Keresés

Részletes keresés

Sbric Creative Commons License 2009.09.01 0 0 731
Hey guys, I'm back after 6 weeks of doxy 2x200 and now 2 weeks of doxy 2x200 + claritromicyn 2x500 + Plaquenil. My symptoms are still very low but have not dissapeared. Csuppancs, how did you feel after the Klacid+Cipro and Tinidazole? Has that cured you? How long did you take it? Thanks
Előzmény: highlandpestcontrol (730)
highlandpestcontrol Creative Commons License 2009.09.01 0 0 730

Probiotikum - Működik hihetetlen... 1 nap alatt helyrejött a gyomrom, meg a beleim bár tegnap majdnem felrobbantam, mert kicsit túladagoltam a dolgot :). Itt kint nincs olyan, de van Yakult ( 10 billio ) és van lifeplan.co.uk multi-dophilus tabletta ( 4 billio ) .. ezek együtt elég hamar rendet csináltak.. le a kalappal. 

Meglátjuk mi lesz :)

Előzmény: csuppancs (729)
csuppancs Creative Commons License 2009.08.31 0 0 729
Először is evés után vedd be a gyógyszert és szedj mellé valami probiotikumot, mondjuk P r o t e x i n t. Azzal együtt nem szabad hogy hasmenésed legyen. Ez azért még elég gyerekmennyiség, nekem napi 4500 mg (Klacid+Tinidazol+Ciprobay) összdózis mellett sem volt.
Előzmény: highlandpestcontrol (728)
highlandpestcontrol Creative Commons License 2009.08.31 0 0 728

Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de én most szedem 5. napja és csak napi 1*200grammot pillanatnyilag, de olyan szinten hasmenésem lett, mint gyerekkoromban...meg a gyomrom is fájni kezdett, mi a manót lehet ilyenkor csinálni ? Nyílván kiszáradni sem szeretnék, de ezt a kis mocskot is ki akarom irtani magambol.

 

Van valakinek tanácsa, mert nem igazán tudom mit csinálhatnék...most kínomban elkezdtem kekszet enni :(

drumlin Creative Commons License 2009.08.29 0 0 727
hm, asszem, doxy gyártója örvendezve olvassa ezt a fórumot...

én 40 nap, 2x1-ben vagyok most, 200-as.

Előzmény: Bárányfelhő12 (724)
Bárányfelhő12 Creative Commons License 2009.08.28 0 0 726

Szia Erikakis!

 

Jól haladok a Lendacinnal, ma kaptam a 17. infúziót. Minden nap kapom, hétvégéken is. Hát tudod, elég durva! Ahoz képest, hogy szinte tünetmentes állapotban kezdtem el, mert a Magneter elég szépen felhozott 4 hónap alatt, nagyon ki lettem ütve. Szerencse, hogy Gyesen vagyok, tehát nem járok be dolgozni és Anyu meg anyósom segít a gyerekezésben. Tulajdonképpen így nem is lehet dolgozni, nagyon nem. Már a 2. naptól hulla fáradt voltam, de az igazi rosszullét hullámokban jött rám. Volt egy néhány napos mélypontom a 7. nap körül és egy a 14. körül. De a két hullámvölgy között volt néhány kifejezetten jó napom, már azt hittem, hogy itt a kánaán. Aztán a 14. nap körül annyira rosszul voltam, hogy felhívtam a Drnőt megkérdezni, hogy ez normális-e. Azt mondta, hogy igen, esnek szét a bacik. Volt olyan nap, hogy alig volt jártányi erőm, szédültem és úgy dobogott a szivem, hogy majdnem kiugrott a helyéről. Valamennyire fájtak az ízületeim, de a derekam nagyon. Ja, és bedagadtak a nyirokmirigyek a nyakamon, fájdalmasak még mindig, de ez is csak a 14. napon kezdődött. Ma sokkal jobban vagyok, még 3 nap van hátra a kúrából, remélem nem lesz több mélypontom. Ennyire brutálisan még egyik antibió sem ütött ki, még a napi 2x2 Doxy is lágy zefír volt ehhez képest tavaly. Szóval remélem, hogy nagy bacipusztulások mennek végbe. A kúra alatt magnetereztem is, de aztán leálltam vele, amikor ennyire vacakul lettem. De amint magamhoz térek folytatom. Azért azt elmondom, hogy Lakos pajtás engem is negatívnak minősített másfél éve, úgyhogy egy szavát se higgyétek:)

