Keresés

Részletes keresés

obszidian1 Creative Commons License 2009.05.29 0 0 551

Kedves Mosolygós  68!

 

Nagyon köszönöm a válaszod. Végig olvastam a hozzászólásaidat, és nagyon sokra becsülöm a kitartásodat. Biztos vagyok benne, hogy rövidesen eredményt fogsz elérni.

Nem engem csípett meg a kullancs, hanem a fiam barátnőjét, akit úgy szeretek, mintha a saját lányom lenne. Ő sem emlékszik a csípésre, kullancsot sem talált, de a hasán megjelent a folt. Így nem tudja, mikor csípte meg a kullancs.

Hetek óta megvolt a folt, mire elment az orvoshoz, ahol egy O betűs (a pontos neve nem jut az eszembe) antibiotikumot kapott, amit a mai napig szed. A folt még megvan, de van amikor halványabb egy kicsit.

Köszönöm a tanácsot, grapefruit mag cseppeket alkalmazni fogjuk. Megköszönném, ha leírnád, hogyan szeded.

Mielőbbi gyógyulást.

Üdv:obszidian1

Mosolygós_68 Creative Commons License 2009.05.25 0 0 550
Sziasztok, Szia obszidian1!

Az antibiotikum mellé én szedtem még grapefruit mag cseppeket, ez sok mindenre jó, köztük a lyme kórokozójára is.

Azt nem írtad, hogy neked milyen tüneteid vannak, ezért gondolom, hogy még jó időben kezdték meg a kezelést.

Amint Pozo is írta, szerencsére kevés embernél lesz a lyme kór krónikus.

Pontosan nem tudom mikortól számít "régi" esetnek egy kullancs csípés, de én úgy gondolom akkor ha már több év telt el a csípéstől.

Sok sikert a kezeléshez, és mihamarabbi gyógyulást kívánok Neked.

Üdv.
Mosolygós_68

Előzmény: obszidian1 (541)
pozo Creative Commons License 2009.05.23 0 0 549

 

A biztonság kedvéért menjetek el bőrgyógyászhoz.

Előzmény: anaterra (548)
anaterra Creative Commons License 2009.05.23 0 0 548
Május elsején voltunk kirándulni az Ipolyparton, ahol elég nagy bozótos volt és rengeteg szúnyog. De akkor nem láttam benne kullancsot, de igaz nem is kerestem, mert lakókörnyezetünk közelében volt. Nem kellett volna ahhoz látnunk a kullancsot? Anyuék, anyósék is megnézték a foltot és abban az egyben egyetértünk, hogy nem szúnyogcsípés. Most már nem olyan élénk vörös, kicsit halványabb és a közepén mintha egy vonal lenne, széle is egy kicsit sötétebb.
Előzmény: pozo (546)
obszidian1 Creative Commons License 2009.05.23 0 0 547

Kedves pozo!

 

Kösznöm a válaszod.

pozo Creative Commons License 2009.05.22 0 0 546

 

Szia!

 

Az 5 cm-es bőrpír másnap még nem jelentkezik! Persze, az lehet, hogy az előző időkben is voltatok kirándulni, s ez annak az eredménye. Ha nem múlik, menj el bőrgyógyászatra, s számolj be részletesen a dolgokról!

Előzmény: anaterra (543)
pozo Creative Commons License 2009.05.22 0 0 545

 

Szia!

 

Akkor most megpróbálom leírni a tényállást: Téged megcsípett egy kullancs, amit nem vettél észre. Ellenben bőrpír jelentkezett, s ezután Te elmentél orvoshoz, aki megállapította a lyme-kórt.

Kaptál rá antibiotikumot, amit már 2 hete szedsz.

Na most a további teendők: be kell szedni a hátra levő gyógyszert.

Jelenleg további teendőd nincs, élj egészséges életmódot, semmiféle kiegészítő kezelés fölösleges. A magnetert egyenlőre felejtsd el. Éppígy a természetgyógyász-orvost és a homeopátiás-orvost is.

Az antibiotikum kúra után figyeld magad, jelentkezik-e valamilyen szokatlan tünet. Nem valószínű, hogy jelentkezik, mert időben megkaptad a kezelést, s a krónikus  állapot a lyme-kórosok néhány százalékát érinti csak (szerencsére).

