Keresés

Részletes keresés

pozo Creative Commons License 2009.03.23 0 0 461

Örülj neki., hogy az elején "piszok rosszul" voltál. Ez azt jelenti, hogy megjelent a Herx reakció, tehát a kezelés hatásos.

Kérdéseim lennének: hol kapod az infúziót, s mennyibe kerül a 20 infúzió? Szombat-vasárnap is jársz kezelésre?

Kiváncsian várom az eredményt!

 

Nekem változatlanul az a véleményem, hogy lyme-kór esetén először orális ab, majd erdménytelenség esetén infúziós ab.

Az alapos megfontolás alapján kiválasztott alternatív szerek segíthetnek ugyan, de a bajt nem oldják meg véglegesen.

Az olyan sok lyme-kórban szenvedő beteggel rendelkező országokban -mint pl. az USA- sem tudnak egyértelmű megoldást találni a bajra. Hát akkor kicsiny hazánkban?

Előzmény: geminizsuzsi (458)
csuppancs Creative Commons License 2009.03.23 0 0 460

A cég honlapján: sanumpontcom-on is van egy csomó terápiás leírás -nem kell hozzá túl nagy nyelvtudás-, de szívesen átküldöm a leírást annak aki kéri. Nem saját produktum, én is úgy kaptam. A cég sem tud segíteni, nekik ilyet állítólag nem szabad. Viszont az oldalukon mindegyik leírás eltér valamiben. Van egy 4-5 összetevős alap és aztán ki-ki még továbbkombinálja.

Próbáltam tanácsot kapni külföldi természetgyógyászoktól -akik ezeket a terápiákat többek között írták-, de azt mondták sablonterápia nincs. Ezekben a leírásokban viszont mégis azt sugallják. No mindegy. Én 10 év után már Magyarországon meggondolom hogy kihez megyek el, nemhogy 1100 km-t utazzak egy vadidegenhez.

A Lendacin is cephalosporin mint a Rocephin. Én abból 30-at kaptam egy kúrában mindig.

Előzmény: geminizsuzsi (458)
Törölt nick Creative Commons License 2009.03.23 0 0 459

20 dózis???

Az igen!

Én csak 5-öt szoktam kapni.Mondjuk előtte gyógyszer aztán oltás és megint gyógyszer.

Előzmény: geminizsuzsi (458)
geminizsuzsi Creative Commons License 2009.03.22 0 0 458

 

Ez a Sanum terápia azt hiszem mindannyiunkat érdekelne. Előre is köszi, ha közzéteszitek.

Én jelenleg Lendacin infúziót kapok, 5 már lement, 15 még hátra van. Piszok rosszul voltam az elején, most várakozó állásponton vagyok..ez a Lendacin valami Rocephinhez hasonló cucc. Vagy ugyanaz a hatóanyag csak más néven fut. Majd beszámolok mi a hatás.

Bárányfelhő12 Creative Commons License 2009.03.18 0 0 456

Szia Erika!

 

2,5 g-al kezdtem a sókúrát, és naponta emltem 2,5 g-al, egészen 15 g-ig, C-vitaminnal együtt. Az első 6 napban lényegesen jobban lettem, aztán elkezdtem fáradni és pár nap múlva már mindenem fájt, az egyik vállam annyira, hogy alig bírtam felemelni a karomat. Ez a vállfájás 3 nap alatt tök elmúlt, az egyéb herx is lecsengett 1 hét alatt, utána már csak igen fáradékony voltam elviselhető tünetekkel. Aztán kicsit több mint egy hónap múlva újra vacakul lettem, ez tartott 2 hétig, amikoris abba kellett hagynom az egész kúrát, mert kikészült tőle a vastagbelem. Az már amúgyis pár éve fáj, gyulladt, az antibiotikumok nagyon tönkretették hiába ettem joghurtot és zabáltam a probiotikumokat.

 

Néhány happal a sókúra abbahagyása után (1,5 hónapig szedtem), jobban lettem, és azóta is elég jól vagyok, leszámítva, hogy most meg a hasam fáj. Erre aloét iszom, és baromira elegem van az egészből.

 

Most pedig Csuppancs segítségével utánajárunk a Sanum terápiának, ami egy homeopátiás rendszer, és egy magyar lány 2 év alatt teljesen meggyógyult tőle. Csuppancs tud németül, utánaolvas, dokikkal levelezik, és feltérképezte a gyógyszerpiacot, hogy hol érdemes venni. Majd ha már minden kikristályosodott, akkor közzéteszi itt is. Most én is ezt fogom csinálni, mert bár ebben a pillanatban elég jól vagyok, de ha elhanyagolom, nem fejezem be ezt a lyme dolgot, akkor visszajön. Ilyen már többször történt. Azért biztos vagyok benne, hogy a sótól meggyógyulnék, ha egészséges bélrendszerrel kezdtem volna neki. A Sanum terápia patikától és árfolyamtól függően 20.000 Ft körül van havonta.