Előzmény: erikakis (725)
erikakis Creative Commons License 2009.08.28 0 0 725
Bárányfelhő, hogy haladsz a Lendacin-es kezeléssel? Érzel már változást? Intravénásan vagy injekcióban kapod?
Előzmény: Bárányfelhő12 (724)
Bárányfelhő12 Creative Commons License 2009.08.27 0 0 724

Highlandpestcontrol: Szia! Választhattál volna egy egyszerűbb nicknevet is:) Tényleg nagyon felelőtlen volt az orvosod! A Doxycyclin viszont nagyon jó választás, de a 2 hét rettentő rövid idő, abba ne hagyd a szedését 2 hét után! Lehet, hogyha valakit tegnap csípett meg a kullancs, akkor elég, de neked már nem. Szóval folytasd legalább 6 hétig, sőt 2x2-t kéne szedned (a patikus tudatlan). Ezt azért írom ilyen biztosan, mert tavaly november-decemberben pont így szedtem 6 héten át. (A 2x2-őt 100-as Doxyból értem, mert van 200-as is, abból persze 2x1 kell.) Szóval nekem nagyon elmagyarázta a drnő tavaly, hogy tartósabb fertőzöttség esetén ez a dózis kell, mert különben nem jut el az idegrendszerbe, úgy meg nem ér semmit, ki fog újulni a bajod. Sokat javultam ekkora dózisú Doxytól, de nem gyógyultam meg. Én viszont más tészta vagyok, már 4 éve benne vagyok és sok antibiót szedtem kis dózisban, mielőtt kiderült a valódi bajom, és már hozzászoktak a bacijaim, így nem ilyen hatásos. Szóval abba ne hagyd, és menj el a László kórházba, vagy az Istenhegyi Klinikára. A Lakoshoz ne menj.

 

Drumlin: Igen, volt már olyan, hogy valaki meggyógyult 1 év betegség után. Viszont az illető addig nem szedett összevissza antibiót, hanem rögtön nagydózisban kezdte, sokáig szedte és sokfélét egyszerre. Ő meggyógyult. Ha valaki viszont peches, sokára derül ki a valódi baja, összevissza szed antibiókat, nagyon nehéz meggyógyulni. Tegnap hallottam valakirő, aki lájmos volt, ízületi problémákkal és a Lászlóban egy doki gyógyította meg a következő terápiával: 1 évig napi 2x2 Doxy, majd még 1 évig 2x1 Doxy. És a hölgy meggyógyul, maradéktalanul. Én biztos kinyúltam volna ennyi antibiótól:)

 

Sziasztok

Előzmény: highlandpestcontrol (723)
highlandpestcontrol Creative Commons License 2009.08.27 0 0 723

Sziasztok, sajnos új belépő vagyok és most mennem is kell dolgozni csak egy pár sor.

 

2 napja tudom, hogy Borrelia burgdorferi , Lyme kórom van... valószínűleg kb 1 éve.

Igaz már márciusban rajta volt a vérképemen (amit én kértem, mert éreztem valami nagyon nem kerek - fáradtság, fejfájás, nagyon durva derékfájdalom ) , de a doki , mint kiderült csak betette a mappámba és meg sem nézte. Most külföldről kértem meg hogy csekkolja már le mi a szitu... (itt dolgozom) és akkor mondta, hogy oppá-oppá IgG Borrelia burgdorferi érték igencsak 30, meg kellene látogatni egy dokit sürgősen... azt hiszem ezt nevezik feladatkörében elkövetett kötelességteljesítés elmúlasztása.. de ez érdekel a legkevésbé per pillanat.

 

Szóval elmentem dokihoz , megmutattam a márciusi leletet ... egyből 4 ampulla vérvétel és doxycyclin 14 napig 200mg-os dózisban (patikus alig adta ide, azt mondta ez buta adag... túl erős :) ) .. na itt tartok most 2 napja szedem.. meg most rendeltem netről innen : helios pont co pont uk homeopatias tablettát Borrellia Burgdorferi 30C.