 

Aztán, ha biztos akarsz lenni a dolgodban, úgy az antibiotikum kúra után 3-4 hónappal kérj szerológiai vizsgálatot, ami majd megerősít abban, hogy meggyógyultál:)

 

Előzmény: obszidian1 (541)
anaterra Creative Commons License 2009.05.22 0 0 544
volt rajta (bocsi)
Előzmény: anaterra (543)
anaterra Creative Commons License 2009.05.22 0 0 543
Sziasztok!

A tanácsotokat szeretném kérni. Tegnap voltam a 3 éves fiammal Királyréten kirándulni. Kisvasúttal mentünk, erdőben is barangoltnuk egy kicsit. hazafele a kisvasútun 3 kicsi kullancsot szedtem ki belőle. Nem voltak belefúródva, még csak közlekedő állapotban voltak. Gyorsan lehessegettem róla azokat. Amint átnéztem egy kb 5 cm-es ovális jó piros foltot találtam a hasán. Szúnyogcsípésre gondoltam-gondolok, de túl piros neki és a folt környezetében újabb pöttyök, de nem foltok vannak. Lyme-kóron kívül mi lehet még? Mert azt nem szeretném. Csak a szúnyogcsípéssel az a bajom, hogy miért csak ott és ráadásul póló is bolt rajta, miért nem szabad felületen csípte meg? Segítsetek!
obszidian1 Creative Commons License 2009.05.22 0 0 542

Nem jár erre senki?

Pozi, Bárányfelhő, merre vagytok? Nagyon örülnék, ha segítenétek.

obszidian1 Creative Commons License 2009.05.21 0 0 541

Üdvözlöm a Fórum látogatóit.

Végig olvastam a hozzászólásokat. Néhány kérdésem lenne, ha segítene valaki, nagyon hálás lennék.

- Több helyen olvastam, hogy az a jó, ha időben elkezdik az antibiotikum kezelést. Mit jelent ez? A csípéstől, illetve aki nem tudja mikor történt a csípés a kokárda folt megjelenésétől, számítva mennyi időn belül értendő ez?

- Másik kérdésem, ha valaki két hete szedi az antibiotikumot, milyen kiegészítő kezelést ajánlott még neki, hogy sikeres legyen a baktériumirtás.

- Harmadik kérdésem, hol lehet bérelni a Magneter-t. Ezt ajánljátok az antibiotikum kezelés alatt is?

- Tudtok olyan természetgyógyász-orvost, homeopátiás-orvost, aki a lyme kór specialistája?

Ha valakinek a feltett kérdéseken kívül is van valami  jó tanácsa a kezelés sikeressé tételéhez, szívesen fogadom. 

Mindenkinek jobbulást kívánokaA

Bárányfelhő12 Creative Commons License 2009.05.17 0 0 540

Pozo,

 

Igen a Magneter CD-ről fut, továbbá van hozzá egy erősítő, és ez csatlakozik a matrachoz. A lyme-kórhoz 6 db CD van, sorban kell őket csinálni, mindennap másikat, aztán kezdeni elölről. Az a hölgy, akiről már írtam, hogy ettől helyrejött, naponta 2 CD-t csinált meg, reggel este. Nekem ez nem megy, túl rosszul leszek tőle, hogy a mindennapjaimat tudjam csinálni. Ha egész nap fekhetnék, akkor menne. De van hozzá számtalan más CD is, csomó betegségre. Amit még én szoktam csinálni és meg is van, az az immunrendszer erősítő, egy vitalizáló és van egy parazita CDm is, gondoltam az kinyírja a cisztás borreliákat.

 

Annyit tudok még, hogy NASA frekvenciákat használnak. Ja, és magyar fejlesztmény. Ezen a honlapon elég egyszerűen leírják a lényegét:

 

http://www.magneter.hu/

Előzmény: pozo (539)
pozo Creative Commons License 2009.05.17 0 0 539

 

Szia!

 

Jó, hogy belinkelted a honlapot, ebből kiderült, hogy van ORKI engedélye, ami bizonyos megnyugvást jelenthet. Úgy látom, hogy a program CD-ről fut. Milyen CD-t kaptál?

