel.
péntek 3190,54 hétfő 3187,58
Ezek valóban magasabbak. Nem ezekkel kalkuláltak, hanem ahogy közben szépen utána jártál, úgy mehetett ahogy írod.
Akinek kellene Cetelem kártya, itt igényelhet. Úgy jó egy hónap volt az átfutás, de bele esett a karácsonyi időszak is. Felmondott BB-seknek jó alternatíva ha már felszabadult a hitelkeret.