 

2 hét múlva viszamegyek kontrollra, mert még egyszer vért vesz.

 

Szóval nálam ez a helyzet... üdv a klubban :(

 

A legdurvább tünetem, olyan szinten fáj a hátam, hogy 2* meggondolom lehajoljak-e, de akkor is inkább leguggolok... egyfolytában fáj a fejem, nagyon enyhe hidegrázás szinte folyamatosan, álmatlanság, ingerlékenység és még egy jó pár... mostanában néha megrogyott a térdem... csak úgy.. szóval már az idegrendszeremet is csócsálta ez a kis tetü..

drumlin Creative Commons License 2009.08.27 0 0 722
visszaolvasgattam rendesen, de úgy érzem, minél jobban belemegyek, annál kevésbé világos a kép...

pl volt már valaki, aki MEGGYÓGYULT (értem ezalatt tünetek megszűnését leginkább és/vagy leletek negatívra változását) mondjuk a doxy-kúrától?
Előzmény: csuppancs (721)
csuppancs Creative Commons License 2009.08.26 0 0 721
L-el ráadásul az a baj, hogy mindenhatónak tekinti magát és ha egyszer ő azt mondta hogy negatív vagy, sz@rik rád. De szó szerint. A legutóbbi levelezésünkön jól felhúztam magam, de addig bosszantottam a leveleimmel amíg küldött egy angol nyelvű tanulmányt. De ennyi, se kísérőszöveg, semmi. Hol is van az a bizonyos Hippokratészi eskü? Grrr...
Előzmény: drumlin (720)
drumlin Creative Commons License 2009.08.25 0 0 720
engem tavaly mondott negatívnak lakos ("csak a fertőzés emlékét viselem"). ma egy másik doki full pozitívra hozott ki a WB alapján.

most akkor mi van??? nehogymár a különböző tesztek miatt legyen ez.

Előzmény: csuppancs (687)
drumlin Creative Commons License 2009.08.25 0 0 719
engem tavaly mondott negatívnak lakos ("csak a fertőzés emlékét viselem"). ma egy másik doki full pozitívra hozott ki a WB alapján.

most akkor mi van??? nehogymár a különböző tesztek miatt legyen ez.

Előzmény: csuppancs (687)
Bárányfelhő12 Creative Commons License 2009.08.15 0 0 718

Szia Lyme-lom!

 

Innen béreltük aztán vettük meg a gépet: http://www.vitalbalancer.hu/magneter.html

 

Biztos nem az a ketyere, amit az általad említett orvos ajánlott, mert ez egy magyar fejlesztés. Viszont valószínűleg ugyanazokat, vagy kb. ugyanazokat a frekvenciákat használják. Magneterék úgy tudom NASA frekvenciákat használnak. Ha bérelsz egyet, arra számítsál, hogy elég vacakul leszel pár hét után, pláne, ha naponta 2 db CD-t futtatsz le. De lehet, hogy bírni fogod és akkor hamarabb gyógyulsz. Nekem az nem ment.

 

Mi havi 40.000 Ft-ér béreltük, és amikor majdnem elértük a 220 ezres vételárat, akkor még a maradékot kifizettük és a miénk lett.

 

Üdv,

Bárányfelhő

Előzmény: Lyme-lom (717)
Lyme-lom Creative Commons License 2009.08.15 0 0 717

 

 

 

Szia Bárányfelhő,

 

Köszi szépen válaszodat. Ami a Magneter készüléket illeti, hol lehet bérelni ezt a készüléket és részletre meg lehet-e  venni (egyébként te hol vetted), mert én is szeretném kezeltetni magamat egy ilyen géppel.

 

Szerinted ugyanarrol a géptípusrol van szo, mint amit Dietrich Klinghardt orvos ajánl az általa javasolt kezelésben , egy bizonyos "KMT pulsed microcurrent machine", nem tudom a pontos nevét.

 

Üdv.