Érdekes lehet egy másik készülék is ami a honlapon van, az aurapajzs. Majd utána nézek.

Előzmény: Bárányfelhő12 (538)
Bárányfelhő12 Creative Commons License 2009.05.17 0 0 538

Sziasztok Antbati és Pozo!

 

Antbati nagyon örülök, hogy jobban vagy! Azt már régebben is említetted, hogy ha ezüstöt iszol, akkor jobban leszel! Szerintem ez is segített, meg talán a homeó? Lényeg, hogy jobban vagy! A homeót még én is szedem, mostmár csak havonta 1x C200-sat. Nem tudom, haszál-e, de ez a Magner gép, amit haszálok nagyon brutál. Márc. 25-én kezdtem haszálni, egy drnő ajánlotta. Innen béreljük (40.000 Ft/hó és ha elérjük a gép árát, akkor a miénk lesz): http://www.vitalbalancer.hu/magneter.html

 

Amikor elkezdtem használni, akkor nem voltam annyira rosszul, csak mérsékelten. De ettől napról napra fáradtabb lettem, hasogatott a derekam, és egy hónap múlva szünetet kellett tartanom, mert már tiszta kóma voltam, és vendégek jöttek. Abbahagytam, eltelt néhány nap, tök jól lettem, 15 vendégünk volt, egész nap főztem, rohangásztam. Aztán folytattam, persze visszajött a rossz közérzet. Most megint szünetet kellett tartanom, mert teljesen zombi lettem. Kedden hasznltam utoljára, pénteken még fájt mindnem, de nem voltam fáradt, szombaton meg tök jól voltam, családi programot is csináltunk. Aztán tegnap este újra megcsináltam egy programot és ne tudjátok meg milyen fáradt vagyok. A kislányomat elvittük Anyuhoz, mert időnként felkelni is alig bírok. Szóval ez erősen herx reakciónak néz ki. Most tök zombi vagyok, de ugyanakkor örülök is. Ennyire még semmi nem hatott a lájmomra, az antibión kívül. Bár a só és C-vit is jó lett volna, ha bírja a hasam. Azért azt tudjátok, hogy só és C-vit-nal sokan meggyóyultak már és az is jó, csak gyulladt vastagbéllel (köszi antibió!) nem túl jó hozzákezdeni. Szóval még adok pár hónapot a Magneternek, remélem jobbra fordulnak a dolgok! Pozo, nem tudom, hogy van-e olyan engedélye a gépnek amit kérdeztél, de most túl kóma vagyok hozzá, hogy utánanézzek.

 

Sziasztok,

Bárányfelhő

Előzmény: Anbati (525)
pozo Creative Commons License 2009.05.17 0 0 537

 

Kösz szépen. Ezt érdemes kipróbálni, legrosszabb esetben nem használ.

Előzmény: Anbati (536)
Anbati Creative Commons License 2009.05.17 0 0 536

Ez a homeopátiás szer és dózis, amit én is használok és még néhányan mások is a fórumról, a Gazdagréten található klasszikus homeopátiával foglalkozó orvosi rendelő egyik orvosától van. Régebben más problémával jártam nála, most "csak" felhívtam a fizetős információs vonalán és megkérdeztem tőle, hogy szerinte mit tegyek. Ő mondta ezt a C30-as Borrelia Nosodat 6 hétig és utána havonta C200-as, 1x5 golyó. Az első és második C200-as bevétele között csak 2 hét teljen el, utána havonta. Homeopátiás szert nem szükséges receptre írni, nem is lehet, azért vannak homeopátiás információs vonalak, telefonon is el lehet egyértelmű eseteket intézni, főleg, ha nem alkati szerről van szó.

 

 

Ennyi az idézet. A C30-asból is 5 golyót kell egyszerre a nyelv alatt "elolvadni" hagyni.

pozo Creative Commons License 2009.05.16 0 0 535

 

Szia! Meg vagyok, hol jobban, hol rosszabbul. Sajnos nehéz eldönteni, hogy a lyme-kór a ludas avagy attól független bajom van.

Úgy gondolom, hogy ez egy nagy csapda, az ember hajlamos rögtön a lyme-kórra gondolni minden bajánál.