 

Üdv,

Bárányfelhő

Előzmény: erika2931 (455)
erika2931 Creative Commons License 2009.03.17 0 0 455
Bárányfelhő,

Neked mennyi idő után kezdődött a herx miután elkezdted a sókúrát?
És mekkora adaggal kezdted? Most hol tartasz?
Előzmény: Bárányfelhő12 (447)
csuppancs Creative Commons License 2009.03.17 0 0 454
Nekem rontotta a járásomat. Nagyon. Botorkálás, bizonytalanság, lábhúzás, lábdobálás, minden amit csak akarsz.
Előzmény: Mosolygós_68 (453)
Mosolygós_68 Creative Commons License 2009.03.17 0 0 453
Sziasztok!

Én úgy hiszem, hogy mindenkinek szíve joga hogy miben hisz. Let-légyen az orvos, homeopátia, só kúra, stb. stb. stb. Egy valami számít csak a remény!!! Mert remélnünk kell, hogy egyszer csak valamelyik kúrától jobban leszünk, remélni-hinni kell azt, hogy egyszer csak igen is megtalálják azt a módszert amely véglegesen kiírtja a szervezetből a lyme kórt okozó baktériumokat. Bármi amibe belekezdünk csak akkor lesz igazán hatásos, ha hiszünk is benne. Mert ugye aki negatívan áll valamihez, kevesebb esélye van arra, hogy hasson az a szer, vagy az a módszer. Persze ettől még hatásos lehet az a kúra amit elkezdett, de a szervezet sokkal nehezebben gyógyul, ha nincs meg a pozitív hozzáállás.
Én hiszek abban, hogy az antibiotikumos szerek lecsökkentik a baktériumok számát a szervezetben. Gondolom akiknél időben elkezdik a kezelést, azoknak nem csak csökken e szám, hanem ki is "írtható" a szervezetből.
A homeopoátiánál én úgy hallottam egy doktornőtől (aki evvel foglalkozik), hogy sok minden mást is át kell alakítani az életritmusban, az étel fogyasztásban, ahhoz, hogy a homeopátiás szerek beindítsák a szervezet öngyógyító folyamatát. De biztos, hogy ezeknek is megvan a maguk hatása a lyme kórra.
Én még hiszek a biorezonanicás eljárásban is, ami szintén lecsökkenti a baktériumok számát a szervezetben, és talán arra is hogy teljesen kiirtsa a szervezetből a kórt, talán......., mert én még magamon ezt nem tapasztaltam, csak a csökkent lyme bacikat.
Az a legfontosabb, hogy olvashassunk azokról a dolgokról, amit mások kitapasztaltak, és leírnak itt a fórumban, mert ez egy nagyon nagy segítség.

A Herxheimer reakció eddig még nálam is mindig előjött. Ez az ami a legelviselhetetlenebb, mert nem elég hogy már évek óta kínozza valami a szervezetemet, még a kezelések előbb rontanak ezen.
Megszeretném kérdezni, hogy van e itt valaki akinek leginkább a járását rontotta a lyme kór? Ha igen, milyen mértékben?
Köszönöm előre is válaszokat.

Üdvözlettel
Mosolygós_68
macogi Creative Commons License 2009.03.17 0 0 452
azt mondta h ö nem hinné h lyme..de vmiért a doxycilintöl jobban vagyok picivel.
kérdezte a foltomat mondtam neki h nem volt. hát majd elválik.
csak lassan már a kórház összes részét bejártam és sehol sincs megoldás arra mi bajom, ez a legelkeseritöbb :(
Előzmény: csuppancs (451)
csuppancs Creative Commons License 2009.03.17 0 0 451
És amúgy mit mondott a Lakos? Mit mondtál neki? Volt foltod, vagy nem volt foltod?
Előzmény: macogi (450)
macogi Creative Commons License 2009.03.16 0 0 450
na ma voltam vérvételen lakosnál, hát majd kiderül h lyme vagy nem . de az tény h ahogy szedem a doxycilint kicsit jobban lettem, ez csak sima véletlen vagy lehet alapja? hétföre lesz eredmény . am azt nem értem ha kijött sima börgyógyászaton h határértékes , akkor az miért minösül valahol negativnak?
nem értem már :S
csuppancs Creative Commons License 2009.03.16 0 0 449
Ööö, izé, most akkor mit is értünk Herxheimer reakció alatt? Ha átmeneti rosszabbodást, akkor köszönöm szépen, az megvolt. Lehet hogy én most összekevertem az epebekoncentrálódással, mert engem anno azzal is riogatott a dokinő.
Előzmény: Bárányfelhő12 (447)
Anbati Creative Commons License 2009.03.16 0 0 448