Bárányfelhő12 Creative Commons License 2009.08.14 0 0 716

Szia Torokq11! Azért talán felhozhatnád a lányodat a László Kórházba! Egy barátnőm 1 éves kislányának lett most nyáron lyme-foltja, őt a barátnőmék az Istenhegyi Klinikára vitték, majd 6 hétig kellett szednie Penicillint és Klacid babyt. Szóval nem 2 hétig.

 

 

Előzmény: torokg11 (714)
torokg11 Creative Commons License 2009.08.14 0 0 715
Trollka: olvastam, hogy a fiadnak van csípése. Én Nagykanizsán lakom, így ide vittem tök véletlenül a lányomat a karikákkal (majdnem csak bőrgyógyászhoz). Mi hír nálatok? A lányom Ospen 750-et szed 4 x 4ml-t. 15 napig kell szednie.
torokg11 Creative Commons License 2009.08.14 0 0 714
Sziasztok! Most találtam ezt a fórumot, és a segítségeteket kérem. Ma vittem el 3 éves lányom a körzeti dokihoz és tök véletlenül mutattam meg neki a piros karikákat. Egy hónapja csípte meg kullancs a fenekénél és most Lyme-kóros lett. Már olvastam, hogy korai szakaszban felismerve jól gyógyítható, de én mégis nagyon megijedtem. Férjem nyugtat. 1,5 évesen a lányom már volt lázgörcsös, mentővel vitték be és élesztgették több mint fél órát, így talán érthető hogy odavagyok.
Elkezdek visszaolvasni, de közben elfogadok minden jótanácsot.
Kapott antibiotikumot, nagy dózisban. Azt mondta ezt 15 napon át kapja majd. Azt se tudom, járhat-e így bölcsibe, oviba.
Dícsért a dokinő, hogy megmutattam.
Épp a fiamat vittem kontrollra mandulagyulladásból és mivel a régi orvosunk nyugdíjba ment, ő lett helyette én meg átiratkoztam a szomszéd dokihoz, így az első találkozó múlt héten nem volt túl jó:) Most a saját orvos nyári szabin van, így aztán nem is tudom, kihez járjunk majd eztán. A dokinő a kórházból jött ki gyerek háziorvosnak.
Sbric Creative Commons License 2009.08.13 0 0 713
It really has no sense that she wrote the prescription now and not then. Also a very interesting thing is that they no longer give the combined antibiotic treatment that they used to, that is presented on Lymenet.hu. I wonder why did they change it.
Előzmény: Bárányfelhő12 (712)
Bárányfelhő12 Creative Commons License 2009.08.12 0 0 712

Szia Lyme-lom!

 

Igen, a Drnő felírta a Lendacint, amit szerettem volna, persze támogatás nélkül. 20 napi adag 75.000 Ft, + az infúziós cücülékek, a végső ár olyan 86.000 Ft körül lesz. A Magnetert említettem neki, érdeklődött, elég nyitott ilyen dolgokra, jónak találja. A frekvenciagenerátorokat is ismeri és a lyme-os frekvenciákat is, sőt ajánlja. Szerinte úgy lehet végleg meggyógyulni, ha az ember folyamatosan írtja a borreliákat, antibióval, homeopátiával, frekvenciákkal, amit csak fel lehet vonultatni. Hisz benne, hogy meg lehet gyógyulni.

 

Az infúziós dolgokat a házidoki írta ki. Ma kaptam az elsőt, eddig nem érzek semmi különöset, alapvetően elég jó a közérzetem. A Magneter nagyon felhozott. Most azon gondolkozom, hogy ez esetleg kidobott pénz lesz, mert a Magneter is teljesen meggyógyítana? Csak sietni akartam, mert ősszel megyek vissza dogozni gyesről. Viszont ez a branül, amit a házidoki berakott a kezembe, nagyon vacak. Ha valaki kórházban van és fekszik egész nap, úgy biztos jó, de én itthon gyerekezem, házimunkázom és minden mozdulat fáj. Ráadásul oda rakta, ahol hajlik a csuklóm és a jobb kezembe! Holnap miután lecsorgott az infúzió, megkérem, hogy vegye ki, és adja szárnyas tűvel a jövőben. Még ha mindennap belém kell szúrnia, az sem fáj annyira, mint egész nap ez a branül.