Rocephin kúra elhalasztva, mivel az utolsó ELISA laboreredményem negatív lett. Ettől függetlenül én nem vagyok biztos a teljes gyógyulásomban.

Nem emlékszem már bárányfelhő homeopátiás leírására (Talán a Sanum volt?).

A homeopátiának nagy előnye, hogy legfeljebb nem használ...Légy szíves írd meg, hogy milyen homeopátiás szereket szedsz?

Előzmény: Anbati (533)
Tandavika Creative Commons License 2009.05.15 0 0 534
Szia EmyLia!62 kg vagyok.A bakonyi joghurt összetevőit még nem néztem,de ha megyek a boltba,megteszem,kiváncsivá tett.A nappal feltétlen vigyázz,én is voltam már nap által leégve,de hallod ez az égés nem hasonlítható ahhoz,sem fájdalomra,sem kinézetre.A gyógyszer kúra végén,már az is rohadtúl fájt,ha a hidegvíz hozzám ért.Szerintem ez a gyógyszer olyan mértékű fényérzékenységet okoz,hogy nemlétezik az a naptej ami megvédene.De azért biztos sokat jelent,ha 50 faktoros krém nélkűl ki sem mozdulsz.Szerencsére én most jól vagyok,remélem így is marad.Majd meglátjuk mit tartogat a jövő számomra.Most én is épp tisztára kibuktam,mert egy vizsgálati eredményt próbálok megszerezni,de csak személyesen adják oda,de ez egésznapos utazást,és majd 3000ft-ot jelent nekem.Most próbálja a körzeti orvosom faxon átkérni,de nem sok a remény,hogy átküldik.Azt mondták,hogy nem adhatnak ki információt senkiről,még akkor sem,ha a személyes adatait megadja,mert az a személyi jogok megsértését jelenti.Szerintem meg pont ez sérti a jogaimat,tökre kiakaszt ez az egész egészségügyi rendszer engem is.Volt,hogy pl:1 hónapon belül különböző okok miatt 3 vércsoport vizsgálatot is végeztek nálam.Nemtudom,mire gondoltak,hogy megváltozik?!Könyvet lehetne írni a magyar egészségügyről.Katasztrófa.
Előzmény: emyLia (529)
Anbati Creative Commons License 2009.05.15 0 0 533
Szia pozo!Mi van veled mostanában? Csinálod a Rocephin kúrát?
Én is a fórumról vettem, bárányfelhő leírását követem. Viszont azt mondták, hogy pontosan be kell tartani. A hat hét az tényleg annyi legyen, stb.
Azért érdekes, bárányfelhő más módszerrel próbálkozik már, úgy olvasom.
Mindenesetre nem tudom mitől, de tényleg jobban vagyok sokkal. Ezek szerint egy biztos, ártani nem árt, és nem tétel anyagilag.
Anbati Creative Commons License 2009.05.15 0 0 532
Doxycyclinből én is 400 mg-ot szedtem naponta,de én is súlyosabb vagyok.
Anbati Creative Commons License 2009.05.15 0 0 531
Nekem árnyékban is, 50-es faktorral is kijött. Igaz, előtte napon voltam, és úgy kezdődött. Lehet, hogyha azonnal óvatos vagyok, nem járom meg. Amíg ki nem ürült a szervezetemből állandó problémám volt vele. A krémek nem használtak, ez belülről jön, fényérzékenység. Azért nem is hámlott utána le a bőröm, mert nem kívül égett meg. Persze gondolom, mint mindenre, erre se egyformán reagálunk. Kitartás!
Előzmény: emyLia (528)
emyLia Creative Commons License 2009.05.14 0 0 530
Szia Mosolygós68!

Remélem le is fogja csökkenteni az antibiotikum a kórokozót, mert már nagyon unom ezt a kis rohadékot! Megpróbálom több oldalról is nyírni, remélem sikerülni fog...
Írtam a másik hozzászólásomban, hogy a Bakony plussz joghurtot eszem, nekem az vált be, szerintem egy próbát megér. Protexint én is szedem, bár kaptam egy ismertetőt, amiben azt írja, hogy ezt inkább utána javasolt szedni, mert az antibiotikum ezt is elpusztítja, na mindegy azért szedem.
Neked is volt 2 nap szünet minden héten?

