A sporfólió bezáratta...1 hónapja tudtam,hogy így lesz:)
Dr: én nekem még dolgom volt a stadionban,ezért csak most értem haza.(Safit és Nánát sikerült lekapni az öltözőfolyosón,úgyhogy hamarosan ők is fent lesznek a kispesthonved honlapon.
Ha megengedtek egy kis reklámot: pár éve megjelent egy könyv a Kispest utóbbi 25 évének legkiemelkedőbb játékosairól - a címe (milyen meglepő és frappáns) 25 év, 25 labdarúgó.
A honlapon kereste valaki, és mivel ismerem a szerzők némelyikét, tudok belőle szerezni. Ha bárkit érdekel, írjon a vav@mailbox.hu-ra! Pár napig várok, aztán leadom a rendelést.
(x)
Ja... nem tududtam, h lengetőst akarsz!!! Akkor inkább csinálj három 1x0,7-eset! ;)) (nekem egyre inkább a kislengetősök jönnek be)
Azt hittem, a kerítésre akarod.
Halottátok milyen Ultra móka volt aszem a Roma-Lazio meccsen. Hát igen Olaszországban az Ultrák az urak nem az öltönyös, nyakkendős igazgatók, tulajdonosok.
Köszi Balázs az útmutatást én is úgy döntöttem hogy 150cm x 100cm -es lesz megfelelő senem kicsi senem nagy pont jó. Már csak megfelelő zászló rudat kell kerítenem valami PVC csövet azt viszont még nem tudom hol veszek. Remélem pénteken már lóbálhatom.
Pippo jól látom hogy a "vezetőségnek" be van gipszelve a lába????? (vagy csak úgy látszik)
Ez attól függ, te mit szeretnél ugye. Annyi támpontot tudunk adni, h a Guardia zászló 1,5 széles. A lényeg, h a szélesség-hosszúság arány nagyjából 2:3 legyen, de a tiédnél egy 3:4 is teljesen jó, mert csak egy minta van benne. A szélessége 1m-nél kisebb semiképp ne legyen, de 1,5-nál nagyobbat sem érdemes gyártani. Csinálhatod köztes méretre, én talán 1,3 x 1,8-asra csilnám. De otthon mérd ki, akkor látni fogod hogy jó! Szóval marha sokat segítettem.. :))