 

Igen, a Drnő felír antibiotikumokat, hogy válaszoljak a kérdésedre, bár 1 éve a Rocephint nem írta ki, most meg a Lendacint igen. Logika?

 

Üdv,

Bárányfelhő

Előzmény: Lyme-lom (711)
Lyme-lom Creative Commons License 2009.08.11 0 0 711

Szia Bárányfelhő,

 

Csak érdeklődni szerettem volna, hogy hogyan zajlott az orvosnővel való találkozásod az Istenhegyi Klinikán, milyen antibiótikumokat írt fel neked és kiegészítésként ajánlott-e valamilyen alternativ kezelést is? Egyébként mit szólt a Magneter terápiádhoz, helyeseli azt?

Ez az orvosnő egyáltalán felír receptre antibiótikumokat, vagy elküldi a pácienseit a háziorvoshoz, hogy majd azzal irassák fel az általa javasólt antibiótikumokat? Csak azért kérdezem ezt tőled, mert én is felkeresném őt, hogy felírassak vele kűlföldön beszerezhető antibiótikumokat. Üdv.

Bárányfelhő12 Creative Commons License 2009.08.10 0 0 710

Sbric: Tavaly ősszel voltam utoljára az Istenhegyin, akkor azt mondta a drnő, hogy Rocephin, aztán Doxycyclin, aztán Rocephin, stb. Szóval évi 4 db 4 hetes Rocephin kúrát ajánlott (kiírni már nem írta ki, oldjam meg valahogy), közte meg 6 hetes Doxy kúrákat. Most nem tudom mit mondana, de én nagyon szeretnék egy intravénás Lendacin kúrát (az ugyanaz mint a Rocephin, csak olcsóbb).

 

Lyme-lom: Üdvözöllek közöttünk! A só és c-vit kúra azért nem vált be, mert nem bírta a vastagbelem, ugyanis az kissé gyulladt volt a sok antibiotikumtól. A só meg nagyon kimarta. De ilyen esetet sehol nem olvastam a neten, egészséges bélrendszerrel végig lehet csinálni. A Magneter meg nagyon jó. Most kezdek újra magneterezni 2,5 hét szünet után. Amióta leálltam a Magneterrel, egész jól vagyok! Alig van tünetem! A magneterezés alatt viszont, amég pusztulnak a bacik, hát elég vacakul voltam. Eleinte fájt mindenem és nagyon fáradt voltam meg szédültem, júliusban meg a szorongás dominált. 4 hónap használat után tartottam ezt a 2,5 hét szünetet, mert elmentünk nyaralni. Úgy érzem, ez nem egy gyors megoldás, de nincs mellékhatása és reményeim szerint tartósan helyrehoz. Használni meg bármilyen hosszan lehet, nem úgy mint az antibiotikumot. Nem járok sehová, hanem itthon használom. Először béreltük, utána megvettük a gépet. Itt lehet bérelni: http://www.vitalbalancer.hu/magneter.html

Ez meg a gyártó: http://www.magneter.hu/

Most látom, hogy van egy ilyen oldal is: http://magneter-terapia.hu/mukodes.php

 

Ja, még annyit, hogy a lyme-os CD-k mellett 2 hónapig használtam a parazita-gomba CD-jüket is, és attól teljesen elmúlt a hasfájásom, ami évek óta tartott.

 

Sziasztok

Előzmény: Sbric (708)
Lyme-lom Creative Commons License 2009.08.08 0 0 709

Szia Bárányfelhő,

 

Szerintem az Istenhegyi klinika nem lesz zárva augusztus 11-én, mert a tegnap, amikor telefonon időpontot kértem tölük, egy augusztus 11-i időpontot is felajánlottak.

 

Egyébként én is egy több éve Lyme kórban szenvedő, de a Lyme kór kiderülése előtt sklerozis multiplexxel diagnosztizált beteg vagyok és ma regisztráltam magam a Lyme kór fórumon.

 

Nagyon érdekesnek találom az általad javasolt alternativ kezelési módokat , gondolok itt a Magneter biorezonanciás kezelésre és a só/C vitamin kúrára.


Megkérdezhetem, hogy miért hagytad abba a januárban elkezdett só/ C vitamin kúrádat, talán nem vált be?