Köszönöm, neked is minden jót!:)
Előzmény: Mosolygós_68 (521)
emyLia Creative Commons License 2009.05.14 0 0 529
Szia Tandavika!

Bocsi, megkérdezhetem, hogy hány kg vagy? Csak össze szeretném hasonlítani az arányt. Nekem az Istenhegyin írták ezt fel, már vagy 8 orvosnál jártam idáig 3 év alatt, beleértve Lakost is, de mki azt mondta, hogy "semmi bajom", ezt persze kedvesebbnél kedvesebb megfogalmazásokban, mindezt annyi pénzért, hogy elképesztő - mert azt meg elvárják, tudás meg nuku. Már úgy vagyok, hogy bárhogy is lesz én többet nem megyek Mo-on orvoshoz, mert 1. semmit nem tudnak, 2. nem vagyok kiváncsi ezekre az emberekre.(Mondjuk az Istenhegyire ez nem vonatkozik)
Szedek Protexint, és Bakony plussz joghurtot eszem, mert abban úgy tudom, hogy több a "hatóanyag", bár nem reklámozzák, de nem mindig az a jó termék, amit éjjel-nappal reklámozni kell, hogy megvegyék :) Mindenkinek ajánlom a Bakony plusszt, nem egy "krémdesszert jelleg" mint az Activia, kicsit savanykás, de ez a benne lévő nagy mennyiségű joghurtkultúra miatt van.
Köszönöm szépen a jókívánságokat! :) Neked is minden jót Tandavika!
Előzmény: Tandavika (522)
emyLia Creative Commons License 2009.05.14 0 0 528
Szia Pozo!

Köszi a választ. Ja, tudom, hogy fényérzékenységet okoz, már egyszer szedtem Doxyc-t, igaz csak egy hétig 200mg-ot, akkor nem volt semmi gond, csak 2 nap múlva mikor szoliztam...:) Azt hittem 2 nap után már lehet, na mindegy...
Egyébként ajánlom mindenkinek a Biomed Körömvirág krémet, a többi körömvirág krémmel szemben ez használ is. Bár nyilván nem szünteti meg az égést, ha kialakul, de nekem már volt egyszer egy nagyon durva napégésem, azt 1 nap alatt elviselhetővé tette, jó tudom ez más, csak írtam.
Az égés akkor is kialakul, ha nem megyek Napra? Úgy értem, ha nem süt a Nap és kimegyek, akkor is leégek majd? És ha 50 faktoros krémmel bekenem magam akkor is, még árnyékban is? Köszi!
Előzmény: pozo (520)
pozo Creative Commons License 2009.05.14 0 0 527

 

Szia! Nagyon örülök, hogy jobban vagy. Annak is örülök, hogy a mozgással kapcsolatban jó tapasztalatod van.

Milyen homeopátiás gyógyszert szedsz és milyen dózisban?