Egyáltalán nem szemrehányásnak szántam semmit. Drukkolok neked, mint mindenkinek! Sőt, meg szeretnélek kérni, hogy tájékoztass majd a tapasztalataidról, eredményről, stb.  Előre is köszi!

A Herx rakcióról annyit, hogy a Rocephin előtt folyamatosan szedtem már kb. 2 hónapja az antibiotikumot. Na akkor aztán jelentkezett, de nagyon is! Mire kórházba kerültem, már nagyon vacakul voltam. Igazából viszont ott nem kellett munkába járnom, egész nap ágyban feküdtem, jobbak voltak a körülmények. Mikor kijöttem, otthon még egy hétig injekcióba kaptam a Rocephint, és utána még jó darabig Maripent szedtem. Tulajdonképpen az injekció vége felé kezdtem érezni a konkrét javulást.

Előzmény: pozo (440)
Bárányfelhő12 Creative Commons License 2009.03.16 0 0 447

Pozo, Te túlságosan bízol a dokikban, meg az egészésgügyben. Biztos lehetne készíteni olyan "hivatalos" gyógyszert lájmra, ami hatna, de úgy látszik még nincs annyi beteg ember, hogy ez biznisz lenne bármelyik gyógyszercégnek. Az egész egy nagy üzelt és jelenleg tojnak ránk. A magándokik viszont remekül megélnek:) Biztos, hogy létezik/nek olyan természetes szer, ami hat. A gyógyszeripar előtt is volt élet és gyógyulás ebből, abból. Kicsit nyitnod kéne. Amit én csinálok, sókúrától is csomóan meggyógyultak teljesen, próbáld meg elfogadni.

 

Anbati, Csuppancs: ez a herx reakció nélküliség nekem is furcsa. Még a sótól is van.

Előzmény: pozo (444)
csuppancs Creative Commons License 2009.03.16 0 0 446
Gondolod hogy lesz ilyen gyógyszer? Vagy esetleg tudsz valami konkrétumot? Én egyelőre ott tartok hogy javulás is jó lenne, csak már lenne. :)
Előzmény: pozo (444)
csuppancs Creative Commons License 2009.03.16 0 0 445
Bózsik Dr. nézte, hogy pontosan melyik laborban, azt nem tudom.
Előzmény: pozo (443)
pozo Creative Commons License 2009.03.16 0 0 444

 

A remény tárgya egy olyan felfedezésre váró gyógyszer, amely gyógyulást hoz a krónikus lyme-re. Sajnos, erre várni kell....de reménykedem...Az alternatív szerek segíthetnek az állapoton, de végleges gyógyulást aligha hoznak...szerintem..

Előzmény: csuppancs (442)
pozo Creative Commons License 2009.03.16 0 0 443

 

Hol tudták megnézni a baktériumokat a véredben?

Előzmény: csuppancs (441)
csuppancs Creative Commons License 2009.03.16 0 0 442
Naná hogy a remény hal meg utoljára. Most már legalább azt is tudom hogy Nálad mi a remény tárgya. :)
Előzmény: pozo (433)
csuppancs Creative Commons License 2009.03.16 0 0 441

Én 3x6 hétig kaptam Rocephint és nem gyógyultam meg tőle. Igaz hogy 5 év után derült ki mi a bajom. Azt hiszem itt nem kérdés hogy kicsúsztam az időből.

A baktériumok pedig még köszönik, mindig jól elvannak a véremben, a mikroszkópon keresztül integettek a dokinak...

Herxheimer reakcióm nekem sem volt, de ha jól tudom nem törvényszerű hogy legyen. Legalábbis anno a doktornőm nem hiányolta.

pozo Creative Commons License 2009.03.16 0 0 440

 

 Kipróbálsz te is mindenféle dolgot,ahogy olvasom a fórumot, csak a Rocephint nem, pedig az gyógyít meg egyedül. Ez nem éppen logikus.

 

Én nem próbálok ki minden dolgot, én követtem az orvosnőm utasításait, túl vagyok több orális antibiotikus kúrán, sajnos sikertelenül. Most következik a Rocephin.