 

És a Magneter biorezonanciát orvos ajánlotta-e neked és hová lehet ilyen jellegű kezelésre járni, te hová jársz kezelésre?

Sbric Creative Commons License 2009.08.06 0 0 708
Hey guys, I also asked Baranyfelho, do you know what antibiotics do they give now at the Istenhegyi Klinika?
Előzmény: kezoka (707)
kezoka Creative Commons License 2009.08.06 0 0 707
Szió,köszi az infókat:) üdv
viharboszorka Creative Commons License 2009.08.05 0 0 706

Szia,

 

szerintem a fűfogyasztásról a gyógyszer szedésére mindenképpen állj le. Elég lesz nagy dózisban a gyógyszer hatása (mellékhatása) is, ne terheld a Lyme ellen harcoló szervezeted még a cannabissal is.

A gyógyszer dobozában található használatit olvasd el alaposan, a mellékhatásokat is, hogy észrevedd, ha a szervezeted érzékeny a gyógyszerre.

Szedd a gyógyszert, próbálj ne piálni és füvezni és lehetőleg kerüld a kullancsos helyeket is. Ez minden, amit most megtehetsz :)

 

Előzmény: kezoka (705)
kezoka Creative Commons License 2009.08.05 0 0 705
Sziasztok!nálam 2hete jelentkezett a "'folt"!elösszőr azt hittem,h megcsípett a víz,mert mi biciklivel ugrálunk a vízbe!
Múlt 7pénteken,bnöm mondta,h még mindig ott van a folt!sajnos péntek este 7-8körül volt!ügyeletes dokihoz mentem,aki nem tudta pontosan,mert kullancs nem volt bennem és mondtam nem is észleletem!sajnos nem adott beutalót a doki!
kedden felmetünk a lászló korházba,ott az információ pultnál,mondtam,h lehet lymos vok!erre a hölgy,az mondta lehettel nem sok mindent tudnak kezdeni!(magyar egészségügy)!Ámentünk a Mária utcai bőrgyógyászatra,ott vége lett vna az "ügyfélfogadásnak" de modtuk messziről utaztunk fel,és h nem-e tudnak vmit tenni,nagyon aranyosak voltak!1óra várakozás után,sorra is kerültem,ott megnézte a dokinő ő azt mondta lyme,de mondta behív még 1 dokit,aki jobban ismeri a lyme foltokat....ő is mondta,h az!
kaptam xormax-ot!14napig kell szednem és rá 1hétre megyek kontrollra!
kérdéseimre szeretnék választ kapni,amit előre is megköszönnék:)

A csípés után mennyi ideig mutatkozi a folt,később is kijöhet?
Azt tudom,h antibiotikumra nem fogyaszthatok alkoholt,én fogyasztok marihuannát,tudni szeretném,h történik vmi probléma ezen szer használatával?
Mennyi az esélye a gyógyulásnak?

Én tünetet még nem vettem észre megamon,sajnos alapból 7alvó vagyok:) de izületi,tarko merevség,ieneket nem tapasztaltam.....
köszönöm segítségeteket:) mkinek jobbulást kivánok,Zoli
geminizsuzsi Creative Commons License 2009.08.03 0 0 704

Bárányfelhő, a "megint vacakolok" konkrétan azt jelenti, hogy 2 hónap tünetmentesség után, egyik reggel alig tudtan felkelni olyan fáradtságot éreztem, szédülés, mellkasi nyomás stb...

Küldtem mailt.

 

Üdv: Zsu  

Előzmény: Bárányfelhő12 (692)
geminizsuzsi Creative Commons License 2009.08.03 0 0 703
Tudja valaki mi a különbség a Borrelia No.C 15 és C30 valamint az általatok említett Nosoda között? Vagy ez ugyanaz? Bocsi, ha hülye kérdés de én az előbbieket szedtem- háááát sok hatásról nem tudok beszámolni.
csuppancs Creative Commons License 2009.08.03 0 0 702
El is kerülöm ne félj. Voltam már nála néhány éve és akkor is, meg most is hihetetlenül tapló volt...
Előzmény: viharboszorka (701)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!