Előzmény: Anbati (525)
Anbati Creative Commons License 2009.05.14 0 0 526
Ja, és "hurrá"! A kisfiamban május 1-én volt 2 kullancs. Már egész jól megszívták magukat. Mindez Pesten.
Anbati Creative Commons License 2009.05.14 0 0 525
Sziasztok! Nagyon régen nem jelentkeztem , de követem az írásaitokat. Az az igazság, hogy nem mertem írni, mert attól tartok, hogyha leírom a javulásomat, az lesz a reakció, hogy én nem is voltam igazából Lyme-kóros. Aztán mégis úgy döntöttem, hogy a sok kudarc után talán mégis valakinek erőt ad, ha beszámolok.
Ismételni nem akarom,hogy min mentem keresztül három év alatt, nagyjából mindazon, amin itt szinte mindannyian. Tüneteim, kezelésem, orvosaim is nagyjából stimmelnek. Voltam Rocephin kúrán kórházban is.
Időnként feladtam, aztán mindig valami újjal próbálkoztam, újabb gyógyszer, újabb kezelés, újabb alternatív gyógymód. Eredmény semmi, vagy eleinte romlás, majd kisebb átmeneti javulás Beletörődtem abba (házi orvosommal beszéltem meg), hogy úgy élem le az életem,hogy időnként egy antibiotikum kúrával valahogy szinten tartjuk a betegséget.
Az utolsó Karácsony előtt volt. Egykét hónapig szokás szerint utána viszonylag jól voltam, aztán ismét kezdődtek és erősödtek a tünetek.Viszont nem volt már erőm megint Doxycyclint és egyebeket szedni. Nem akarom itt ecsetelni, hogy milyen mellékhatások jelentkeztek, de pl. gombásodás, gyomorpanaszok, …
Belegondoltam, hogy minden óvintézkedés ellenére sem lehet, hogy éveken át két hónap antibiotikum, két hónap javulás, aztán kezdődik elölről az egész.
A C-vitamin tengeri só kúráról nekem is megvan a véleményem, az ezüstkolloidtól félek. Drága egyéb kezelésekre nincs pénzem( illetve ki tudnám szorítani, ha biztos lennék az eredményben, de…). Na már most a sok alternatív gyógymód kínálatából melyiket válasszam?
Végül a sok infó /ebben nagy szerepet játszott ez a fórum/ hatására a következőképpen élek hónapok óta:. Reggel-este ezüstkolloid, B-vitamin (ill. Millgamma), homeopátia, sok folyadék (főleg teák), és mozgás. Mozgás akkor is, ha nem esik jól. Legalább az izomlázra foghattam, ha mindenem fájt. Most járok úszni, gyógymasszázsra. (Reumatológián voltam.).( Mármint ott is. is).
A homeopátiás gyógyszert úgy szedem, ahogy itt a fórumon olvastam. Nem tudom, hogy ezek közül minek köszönhetem /a placebonak nem hiszem, mert nem nagyon hittem az egészben, biztos voltam benne, hogy néhány hét után megint kikötök az antibiotikumnál/, de kb. most jobban vagyok, mint 3 éve bármikor. És egyfolytában ilyen hosszú ideig nem voltam ennyire elfogadható állapotban, és gyógyszer nélkül. Nem mertem egyiket se abbahagyni, de most pár hete az ezüstkolloidot mégis abbahagytam, mert, mint írtam, félek. Nem mondom, hogy nincsenek tüneteim, de pl. az izzadás teljesen megszűnt. A remegés, szédülés is szinte nulla. A bal térdem valószínű maradandó.(Be van dagadva egy kicsit, és a bal bokám is, ez másfél éve van így,de nem vészes, és nem romlik.) Néha, főleg éjszaka a zsibbadás megmaradt, meg időnként kis izomlázszerű érzésem van. Viszont egyre többet mozgok, egyre jobban bírom.
Na most, lehet, hogy ez is csak átmeneti javulás, de akkor is megéri, mert most mellékhatások nélkül vagyok elég jól, és a pénztárcám se bánja nagyon. A homeopátiás gyógyszer sem drága. Egyébként nem nagyon hittem eddig a homeopátiában, kuruzslásnak tartottam,annak ellenére, hogy mások körülöttem régóta használják sok mindenre. Elveim ellenére kezdtem el szedni, mondván, hogyha nem is használ, de nem is árt. Most sem értem egészen a működését.
Szóval összegezve, most bizakodó vagyok, ha nem is múlt el teljesen. Pedig Karácsony táján már szinte feladtam, és lelkileg nagyon kivoltam. Ja, és egyértelműen Lyme-kórom van. Volt bennem kullancs, a helyén néhány hét múlva jelentkezett a folt. A véreredmény is igazolta. Elegem van abból, hogyha megyek valamerre (pl. reumatológia ) meg akarnak győzni, hogy nincs összefüggés a tüneteim között. Akkor miért mindig egyszerre és együtt jelentkeztekújra és újra? Nem vagyok egy hipochonder típus. Orvosnál régen voltam, de majd tervezek egy vérvizsgálatot.


Bocs, hogy ilyen hosszú lett. . Ígérem jelentkezem, ha változás van az egészségemben, akkor is, ha megint jelentkeznének a tünetek.

pozo Creative Commons License 2009.05.14 0 0 524

 

Szia!

 

Sajnos bevált az aggályom a só/Cvit kúrával kapcsolatban...