 

Ha nem volt Herx reakciód, akkor nem biztos a diagnózis, sajnos ez is benne van a pakliban. Azért kellemetlen a dolog, mert hajlamos az ember az egyéb betegségét is a lymere fogni, ez nálam is így van.

 

Végül kérlek, hogy a "szemrehányós" stílusodat mellőzd velem szemben, egyáltalán nem fontos nekem itt lennem...

Előzmény: Anbati (437)
Anbati Creative Commons License 2009.03.16 0 0 439
Bocs, most láttam a kérdést. Nem volt. Én fokozatosan jobban lettem. Csak nagyon gyenge voltam. Egyébként szerintem is A Rocephin jó, csak ott a hangsúly, hogy időben!!!! Márpedig nekünk itt az már évekkel ezelőtt lejárt. Én a fertőzés után kb. 5 hónappal kaptam /előtte Maripen volt/, és már ezek szerint akkor is késő volt. Vagy a dózis volt rossz. Pedig infektológus adta.
Előzmény: pozo (435)
Anbati Creative Commons License 2009.03.16 0 0 438
Az előző hozzászólás pozonak szólt.
Anbati Creative Commons License 2009.03.16 0 0 437
De én kaptam, és mégis beteg vagyok. Az általam említett lány szintén kapta, és mégse gyógyul meg teljesen. Azonkívül itt mindannyian szerintem /legalábbis a többség/ túl van azon, hogy időben kapja a Rocephint. Ha annyira mégis csak abban bízol, miért nem oldod meg? Már rég megkaphattad volna. Kipróbálsz te is mindenféle dolgot,ahogy olvasom a fórumot, csak a Rocephint nem, pedig az gyógyít meg egyedül. Ez nem éppen logikus.
pozo Creative Commons License 2009.03.15 0 0 436

 

Sajnos lehet bizony. Keresd meg dr. Csoma Évát (30-919-3083), tudomásom szerint Ő az egyetlen olyan szemész orvos, aki a lyme-kór szemészeti problémáival foglalkozik.

Kiváncsi vagyok, mit sikerül intézned?

Előzmény: jatika (431)
pozo Creative Commons License 2009.03.15 0 0 435

 

Nem segített, de azért nem, mert én még nem kaptam. Egyéni véleményem, hogy az időben alkalmazott Rocephin a legnagyobb segítség.

Mind ezt szépen leírta vándOr, aki sajnos már nincs itt:(

Ezüstkolloid, Cvit/só kúra, Q10, homeopátia, fokhagyma, HBO, zapper és még ki tudja mi minden szerintem nem oldja meg a baj gyökerét. Az ártalmatlan szerek legfeljebb nem használnak, de lehet köztük olyan, ami nem hogy nem használ, de árt...

 

Egyébként, amikor kaptad a Rocephint volt-e Herx reakciód?

Előzmény: Anbati (429)
pozo Creative Commons License 2009.03.15 0 0 434

 

Kívánom, hogy sikerrel járjál. Ha a homeopátia gyógyítaná a lyme-kórt, akkor szerintem ennek már nagy híre lenne.

D23-ig van benne hatóanyag, de nagyon kis mennyiség. Alacsony potenciákat veszélyes anyagokból (pl. arzén)ezért nem is készítenek. Érdemes mindig kikérni homeopátiában jártas orvos tanácsát, mert pl. a mercurius silicea-val együtt nem alkalmazható.

Ügyes voltál, hogy telefonon kértél tanácsot, mert nagyon drágák lettek a homeopátiás rendelések.

Előzmény: Bárányfelhő12 (428)
pozo Creative Commons License 2009.03.15 0 0 433

 

Természetesen. A remény hal meg utóljára...

Előzmény: csuppancs (427)
Anbati Creative Commons License 2009.03.15 0 0 432
Én nem tudok róla kb. 2 éve. Említettem, hogy éli életét, időnként befekszik a kórházba Rocephin kúrára. Így szinten tartják az állapotát, vagyis nem romlik. A folyamat viszont /szemével/ nem visszafordítható, vagyis az egyik szemével gyakorlatilag nem lát. Ez volt a helyzet, mikor utoljára beszéltünk.
jatika Creative Commons License 2009.03.15 0 0 431
Említett valaki egy lányt, akinek a szeme majdnem ráment a Lyme kórra.Nekem fél éve szivárványhártya gyulladásom van, már 3 orvos látta , szemcsppekkel kezelnek, de nem javul.Épp a Lyme  folt feltűnése és az antibiotikumos kezelés /Maripen extra 100 db 2 hét alatt/ után kezdődött.Lehet-e összefüggés?Mi lett a lánnyal a kórházban?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!