A Magneter lehet, hogy jó, a kellemetlen reakciók jelenthetnek jót (Herx reakció), de ez nem biztos.

Kérdésem: van-e ORKI engedélye a gépnek?

Az ezüstkolloidot én nem innám, de Te tudod...

Amit viszont szívből javasolnék a fáradtságod ellen az az, hogy rendszeresen mozogjál. Ez azt jelenti, hogy kétnaponta gyalogolj intenzíven kb. fél órát. De ne rögtön így kezdd! Hanem fokozatosan, hetek múltán érd el ezt az időt.

Ez ügyben kérdezz meg szakembert (sportorvos). Esetleg gond lehet, hogy a kisgyerekeddel nagyon be vagy zárva, s nincs elég mozgásod. Hétvégeken menjen a család kirándulni, kikapcsolódni a természetbe (kullancsra vigyázni!).

Ennél a betegségnél sokat jelent  az egészséges életmód, amibe bele tartozik a megfelelő mozgás is.

Előzmény: Bárányfelhő12 (523)
Bárányfelhő12 Creative Commons License 2009.05.13 0 0 523

Sziasztok! Már elég régen nem írtam ide, február körül a só és C-vitamin kúrával próbálkoztam, amit nem bírt a szervezetem, most mással. Elég gyakran nagyon mélyen vagyok, lelkileg teljesen kiüt ez a nyavalya, pedig amúgy szép életem van, de ez mindent tönkretesz. Március vége óta használok egy mágneses-biorezonanciás gépet, a neve Magneter. Jelenleg még csak béreljük, de ha használ, akkor meg is vesszük. Az a jó benne, hogy itthon tudom csinálni, nem kell elmenni itthonról, mert van egy 2 éves kislányom és ez nagy kötöttség. Szóval ez a gép egy magyar fejlesztés, CD-kel kell használni. Van hozzá egy DVD lejátszó, egy erősítő és egy matrac, amire rá kell feküdni. Különböző betegségekhez, különböző CD-k vannak és ezen frekvenciák. Lyme-kórhoz 6 db CD van, sorban kell csinálni nap mint nap egyet. Egyelőre nem vagyok tőle jobban, sőt, pedig már több mint másfél hónapja csinálom. Azt észrevettem, hogyha egy nap 2 CD-t csinálok, akkor nagyon rosszul vagyok. Ha kihagyok napokat, akkor jobban leszek. Most is olyan periódusban vagyok, hogy annyira, de annyira fáradt vagyok, legszívesebben folyamatosan feküdnék és aludnék. Az is érdekes volt, hogy az első használat után megfájdult a derekam, ami soha nem szokott fájni. Kb. 1 hónapig fájt, az utolsó 2 hétben annyira, hogy alig bírtam felállni, menni. Aztán teljesen elmúlt. Most ez a hatalmas fáradtság domminál. Egyszer lehet, hogy jóra fordul ez az egész, csak győzzem kivárni. A gép haszálata mellett iszom napi 1 dl ezüstkolloidot és most vettem olajlevél kapszulát, többektől hallottam, hogy jó. Igaz nem gyógyítja meg a lyme-ot, de javít rajta. Ja, beszéltem egy nővel, aki 3 hónap alatt tünetmentes lett lyme-ból ezzel a géppel, igaz naponta 2x használta és 3 hétig szedett alatta antibiót.

 

Üdv,

Bárányfelhő

Tandavika Creative Commons License 2009.05.13 0 0 522
A doxiciclinnél,MINDENKÉPP KERÜLD A NAPFÉNYT!!!Én csak napi 200mg-ot szedtem,és szinte semmit nem mentem napra,még is durván megégtem.Már pár másodperc a napon is durva égést okozott pár nap alatt.Borzalmassan fájt,rengeteget szenvedtem miatta.Nehogy te is így járj!Vegyél normaformot,és naponta te is egyél 2-3 activiát is,mint ahogy Mosolygós is javasolta (lehetőleg naturt).Én azért,a te helyedben,azért kikérném más orvos véleményét is a gyógyszer mennyiségével kapcsolatban.Szép napot,és vigyázz magadra,remélem mihamarabb meggyógyulsz.
Előzmény: emyLia (519)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!